2024, 11 24, 12:59:17

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Custom / CWM - FAQ Frissítve - 2013.12.18.  (Megtekintve 121342 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen factory reset, wipe-ok, restore, ami nem sikerült. Külföldi oldalakon írják, hogy átnevezésnél van ilyen hiba. Mivel mást nem csináltam a mentéssel így ...
"Easiest fix for me was to make a blank text document and rename to nandroid.md5 (0 byte)
This way CWM bypasses md5 check and restore your backups immediately"
~ csinált egy üres dokumentumot és átnevezte nandroid.md5 (0 byte), így a CWM megkerüli az md5 ellenőrzést és visszaállítja az adatokat azonnal~ ha jól értelmezem. De hova tegyem az üres dokumentumot, és hogy hozzam létre?

Akkor ne piszkáld. Ha rám hallgatsz elbúcsúzol tőle. Nem ér annyit egy backup. Tartalmaz mindent, úgyhogy azzal ne szórakozz.
Tedd az SD-re a Light-ot (ha azt akarod) és telepítsd újra! De előtte factory reset.

Meg ugye ma is tanultál valamit. Hogy hála istennek vagy sajnos, azt majd Te eldöntöd.  ;)
Az indító hsz.-ben:
Idézet
Ezt a mentést a CWM verzió számának függvénye szerint megtaláljuk vagy az SD/clockwordmod/backup mappában vagy a belső SD /clockwordmod/backup mappában, amit mondanom sem kell utána nem pisztergálunk semmi esetre sem!!!
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
Hagytam a fenébe, újratelepítettem. Sajnos a saját káromon tanultam, de remélem más is okul belőle. Ne piszkáljátok a mentést!!! Egyébként automatán újrarakta az appok 90%-át szinkronizálással. Mentettem Titanium B-al is, úgy hogy könnyű volt a maradék is. Egyébként csináltam üres nandroid.md5 fájlt, de azzal sem működött. Majd később mentem, és pisztergálás nélkül meg is próbálom vissza állítani, hogy lássam, nem-e a gyári rom volt a ludas. Majd jelzem okulásképpen.

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
Sziasztok!

CyanogenMod 10.1 Nightly romot raktam a telómra! Jobb és bal oldalra ragyogóan el dönti a képet, de középre az Istennek sem akar vissza állni! Kijelző lezár/unlock/ és akkor már "függőlegesen van a kép!
OK, lezárom a képernyő automatikus elforgatását, de az nem jó megoldás, mert azért van olyan dolog ( pl: SMS E-mail írása) mikor jól jönne ha működne a dolog rendesen!
Nem tudnátok a problémámra hathatós megoldást adni?

Ui: vissza raktam a CoCore romot, de mostmár az sem akar rendesen vissza állni középre, csak az előbb felsorolt módon!!!  >:(

Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Sziasztok!

CyanogenMod 10.1 Nightly romot raktam a telómra! Jobb és bal oldalra ragyogóan el dönti a képet, de középre az Istennek sem akar vissza állni! Kijelző lezár/unlock/ és akkor már "függőlegesen van a kép!
OK, lezárom a képernyő automatikus elforgatását, de az nem jó megoldás, mert azért van olyan dolog ( pl: SMS E-mail írása) mikor jól jönne ha működne a dolog rendesen!
Nem tudnátok a problémámra hathatós megoldást adni?

Ui: vissza raktam a CoCore romot, de mostmár az sem akar rendesen vissza állni középre, csak az előbb felsorolt módon!!!  >:(

ciánhoz feltetted a Cocore-t? Az lehet nem lesz jó párosítás , ugyanis a ciánnak van saját kernelje. A cocore meg a 4.1.2höz van optimalizálva.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag

ciánhoz feltetted a Cocore-t? Az lehet nem lesz jó párosítás , ugyanis a ciánnak van saját kernelje. A cocore meg a 4.1.2höz van optimalizálva.
Elírás a CoCore rom - sima gyári rom + cocore kernel akart lenni. Azóta hála istennek megoldódott robidusin gondja, már minden fertig.   ;) :ok:
Viszont ha már itt járkálsz:  :) én magam nem vagyok egy nagy szinező, megmondom őszintén nem is kutattam utána, de érdekelne hogyan színezted ki magadnak a system UI-t arra a szép kékre a stock f.s zölből.  ;) :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető robidusin

Sziasztok!

