Szerintem ragozhatod akármeddig.A vélemény azért jó mert lehet különböző.Téged nem zavar ez a különbség, engem igen, nem kell megértened, csak el kell fogadnod.Ez így elég érthető?A hdd-k terén meg tévedsz, de ezt inkább hagyjuk is, mert akkor is próbálod a saját igazadat szajkózni, ha nem igaz amit mondasz!
tapatalk2-vel S3-ról szóltam én
Nem szeretnélek úgy igazán rendbe tenni, így csak annyit kérek, gondolkozz, olvass és tájékozódj, mielőtt tovább erőlködsz a buta véleményeddel!
Véleménye természetesen lehet mindenkinek, csak ez nem vélemény-, hanem ténykérdés...
Zavarni meg azért nem zavar, mert értem a lényegét a dolognak...
Elsőre pár éve én is megakadtam rajta, de a dolog elég egyszerű és logikus ahhoz, hogy hamar felfogja bárki...
Ahogyan a HDD-k terén is az, csak azon olyan 10+ éve kellett átlendülnöm... akkortájt már volt számottevő különbség a kétféle kapacitás meghatározás szerint.
Utolsó felvonás:
Ez a különbség régen fennáll és régóta jelentős, így bár természetesen jogod van puffogni, csak egyrészt hiába, másrészt csak te leszel nevetséges, mert nem egy átlag felhasználóként mondasz olyat, ami nem új keletű, hanem magadat nagyképűen okosnak megpróbálva beállítani közben. Ne tedd, csak rontasz a helyzeten!
Nem azt mondtam egyébként, hogy ez téged ne zavarjon, nem érdekel a nyűgöd, én csak a tévedésedet javítom és próbálom megértetni veled azokat az egyszerű dolgokat, melyeket nem kellene figyelmen kívül hagynod.
Természetesen teheted, de csak magadnak ártasz vele.
Leírtam, amit most megnéztem, a régebbi telefonok esetén nem tudom pontosan, hogy mennyi volt a nem elérhető szabad terület.
S1 és S2 esetén elkülönít a rendszer 2GB-ot a programok számára, nagyon helyesen ez már nem így megy és az egész szabad területet kihasználhatod a programok számára. A rendszer további helyet igényel, ez mindig is lejött a 16GB-ból.
Nem szeretem az ismételgetést, még az ennyire kirívóan rászorulók számára sem, így megkérlek, olvasd el, amit írtam és amire nagy arccal ismét butákat válaszolsz, utána pedig kukkantsd meg, mennyi a szabad terület más modellek esetén.
Megértem én, hogy pár bulvár cikkíróhoz hasonlóan nem szakmai szemmel megy a világ nézegetése, de az vicces, hogy csak akkor veszitek ezt észre, mikor 10GB alá esik ez a szabad hely...
Eddig nem zavart?
Vagy csak az S4 esetén zavar, mert abba a mai kialakult ostoba trend mentén bele kell kötni?
N2-nél is ott van a közelében, de az még nem éri el az ingerküszöbötöket? Nem baj, csak mihez tartás végett kérdezem...
A HDD-k terén SEM tévedek, javaslom, ennek is nézz utána, csakis magadért, mert égni szerintem nem kellemes, márpedig eléggé a küszöbén tornázol...
Egy kis segítség:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginTehát:
1 GiB az annyi, mint 2 a 30-adikon byte vagyis 1,073,741,824 byte.
1 GB = 1000000000 bytes (= 1000
3 B = 10
9 B)
Messze nem ide tartozik már, de remélem tudod, hogy van még viccesebb része is a dolognak, ahol meg az 1 byte mérete 8 bit...
Ha akarsz, még itt is olvasgathatsz, nem káros a tudás:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginMondanám, hogy további segítség igénye esetén állok rendelkezésedre, de mint tudjuk, tőlem olyan sz.a.rul esik az igazság némelyeknek, hogy nem kétséges az elutasításod...
De akkor legalább guglizz, mert az jó barát...