Azzal néztem de nincsen sajna :/
Akkor sajnos várnotok kell még
Pedig azt hittem a Sonynál a Z előbbre való, bár szerintem hamar kinyomják majd nektek is.
Amúgy amiket hirtelen észrevettem, hogy maga a rendszer simábbnak tűnik (bár eddig sem volt lassú
). A launcher is picit változott, átlátszó lett a notify bar, és alul a dock rész is. A lockscreent is átszabták kicsit, hozzá lehet adni plusz oldalakat. Ami a legjobb viszont, hogy az értesítési felületen az eddig meglévő 4 kapcsoló helyett most már testre lehet szabni őket, hasonlóan mint a cm romoknál, elég sokat ki lehet választani, és szépen felirattal több sorba elhelyezi őket. Benchmarkot is futtattam, meglepő de a pontszámok alacsonyabbak lettek mint voltak (bár ez sokat nem számít ha a rendszer maga gyorsabb
). Ami még újnak tűnik, hogy van egy MyXperia követési lehetőség, távolról lehet csekkolni a telefont böngészőből, riasztást küldeni rá és törölni a telefont. Legalábbis eddig ilyesmivel nem találkoztam
Holnap megnézem a kamerát, remélem reszeltek még rajta, illetve ha még az üzemidő is javulna picit akkor tökéletes lenne
Hirtelen ennyi