Bocs a "foghíjas" válaszokért, ilyen a melóm!Gondolom a télen már több időm lesz itt lógni, addig is tableten szoktam követni az eseményeket! :)
Valóban, kicsit el kevertem a dolgokat és hibásan, rossz sorrendben lettek telepítve a dolgok és főleg helytelenül, de hála ennek az oldalnak és főleg " attika79 " nevű kedves barátomnak, olyan segítséget kaptam, amitől a garanciális javítás felől, még a Samsung márkaképviseletnek sem volt kételye!!
Megoldódott a problémám, sőt azóta nagy megelégedésemre, rendben van a telefonommal minden!
Köszönöm uraim, a segítséget!
További szép napokat! :)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
Sziasztok!

Bocs a "foghíjas" válaszokért, ilyen a melóm!Gondolom a télen már több időm lesz itt lógni, addig is tableten szoktam követni az eseményeket! :)
Valóban, kicsit el kevertem a dolgokat és hibásan, rossz sorrendben lettek telepítve a dolgok és főleg helytelenül, de hála ennek az oldalnak és főleg " attika79 " nevű kedves barátomnak, olyan segítséget kaptam, amitől a garanciális javítás felől, még a Samsung márkaképviseletnek sem volt kételye!!
Megoldódott a problémám, sőt azóta nagy megelégedésemre, rendben van a telefonommal minden!
Köszönöm uraim, a segítséget!
További szép napokat! :)
Köszönjük a beszámolót  :ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szeretném felhívni a kedves fórumtársak figyelmét az Általános FAQ mai módosítására!
EFS mappa mentés tekintetében vannak változások, amik minden nem gyári rendszert használó felhasználónak több mint fontos!!!

Nem elérhető robidusin

Köszönjük a beszámolót  :ok:

Nem "beszámoló" volt, inkább köszönet és a címzet(tek) értették is!
 :oops:

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
Szép estét!!!

Nagyon elkezdett foglalkoztatni ez a téma, és szabad időmben erősen kutakodom, itt is ott is. Google a barátom. Csak az angolom kopott meg. Szal a lényeg lévén mivel GT-I9070P-m van engem bosszant a a legjobban a téma, hogy nem igazán találok megfelelő cuccokat a talómra. Ám de Itt volna egy leírás, amihez némi asszisztot szeretnék kérni tőletek. Mert nem sikerült teljesen megértenem. Ez egy HOWTO amit az XDA-n találtam, a lényege az hogy hogyan tegyünk a P-s telefonunkra Custom ROM-ot (Ami nem ahhoz való). Nyilván az NFC-nem fog működni, amivel mondjuk én még személy szerint együtt tudnék élni! Mert szerintem 1 ujjamon megtudom számolni hányszor használtam! xD

So, amennyiben felkeltette valaki érdeklődését és tudna segíteni,azt megköszönném.
Egyébként Unofficial " cm-10.1-20130929-NIGHTLY-janice.zip" ez akár már jó is lenne. Amennyire böngészgettem. Wifi direct-et, NFC-t, és Iránytűt leszámítva már elvileg minden működik benne.
Remélem nem OFF-oltam és előre is thnx!  ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szép estét!!!

Nagyon elkezdett foglalkoztatni ez a téma, és szabad időmben erősen kutakodom, itt is ott is. Google a barátom. Csak az angolom kopott meg. Szal a lényeg lévén mivel GT-I9070P-m van engem bosszant a a legjobban a téma, hogy nem igazán találok megfelelő cuccokat a talómra. Ám de Itt volna egy leírás, amihez némi asszisztot szeretnék kérni tőletek. Mert nem sikerült teljesen megértenem. Ez egy HOWTO amit az XDA-n találtam, a lényege az hogy hogyan tegyünk a P-s telefonunkra Custom ROM-ot (Ami nem ahhoz való). Nyilván az NFC-nem fog működni, amivel mondjuk én még személy szerint együtt tudnék élni! Mert szerintem 1 ujjamon megtudom számolni hányszor használtam! xD

