2024, 11 24, 18:45:39

Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag  (Megtekintve 31111 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szakisoft

• Nem: Férfi
    • Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
Re: Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #100 Dátum: 2013, 09 30, 16:12:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam kikapcsolt mozgásnál ismét ébresztett  :ok:
Ahogy egyszer már írtam, nálam soha nem is volt rezgés beállítva. Na de mindegy, használok másik ébresztőt és jónapot. ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #101 Dátum: 2013, 09 30, 16:21:21 »
Ahogy egyszer már írtam, nálam soha nem is volt rezgés beállítva. Na de mindegy, használok másik ébresztőt és jónapot. ;)
Nem rezgés, hanem a Beállítások / Mozgás - ahol a döntéses nagyítást, közvetlen hívás és a többit tudod állítani.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
« Reply #102 Dátum: 2013, 09 30, 16:25:17 »
Nem rezgés, hanem a Beállítások / Mozgás - ahol a döntéses nagyítást, közvetlen hívás és a többit tudod állítani.  :)
Bocs, rosszul fogalmaztam, de ugyanarról beszélünk. :) Bár valahol azt is olvastam, hogy az egyszeri ébresztéssel nincs is gond, csak ha több napra is ki van jelölve. Na de ezen biztosan nem fogok fennakadni, mert van ezer másik alkalmazás erre a feladatra. ;)

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Google Earth
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 3 SE
Re: Re: Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #103 Dátum: 2013, 09 30, 16:25:53 »

Nos megbukott az ébresztő, itt sem megy az eredeti.

Nálam kikapcsolt mozgásnál ismét ébresztett  :ok:

Nálam a mozgás kikapcsolása után működött az ébresztő.
Tehát:Beállítások/Rendszer/Mozgás kikapcs. Szerintem erre gondoltatok...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #104 Dátum: 2013, 09 30, 16:33:12 »

Nálam a mozgás kikapcsolása után működött az ébresztő.
Tehát:Beállítások/Rendszer/Mozgás kikapcs. Szerintem erre gondoltatok...

Na ezaz! Köszönjük :taps: :ok:
Ha valakinek mégis gondja lenne linkeltem már, megteszem mégegyszer, töltse le ezt:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
és biztos nem fog elkésni ;) :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #105 Dátum: 2013, 09 30, 18:18:32 »
Bár valahol azt is olvastam, hogy az egyszeri ébresztéssel nincs is gond, csak ha több napra is ki van jelölve.
köszi a tippet  :ok:

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Goggle maps
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: cm-10.1-20131117-UNOFFICIAL-janice
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #106 Dátum: 2013, 10 01, 08:22:24 »
Van valakinek erröl az approl tapasztalata? GreenPower Premium : You are not allowed to view links. Register or Login
Például erre a romramra érdemes felrakni?
Vagy ezek többet ártanak mint használnak? :shock:

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Google Earth
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 3 SE
« Reply #107 Dátum: 2013, 10 01, 09:57:00 »
Van valakinek erröl az approl tapasztalata? GreenPower Premium : You are not allowed to view links. Register or Login

Szia.
Ezt talán az általánosba kellet volna feltenni!

Szerintem először próbáld ki az ingyenes verziót.
Egyébként használtam én is.
Vannak benne frankó dolgok.
Ki kell próbálni, ártani nem ártasz vele, ha meg nem jött be akkor csak letörlöd.

Nem elérhető Gedzsy

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s advence
  • PDA ROM: 4.1.2 Jelly XXLQE
« Reply #108 Dátum: 2013, 10 01, 12:54:34 »
Light JB használók figyelmébe ajánlom amit a rom készítője, Petraru1 ma reggel írt:
Ajánlja használatra a CoCore 8.0-át ;)
Természetesen én is kipróbáltam mielőtt ezt olvasod. Telepítés után csinált magától egy darab rebootot (lehet másnál nem fog), azóta  :ok: Ugye akinek mindennapi használatban van meg fogja látni a különbséget, én annyit vettem észre hogy elég rendesen pattog a rendszer. Eddig is ugye NoLag volt, ezzel meg aztán... kíváló. Sima a rendszer mint a vaj. Üzemidőről fél nap után nincs érdemi tapasztalat, akinek van kommentelje legyen szives, segítve ezzel a többi fórum társát. Köszönöm! :D :ok:
Üdv.

