Átálltam én is GB-ről (GigaBread+): CyanogenMod 10.1-20130724-dev-connection-team-release5-ariesve + K^Kernel_JB-4.2.2_OC_EXUV_370MB
Eddig minden rendben működik, nem szándékozom már többször újratelepíteni, hacsak nagyon nem muszáj.
Az utóbbi két hétben teljesen hibátlanul ment minden, azonban tegnap valahogy sikerült lefagyasztani(?) a készüléket: kilépve egy app-ból nem tért vissza a fő-képernyőre, a háttérképet mutatta, de semmi más nem jelent meg és a bekapcsoló-gombon kívül más semmi nem is működött. Kb. 10 percig hagytam hátha magához tér, de sajnos nem tért, ezért mivel a bekapcsoló-gomb működött, csináltam egy sima újraindítást.
Elindulás után végig kellett csinálni azt a procedúrát, amit a frissen telepített oprendszer kér első induláskor: nyelv-megadás, google fiók, név, wi-fi... stb.
Ez már eleve gyanús, és sajnos azt vettem észre, hogy jónéhány korábban telepített és jól működő app egyszerűen eltűnt. A megmaradt appok pedig úgy viselkednek, mint az első telepítés után, mintha most futnának először, pl.: a Chrome beléptet a google fiókkal, iGO-ban újra meg kellett adni az alapbeállításokat... stb.
Megpróbáltam a Play Store-ból újratelepíteni az eltűnt appokat (pl.: Total Commander, iMediaShare...stb.), de mindegyik telepítés végén ezt a hibaüzenetet kapom:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginIgazából annyit szeretnék elérni, hogy az SMS Backup & Restore-t vlahogy vissza tudjam telepíteni és lementeni az üzeneteket, utána már tudnék csinálni egy factory reset-et, más lementeni valóm nincs, minden a külső kártyán van. De sajnos ezt az appot sem tudom visszavarázsolni, ugyanez a -24 hibaüzenet a telepítés vége.
Valaki találkozott már ilyen eltűnő appok jelenséggel? Mi lehet a megoldás?