Üdv még nem próbáltam én de most készülök megcsinálni szóva... csak mondom segítek a sorstársaknak
magyar honlapról linkeltem azaz másolom be ! remélem segítettem
Xperia Jelly Bean Root
Ezzel az egyszerű programmal lehet rootolni a Jelly Bean Androiddal futó Xperia készülékeket! A Rootoláshoz nem szükséges a nyitott Bootloader!)
Töltsd le ezt: You are not allowed to view links.
Register or
LoginUSB-Hibakeresés be | Beállítások/Fejlesztői lehetőségek
Ismeretlen források be | Beállítások/Biztonság
1. Ha meg van akkor indítsd el a programot
2. Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
3. Majd nyomj egy 3-as gombot
Kicsit hosszú ideig meg majd... Aztán fel fogja ajánlani a két programot ami kezeli majd a root jogokat. SuperUser vagy a SuperSU teljesen mindegy, hogy melyiket rakod fel! itt is számokkal kell ki választani, hogy melyiket szeretnéd, ha kész akkor nyomj egy gombot a programban (ha ki írja) és válaszd le a telefont.
Tesztelve: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia V, Xperia T
majko kolléga leírásával is!
(2013.04.15 16:48)majko Írta:
Kicsit bővebben, szájbarágósan:
1.) Töltsd le ezt a file-t: You are not allowed to view links.
Register or
Login2.) Csomagold ki winrarral, vagy bármi mással
3.) Indítsd el a RunMe.bat nevű file-t, és kövesd az instrukciókat!
Mode 1 - Xperia telefonok "régi" szoftverrel = nyomj 1-est majd ENTER
Mode 2 - Sony Tablet és hasonlók = nyomj 2-est majd ENTER
Mode 3 - Xperia telefonok JB szoftverrel = nyomj 3-ast majd ENTER
JB szoftverrel a 3-as kell nekünk.
4.) Dugd be a telefonod, miután bekapcsoltad a fenti dolgokat(USB hibakeresés, Ismeretlen források)
5.) Miután elindult a program, írd be a megfelelő számot, majd ENTER
6.) Kérni fogja, hogy nyomd meg a telefonon az adatok visszaállítása gombot, hát nyomd meg
7.) Miután befejezte, a programban nyomj egy billentyűt(mindegy mit)
8.) Behozta a service menüt a telefonodon, itt menj a service test/display opcióra, a telefonod fehéren fog világítani. VÁRJ ITT, míg egy kérdés jön fel:
9.) Melyiket tegye fel: superuser/super su? - teljesen mindegy, amelyik neked szimpatikus.. írd be a hozzá tartozó számot majd ENTER
10.) Telepítés végeztével kiírja, hogy OK, ekkor vagy újraindul a telefonod, vagy nem. A program bezárja magát.(talán kell nyomni egy billentyűt) Érdemes újra indítani. A menüben megjelent a superuser/super su ikonja.