So, amennyiben felkeltette valaki érdeklődését és tudna segíteni,azt megköszönném.
Egyébként Unofficial " cm-10.1-20130929-NIGHTLY-janice.zip" ez akár már jó is lenne. Amennyire böngészgettem. Wifi direct-et, NFC-t, és Iránytűt leszámítva már elvileg minden működik benne.
Remélem nem OFF-oltam és előre is thnx!  ;)
Leslie!
Hogyan lenne off? custom faq-ban minden ami főzött. Ezért van :ok:
Milyen style tetszik Neked inkább? Samsung, vagy vmi más? Megmondom miért. Nem sok P-s visszajelzést kapunk, de pl. a PureVanilla rom minden porcikája műxik és szerintem egy nagyon jó, stabil rom. Van hozzá leírás xda-n is, de én jobban szeretem olyantól kapni az infót aki csinálta már. Nézzél rá légyszives, ha tetszik, megkérdem xda-n, P-seknek minden fertig e, és frissítjük itt nálunk a topikját.  ;) :D

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
Leslie!
Hogyan lenne off? custom faq-ban minden ami főzött. Ezért van :ok:
Milyen style tetszik Neked inkább? Samsung, vagy vmi más? Megmondom miért. Nem sok P-s visszajelzést kapunk, de pl. a PureVanilla rom minden porcikája műxik és szerintem egy nagyon jó, stabil rom. Van hozzá leírás xda-n is, de én jobban szeretem olyantól kapni az infót aki csinálta már. Nézzél rá légyszives, ha tetszik, megkérdem xda-n, P-seknek minden fertig e, és frissítjük itt nálunk a topikját.  ;) :D

Re! Ránéztem, igazándiból nekem egy stabil-pörgős custom rom kellene, semmi bajom a samsungossal. Leszámítva a lagokat, na meg pl. hogy hívásnál 2-3 mp eltelik mire a másik oldalon is hallanak.
Videok alapján a CM tetszik a legjobban, bár azt tudom, hogy nem ajánljátok kezdőknek. Viszont reménykedem benne, hogy lassan abból is kapunk egy tökéletes Official verziót. (Eddig én nem találtam). A másik az akku-idő. Nekem 1 NAPOT SEM(!!!) bír ki, még CoCore-kernel-el sem most a telóm! Bár szinte le se szakadok róla. Facebook, Chat és Szörfözés (3g-n és  HSDPA-n leginkább). Így napjában van hogy 2szer etetem meg! :S De ha kijelző időben mérjük sem éri el szerintem a 3órát!!! Az hogy az NFC nem megy, azt mint korábban írtam nem nagyon hat meg. Ettől eltekintve, ha tudtok olyat mondani, ami a fent leírtakon sokat javítani, azt szívesen kipróbálom és be is számolok a helyzetről. Előre is köszi mégegyszer mindent! ;)

Nem elérhető csezoli21

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1
dxda's Kitchen programot ismeri valaki? ebben van valami portolási opció, tud erről valaki valamit? érdemes belemélyülni?
Milyen szakértelmek, programozási nyelvek, kellenek ehhez hogy az ember alapoktól értse ezt az egész android rendszert?  nexus rom portolás érdekelne s advance-re!

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
ASAP HELP!

Adott a i9070P 4.1.2 gyári jelly bean + cocore kernel 6.8EP nightly cynogent akartam rá tenni! tehát a system\lib\tee folderem bemásoltam a letöltöltt  ccm-10.1-20130929-NIGHTLY-janice.zip system\lib\tee helyére (felülirtam) vissza zipeltem, telora rátöltöttem, wipe data/factory install ext sd  és a következőt írta:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
assert failed: getdrop(.....
nem írom tovább..
Merjem most rebootolni?! vagy most mit tegyek!? :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
ASAP HELP!

Adott a i9070P 4.1.2 gyári jelly bean + cocore kernel 6.8EP nightly cynogent akartam rá tenni! tehát a system\lib\tee folderem bemásoltam a letöltöltt  ccm-10.1-20130929-NIGHTLY-janice.zip system\lib\tee helyére (felülirtam) vissza zipeltem, telora rátöltöttem, wipe data/factory install ext sd  és a következőt írta:
Finding update package...
Opening update package...
Installing update...
assert failed: getdrop(.....
nem írom tovább..
Merjem most rebootolni?! vagy most mit tegyek!? :)
Akksi ki, Odinnal gyári rom!

