2024, 11 24, 10:03:46

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Custom / CWM - FAQ Frissítve - 2013.12.18.  (Megtekintve 121335 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető JoeDeeFoster

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy S Advance, Huawei X3, Jiayu G2, Lenovo A760
  • PDA ROM: 4.1 CoCore-EP 8.2
Kernel sikeresen cserélve erre: CoCore-EP 8.2 TWRP
Most már csak megfelelő romot kellene találnom a készülékhez.
Ebben esetleg tudnál segíteni. Térerő, és wifi a lényeg, a többi funkció másodlagos.

Köszönettel!

You are not allowed to view links. Register or Login
:ok:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Kernel sikeresen cserélve erre: CoCore-EP 8.2 TWRP
Most már csak megfelelő romot kellene találnom a készülékhez.
Ebben esetleg tudnál segíteni. Térerő, és wifi a lényeg, a többi funkció másodlagos.

Köszönettel!
P-s telefonra, ha azt akarod hogy minden 1000%-osan működjön és tetszik a Samsung UI, akkor gyári deodex. Ha jobban tetszik a csupasz Android mind a Samsungé, akkor CyanogenMod. De nyilván nem én fogom eldönteni Neked melyik a jó... ;)  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

• PFC Fan
Javaslatokat kértem, nem döntést. :)
Pl. nem tudom, hogy P-sre létezik-e MIUI-is,  PACman, és HarsJelly, stb.......    :oops:

P-s telefonra, ha azt akarod hogy minden 1000%-osan működjön és tetszik a Samsung UI, akkor gyári deodex. Ha jobban tetszik a csupasz Android mind a Samsungé, akkor CyanogenMod. De nyilván nem én fogom eldönteni Neked melyik a jó... ;)  :)

Nem elérhető pana40

• PFC Fan
  • PDA: I9070PXXLPD
  • PDA ROM: I9070PXXL(KitKat 4.2.2)
Üdv! Van 1 Advance I9070P-m és sikerült rádobni a 4.2.2 KitKat módot,minden müxik de nem tudom a nevekhez hozzá rendelni a csengőhangokat, illetve az NFC-t sem találom! Tud ebben valaki segíteni? :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Üdv! Van 1 Advance I9070P-m és sikerült rádobni a 4.2.2 KitKat módot,minden müxik de nem tudom a nevekhez hozzá rendelni a csengőhangokat, illetve az NFC-t sem találom! Tud ebben valaki segíteni? :)
Ajjaj, szia Pana! Téged a jézuska hozott...  ;D ;D
Nézz be légyszíves a CynogenMod topikba, JoeDeeFoster fórumtársunk pont most gondolkodik ennek a romnak a hogyanján, szintúgy GT-I9070P-re...  :D

Csengőhang:
Kell egy fájlkezelő a telefonon mert anélkül nem fog menni. Pl.: ES File Explorer
Rámész a névre, opciók, csengőhang, klikk, ad két lehetőséget: 1. ES File Explorer - 2. Médiatároló

NFC:
Tudomásom szerint egy Cyanogen romban sem működik, a legtöbb helyen a bug-ok közt van besorolva.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

• PFC Fan
Helló

Tudnàl adni pàr infót, tapasztalatott  a romodról?
 Felment cwm-böl alapból?
Mi nem müködik?
Térerö megfelelö?

Köszi!

Nem elérhető pana40

• PFC Fan
  • PDA: I9070PXXLPD
  • PDA ROM: I9070PXXL(KitKat 4.2.2)
Helló

Tudnàl adni pàr infót, tapasztalatott  a romodról?
 Felment cwm-böl alapból?
Mi nem müködik?
Térerö megfelelö?

Köszi!

Üdv!! Bocs,hogy csak most írok de nem voltam net közelbe! Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a rommal! Gyors,a térerő rendben, csak az NFC-t nem találom(nem mintha hiányozna!)Csak ajánlhatom! Sok új dolog van benne pl.:lehet húzni a procit(még nem mertem);opengl;stb.Nekem bejön!! Alapból az XXLPD van fent és erre raktam rá a KITKAT 4.2.2 módot és simán felment rá! Zsíír!

Nem elérhető rotker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S Advance
  • PDA ROM: CM11

Üdv!! Bocs,hogy csak most írok de nem voltam net közelbe! Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a rommal! Gyors,a térerő rendben, csak az NFC-t nem találom(nem mintha hiányozna!)Csak ajánlhatom! Sok új dolog van benne pl.:lehet húzni a procit(még nem mertem);opengl;stb.Nekem bejön!! Alapból az XXLPD van fent és erre raktam rá a KITKAT 4.2.2 módot és simán felment rá! Zsíír!

A csengőhang hozzárendelés megoldódott?

