2024, 11 24, 19:05:03

Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag  (Megtekintve 31112 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Leroy

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Xperia ZR C5503
  • PDA ROM: Android 4.2.2 (10.3.1.A.2.67)
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #125 Dátum: 2013, 10 13, 15:05:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Közhelyes a kérdés, de kis és nagybetű?
Igen sajna az marad, talán azzal menni fog.... Egy alap Odin romolás "elméletileg" a belső SD-t érintetlenül hagyja és csak remélem, hogy az Odin ledarálja a systemben eldugott jelszavadat...
Kisbetű, nagybetű, szám!  :)

Rendben megpróbálom!
Köszönöm a segítséget!
Igazából én azt nem értem, miért is nem fogadja el?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #126 Dátum: 2013, 10 13, 15:26:15 »
Kisbetű, nagybetű, szám!  :)

Rendben megpróbálom!
Köszönöm a segítséget!
Igazából én azt nem értem, miért is nem fogadja el?
Az mellett, hogy én azt a funkciót soha nem használtam, nem tudom... Ha valaki titkosítani akar elég a képernyőzár Code Lock zárása, mert azt napjában többször használod és nem felejted el. Guglinak van 2 lépcsős azonosító rendszere remek hatásfokkal. Plusz vannak olyan app-ok amik távolról is törlik a telefon belső tartalmát. Meg ugye a gugli legújabb szolgáltatásával is ilyent lehet elérni. Tehát egy olyan kód használata amit 2 havonta egyszer használunk, mint látod elég rizikós... csak remélni tudom, hogy az Odin eléri a mappádat amit gyalulni kell...
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #127 Dátum: 2013, 10 13, 15:37:02 »
Az mellett, hogy én azt a funkciót soha nem használtam, nem tudom... Ha valaki titkosítani akar elég a képernyőzár Code Lock zárása, mert azt napjában többször használod és nem felejted el. Guglinak van 2 lépcsős azonosító rendszere remek hatásfokkal. Plusz vannak olyan app-ok amik távolról is törlik a telefon belső tartalmát. Meg ugye a gugli legújabb szolgáltatásával is ilyent lehet elérni. Tehát egy olyan kód használata amit 2 havonta egyszer használunk, mint látod elég rizikós... csak remélni tudom, hogy az Odin eléri a mappádat amit gyalulni kell...

Nos a kód a képernyőzár! Nem volt külön kód. A titkosítás azért kell, hogy ha elhagyod a telefon, ne lehessen hozzáférni az adatokhoz, még rom csere esetén sem. Mint pl. a truecrypt! A baj nem azzal van, hanem hog ymiért nem fogadja el!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #128 Dátum: 2013, 10 13, 15:44:45 »
Nos a kód a képernyőzár! Nem volt külön kód. A titkosítás azért kell, hogy ha elhagyod a telefon, ne lehessen hozzáférni az adatokhoz, még rom csere esetén sem. Mint pl. a truecrypt! A baj nem azzal van, hanem hog ymiért nem fogadja el!
Na az egész más... Te írtad:
Idézet
eszköz titkosítása az be volt kapcsolva
Az eszköz titkosítása az a gyári rom esetében (ha jól emlékszem) a Biztonság menüpont alatt található titkosítás, nem egy zárképernyő lock.
A lockot jó eséllyel darálja az Odin, hacsak simán a képernyőzárat állítottad be.  ;)

