2024, 11 28, 12:28:50
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154637 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #300 Dátum: 2013, 07 27, 22:42:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A leírás jogos  :D
Feltettem a CPU Spy-t, de jelez Deep Sleep-et. Tudsz esetleg ajánlani valami friss, letisztult stock romot?

Sajna nem.samfirmware-n nezz korbe.szinte barmelyik europai romban van magyar nyelv, ugyhogy szinte mindegy hogy mit teszel fel. Tedd fel a legfrissebbet. En se tennek mast
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #301 Dátum: 2013, 07 27, 22:58:16 »
Van értelme próbálkozni másik K^Kernel 3.4.54 v1.8 for JB 4.2.2 kernellel? Te melyiket ajánlanád (mármint méretre ill. UV vagy EXUV)?

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #302 Dátum: 2013, 07 27, 23:02:11 »
Van értelme próbálkozni másik K^Kernel 3.4.54 v1.8 for JB 4.2.2 kernellel? Te melyiket ajánlanád (mármint méretre ill. UV vagy EXUV)?
nemtom én a helyedben meg próbálnám még egyszer ezt a romot esetleg más 4.2.2 vagy 4.1.2 romot.
Semmi pénzért nem térnék vissza 2.3.6ra. kernellel meg ne foglalkozz mert felesleges még neked.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #303 Dátum: 2013, 07 27, 23:20:25 »
Úgy érzem várok még azzal a telepítéssel. Egész eddig be volt kapcsolva a GPS, persze ezt a program nem jelzi eléggé láthatóan. Lehet csak ez szívta az akksit. Mondjuk azt sem tudom, hogy menyi az a készenléti idő, ami ezeknél a ROMoknál normálnak számít. Meglátjuk.

DE!

A legnagyobb problémám az external_sd. Nem találom a helyén. Belépek a mappába és üresnek jelzi. Erről tud valaki valamit?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #304 Dátum: 2013, 07 28, 09:07:02 »
Úgy érzem várok még azzal a telepítéssel. Egész eddig be volt kapcsolva a GPS, persze ezt a program nem jelzi eléggé láthatóan. Lehet csak ez szívta az akksit. Mondjuk azt sem tudom, hogy menyi az a készenléti idő, ami ezeknél a ROMoknál normálnak számít. Meglátjuk.

DE!

A legnagyobb problémám az external_sd. Nem találom a helyén. Belépek a mappába és üresnek jelzi. Erről tud valaki valamit?

Probalj ki masik fajlkezelot

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #305 Dátum: 2013, 07 28, 20:55:08 »

DE!

bár én 4.1.2 őt használok de nekem mindig be van kapcsolva a gps. Így ha leteszem a készüléket pl éjszakára csak néhány százalékot merül. Szóval tuti a telepítésnél volt gebasz amit hamar meg lehet oldani egy újra telepítéssel.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #306 Dátum: 2013, 08 07, 19:44:55 »
Sziasztok!4.2.2-es Ehndroix romot használok (már három napja :)),és nincs Flash Player.A gyári 2.3.6-os rommal még működött,de ezzel a rommal már nem.A rom fejlesztője a leírásban azt írta, hogy flash player support,ezt nem tudom,mit jelent.
Tudom,hogy már nincs hivatalos flash támogatottság androidra,de nincs valami nem hivatalos megoldás,hogy mégis működjön?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #307 Dátum: 2013, 08 08, 09:16:46 »
Sziasztok!4.2.2-es Ehndroix romot használok (már három napja :)),és nincs Flash Player.A gyári 2.3.6-os rommal még működött,de ezzel a rommal már nem.A rom fejlesztője a leírásban azt írta, hogy flash player support,ezt nem tudom,mit jelent.
Tudom,hogy már nincs hivatalos flash támogatottság androidra,de nincs valami nem hivatalos megoldás,hogy mégis működjön?

hirtelen nem találtam rá megoldást, de elképzelhető, hogy nem minden böngészőnél működik. melyiket próbáltad/használod?