Nem elérhető gremlinjosko

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 XXLQE--4.4.2 kitkat maclaw
Szép estét!cyanogen kitkat romot használok ART-módban.hogyn tudnám visszavenni az aksi fogyasztást?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szép estét!cyanogen kitkat romot használok ART-módban.hogyn tudnám visszavenni az aksi fogyasztást?
Esetleg az adott rom topikjában kérdezd.  ;)

Nem elérhető csimpi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: hungary
  • PDA: nincs pdm
  • PDA ROM: 428393*282925363
Sziasztok

Biztos rossz helyre irok érdeklödnék
Az én telefonom jelenleg CM11.0 fut (4.4.2)
de szeretnék mellé berakni 1 Win 8.1 et :$ :D
Dual boot ra gondoltam mint egy számitogép :D
Van erre bár miféle esély vagy nem  ?  :shock:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok

Biztos rossz helyre irok érdeklödnék
Az én telefonom jelenleg CM11.0 fut (4.4.2)
de szeretnék mellé berakni 1 Win 8.1 et :$ :D
Dual boot ra gondoltam mint egy számitogép :D
Van erre bár miféle esély vagy nem  ?  :shock:
Win?  :shock:  :olvass: 
De a dual bootra nanáhogy van...  ;)  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető csimpi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: hungary
  • PDA: nincs pdm
  • PDA ROM: 428393*282925363
Win?  :shock:  :olvass: 
De a dual bootra nanáhogy van...  ;)  You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm szépen !  :D

Mivel androidbol a legujabb van rajta vissza kisebbet nem teszek :D
Akkor már inkább egy Wint tesztelgetni :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Nem tudom más hogy van vele / mi a véleménye, de XDA-n valaki végre össze szedhetné magát, aztán neki állhatna gyári romból is főzni valami értelmes romot.... Ez a sok EGY darab CM11 forrásra épülő "juhéjj nekem kitkatom van" rom halmaz már kezd átmenni a vicc kategóriába... Én nagyon régóta kedvelem a cyanogent, de ez már majdhogy too much, kicsit alázni kezdik a fejlesztői csapatot. Minden nap kijön egy "másik" rom, ami majdnem ugyanaz... Ennyi ipari hulladékot ??? Egy újszülöttnek minden vicc új, de lényegében ezek között olyan interfész különbség van csak amit bármikor a play-ről 5 perc alatt megcsinál bárki... Sajna úgy veszem észre akik gyári romból dolgoztak, inkább abba is hagyták.... sajnos...  >:(  Pedig lenne keletje.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Nem tudom más hogy van vele / mi a véleménye, de XDA-n valaki végre össze szedhetné magát, aztán neki állhatna gyári romból is főzni valami értelmes romot.... Ez a sok EGY darab CM11 forrásra épülő "juhéjj nekem kitkatom van" rom halmaz már kezd átmenni a vicc kategóriába... Én nagyon régóta kedvelem a cyanogent, de ez már majdhogy too much, kicsit alázni kezdik a fejlesztői csapatot. Minden nap kijön egy "másik" rom, ami majdnem ugyanaz... Ennyi ipari hulladékot ??? Egy újszülöttnek minden vicc új, de lényegében ezek között olyan interfész különbség van csak amit bármikor a play-ről 5 perc alatt megcsinál bárki... Sajna úgy veszem észre akik gyári romból dolgoztak, inkább abba is hagyták.... sajnos...  >:(  Pedig lenne keletje.

En ezèrt használom kizárólag egy fejlesztö munkáját.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
En ezèrt használom kizárólag egy fejlesztö munkáját.
Ja, hát az úgy még stimm is.  :) Maradsz a maclaw-on, oszt jó napot. Oké.
De hogy mi a francnak ennyi xar? Az ember azt se tudja melyik mi, mi a jó, mi nem... Megjelent az AOSP-os is ugye. Na gondoltam vigadalom, erre = ez apukám a nem tudom hányadiknál tart, de AOSP annyi van benne mint a LightJB-ben...  :hmm: Előre sorry, de ez minden csak nem fejlesztés... Még a végén kénytelen leszek vissza tenni a PureVanillát. Egy normális gyárira épülő (valóban) AOSP rom, ami nem csinál értelmetlen dolgokat a telefonoddal, hanem működik...

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
Ja, hát az úgy még stimm is.  :) Maradsz a maclaw-on, oszt jó napot. Oké.
De hogy mi a francnak ennyi xar? Az ember azt se tudja melyik mi, mi a jó, mi nem... Megjelent az AOSP-os is ugye. Na gondoltam vigadalom, erre = ez apukám a nem tudom hányadiknál tart, de AOSP annyi ven benne mint a LightJB-ben...  :hmm: Előre sorry, de ez minden csak nem fejlesztés... Még a végén kénytelen leszek vissza tenni a PureVanillát. Egy normális gyárira épülő (valóban) AOSP rom, ami nem csinál értelmetlen dolgokat a telefonoddal, hanem működik...

