2024, 11 24, 04:56:14

Szerző Téma: Sony Xperia Z általános beszélgetés  (Megtekintve 134081 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető street13

• Nem: Férfi
  • PDA: Sony Xperia Z
  • PDA ROM: alap még ..
Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #100 Dátum: 2013, 05 15, 18:20:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jár így az ember :) Én viszont most a rootolással szívok. Már a második gépen próbálom, de nem megy az istennek sem >:(
Mi a probléma ? :) nekem sikerült 3. próbára win7 van a gépen és rájöttem ez kulcsfontosságú pont ezért nem sikerült eddig nekem ezt meg kell csinálni 6.) Kérni fogja, hogy nyomd meg a telefonon az adatok visszaállítása gombot, hát nyomd meg! ha ez megvan mennie kell én kihagytam párszor és utáne nyugisan elolvastam és meglett a probléma utána már minden simán ment

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #101 Dátum: 2013, 05 15, 18:27:12 »
Mi a probléma ? :) nekem sikerült 3. próbára win7 van a gépen és rájöttem ez kulcsfontosságú pont ezért nem sikerült eddig nekem ezt meg kell csinálni 6.) Kérni fogja, hogy nyomd meg a telefonon az adatok visszaállítása gombot, hát nyomd meg! ha ez megvan mennie kell én kihagytam párszor és utáne nyugisan elolvastam és meglett a probléma utána már minden simán ment
Igazából már nem tudok mire gondolni, hogy mi lehet :) Már mindenhol elolvastam a leírásokat. Két gépen próbáltam már, két oprendszeren :D Ott tartok, hogy rányomok a biztonsági mentés indítására, majd elkészül, utána pedig ahogy a display testet elindítom megáll minden. Én várok, várok de nem történik semmi :) Az előző gép esetében legalább még 1 hibaüzenetet küldött, de most már az sem. Egyszerűen megáll a folyamat. Nekem meg az eszem :p

Szerk: itt áll meg a dolog
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
======================================================================
= This script will root your Android phone with adb restore function =
= Script by Bin4ry (thanks to Goroh_kun and tkymgr for the idea)     =
=             Idea for Tablet S from Fi01_IS01                       =
=                      (01.05.2013) v30                              =
======================================================================

Device type:
1) Normal
2) Special (for example: Sony Tablet S, Medion Lifetab)
3) New Xperia Root by Goroh_kun (Xperia Z, Xperia V [JellyBean] ...)
G) Google Glass Mode (thx Saurik for the ab file)

x) Unroot

Make a choice: 3,
Please connect Xperia device with enabled USB-Debugging now to your Computer
Going to copy over some files ...
86 KB/s (442 bytes in 0.005s)
55 KB/s (170 bytes in 0.003s)
11 KB/s (57 bytes in 0.005s)
Starting restore operation, please look on your device and confirm restore!
after that press anykey here in the console
Now unlock your device and confirm the restore operation.
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
After restore is confirmed please look on your device and choose "Service Tests
-> Display" in Service menu and WAIT THERE!"
Starting: Intent { act=android.intent.action.MAIN cmp=com.sonyericsson.android.s
ervicemenu/.ServiceMainMenu }
/data/local/tmp/onload.sh ...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető street13

« Reply #102 Dátum: 2013, 05 15, 19:29:17 »
minden driver fenntvan a gépen ? ha nincs mindent tegyél fel de gondolom fennt van minden törölj mindent le gép újraindítása utána tedd fel mindet amit letöröltél gép újraindítás és aztán próbáld meg nem e valami beragadó fájl vagy akármi van és az miatt nem sikerül de ez csak egy tipp hátha összajön sok sikert :)

szerk vagy esetleg nemtudom hogy csinálod de amikor kiirja hogy nyomj egy gombot az előtt indítsad az adatok visszaállítását utána nyomj gombot :) hátha ám meg énis ott akadtam meg párszor :/ :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #103 Dátum: 2013, 05 15, 20:49:00 »
minden driver fenntvan a gépen ? ha nincs mindent tegyél fel de gondolom fennt van minden törölj mindent le gép újraindítása utána tedd fel mindet amit letöröltél gép újraindítás és aztán próbáld meg nem e valami beragadó fájl vagy akármi van és az miatt nem sikerül de ez csak egy tipp hátha összajön sok sikert :)

