Helló Mindenkinek!
Megosztanám én is 4.2.2 tapasztalataimat:
Tiger régebbi verzióit próbálgattam, de mivel e BT nem ment, vagy újraindította a telefont, nekem használhatatlan volt. A v7 valamiért nem akart TWRP-n feltelepülni, a v8-at majd próbálom, ha lesz egy kis időm, mert szimpatikus, hogy magyar fejlesztés, és a kinézete is tetszett.
Most az Ehndroix III 13.8.6 verzióját használom, ha minden igaz a csatolt képeken látszanak az adatok
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA BT megy, Igonál kellett a korábban említett fájl a hanghoz. A proci 1612 MHz-re van állítva (1824 is lehetne), így még nem vettem észre akadást, fagyás nem volt. Akku mobilnet wifin keresztül történő megosztással is kibír egy napot, szolid használattal gondolom többet is, de én este mindig töltöm. Ha megy a Play zenelejátszó, és mellette próbálok mondjuk netezni, akkor egyszer csak bezárja a lejátszót, elképzelhető, hogy elfogy a memória. Majd tesztelem más lejátszóval is. A kamera kicsit lassan indul, képkészítésnél bezöldül, de a kép jó lesz. Videókészítés működik, panorámafotózás kicsit akadozik, volt, hogy úgy tűnt lefagy, de mégis elkészült a kép. A képernyőzár feloldás nélkül elérhető funkciók nekem nagyon bejönnek, ezért nem is akarok visszaállni a korábbi 4.0.4-re. A telefonálással nincs gond, nekem hasznos, hogy a fizikai gombbal fel tudom venni a hívást, a power gombbal pedig le tudom rakni.
egyelőre ennyi . Ha valakinek van valami kérdése, szívesen válaszolok!