Nem elérhető loborj

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Huawei Ideos S7 Slim SGS Plus
  • PDA ROM: Froyo 2.2.2 B021 / [ROM][4.2.2]CyanogenMod 10.1.1 RC 5 - Kernel 3.4
« Reply #308 Dátum: 2013, 08 08, 12:40:56 »
Üdv mindenkinek!

Egy kis segítség kéne, azoktól akik használják
[ROM][4.2.2]CyanogenMod 10.1.1 RC 5 - Kernel 3.4   nem találom   :shock:  benne az USB hiba keresést.

Ezáltal nem teljes értékűen működik a Wondershare MobileGo for Android.

A válaszokat előre is köszönöm.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #309 Dátum: 2013, 08 08, 12:42:37 »
Üdv mindenkinek!

Egy kis segítség kéne, azoktól akik használják
[ROM][4.2.2]CyanogenMod 10.1.1 RC 5 - Kernel 3.4   nem találom   :shock:  benne az USB hiba keresést.

Ezáltal nem teljes értékűen működik a Wondershare MobileGo for Android.

A válaszokat előre is köszönöm.

1. hozzászólás FAQ rész:
6.,   Nem találom a fejlesztői menüpontot. Hol van?
Beállítások\telefonról rész alatt a Build Number-ra 7-szer kattints. /álá Nexus 7/

Nem elérhető loborj

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Huawei Ideos S7 Slim SGS Plus
  • PDA ROM: Froyo 2.2.2 B021 / [ROM][4.2.2]CyanogenMod 10.1.1 RC 5 - Kernel 3.4
« Reply #310 Dátum: 2013, 08 08, 12:51:12 »
szabadagy 
nagyon szépen köszönöm, olvastam én azt csak nem jól értelmeztem.
Így megerősítés után már bátrabban csináltam.Működik.
Az időjárásra való tekintettel küldenék egy sört, ha csak virtuálisan is.

A múltkori segítséged óta ( az még a gyerek telefonja volt,ez már az enyém) ez már a harmadik ROM amit próbálok(már egyedül).
egyelőre meg is állok ennél 2 napig simán bírja az aksi.
Még egyszer  :taps:

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #311 Dátum: 2013, 08 08, 13:03:08 »
szabadagy 
nagyon szépen köszönöm, olvastam én azt csak nem jól értelmeztem.
Így megerősítés után már bátrabban csináltam.Működik.
Az időjárásra való tekintettel küldenék egy sört, ha csak virtuálisan is.

A múltkori segítséged óta ( az még a gyerek telefonja volt,ez már az enyém) ez már a harmadik ROM amit próbálok(már egyedül).
egyelőre meg is állok ennél 2 napig simán bírja az aksi.
Még egyszer  :taps:

szívesen!  :ok:

innentől kezdve nincs megállás!  :D

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #312 Dátum: 2013, 08 08, 14:46:35 »
hirtelen nem találtam rá megoldást, de elképzelhető, hogy nem minden böngészőnél működik. melyiket próbáltad/használod?

Se a Next-tel,se az UC-vel,se a rommal "érkező” böngészővel nem tölt be flash tartalmat.Azt az üzenetet kapom olyankor,hogy nincs a készülékre telepítve flash player.
Próbáltam a neten utána nézni,de csak arra jutottam,hogy 4.0 fölött már nincs flash player,viszont van helyette Adobe Air,de ennek csak az USÁ-ban működő verzióját találtam meg.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #313 Dátum: 2013, 08 08, 15:37:01 »
Se a Next-tel,se az UC-vel,se a rommal "érkező” böngészővel nem tölt be flash tartalmat.Azt az üzenetet kapom olyankor,hogy nincs a készülékre telepítve flash player.
Próbáltam a neten utána nézni,de csak arra jutottam,hogy 4.0 fölött már nincs flash player,viszont van helyette Adobe Air,de ennek csak az USÁ-ban működő verzióját találtam meg.
Remélem yó lesz. :)
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #314 Dátum: 2013, 08 08, 18:53:17 »
Remélem yó lesz. :)

Működik,köszi szépen.
Király vagy. :taps:

Nem elérhető tozoli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy GT-I9001
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #315 Dátum: 2013, 08 13, 09:11:54 »
Az EHNDROIX II-ben a fenti notification menü illetve gyors legördülő menü ahol ugye ki be kapcsolhatod a wifit Bluetootht GPSt data connectiont és stb......  A kérdésem: EHNDROIX III-ban ami már 4.2.2-es Android : lehet e a régi 4.1.2-es kinézetű és stílusú Gyors menüt használni?