Szerk.:
Én ha elhagyom a telefonom netán hazaérek és észreveszem, hogy nincs meg 2 dolgot teszek meg. Belépek az AVG honlapra az e-mail címemmel, megnézem lokásilan hol van a telefon. Ha nem látom, akkor elcsórták az biztos és a kártyám sincs benne, mert nekem 24órát neten van. Így ha nem azon van, az nem én vagyok. Ha ez történik, azonnal megváltoztatom a gugli jelszavamat ami x betű xy szám és w írásjel. Elég 1 karaktert változtatni, az életbe nem jössz rá... ;) és egyúttal előbb az AVG anthi-theft-el majd a gugli eszközkezelő lehetőséggel formázom kb. 3 perc alatt.  Mindkettő az első nettel való érintkezésénél végbemegy kérdés és sim független módon. Mikor jelszót váltasz, a következő update-el kilép mindenhonnan. Ez szerintem azon felül hogy nem hagyom el, több mint elég hozzáteszem nekem...
No meg a szolgáltatónak is jelzem, és a Tré a nap 24 órájában - az adatokért persze - bármilyen napszakban azonnal tiltja.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #129 Dátum: 2013, 10 13, 16:55:52 »
Na az egész más... Te írtad: Az eszköz titkosítása az a gyári rom esetében (ha jól emlékszem) a Biztonság menüpont alatt található titkosítás, nem egy zárképernyő lock.
A lockot jó eséllyel darálja az Odin, hacsak simán a képernyőzárat állítottad be.  ;)

Szerk.:
Én ha elhagyom a telefonom netán hazaérek és észreveszem, hogy nincs meg 2 dolgot teszek meg. Belépek az AVG honlapra az e-mail címemmel, megnézem lokásilan hol van a telefon. Ha nem látom, akkor elcsórták az biztos és a kártyám sincs benne, mert nekem 24órát neten van. Így ha nem azon van, az nem én vagyok. Ha ez történik, azonnal megváltoztatom a gugli jelszavamat ami x betű xy szám és w írásjel. Elég 1 karaktert változtatni, az életbe nem jössz rá... ;) és egyúttal előbb az AVG anthi-theft-el majd a gugli eszközkezelő lehetőséggel formázom kb. 3 perc alatt.  Mindkettő az első nettel való érintkezésénél végbemegy kérdés és sim független módon. Mikor jelszót váltasz, a következő update-el kilép mindenhonnan. Ez szerintem azon felül hogy nem hagyom el, több mint elég hozzáteszem nekem...
No meg a szolgáltatónak is jelzem, és a Tré a nap 24 órájában - az adatokért persze - bármilyen napszakban azonnal tiltja.
Neked is igazad van, nem is akarok vitatkozni, nekem a titkosítás vált be a laptopon és itt is. A gond nem is ez, hanem, hogy nem fogadja el a jelszavam, amit azért nem is értek, mert elméletileg formázva lett. De legfeljebb lesz egy játék a gyereknek én meg visszatérek a jól megszokott "buta" telefonomhoz. ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #130 Dátum: 2013, 10 13, 17:04:32 »
Neked is igazad van, nem is akarok vitatkozni, nekem a titkosítás vált be a laptopon és itt is. A gond nem is ez, hanem, hogy nem fogadja el a jelszavam, amit azért nem is értek, mert elméletileg formázva lett. De legfeljebb lesz egy játék a gyereknek én meg visszatérek a jól megszokott "buta" telefonomhoz. ;)
Már miért lenne egy játék? Nem mintha sajnálnám a gyerkőctől, de az olcsóbb kategória is megteszi talán...  :)
Csak az adatokat formáztad, magát a system patriciót nem. Mondtam Odinos rom frissítés elméletileg ledarálja. Megtalálod itt:
Ha valamit nem értesz ezzel kapcsolatban ott kérdezz.

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #131 Dátum: 2013, 10 13, 17:20:52 »
Már miért lenne egy játék? Nem mintha sajnálnám a gyerkőctől, de az olcsóbb kategória is megteszi talán...  :)
Csak az adatokat formáztad, magát a system patriciót nem. Mondtam Odinos rom frissítés elméletileg ledarálja. Megtalálod itt:

Töltöm éppen le a hozzávalót!  ;)

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #132 Dátum: 2013, 10 13, 19:05:14 »