szerk vagy esetleg nemtudom hogy csinálod de amikor kiirja hogy nyomj egy gombot az előtt indítsad az adatok visszaállítását utána nyomj gombot :) hátha ám meg énis ott akadtam meg párszor :/ :D
Köszi a tippeket. Megpróbáltam az újratelepítést, de sajnos nem oldódott meg a probléma. Driver mi kellhet? Maga a root csomagban adb meg ilyesmi van, a Sony PCC meg felrakja gondolom a hiányzókat. A gombnyomást is úgy próbáltam ahogy írtad, pár sikertelen kísérlet után már nagyon odafigyeltem az ilyen apró részletekre. Valami más gond lesz. Olvastam egy másik fórumon egy illetőt aki ugyan így járt egy másik Xperiával, és elvileg nála sikerült megoldani a problémát. Most onnan várom a választ
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető street13

« Reply #104 Dátum: 2013, 05 15, 21:22:22 »
Köszi a tippeket. Megpróbáltam az újratelepítést, de sajnos nem oldódott meg a probléma. Driver mi kellhet? Maga a root csomagban adb meg ilyesmi van, a Sony PCC meg felrakja gondolom a hiányzókat. A gombnyomást is úgy próbáltam ahogy írtad, pár sikertelen kísérlet után már nagyon odafigyeltem az ilyen apró részletekre. Valami más gond lesz. Olvastam egy másik fórumon egy illetőt aki ugyan így járt egy másik Xperiával, és elvileg nála sikerült megoldani a problémát. Most onnan várom a választ
Sajnálom de ha tudok valami megoldást megírom mindenképpen :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #105 Dátum: 2013, 05 16, 11:19:29 »
Sajnálom de ha tudok valami megoldást megírom mindenképpen :)
Most érkezett meg a válasz, nem sikerült megoldani a problémát :D Ez eddig nem túl biztató :hmm:

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #106 Dátum: 2013, 05 17, 11:55:48 »
Nálam újabb hiba van a frissítés óta :(
Ha befejezek egy hívást, automatikusan a "hívásátrirányítás" képernyő jön fel...
Egyre jobb :( Látom root félével foglalatoskodtok.... hát lehet belevágok ... mert bosszankodom :(
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #107 Dátum: 2013, 05 17, 12:29:43 »
Nálam újabb hiba van a frissítés óta :(
Ha befejezek egy hívást, automatikusan a "hívásátrirányítás" képernyő jön fel...
Egyre jobb :( Látom root félével foglalatoskodtok.... hát lehet belevágok ... mert bosszankodom :(
Szerencsére nálam nincs ilyen gond. Szerintem neked egy gyári beállítások visszaállítása kellene.
Ami a rootolást illeti, úgy néz ki vissza kéne rakni egy régebbi gyári romot, azt rootolni, majd újra frissíteni. Elvileg. De ha esetleg kipróbálnád, hogy nálad megy e az új szoftverrel a rootolás akkor sokat segítenél :)

Nem elérhető street13

« Reply #108 Dátum: 2013, 05 18, 12:11:26 »
Most érkezett meg a válasz, nem sikerült megoldani a problémát :D Ez eddig nem túl biztató :hmm:
Esetleg vírusírtó nem zavar be ?  :hmm:

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #109 Dátum: 2013, 05 18, 12:21:58 »
Esetleg vírusírtó nem zavar be ?  :hmm:
Próbáltam kikapcsolva is, de sajnos úgy sem jó. Már a telefonról is leszedtem az avastot, hátha. Sajnos úgy sem nyert. :(