Na oké de amig a Samu nem dobja ki hivatalosan a mienkre (ugy gondolom esèjtelen) addig ugye marad a portolás amit nagyon nem tud honnan mert a s3minire sem adta meg ki a Samu.kétséges hogy kifogja e bár már az amcsi verzióra kijött.
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Burrit

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation Android
  • PDA: Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: Stock
Én ezért nem szeretek nagyon ugrálni a romok között, de sajnos kell a folyamatos interakció a tárgyaimmal, gondolom nektek is. Mióta a mostani romom van az állandó beavatkozást az ecigiben élem ki.
Persze rohadt idegesítő ha rakásra hánnyák a semmit nem érő romokat, mert ahhoz hogy megtudjuk, hogy jó-e vagy nem csak próba után lehet megmondani és ennek Ti isszátok meg a levét. Én valahol a farvizen szoktam evezni megvárok egy pár kommentet csak utána szedem le.
Persze szavazok én ha lehet, de Patatalkon nem látom hol lehet vagy xda-n kell?

Tapatalkal tapogva Samuról!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Én ezért nem szeretek nagyon ugrálni a romok között, de sajnos kell a folyamatos interakció a tárgyaimmal, gondolom nektek is. Mióta a mostani romom van az állandó beavatkozást az ecigiben élem ki.
Persze rohadt idegesítő ha rakásra hánnyák a semmit nem érő romokat, mert ahhoz hogy megtudjuk, hogy jó-e vagy nem csak próba után lehet megmondani és ennek Ti isszátok meg a levét. Én valahol a farvizen szoktam evezni megvárok egy pár kommentet csak utána szedem le.
Persze szavazok én ha lehet, de Patatalkon nem látom hol lehet vagy xda-n kell?

Majd ha pc- közelben leszel, vagy mobilon böngészővel. Patatalk lehet nem jeleníti meg. Ezen topik tetején, ha erre gondolsz.  :)
Hát valahogy így.  Ezeket én nem fogom végigpróbálni, értelmetlen... mindegyik egy portolt dzsuva. Lehet egy portolt rom jó, sőt, de ezek már viccesek...

Na oké de amig a Samu nem dobja ki hivatalosan a mienkre (ugy gondolom esèjtelen) addig ugye marad a portolás amit nagyon nem tud honnan mert a s3minire sem adta meg ki a Samu.kétséges hogy kifogja e bár már az amcsi verzióra kijött.
Amcsi verzióra? Ezt hol látod? Csak halkan mondom, hogy lassan megbarátkozz vele, az SGSA év elejétől low-end telefon lett. Support támogatottság 2 azaz kettő évig van... vagyis volt.  ;)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
Majd ha pc- közelben leszel, vagy mobilon böngészővel. Patatalk lehet nem jeleníti meg. Ezen topik tetején, ha erre gondolsz.  :)
Hát valahogy így.  Ezeket én nem fogom végigpróbálni, értelmetlen... mindegyik egy portolt dzsuva. Lehet egy portolt rom jó, sőt, de ezek már viccesek...

Amcsi verzióra? Ezt hol látod? Csak halkan mondom, hogy lassan megbarátkozz vele, az SGSA év elejétől low-end telefon lett. Support támogatottság 2 azaz kettő évig van... vagyis volt.  ;)

Oszinten megmondva nem izgat.nekem a mostani tokeletes tudasban gyorsaságban egyiránt.
Nem is fogok nagyon mást tesztelgetni mert minek.
Csak nyilván engem is "zavar" hogy nem buherálhatom minden nap. :)
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Burrit

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation Android
  • PDA: Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: Stock

Szavaztam, de valahol egyett értek Golf2gt-vel a mostani rom tökéletes számomra. Sajnos neked meg "hivatalból" kell őket kipróbálnod.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szavaztam, de valahol egyett értek Golf2gt-vel a mostani rom tökéletes számomra. Sajnos neked meg "hivatalból" kell őket kipróbálnod.

Ezért mondtam, ezek közt annyi a különbség mint amit bárki megcsinál Xposed Framewok-el.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Csak hogy nehogy álomba ringassuk magunkat...

Ugye nem hivatalos, de erről ennyit. Még így is van a listában telefon ami kétlem hogy megkapja, ami meg még ott sincs ??? Annak nyilván kampec...

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
Csak hogy nehogy álomba ringassuk magunkat...

Ugye nem hivatalos, de erről ennyit. Még így is van a listában telefon ami kétlem hogy megkapja, ami meg még ott sincs ??? Annak nyilván kampec...

Ez mondjuk érdekes, mert az S3 mini tök ugyan az mint a mi telónk :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető LeslieV84

• Support-ER
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070P
  • PDA ROM: CyanogenMod 11 - 4.4.2. by Maclaw Studio
Ez mondjuk érdekes, mert az S3 mini tök ugyan az mint a mi telónk :D

1G ram-ja van!!!!
Nekünk csak 768M! :) De egyébként igen! :)