Nos remélem jó helyre írok. Megcsináltam odinnal a frissítést! Elsőre kérte a kódot, beírtam, újraindult, már nem kért kódot és elindult, de nem volt belső tárhely. Recoveryből factory reset, utána már felajánlotta a belső tárhely formázását.Most úgy tűnik visszaállt a gyári állapot.
Most újra megy fel a cocore és a light. Hátha most!  ;)
Attika köszönöm a segítségedet, ha valaki legközelebb így járna, már van előzmény.
Már csak egy kérdésem lenne: Honnan lehet szerezni 3 fájlos repartos romot?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #133 Dátum: 2013, 10 13, 19:14:06 »
Nos remélem jó helyre írok. Megcsináltam odinnal a frissítést! Elsőre kérte a kódot, beírtam, újraindult, már nem kért kódot és elindult, de nem volt belső tárhely. Recoveryből factory reset, utána már felajánlotta a belső tárhely formázását.Most úgy tűnik visszaállt a gyári állapot.
Most újra megy fel a cocore és a light. Hátha most!  ;)
Attika köszönöm a segítségedet, ha valaki legközelebb így járna, már van előzmény.
Már csak egy kérdésem lenne: Honnan lehet szerezni 3 fájlos repartos romot?
Éljen,  gyerkőcnek meg olcsóbb játékot vegyél ;) :D :D  :ok:
Ha helyre állt minden,  nincs szükséged a 3 fájlosra, fölöslegesen nem kell a telefon patricióit birizgálni, kockázatos ott tevékenykedni. ha kell segítek hajnali 2kor is nyugi ;)

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #134 Dátum: 2013, 10 13, 19:21:35 »
Éljen,  gyerkőcnek meg olcsóbb játékot vegyél ;) :D :D  :ok:
Ha helyre állt minden,  nincs szükséged a 3 fájlosra, fölöslegesen nem kell a telefon patricióit birizgálni, kockázatos ott tevékenykedni. ha kell segítek hajnali 2kor is nyugi ;)

Igen így már azért mégsem gyerekjáték! :D A 3 fájlost végszükség esetére gondoltam, de ha te itt vagy akkor az többet ér!  :ok: Köszi még egyszer!

Azért hajnali kettőkor nem zavarnálak!  ;)
Jó éjt!  ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #135 Dátum: 2013, 10 14, 16:12:43 »
Nah kész vagyok  ;)  :oops:
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #136 Dátum: 2013, 10 14, 16:16:35 »
Ügyes! :taps: Tudtam én hogy összehozod... ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #137 Dátum: 2013, 10 14, 17:11:08 »

Belakva..
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Leroy

• PFC Fan
« Reply #138 Dátum: 2013, 10 14, 18:59:17 »
Nos, ha valakit érdekel: A gyomlálásnak áldozatul esett a titkosító rész egyik komponense is, ezért nem sikerült nekem elsőre. Újra rakva működött, de a titkosítást már nem tudta megcsinálni, tehát ez  a része sérült. Valamint nekem nem vette le az érintési rezgés visszajelzést, hiába kapcsoltam ki. Amúgy nagyon gyors ROM!
Üdv.!

Nem elérhető Tejberizs

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #139 Dátum: 2013, 10 19, 19:14:57 »
Sziasztok!

Light JB 1.2 után CM 10.1 ROM-ot tettel fel. Most vissza akarom tenni a Light JB-t és nem bootol a teló! WTF?!!!

Segítene valaki!

Köszi!

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #140 Dátum: 2013, 10 19, 19:39:02 »
Sziasztok!

Light JB 1.2 után CM 10.1 ROM-ot tettel fel. Most vissza akarom tenni a Light JB-t és nem bootol a teló! WTF?!!!

Segítene valaki!

Köszi!

system format , full wipe , minden megvolt?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Tejberizs

• PFC Fan
« Reply #141 Dátum: 2013, 10 19, 19:46:25 »
system format , full wipe , minden megvolt?

Természetesen, minden meg volt. CWM 6.0.3.6 van fent.  :'(

CM 10.1 rendesen bootol.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #142 Dátum: 2013, 10 19, 20:14:14 »
Természetesen, minden meg volt. CWM 6.0.3.6 van fent.  :'(

CM 10.1 rendesen bootol.
Szia.
És hogy akarod vissza rakni? Újra telepítéssel vagy restore-al?