Tapatalked from my Xperia ZL

Nem elérhető vassjana

« Reply #110 Dátum: 2013, 05 19, 22:52:49 »
Sziasztok.
A telomat kihúztam a töltőről és élszált. A Sony felirat után háromszögbe szerszámok és kész.
Épp ma kapta meg a frissítést, utána jó volt.
Próbálom előcsalogatni a gyári menüt, power gomb és hangerő fel de nem akar bejönni.
Valakinek ötlete van e?
Előre is köszi.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #111 Dátum: 2013, 05 24, 11:09:57 »
Mi ez a nagy csend? Mindenki ennyire elégedett? :) A rootolást még mindig nem sikerült megoldanom, de rajta vagyok az ügyön :)
Kérdezni akartam tőletek, hogy a kijelző nálatok is karcosodik? Olvastam már sok helyen, hogy az üveg védelmére van egy plusz fólia még a kijelzőn, ami viszont elég lágy és könnyen karcolódik, viszont a töréstől véd. Elég fura azért, hogy nem szoktam fóliát használni, és legutóbb a Sensation 1,5 év után full karcmentesen tudtam eladni. Ha kicsit szaporodnak még a karcolásaim leszedem a fóliát valahogy  :hmm:

Nem elérhető kovacslaszlo13

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: SK17i
  • PDA ROM: CM11
« Reply #112 Dátum: 2013, 05 26, 16:18:30 »
Ha jól tudom Z-ről csak úgy nem jön le a fólia :D
Mi az az aláírás és hol kapcsolhatom be?
You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #113 Dátum: 2013, 05 27, 09:05:03 »
Ha jól tudom Z-ről csak úgy nem jön le a fólia :D
:)
Amúgy én ZL-ről akarom leszedni :)

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #114 Dátum: 2013, 05 31, 18:15:31 »
Mi ez a nagy csend? Mindenki ennyire elégedett? :) A rootolást még mindig nem sikerült megoldanom, de rajta vagyok az ügyön :)
Kérdezni akartam tőletek, hogy a kijelző nálatok is karcosodik? Olvastam már sok helyen, hogy az üveg védelmére van egy plusz fólia még a kijelzőn, ami viszont elég lágy és könnyen karcolódik, viszont a töréstől véd. Elég fura azért, hogy nem szoktam fóliát használni, és legutóbb a Sensation 1,5 év után full karcmentesen tudtam eladni. Ha kicsit szaporodnak még a karcolásaim leszedem a fóliát valahogy  :hmm:
Ejjel nappal .... melo van :((((
Jo lenne mar a Zvel szuttyogni, de nincs ra ido :(

En a TeCső-n lattam videot , amin kb. Egy sima gombostuvel felszedtek, de utana elegge erdekes lett a felulet, nem tudtak rongyival nem foltossa tenni :( Raadasul a Sony felirattal egyutt jott le...
Szerintem hagyd a folialeszedest az eladas napjara ;)))
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #115 Dátum: 2013, 06 13, 11:41:56 »
Ha minden igaz, hamarosan várhatjuk a 4.2-t :taps: You are not allowed to view links. Register or Login

Szerk: újabb infok:

A frissítés már a küszöbön van, néhány régióban már elérhető a 10.1.1.A.1.307 verzió :)

Changelog:
1. Improved speed in camera app loading, starts within 3 seconds now.
2. Battery drain of 5%/hour on weak signal strength is still there.
3. New Browser Small app version by Sony is seen in the small app launcher (already have in .253)
4. Improved W-Fi range.
5. Improved HDR functionality.
6. 4G LTE reception increased.
7. New SPEED DIAL settings in the call contact app.
8. Superior Auto mode seems slightly improve, the noise is not that much compare with previous .253 firmware. But still SCN mode is much better.
9. Overall seems much smoother.
10. New app - Converter.
11. LED light seems to be much brighter than before

Nem elérhető attila97

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #116 Dátum: 2013, 06 13, 23:07:02 »
Hello! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha külföldről megveszem a telefont, akkor, hogy tudom rátenni a magyar szoftvert? Illetve rátudom tenni? Tudnátok ebben segíteni?

