0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Esetleg valakinek olyan jelensége volt már, hogy amikor töltőn van, és mondjuk 1 perc múlva kikapcsol a kijelző, a háttérvilágítás nem alszik ki ?Lehet szoftveres probléma, vagy reklamáljak a "feladónál"?
Én nem tapasztalok ilyet. Szerintem ez inkább szoftver amúgy, bár ki tudja. Gondolom nem teljes fényerővel világít, hanem csak halványan, nem?
Ilyen sajnos nálam is van. Fel kell ébreszteni és újra kinyomni.
Már jöhetne a root tényleg meg még sok más ezért nem szeretem frissen megvenni a telókat mert semmi nincs hozzájuk bezzeg samsung még kise adta az s 4 et és már minden van hozzá most jön az hogy akkor miértem azt vettem azért mert türelmetlen vagyok hehe és ez is van olyan jó mint a samu
Bizony, van Van azèrt root, meg rom is, xda el van àrasztva, csak mèg nem mertem biztonsàggal nekilàtni.... Ami engem bosszant, hogy sehol a gyàri frissìtès
4.2-re? Am van hír róla hogy mikorra várható?Tapatalked from my Xperia ZL
#TiaDalma: A térerő dobálásaid megszűntek? Ha igen, hogyan?
Nem. Ha leteszem a hivast, elmegy a terero....De csak akkor... Lehet csak szoftver?! A bajaim miatt vartam ugy a 4.2 frissitest....
Nálam a térerő rendben van, én a wifivel vagyok bajban. Sokszor pillanatokra megszakad. Igaz gyorsan újra is kapcsol de néha kellemetlen és teljesen random csinálja
Mi lehet a bajunk úgy összesenben?Gondoljátok szoftver gáz?
Szerintem biztos szoftver. Én nem félek attól hogy a frissítés elmarad, a Sony elég szépen beindult az utóbbi években, főleg idén. Látszólag komoly babérokra akar törni és szerintem okosan is csináljak, nem lesz itt gond a frissítéssel. Amúgy én inkább azt támogatom mint ami a HTC-nél is van, hogy nem volt annyi frissítés meg több verzióváltás, de inkább a stabilitásra mentek nem arra hogy növeljék minden készüléken a verziószámot. Én a ZL-t bekapcsoltam elsőre és már dobott rendszerfrissítést. Én ennek a híve vagyok, nem a verziószámos farokméregetésnek
Egyetértünk Tetszik a Sony, de eddig HTC függő voltam és még most is kétségeim vannak... És ezek az apró dolgok, amik egyébként HTCnél is előjöhettek volna simán, ezek most bosszantanak.... Ezért várom úgy ezt a nyavalya frissítést... Maga a hardver, nagyon megelégedésemre szolgál...
Nálam ez van.
A rosseb teljesen nyugodtan beleeshet a telefonba. Szívózik a képfeltöltésekkel a céges gépen.