Sziasztok! Összességében mennyire vagytok elégedettek a ZL -ekkel? Note-ról váltanék és a HTC One összeillesztési problémái nem szimpatikusak, a Samu-t meg már nem szeretnék venni röviden nem voltak jó tapasztalataim. üdv
Szia!
Részemről teljesen elégedett vagyok
Sensation-ről jöttem, óriási a különbség a kettő között. Note-hoz képest nem tudok nyilatkozni, olyanom sosem volt
Eredetileg One-t akartam venni, csak akkor még nem nagyon lehetett kapni és azt is jóval drágábban, így jött a ZL, de nem bántam meg. A kijelző a kritikákkal szemben szerintem szép, a felbontás gyöngyörű, egyedül talán a betekintési szög hagy némi kívánni valót, de szerintem nem szempont.
A kamera normál illetve átlagos körülmények között egészen jó képeket csinál (főleg makro!), sötétben viszont nagyon beindul a zajszűrés és nagyon zajos lesz az elkészült kép. Az összeszerelés jó, stabil, a hátlapja viszont lehetne egy picivel vastagabb mert ujjal be lehet picit nyomni. Persze ez sem vészes. Ami inkább zavaró, hogy a gorillára rálöktek egy teljesen gyári ratyi fóliát ami nálam 1-2 nap után karcos lett. Szerencsére youtube videók alapján le lehet szedni, és ZL-nél nem a Sony felirattal együtt jön
Akku nálam teljesen jó, reggeltől estig amire töltőre kerül általában 3,5 óra kijelzőhasználatot produkálok amiben elég sok a játék is. Eközben folyamatosan be van kapcsolva a wifi/h+ mobilnet, nfc, gps.
Az infra könnyedén megy, pillanatok alatt rá lehet okosítani bármilyen tv-re
Amióta megvan 2 frissítés jött már, jelenleg még 4.1.2-n vagyunk, de a küszöbön van a 4.2, bizonyos régiókban már meg is kapták.
Összességében jó kis készülék, nagyon szép ahogy az egész előlap szinte csak a kijelzőből áll