Én már hónapok óta a Light JB-t használom eddig a CC6.2-vel de egy hete lecseréltem  8.0-ra hát eddig se volt semmi ez a ROM de ezzel a 8.0-val télleg hasít a masina semmi lag, fagyás, akadás vagy újraindulás az aksi idő meg átlagos. Szal nagy remek  :ok: :D

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #109 Dátum: 2013, 10 01, 18:56:53 »

Én egy darabig használtam, de nem nyertem vele annyit, hogy megérte volna. Sőt...
Ha bekapcsolsz minden spórolást, akkor megkérdőjelezhető, hogy minek van okostelefonod (pl: kikapcsolja a wifit képernyőzárnál, ha másolsz LAN-on, vagy letöltesz, akkor ciki). Nélküle is kb 6 óra kijelző használatom van 1 töltéssel. Szerintem a futásával csak memóriát foglalsz le vele fölöslegesen.

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #110 Dátum: 2013, 10 05, 22:13:43 »
Sziasztok,

Eloszor is gratulalni szeretnek a kivalo forumhoz es a profi utmutatokhoz !  Latszik, hogy van mogotte melo rendesen :ok:
Ma felraktam a lightjb-t a leiras alapjan. Az elejen rogton szenne fagyott a telo, mikor a play-rol toltogettem le a cuccokat. Egyszeruen ujraindult. Ami fura, hogy a belso sd particion megmaradtak a gyari rendszerre telepitett progik maradvanyai. Office stb. Mondjuk ez eppen jol jott, mert a zedgerol letoltott cuccokat elfelejtettem lementeni  :D
Na de ez mennyire normalis dolog, hogy ott maradt minden telepitett progi alkatresze ?
Pl. Nincs szuksegem a polaris office-ra stb. Most akkor toroljem ki manualisan ?
Valoszinuleg valamit elbenaztam. Mi ilyenkor a teendo ?
Maga a rendszer szepen fut. Gyors meg minden. Bar a gyari rendszert szemely szerintnkicsit kigyomlaltam, igy azzal sem volt kulonosebb gondom. De ez a light valahogy porgosebbnek tunik  :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #111 Dátum: 2013, 10 05, 22:35:29 »
Sziasztok,

Eloszor is gratulalni szeretnek a kivalo forumhoz es a profi utmutatokhoz !  Latszik, hogy van mogotte melo rendesen :ok:
Ma felraktam a lightjb-t a leiras alapjan. Az elejen rogton szenne fagyott a telo, mikor a play-rol toltogettem le a cuccokat. Egyszeruen ujraindult. Ami fura, hogy a belso sd particion megmaradtak a gyari rendszerre telepitett progik maradvanyai. Office stb. Mondjuk ez eppen jol jott, mert a zedgerol letoltott cuccokat elfelejtettem lementeni  :D
Na de ez mennyire normalis dolog, hogy ott maradt minden telepitett progi alkatresze ?
Pl. Nincs szuksegem a polaris office-ra stb. Most akkor toroljem ki manualisan ?
Valoszinuleg valamit elbenaztam. Mi ilyenkor a teendo ?
Maga a rendszer szepen fut. Gyors meg minden. Bar a gyari rendszert szemely szerintnkicsit kigyomlaltam, igy azzal sem volt kulonosebb gondom. De ez a light valahogy porgosebbnek tunik  :)
Szia zacci!
Üdv a fórumon!  :)
A telepítés a belső SD-t és tartalmát érintetlenül hagyja. A fotók és egyéb cuccok mentését azért szoktam beleírni, mert ha netán gondba ütközik vki, és pl. Odinhoz kényszerül nyúlni, akkor esélyes a teljes gyalulás. Szóval hogy ennek a romnak a telepítésével a belső SD érintetlen, az teljesen rendben van ;) Ami nem kell, magadnak tudod törölni.
Az elején a fagyás ha csak 1szer volt még az is belefér. Ha egy pár nap után jelentkezik írd meg mit tapasztalsz, vmit kitalálunk. ;)

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #112 Dátum: 2013, 10 05, 22:58:55 »
Szia zacci!
Üdv a fórumon!  :)
A telepítés a belső SD-t és tartalmát érintetlenül hagyja. A fotók és egyéb cuccok mentését azért szoktam beleírni, mert ha netán gondba ütközik vki, és pl. Odinhoz kényszerül nyúlni, akkor esélyes a teljes gyalulás. Szóval hogy ennek a romnak a telepítésével a belső SD érintetlen, az teljesen rendben van ;) Ami nem kell, magadnak tudod törölni.
Az elején a fagyás ha csak 1szer volt még az is belefér. Ha egy pár nap után jelentkezik írd meg mit tapasztalsz, vmit kitalálunk. ;)

