2024, 12 01, 00:38:14
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: [ROM] - MIUI v.5 - 4.1.1  (Megtekintve 100136 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: [ROM] - MIUI v.5 - 4.1.1
« Reply #225 Dátum: 2013, 09 21, 11:12:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sem akkuval sem akku nélkül nem jelenik meg semmi a képernyőn ha csalakoztatom a töltőt. Bekapcs gomb. nyomva tartéséval felvillan a telefont tetején a hangszóró mellett JOBB oldalon pirosan halványan egy led, és ennyi. a folyamatosan nyomva tartom, akkor kb 8 vagy 10 mp-enként villan.

(Am bocs hogy néha elmaradnak betűk az írásomból, de ez a 10 éves lapi elég lassúcska amiről írok most a note 2 helyett...:S )

A power gombot el kell engedni (a másik kettőt továbbra is nyomva kell tartani), amint az első kép megjelenik a kijelzőn, különben állandóan be- és kikapcsol a készülék.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #226 Dátum: 2013, 09 21, 11:12:53 »
Nekem ez így MMC-SUPERBRICK-BUG - nak tűnik. Ezt a szerviz alaplap cserével orvosolja tudtommal. ;)

Ez is lehet...

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: galaxy s
  • PDA: galaxy s
  • PDA ROM: gyári
« Reply #227 Dátum: 2013, 09 21, 11:20:56 »
Igen azt tudom hogy el kell engedni, de nem történik semmi a kijelzőn...:-\

Ez a "MMC-SUPERBRICK-BUG " -se mond nekem semmit. Szóval ha hétfőn visszavinném a boltba és elklüldik szervizbe, akkor mit mondjak (hazudjak) hogy esetleg megusszam a szerelést plusz költség nélkül és megússzam garanciális szervizbe ? Ez mitől lehet, mert a rom frissítés folyamatában nem történt semmi hiba. Mint mondtam mikor végzett még használtam is a telefont legalább 2-3 órát. Nem volt semmi gond. Ujra is indítottam hogy a fényképeim, videóim vissza másolás után betallózza ahova kell. Még soha nem jártam így. Ez a 3. Samsung telefonom. SGS, SII és most Note 2. Az előző 2-n is vagy 50X cserégettem rom-ot, de így nem jártam, hogy még download mód sem jön be.

Amúgy mintha úgy rémlene, hogy olvastam valahol hogy voltak a note 2-ben hibás szériák az elején. Valami memória hiba vagy mi. Meg is van SDS hiba. Nah nem tudom hogy a készülékemben milyen memória van. 16GB-os az tuti.Az akkun 2012.10.18-as dátum. Gondolom akkor a telefon sem lehet mondjk 2013-as kiadás ?

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
Re: Re: [ROM] - MIUI v.5 - 4.1.1
« Reply #228 Dátum: 2013, 09 21, 11:23:22 »
Igen azt tudom hogy el kell engedni, de nem történik semmi a kijelzőn...:-

Ez a "MMC-SUPERBRICK-BUG " -se mond nekem semmit. Szóval ha hétfőn visszavinném a boltba és elklüldik szervizbe, akkor mit mondjak (hazudjak) hogy esetleg megusszam a szerelést plusz költség nélkül és megússzam garanciális szervizbe ? Ez mitől lehet, mert a rom frissítés folyamatában nem történt semmi hiba. Mint mondtam mikor végzett még használtam is a telefont legalább 2-3 órát. Nem volt semmi gond. Ujra is indítottam hogy a fényképeim, videóim vissza másolás után betallózza ahova kell. Még soha nem jártam így. Ez a 3. Samsung telefonom. SGS, SII és most Note 2. Az előző 2-n is vagy 50X cserégettem rom-ot, de így nem jártam, hogy még download mód sem jön be.
Mond azt hogy este kikapcsoltad és nem tudtad reggel bekapcsolni. Slusz

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #229 Dátum: 2013, 09 21, 11:39:20 »
Mond azt hogy este kikapcsoltad és nem tudtad reggel bekapcsolni. Slusz

Ox. A szerviz ,nem tud majd kutakodni, hogy eredeti rom vagy főzött rom van-e benne ? A készülék kb fél éves T-homáros. Megúszom a javítást garanciális szervizzel ???

Válaszodat előre is köszönom.

Szerk. Egyébként vicc az egészben, hogy pl a youtube hibásan ment app-ból mindig. 3-8 mp után bufferelt sokat és így elég értelmetlen volt használni. Meg 3-5 napja egyszercsak el kezdett fagyogatni a telefon. Csak a power gomb hosszan nyomva tartásával indult újra. Ezért gondoltam, hogy romort cserélek. De ha ezt tudom...