A legújabb verzióban: Beállítások/Rendszer/Értesítési felület/Energiagazdálkodásnál az Engedélyezést bepipálni, és lőn felül szokásos kapcsolók megjelennek. Ugyanitt testre is szabható  :ok:

Nem elérhető tozoli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy GT-I9001
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #316 Dátum: 2013, 08 13, 09:55:45 »
Helló Mindenkinek!
Megosztanám én is 4.2.2 tapasztalataimat:
Tiger régebbi verzióit próbálgattam, de mivel e BT nem ment, vagy újraindította a telefont, nekem használhatatlan volt. A v7 valamiért nem akart TWRP-n feltelepülni, a v8-at majd próbálom, ha lesz egy kis időm, mert szimpatikus, hogy magyar fejlesztés, és a kinézete is tetszett.

Most az Ehndroix III 13.8.6 verzióját használom, ha minden igaz a csatolt képeken látszanak az adatok

A BT megy, Igonál kellett a korábban említett fájl a hanghoz. A proci 1612 MHz-re van állítva (1824 is lehetne), így még nem vettem észre akadást, fagyás nem volt. Akku mobilnet wifin keresztül történő megosztással is kibír egy napot, szolid használattal gondolom többet is, de én este mindig töltöm. Ha megy a Play zenelejátszó, és mellette próbálok mondjuk netezni, akkor egyszer csak bezárja a lejátszót, elképzelhető, hogy elfogy a memória. Majd tesztelem más lejátszóval is. A kamera kicsit lassan indul, képkészítésnél bezöldül, de a kép jó lesz. Videókészítés működik, panorámafotózás kicsit akadozik, volt, hogy úgy tűnt lefagy, de mégis elkészült a kép. A képernyőzár feloldás nélkül elérhető funkciók nekem nagyon bejönnek, ezért nem is akarok visszaállni a korábbi 4.0.4-re. A telefonálással nincs gond, nekem hasznos, hogy a fizikai gombbal fel tudom venni a hívást, a power gombbal pedig le tudom rakni.

egyelőre ennyi . Ha valakinek van valami kérdése, szívesen válaszolok!

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: MOTOROLA One Zoom
  • PDA ROM: Android 10
« Reply #317 Dátum: 2013, 08 13, 11:19:22 »
Hali!

Átálltam én is GB-ről (GigaBread+): CyanogenMod 10.1-20130724-dev-connection-team-release5-ariesve + K^Kernel_JB-4.2.2_OC_EXUV_370MB

Eddig minden rendben működik, nem szándékozom már többször újratelepíteni, hacsak nagyon nem muszáj.
Tetszik ennek a ROM-nak a letisztultsága, azonban egy ponton túlzásba vitték a letisztultságot:
nincs benne FM Radio app, pedig ugyebár hardverileg van benne rádió, és én baromi sokat használtam is, így számomra elfogadhatatlan lenne, ha nem lenne.

Ebben kérek segítséget: hogyan lehetne erre konfigra visszavarázsolni a hw FM Radiot? (tehát nem online rádiózáshoz keresek appokat!)

(Egyszerűparasztmódszerrel a régi GigaBread+.zip-ből kiszedtem az FM Radio.apk-t, de az nem lehet feltelepíteni.)

A másik meg a Samsung AllShare, az is nagyon hiányzik, mindig azzal néztem meg a TV-n nagyban a fotókat/videókat. Ennek a pótlására is várok ötleteket!

HELP!
Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #318 Dátum: 2013, 08 13, 14:49:37 »
Hali!