Hi attika79,

Koszi a megnyugtato valaszt. Akkor kikukazom a belso sd-t...Majd irok, hogy milyen a rendszer...
A telot kb. 1 hete vettem. Elotte egy full gagyi samum volt, illetve a ceges telom egy lumia800. Szeretem ha smooth-os a rendszer. A ringyoznak ez az egyetlen elonye  :D
Szoval a privat telomat igazabol alig hasznalom, de amikor kell akkor mukodjon gyorsan es megbizhatoan!
A gyari rendszerrel egy feltoltessel hetfotol csutortok delutanig birta. Kivancsi vagyok most hogy alakul az akksi haznalat  :)

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #113 Dátum: 2013, 10 07, 22:50:32 »
Light JB használók figyelmébe ajánlom amit a rom készítője, Petraru1 ma reggel írt:
Ajánlja használatra a CoCore 8.0-át ;)

Szia! Köszönöm szépen Neked a remek leírásokat és az okosítást: a tegnap vásárolt I9070 már rootolt, cwm-es, Light romos és 6.2kernellel fut :taps: :taps: :taps:
Naná, hogyráfigyeltem arra, amt fentebb írtál, kerestem az xda-n a 8-as kernelt, de úgy láttam, hogy csak 9070P-re van. Melyik a jó nekünk lszi írd már le, most már sajnálnám elrontani...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #114 Dátum: 2013, 10 08, 07:18:27 »
Szia! Köszönöm szépen Neked a remek leírásokat és az okosítást: a tegnap vásárolt I9070 már rootolt, cwm-es, Light romos és 6.2kernellel fut :taps: :taps: :taps:
Naná, hogyráfigyeltem arra, amt fentebb írtál, kerestem az xda-n a 8-as kernelt, de úgy láttam, hogy csak 9070P-re van. Melyik a jó nekünk lszi írd már le, most már sajnálnám elrontani...
Akkor vmit nem jól láttál.  ;D
A mi kernel topikunk (nem az XDA-s) 09.26.-ai frissítése alatt van a CoCore-E 8.0 CWM - kernel download linkje. Ahogy görgeted lefelé, mindig kékkel ki van emelve a frissítés dátuma.
CoCore-E = GT-I9070 , CoCore-EP = GT-I9070P   ;) :D
Melyik jó? 5 választ kell csak visszaolvasnod... Gedzsy-ét ;)

Nem elérhető Swenk

« Reply #115 Dátum: 2013, 10 08, 10:55:10 »
Akkor vmit nem jól láttál.  ;D

Így igaz! Szószerint.Nem kell ide xda. Ez a Fórum mindent tálcán kínál, már kezdem megszokni. Köszönöm. :taps:

Nem elérhető Swenk

« Reply #116 Dátum: 2013, 10 11, 09:46:03 »
Sziasztok! Ez a rom nekem, nálam is tökéletes, Cocore 8-cal. :taps: Köszönet a készítőknek, és a remek Fórumnak, mindenek előtt attika79-nek!

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
  • PDA: Xperia ZR C5503
  • PDA ROM: Android 4.2.2 (10.3.1.A.2.67)
« Reply #117 Dátum: 2013, 10 13, 13:33:24 »
Sziasztok!
Nos először is köszönet a leírásért és a linkekért!
A problémám az, hogy a tárhelyem titkosítva volt! Sejtettem, hogy le kellene venni, de mivel elméletileg van benne format, úgy gondoltam felesleges. Nos nem így van. ROM csere után kéri a jelszót, ami nem is lenne baj, mert tudom, de sajnos nem fogadja el.Valami ötlet esetleg? Sajnos így nem tudom elindítani!
Előre is köszönöm!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #118 Dátum: 2013, 10 13, 13:38:08 »
Sziasztok!
Nos először is köszönet a leírásért és a linkekért!
A problémám az, hogy a tárhelyem titkosítva volt! Sejtettem, hogy le kellene venni, de mivel elméletileg van benne format, úgy gondoltam felesleges. Nos nem így van. ROM csere után kéri a jelszót, ami nem is lenne baj, mert tudom, de sajnos nem fogadja el.Valami ötlet esetleg? Sajnos így nem tudom elindítani!
Előre is köszönöm!
Szia Leroy! Üdv nálunk!  :)
Viszont nem akarok memelének tűnni, de ezt a tárhely dolgot most nem vágom. Mi van titkosítva és miért nem tudod elindítani?
Ha jól feltételezem a belső tárhelyet védted le vhogy? A telepítés tartalmaz egy format system opciót is. Ugye nem hagytad ki?