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
Akksi ki, Odinnal gyári rom!

Közbe nem bírtam újra inditottam!
Elindult!  :taps: persze gyalu, mert factory reset az volt! :D Nah de lehet hogy ez a nyavajás nem szeret a micro sd-ről települni csak a belső memóráról?! Vagy más lehet a probléma?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Közbe nem bírtam újra inditottam!
Elindult!  :taps: persze gyalu, mert factory reset az volt! :D Nah de lehet hogy ez a nyavajás nem szeret a micro sd-ről települni csak a belső memóráról?! Vagy más lehet a probléma?
Azt töltötted le amelyik Neked való? janicep?

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
Azt töltötted le amelyik Neked való? janicep?

valahány 100.-ok oldalon írták hogy az felejtős, mert úgy se megy az NFC, hanem a sima kell az P-sekre is csak ezt a Tee-foldert kell telepítés előtt kicserélni, ugyhogy a legutolso cm-10.1-20130929-NIGHTLY-janice-t szedtem le

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
valahány 100.-ok oldalon írták hogy az felejtős, mert úgy se megy az NFC, hanem a sima kell az P-sekre is csak ezt a Tee-foldert kell telepítés előtt kicserélni, ugyhogy a legutolso cm-10.1-20130929-NIGHTLY-janice-t szedtem le
Értem. :ok:
A lényeghogy nem lett nagyobb baj. :taps: :ok:
Viszont ha kérhetlek a cyanogen topikba beírhatnád mi volt és mit töltöttél le, hogy hoztad helyre, hátha más P-st is érdekel. ;) :)

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
Értem. :ok:
A lényeghogy nem lett nagyobb baj. :taps: :ok:
Viszont ha kérhetlek a cyanogen topikba beírhatnád mi volt és mit töltöttél le, hogy hoztad helyre, hátha más P-st is érdekel. ;) :)

Holnap megteszem! De most a nagy  ijedtségre és fejfájásra való tekintettel elteszem magam holnapra! :)

Nem elérhető Lacus921107

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: I9070XXLQE
Nekem van egy , Samsung Galaxy S Advance GT-9070 telefonom, és egy cocore 6.2 keresnék hogy hogyan kéne fel tenni, nem tudnátok nekem ebbe segíteni??

köszönöm

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Nekem van egy , Samsung Galaxy S Advance GT-9070 telefonom, és egy cocore 6.2 keresnék hogy hogyan kéne fel tenni, nem tudnátok nekem ebbe segíteni??

köszönöm

Van külön topic rá ott minden infót megtalalsz.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető jani vagyok

• PFC Fan
  • PDA: note 4 sm-910
Szia Attika!

Úgy dontottem, hogy a jb light a valasztasom  remélem jó lesz  a 8.2 kernelle.Bàr most is gyorsabb lett ezzel a kernellel csak az aksi idő nem jó.Azt szeretnem kerdezni, ezt a romot akkot odinnal rakjam? Esetleg tudnal linkelni eggyet ahonnan letolthetem azt a romot ami biztos jò a telomra.
 Koszi az a segitseget mindenert.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szia Attika!

Úgy dontottem, hogy a jb light a valasztasom  remélem jó lesz  a 8.2 kernelle.Bàr most is gyorsabb lett ezzel a kernellel csak az aksi idő nem jó.Azt szeretnem kerdezni, ezt a romot akkot odinnal rakjam? Esetleg tudnal linkelni eggyet ahonnan letolthetem azt a romot ami biztos jò a telomra.
 Koszi az a segitseget mindenert.
Esetleg itt, körül néztél?  You are not allowed to view links. Register or Login :D

Nem elérhető JoeDeeFoster

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Advance, Huawei X3, Jiayu G2, Lenovo A760
  • PDA ROM: 4.1 CoCore-EP 8.2
Sziasztok!

Egy I9070P boldogtalan tulajdonosa vagyok. Olyan megbízható módosított romot keresek, ami a hívások kezelésében nem hagy semmi kívánni valót maga után. A gyári romokat már próbáltam, és egyik sem hozta a várt hatást. Garanciális javítás után sem történt javulás. Munkám során elengedhetetlen hogy folyamatosan elérhető legyek.

Köszönettel!