Sziasztok! A főoldalon lévő Dev_Con Team CM10.1 (release4, majd 5 verzió) ROM-ot telepítettem, és feltűnt, hogy ha hívnak, akkor bármelyik csengőhang ("gyári", saját mp3, külső-belső tárhelyről, mindegy) csak 1x "fut le" végig, utána nem kezdi előröl, csak rezeg. Tegnap este próbáltam az XDA-n keresni választ, de nem találtam olyat, ami működött volna nálam. Tud valaki valami okosat? Köszi, ha van vkinek ötlete.
Szia! Ebbe a problémába én is belefutottam.Én egy 4 másodperces mp3-at használok csengőhangnak már évek óta,de ebben a romban tényleg csak azt a 4 mp-et játssza le híváskor,ez 2db csörgés összesen,utána csak rezgés.
Az okosok tanácsát megfogadva,sokszorosítottam a csengőhangot.Ha van a PC-den Nero,abban van Wawe Editor,magyar nyelvű,és ha nem vagy olyan láma az ilyen dolgokhoz,mint én,akkor tök egyszerűen sokszorosíthatod a használni kívánt mp3-at,majd mented(vigyázz,hogy mp3 formátumban mentsd,különben nem fogja felismerni a telód),átmásolod a telódon a media/ringtones mappába,és így elvileg addig fog "csörögni",amilyen hosszúra sokszorosítottad.Én a 4 mp-ből csináltam egy kb.30 mp-es hosszúságú csörgést,ez már bőven elég.
Ha nincs Nero-d,akkor itt van ez:http://audacity.sourceforge.net/?lang=hu
Ez egy audio-szerkesztő program,nem próbáltam,de állítólag nagyon egyszerű a kezelése.