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #117 Dátum: 2013, 06 14, 13:01:07 »
Flashtoolal lehet,de magyar nyelv mindben van ha az a lényeg.... :D
You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login;You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #118 Dátum: 2013, 06 16, 13:23:36 »
Sziasztok! Összességében mennyire vagytok elégedettek a ZL -ekkel? Note-ról váltanék és a HTC One összeillesztési problémái nem szimpatikusak, a Samu-t meg már nem szeretnék venni röviden nem voltak jó tapasztalataim. üdv

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #119 Dátum: 2013, 06 16, 19:22:07 »
Sziasztok! Összességében mennyire vagytok elégedettek a ZL -ekkel? Note-ról váltanék és a HTC One összeillesztési problémái nem szimpatikusak, a Samu-t meg már nem szeretnék venni röviden nem voltak jó tapasztalataim. üdv
Szia!

Részemről teljesen elégedett vagyok :) Sensation-ről jöttem, óriási a különbség a kettő között. Note-hoz képest nem tudok nyilatkozni, olyanom sosem volt :)
Eredetileg One-t akartam venni, csak akkor még nem nagyon lehetett kapni és azt is jóval drágábban, így jött a ZL, de nem bántam meg. A kijelző a kritikákkal szemben szerintem szép, a felbontás gyöngyörű, egyedül talán a betekintési szög hagy némi kívánni valót, de szerintem nem szempont.
A kamera normál illetve átlagos körülmények között egészen jó képeket csinál (főleg makro!), sötétben viszont nagyon beindul a zajszűrés és nagyon zajos lesz az elkészült kép. Az összeszerelés jó, stabil, a hátlapja viszont lehetne egy picivel vastagabb mert ujjal be lehet picit nyomni. Persze ez sem vészes. Ami inkább zavaró, hogy a gorillára rálöktek egy teljesen gyári ratyi fóliát ami nálam 1-2 nap után karcos lett. Szerencsére youtube videók alapján le lehet szedni, és ZL-nél nem a Sony felirattal együtt jön :)

Akku nálam teljesen jó, reggeltől estig amire töltőre kerül általában 3,5 óra kijelzőhasználatot produkálok amiben elég sok a játék is. Eközben folyamatosan be van kapcsolva a wifi/h+ mobilnet, nfc, gps.
Az infra könnyedén megy, pillanatok alatt rá lehet okosítani bármilyen tv-re :)
Amióta megvan 2 frissítés jött már, jelenleg még 4.1.2-n vagyunk, de a küszöbön van a 4.2, bizonyos régiókban már meg is kapták.
Összességében jó kis készülék, nagyon szép ahogy az egész előlap szinte csak a kijelzőből áll :) :ok:

Nem elérhető Banderas76

• PDA: LG G2
« Reply #120 Dátum: 2013, 06 16, 20:51:57 »
Szia. Olvasgattam már utána, de mégis meggyőzőbb ha olyan mond róla véleményt aki már használja is. Köszönöm az infókat.  :ok:

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #121 Dátum: 2013, 06 16, 21:06:59 »
Megzavartok engem :D
Most ez Z vagy ZL topic? :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Sony Xperia Z általános beszélgetés
« Reply #122 Dátum: 2013, 06 16, 22:07:32 »
Megzavartok engem :D
Most ez Z vagy ZL topic? :D
Elvileg Z topik, de mivel nincs külön ZL így beköltöztem ide :D Meg ugye túl sok különbség nincs a két készülék között. :)

Tapatalked from my Xperia ZL

• TOPIKGAZDA
  • nope
    • Be-Social
« Reply #123 Dátum: 2013, 06 16, 22:40:02 »
Ha kell kérek ZL-t is!
Én most V-t akarok kérni! :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #124 Dátum: 2013, 06 17, 08:06:38 »
Ha kell kérek ZL-t is!
Én most V-t akarok kérni! :)
Az a baj, hogy itt is szinte csak magamnak válaszolgatok mostanában, ha lenne egy ZL topik külön akkor tényleg egyedül lennék benne :D