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #230 Dátum: 2013, 09 21, 11:56:27 »
Ox. A szerviz ,nem tud majd kutakodni, hogy eredeti rom vagy főzött rom van-e benne ? A készülék kb fél éves T-homáros. Megúszom a javítást garanciális szervizzel ???

Szerk. Egyébként vicc az egészben, hogy pl a youtube hibásan ment app-ból mindig. 3-8 mp után bufferelt sokat és így elég értelmetlen volt használni. Meg 3-5 napja egyszercsak el kezdett fagyogatni a telefon. Csak a power gomb hosszan nyomva tartásával indult újra. Ezért gondoltam, hogy romort cserélek. De ha ezt tudom...

Ugyan így csinálta nálam is a telefon egy pár napon keresztül. Egyszercsak nem reagált semmire.

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
Re: Re: Re: [ROM] - MIUI v.5 - 4.1.1
« Reply #231 Dátum: 2013, 09 21, 12:05:19 »

Ha nem tudja alaplap csere nélkül elinditani semmit nem tud megnézni.

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #232 Dátum: 2013, 09 21, 12:10:27 »
Ha nem tudja alaplap csere nélkül elinditani semmit nem tud megnézni.

Amen. Legyen igazad. Hétfőn viszem vissza. A fejleményekről majd bewszámolok, ha érdekel valakit. Egyébkén bocsánat, hogy ennyire eltértnk a topik témályától, de sajnos innen indult ki az egész dolog.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #233 Dátum: 2013, 09 21, 12:17:22 »

Amen. Legyen igazad. Hétfőn viszem vissza. A fejleményekről majd bewszámolok, ha érdekel valakit. Egyébkén bocsánat, hogy ennyire eltértnk a topik témályától, de sajnos innen indult ki az egész dolog.

Szerintem az S2 esetén is kérhető a helyszínen javítás. Én azt kérném.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #234 Dátum: 2013, 09 21, 12:17:58 »

Hogyne erdekelne es nagyon sajnalom, hogy igy jartal..Egyedül a perseus kernel menthette volna meg, ha tisztaban vagy a keszüleked betegsegevel :
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #235 Dátum: 2013, 09 21, 12:28:13 »
Szerintem az S2 esetén is kérhető a helyszínen javítás. Én azt kérném.

S2 esetén ? Ezt nem értem. Egyébként kis városban lakom, és egy kicsi T-mobilos üzlet. Ők is szerintem Szolnokra, vagy még tovább küldik szervizbe. Szóval helyszini javítás, illetve csere szerintem teljesen kizárt.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #236 Dátum: 2013, 09 21, 12:50:12 »
S2 esetén ? Ezt nem értem. Egyébként kis városban lakom, és egy kicsi T-mobilos üzlet. Ők is szerintem Szolnokra, vagy még tovább küldik szervizbe. Szóval helyszini javítás, illetve csere szerintem teljesen kizárt.

Már hogy lenne kizárt? Nem a szolgáltatóhoz kell bejelenteni a készüléket, hanem a samsung.hu oldalon. A You are not allowed to view links. Register or Login oldalon be kell regisztrálni a készüléket. Ezzel kapsz plusz 2 hónap garanciát. Ugyanott lehet bejelenteni a hibát és kérni a javítást, illetve annak módját. Mivel a tied is prémium készülék, lehet kérni helyszíni javítást. Ha ez valamiért mégsem oldható meg, akkor kapsz csere készüléket.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
Re: Re: Re: Re: [ROM] - MIUI v.5 - 4.1.1
« Reply #237 Dátum: 2013, 09 21, 13:02:16 »
Már hogy lenne kizárt? Nem a szolgáltatóhoz kell bejelenteni a készüléket, hanem a samsung.hu oldalon. A You are not allowed to view links. Register or Login oldalon be kell regisztrálni a készüléket. Ezzel kapsz plusz 2 hónap garanciát. Ugyanott lehet bejelenteni a hibát és kérni a javítást, illetve annak módját. Mivel a tied is prémium készülék, lehet kérni helyszíni javítást. Ha ez valamiért mégsem oldható meg, akkor kapsz csere készüléket.

