Sziasztok!
Na éjszaka tesztelgettem ezt a Romot(
[ROM][4.2.2][AOKP/CM/PA] GT-I9300 Vanilla RootBox [12/03][v3.9.1][DEVELOPMENT THREAD]).
Hát hibával nem találkoztam, nem fagyott le egyszer sem és iszonyat gyors. A telefonkönyv megnyitása abban a pillanatban megtörténik amint rányomok, pedig nincs benne a memóriában, sőt újraindítás után is azonnal megnyílik. Egyetlen-egy pici hibát vettem észre, de ez inkább semmiség: Újraindítás után pár másodpercig(3-5) laggol egy picit a lapozgatás, de utána ismét nagyon gyors.
A beállítások menüt kb. 1 órán keresztül nyomkodtam mire mindet bejártam:) Az tetszik ebben a romban a legjobban, hogy szinte minden benne van amit eddig külön program letöltésével tudtam megoldani(Pl.: CPU SPY....) és rengeteg beállítási lehetőség van benne.
Az akkumulátor kezelése nagyon jó, 8 órát hagytam pihenni, pár %-ot merült csak de a deep sleep-re 97%-ot írt, ami szerintem egész jó.
A DPI-t a menüből lehet beállítani 213-240-320-ra. Benne van az xposed app, a programok dpi beállításaihoz.
Ami miatt ezt a romot választottam, az a lockscreen dolgok. Itt egy Videó a romról, és ez fogott meg, hogy widgeteket ki lehet rakni a lockscreenre és lehet lapozgatni:
A kernel kérdése is megoldódott, mert saját kernelt használ. Majd kipróbálom, hogy lehet e használni hozzá az stweak-ot, mert 1200mA-es töltőm van és ebben a progiban szoktam felhúzni a töltést 1200-ra.
Szóval szerintem ez egy nagyon jó rom, stabil gyors és eddig megbízható.