0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
crdroidnak nem találom vki? felraknám second romnak, szubjektív,de melyik a legjobb costum rom ?
crdroidYou are not allowed to view links. Register or LoginvkYou are not allowed to view links. Register or Loginde a palestin ami épp feletted van most a kedvencem,ram stb brutál jó és szép lilás árnyalatú,egyszerüen beleszerelmesedtem,
A palestinnél a gyári lockot vissza lehet-e valahogyan varázsolni a jkay felrakása után. Jkay kell a dpi állításhoz.
A Deluxe app kell a lock cseréjéhez, a dpi-hez nincs köze.
Én is így értettem, hogy jkay nélkül nincs dpi csere, ha meg felrakom jkay-t, elmegy a gyári lock screen.
Xdan néztem a jkayt, az rom v mi? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Nem rom, hanem egy framework és systemui mod. Ki-be kapcsolható plusz kényelmi funkciók, persze csak a saját fizetős programmal.
aha, azt láttam, h venni kell vmi progiját hozzá. Megéri? Jó valamire? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Ez nekem kicsit kusza még mindig. A gyári lockot szeretnéd? Válaszd a circle-t.
Fizetős része nálam hiányzik, de eddig nem éreztem szükség ét a jkaynak.Küldve i9300-ról
elvileg van új Palestine rom, de nem tudtam letölteni. valakinek megvan a rom?
Már nem tudtam szerkeszteni, de a null_16 sem indult el nekem ugyanígy.
Hogyan telepítetted? A null_-t használom már a megjelenése óta, nem volt vele soha probléma.
Siyah cwm second rom: töröltem a második romot, formáztam, wípe-oltam, aztán aroma, abban is mégegyszer wipe, és telepítés, újraindítás. Eddig ez így jó volt.Elsődleges romra nem akarok kísérletezni, az LLA wanamé egyelőre, fullra beállítva kicsit mokolva.
A siyah kernel még nem támogatja a 4.2.1-es romokat, emiatt nem lehet second romként telepíteni!