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #119 Dátum: 2013, 10 13, 13:43:45 »
Szia Leroy! Üdv nálunk!  :)
Viszont nem akarok memelének tűnni, de ezt a tárhely dolgot most nem vágom. Mi van titkosítva és miért nem tudod elindítani?
Ha jól feltételezem a belső tárhelyet védted le vhogy? A telepítés tartalmaz egy format system opciót is. Ugye nem hagytad ki?

Szia!

Igen  gyári androidban van egy olyan, hogy eszköz titkosítása az be volt kapcsolva. Természetesen nem hagytam ki, ezért is nem vettem le a titkosítást, mert volt benne format. Esetleg végigcsináljam még egyszer?

Először felraktam a cocore 6.2-t majd ezt a romot. Bár a végén nem írtad a wipe dalvik, azért én azt is csináltam.
Vagy valamit benéztem?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #120 Dátum: 2013, 10 13, 13:49:06 »
Szia!

Igen  gyári androidban van egy olyan, hogy eszköz titkosítása az be volt kapcsolva. Természetesen nem hagytam ki, ezért is nem vettem le a titkosítást, mert volt benne format. Esetleg végigcsináljam még egyszer?
Ajjaj értem. Ha egyszer végig csináltad és nem sikerült, akkor másodjára már felesleges. CWM.-es backup mentésed van?

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #121 Dátum: 2013, 10 13, 13:52:30 »
Ajjaj értem. Ha egyszer végig csináltad és nem sikerült, akkor másodjára már felesleges. CWM.-es backup mentésed van?

No az nincs!  :oops:
Azt már csak utólag jöttem rá, hogy kellett volna. TB-s backup volt, de sajna CWM nem. Kezdő vagyok még és ez valahogy elkerülte a figyelmem! :-(

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #122 Dátum: 2013, 10 13, 14:04:57 »
No az nincs!  :oops:
Azt már csak utólag jöttem rá, hogy kellett volna. TB-s backup volt, de sajna CWM nem. Kezdő vagyok még és ez valahogy elkerülte a figyelmem! :-(
Uhhh, akkor innen nem sok veszteni valód van (az adatok szempontjából) így először próbáld meg a következőt:
A Light .zip-jét tedd az SD-re ahonnan telepítetted. Kikapcs, recoveryben indítsd. Ott:
wipe data / factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
mounts and storage alatt:
format system
format cache
format data
format preload

most telepítsd az install zip-el a Light-ot ahogy az előbb tetted és ne wipe-olj utána csak szimplán reboot.

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #123 Dátum: 2013, 10 13, 14:56:27 »
Uhhh, akkor innen nem sok veszteni valód van (az adatok szempontjából) így először próbáld meg a következőt:
A Light .zip-jét tedd az SD-re ahonnan telepítetted. Kikapcs, recoveryben indítsd. Ott:
wipe data / factory reset
wipe cache partition
wipe dalvik cache
mounts and storage alatt:
format system
format cache
format data
format preload

most telepítsd az install zip-el a Light-ot ahogy az előbb tetted és ne wipe-olj utána csak szimplán reboot.
:(
Hát ez nem jött össze. Nem igazán értem.
Továbbra is jelszót kér, de nem fogadja el az eredetit.
Esetleg odinnal vissza a gyári?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #124 Dátum: 2013, 10 13, 15:01:10 »
:(
Hát ez nem jött össze. Nem igazán értem.
Továbbra is jelszót kér, de nem fogadja el az eredetit.
Esetleg odinnal vissza a gyári?
Közhelyes a kérdés, de kis és nagybetű?
Igen sajna az marad, talán azzal menni fog.... Egy alap Odin romolás "elméletileg" a belső SD-t érintetlenül hagyja és csak remélem, hogy az Odin ledarálja a systemben eldugott jelszavadat...