igen kell play röl
You are not allowed to view links.
Register or Login..
aztán zip kibont,mappa felmásol memre,uccw widget ki,open unzip,megkeres használ,ha nem megy csinálok vidit.
Szia Limahl és Piec!
Köszi szépen a segítséget, de még nem volt időm kipróbálni, most Rom felrakással szenvedek. A Goa rom frissült, így megint minden német nyelvű lett, ezért gondoltam kipróbálom az általad ajánlott Chaos Knight Romot. Hát nagyon SZUPER!!!! Gyors, jó a Ramkezelése, és ami számomra a legfontosabb nagyon jó az akksi ideje is, Pl: bármelyik romnál fél óra internetezés 10%-ba kerül, ennél a romnál 40 perc 5%-ot merít csak és a deep sleep-je is nagyon jó. Szóval ezt szeretném használni, de nem nagyon sikerül:)
2 óra alatt vagy 10-szer feltelepítettem, abból vagy 4-szer már a telepítésnél kifagyott, de ezt írták is az oldalán, nem gond. Elsőre Jkay-el raktam fel, hátha sikerül a deluxe settingset működésre bírni, mert a jkaytab locksreen beállítás nagyon tetszik, mert nem kell kinyitnom a telefont, hogy a ledet be tudjam kapcsolni, mert nagyon sokat használom. Deluxe-t nem sikerült telepítenem(persze nem legálisan:)) ezért gondoltam kipróbálom a chaos frameworkot, mert abban is van ha jól olvastam angolul, hogy a lockscreenre ki lehet rakni a torchot, ami benne van a romban. Ezért telepítettem fel még vagy 4-5 féleképpen a romot, de nem sikerült úgy telepítenem, hogy azt tudjam használni és bármelyik variációt próbáltam is, mindíg ott volt 3 gomb a képernyő alján a dock alatt.
Ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy telepítsem fel, hogy a lockscreen a hagyományos legyen, vagy olyan, hogy a ledet be tudjam a lockscreenről kapcsolni, és ne legyen ott az a 3 gomb(menü,vissza és még 1 valami) a dock alatt.
Ha ezzel végzek, akkor nekiállok ennek az uccwidgetnek, de úgy érzem ahhoz is kell majd a segítséged:)
Előre is köszi a választ és segítséget, jó hétvégét.