Igen szerintem is lehet kérni a helyszíni javítást

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Killer

• Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
« Reply #238 Dátum: 2013, 09 21, 13:15:22 »
S2 esetén ? Ezt nem értem. Egyébként kis városban lakom, és egy kicsi T-mobilos üzlet. Ők is szerintem Szolnokra, vagy még tovább küldik szervizbe. Szóval helyszíni javítás, illetve csere szerintem teljesen kizárt.
Prémium készülékhez jár a helyszíni javítás ha a prérin laksz akkor is. Előtte felhívnak és egyeztetnek veled hogy hova és mikorra menjen a szerelő :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #239 Dátum: 2013, 09 21, 14:04:08 »
Prémium készülékhez jár a helyszíni javítás ha a prérin laksz akkor is. Előtte felhívnak és egyeztetnek veled hogy hova és mikorra menjen a szerelő :)
Így van.
Ezért érdemes hivatalos helyen vásárolni Samsungot.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #240 Dátum: 2013, 09 21, 14:21:17 »

Nos Uraim. Ott tartok hogy választanom kell. Premium Assistance vagy helyszíni javítás ? Bár a helyszíni javítást megnézném..:D Gondolom a végeredmény ugyan az lesz.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #241 Dátum: 2013, 09 21, 16:02:00 »
Nos Uraim. Ott tartok hogy választanom kell. Premium Assistance vagy helyszíni javítás ? Bár a helyszíni javítást megnézném..:D Gondolom a végeredmény ugyan az lesz.
Ha a helyszínit választod, az gyorsabb, de ha nem sikerül, akkor úgyis prémium lesz belőle.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #242 Dátum: 2013, 09 21, 16:54:08 »
Ha a helyszínit választod, az gyorsabb, de ha nem sikerül, akkor úgyis prémium lesz belőle.

Nah bazz. Már mind1. Elküldtem az igénylést. premiumos lesz. Remélem nem lesz genyózás és megy minden pofon egyszerűen.  25.-ére jön érte. Ez volt a legközelebbi időpont. Addig valahogy el leszek a kisokos nélkül...Valahogy...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #243 Dátum: 2013, 09 21, 18:00:22 »
Nah bazz. Már mind1. Elküldtem az igénylést. premiumos lesz. Remélem nem lesz genyózás és megy minden pofon egyszerűen.  25.-ére jön érte. Ez volt a legközelebbi időpont. Addig valahogy el leszek a kisokos nélkül...Valahogy...

Semmi probléma, ha felhívnak egyeztetni, akkor módosítsd, vagy töröltesd és jelentsd be újra. Egyszer én is adtam le így a javítást, aztán újra le kellett adnom.

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #244 Dátum: 2013, 09 23, 11:23:16 »
Hi. Most voltam bent Szolnokon Samu szervizben (ha már erre jártam ) A fickó nézegette volna, stb, azt mondta olyan mintha nem töltene. Fogott egy multimétert és méregette. Pótakku nem volt nála hogy beröffencse így marad majd a kijövős szrrviz...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #245 Dátum: 2013, 09 23, 11:43:00 »
A jelenlegi romban is kkiválóan működik a MIUI-ban levő indítópultot és a permission manager. :)

Nem elérhető leo58

• PFC Fan
« Reply #246 Dátum: 2013, 09 23, 16:11:35 »
Nem tudom uraim, de azért kezdek parázni. Sok helyen írták, hogy már nem cserélnek alaplapot, hanem csak mpc-t.  Gondolom ha csak chip-et cserélnek, akkor viszont a telefon a MIUI-val indul ? Vagy az a chip tartalmaz mindennemű adatot mint pl maga a rom ? :(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #247 Dátum: 2013, 09 23, 16:29:24 »
Nem tudom uraim, de azért kezdek parázni. Sok helyen írták, hogy már nem cserélnek alaplapot, hanem csak mpc-t.  Gondolom ha csak chip-et cserélnek, akkor viszont a telefon a MIUI-val indul ? Vagy az a chip tartalmaz mindennemű adatot mint pl maga a rom ? :(

Szerintem egy chip az egész és akkor azon van minden.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #248 Dátum: 2013, 09 23, 19:13:51 »
ha meg ugy is lenne egy helyszini javitasnal nem hiszem, hogy hisztizne veled a szerelö.  :ok: :) ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
« Reply #249 Dátum: 2013, 09 23, 21:04:23 »
ha meg ugy is lenne egy helyszini javitasnal nem hiszem, hogy hisztizne veled a szerelö.  :ok: :) ;)
Csaknem szereli vissza a rosszat hogy jajj bocsi ezt nem szabadott volna megcsinaljam :)