Nos. Telefont szerdán vitte a futár, ma kaptam vissza. Javítás díjmentes volt. Nem sok derül ki hogy mit cseréltek. Brick bug test-el meglestem, de insaine chip van benne. Ez van.
Hát, az kellemes....
Állítólag azt csinálják, hogy a hibás részeket kiveszik a forgalomból és ezt csakis software-esen oldják meg.
Ami kb. ugyanaz, amit egy HDD maga is megold a PC-ben, csakhogy itt egy bug volt és meg is marad, tehát nagy valószínűséggel újra elő fog jönni, ha talán hosszabb idő után is, hiszen kernel szinten valamit javítottak, így csak a korai 4.1.1 kernelek okozták ezt. Sajnos ugyanis a hiba előjön friss kernel esetén is.
Én biztosan hisztiznék emiatt és az alaplap cseréjét követelném, mert az az egyetlen megnyugtató megoldás (a készülékcsere után). Az enyémet anno BGA-zták és behalt kb. két hét után újra, de hál'Istennek, azt már nem csinálják.
Már nyugodtan beszélhetünk úgy a Samsung-ról, hogy az új evil...
Félő, hogy én sem fogok sokáig kitartani mellettük... Ha bukom is a Pen-t, de a következő készülék nem biztos, hogy Samsung lesz.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginUpdate: állítólag, ha Európai SIM-mel inicializálják, akkor nem lesz EU-ra korlátozva, de akkor is gennység.