Átálltam én is GB-ről (GigaBread+): CyanogenMod 10.1-20130724-dev-connection-team-release5-ariesve + K^Kernel_JB-4.2.2_OC_EXUV_370MB

Eddig minden rendben működik, nem szándékozom már többször újratelepíteni, hacsak nagyon nem muszáj.
Tetszik ennek a ROM-nak a letisztultsága, azonban egy ponton túlzásba vitték a letisztultságot:
nincs benne FM Radio app, pedig ugyebár hardverileg van benne rádió, és én baromi sokat használtam is, így számomra elfogadhatatlan lenne, ha nem lenne.

Ebben kérek segítséget: hogyan lehetne erre konfigra visszavarázsolni a hw FM Radiot? (tehát nem online rádiózáshoz keresek appokat!)

(Egyszerűparasztmódszerrel a régi GigaBread+.zip-ből kiszedtem az FM Radio.apk-t, de az nem lehet feltelepíteni.)

A másik meg a Samsung AllShare, az is nagyon hiányzik, mindig azzal néztem meg a TV-n nagyban a fotókat/videókat. Ennek a pótlására is várok ötleteket!

HELP!
imedia share És az Spirit FM unlocked kell neked.

Tapatalk 4 küldve GT-I9001-ről

Galaxy S6 Edge

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
« Reply #319 Dátum: 2013, 08 13, 16:04:20 »
imedia share És az Spirit FM unlocked kell neked.

Köszi a gyors választ, mindkettő bevált és jól működik! ;D

Még egy kérdés felmerült közben: belefutottam egy ilyenbe, hogy a Play Store-ban vásárolni szeretnék egy appot, de "Ez az elem nem érhető el az Ön országában." üzenetet kapok.
Ezt meg lehet valahogy kerülni és megvásárolni úgy, hogy utána működjön is az app az én országomban?
(én alapvetően minden appot, ami kell nekem megveszek, utálom a reklámokat és kerülöm a warezt)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #320 Dátum: 2013, 08 13, 16:19:25 »
Köszi a gyors választ, mindkettő bevált és jól működik! ;D

Még egy kérdés felmerült közben: belefutottam egy ilyenbe, hogy a Play Store-ban vásárolni szeretnék egy appot, de "Ez az elem nem érhető el az Ön országában." üzenetet kapok.
Ezt meg lehet valahogy kerülni és megvásárolni úgy, hogy utána működjön is az app az én országomban?
(én alapvetően minden appot, ami kell nekem megveszek, utálom a reklámokat és kerülöm a warezt)

melyik appnál írja ezt ki?

Nem elérhető Chase

• yiiiha!
« Reply #321 Dátum: 2013, 08 13, 17:43:14 »
melyik appnál írja ezt ki?

Pl.:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #322 Dátum: 2013, 08 13, 19:35:44 »
Pl.:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem fel ment, igaz hogy használni azt nem tudom.

Galaxy S6 Edge

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #323 Dátum: 2013, 08 13, 20:13:37 »
Valaki használt 4.1en és most itt is tartósan gps-t? Igoval voltak komoly nehézségeim. Eléggé megviccelt a csekély 3500km alatt amit megtettem :-D 
lassan fog műholdat és sűrűn veszti el. Régen nem volt ilyen baja. Továbbá nem tudtam teljesképernyőre kitenni és a notification bar miatt a program alsó részét alig láttam. utóbbi gond nem vészes, de a gps jel idegesítő volt. Hang se volt, hiába állítottam be, de ez akár az igo hibája is lehet.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #324 Dátum: 2013, 08 13, 20:21:04 »
Valaki használt 4.1en és most itt is tartósan gps-t? Igoval voltak komoly nehézségeim. Eléggé megviccelt a csekély 3500km alatt amit megtettem :-D 
lassan fog műholdat és sűrűn veszti el. Régen nem volt ilyen baja. Továbbá nem tudtam teljesképernyőre kitenni és a notification bar miatt a program alsó részét alig láttam. utóbbi gond nem vészes, de a gps jel idegesítő volt. Hang se volt, hiába állítottam be, de ez akár az igo hibája is lehet.

Nagyon sűrűn nem használom, de én úgy vélem hogy az általad használt verzióban lesz a hiba.
Tipikusan ezeket a hibákat már javították.
Galaxy S6 Edge