Nem elérhető Tejberizs

• PFC Fan
« Reply #143 Dátum: 2013, 10 19, 21:04:14 »
Nincs mentésem. Így újratelepítéssel csak. Annyi történt, hogy a CWM azért lett feltéve, mert a CM 10.1 nem ment fel. Lehet a CWM-el lesz a gond?

Szia.
És hogy akarod vissza rakni? Újra telepítéssel vagy restore-al?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #144 Dátum: 2013, 10 19, 21:37:21 »
Nincs mentésem. Így újratelepítéssel csak. Annyi történt, hogy a CWM azért lett feltéve, mert a CM 10.1 nem ment fel. Lehet a CWM-el lesz a gond?
CM rommal raksz CM kernelt is. Utána arra csak simán ráhúzni a Light-ot nem lehet a kernel miatt. A Lightban nincs kernel. Ha nincs mentésed ne kísérletezz szerintem,  odinnal tegyél rá egy gyári romot, utána cwm, kernel, light jb. ;) Így legalább biztosra mész.

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Mini
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #145 Dátum: 2013, 10 19, 22:36:31 »
Sziasztok,én egy igen bosszantó problémával fordulnék hozzátok hogy hát hogy ha ti tudtok nekem segiteni e problémát megoldani!!! Arról lenne szó hogy feltelepitettem ezt a romot,minden nagyon jól működött mindaddig amig rá nem dugtama a készüléket a töltőre,ha kihúzom a töltőt a telefonból akkor ott marad az a kis töltéstjelző bigyusz az akkumulátor ikonon,és ha vissza beledugom akkor pedig már nem érzékeli a töltőt  >:( jah és mégvalami,amikor ez a folyamat lejátjszódik és ki akarom kapcsolni a készüléket..teljesen leáll és automatikusan újraindúl  :'( szerintetek mi lehet a baja? Nagyon hálás lennék ha segitenétek megoldani ezt a problémát  :ima: (elnézést a helytelen irásért)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #146 Dátum: 2013, 10 19, 22:39:13 »
Sziasztok,én egy igen bosszantó problémával fordulnék hozzátok hogy hát hogy ha ti tudtok nekem segiteni e problémát megoldani!!! Arról lenne szó hogy feltelepitettem ezt a romot,minden nagyon jól működött mindaddig amig rá nem dugtama a készüléket a töltőre,ha kihúzom a töltőt a telefonból akkor ott marad az a kis töltéstjelző bigyusz az akkumulátor ikonon,és ha vissza beledugom akkor pedig már nem érzékeli a töltőt  >:( jah és mégvalami,amikor ez a folyamat lejátjszódik és ki akarom kapcsolni a készüléket..teljesen leáll és automatikusan újraindúl  :'( szerintetek mi lehet a baja? Nagyon hálás lennék ha segitenétek megoldani ezt a problémát  :ima: (elnézést a helytelen irásért)
Milyen kernellel használod Johny? Mert ugye a profilodból nem derül ki... ::)

Nem elérhető L.Johny

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Mini
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #147 Dátum: 2013, 10 20, 11:10:57 »
CorCore-E-7.6-CWM-Touch ezt a kernelt használok..

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #148 Dátum: 2013, 10 20, 11:30:48 »
CorCore-E-7.6-CWM-Touch ezt a kernelt használok..
Mint írtam korábban a rom készítő ajánlja hozzá a 8.0-át.  Töltés vezérlés kernel szinten folyik, nem a rom érte a felelős. Így szerintem egy cserével sok mindent megoldanál. ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #149 Dátum: 2013, 10 20, 11:34:51 »
Mint írtam korábban a rom készítő ajánlja hozzá a 8.0-át.  Töltés vezérlés kernel szinten folyik, nem a rom érte a felelős. Így szerintem egy cserével sok mindent megoldanál. ;)

Nekem 6.2-vel semmi baj , de lehet kipróbálom a 8.0-át :) Szted lesz valami érezhető különbség?
Küldve a Dzsí túmról.