2024, 11 28, 09:31:14

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126135 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1025 Dátum: 2013, 05 05, 14:05:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mielőtt bármelyiket is megvennéd nézd meg ezt:

tehát jobb az okta
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #1026 Dátum: 2013, 05 05, 16:28:40 »
Nekem már itt pihen a kezekben a kicsi kis fekete szépség :)

Nem elérhető Norbhy

• PFC Fan
  • PDA: I9505
  • PDA ROM: I9505XXUAMDN
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1027 Dátum: 2013, 05 06, 08:02:56 »

Nekem is. ;D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #1028 Dátum: 2013, 05 06, 08:19:01 »
aggyad ideeee :D

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1029 Dátum: 2013, 05 06, 08:48:12 »
Nincs hanem, egyszerűen csak annyi hogy kb a fele használható fel abból amivel reklámozzák, ennyi.Tehetsz bele kártyát de attól még akkor is úgy van.A hdd-nél kicsit más a helyzet, ott egy téves számolás miatt van akkora eltérés mivel a gyártók úgy tudják hogy 1GB az 1000MB.

tapatalk2-vel S3-ról szóltam én

De van hanem. Mondd meg, mekkora tehát szerinted!?

A 9 az a 18 fele amúgy, de hidd el, én értelek, csak azt nem értem, mit nem értesz ezen? 16 a teljes mérete és mára akkora a ROM és a rendszer helyigénye, hogy csak kb. 10 marad szabad.

Mennyi volt szabadon a korábbi modelleknél, azt tudod? Ott is lehetett volna ezen rugózni.

Segítek: S2: 11,49GB, N2: 10,36GB, ezeket tudom én most megnézni neked, de bárki előtt ott a lehetőség, hogy különböző modelleken ezt megtekintse.

Ráadásul az SD méretek: 16GB helyett 14,69GB, 32 helyett 29,22GB.

Átb.a.szás?! Attól függ, hogyan nézzük.

A HDD-k esetén pedig sem számol tévesen senki, csak tudod más valamit 1024-gyel és 1000-rel szorozni, így mikor a sokadik szorzás van egy bazi nagy HDD-n, akkor kezd szembetűnő lenni az átlagpolgárnak.
Valóban nem ugyanaz a téma, de hasonló reakció és hiszti ez.

Utána kell nézni és nem laikus módjára sikoltozni...

Szerintem túl is ragoztuk... befejeztem.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1030 Dátum: 2013, 05 06, 10:13:39 »

De van hanem. Mondd meg, mekkora tehát szerinted!?

A 9 az a 18 fele amúgy, de hidd el, én értelek, csak azt nem értem, mit nem értesz ezen? 16 a teljes mérete és mára akkora a ROM és a rendszer helyigénye, hogy csak kb. 10 marad szabad.

Mennyi volt szabadon a korábbi modelleknél, azt tudod? Ott is lehetett volna ezen rugózni.

Segítek: S2: 11,49GB, N2: 10,36GB, ezeket tudom én most megnézni neked, de bárki előtt ott a lehetőség, hogy különböző modelleken ezt megtekintse.

Ráadásul az SD méretek: 16GB helyett 14,69GB, 32 helyett 29,22GB.

Átb.a.szás?! Attól függ, hogyan nézzük.

A HDD-k esetén pedig sem számol tévesen senki, csak tudod más valamit 1024-gyel és 1000-rel szorozni, így mikor a sokadik szorzás van egy bazi nagy HDD-n, akkor kezd szembetűnő lenni az átlagpolgárnak.
Valóban nem ugyanaz a téma, de hasonló reakció és hiszti ez.

Utána kell nézni és nem laikus módjára sikoltozni...

Szerintem túl is ragoztuk... befejeztem.
Szerintem ragozhatod akármeddig.A vélemény azért jó mert lehet különböző.Téged nem zavar ez a különbség, engem igen, nem kell megértened, csak el kell fogadnod.Ez így elég érthető?A hdd-k terén meg tévedsz, de ezt inkább hagyjuk is, mert akkor is próbálod a saját igazadat szajkózni, ha nem igaz amit mondasz!

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1031 Dátum: 2013, 05 06, 13:57:16 »
Szerintem ragozhatod akármeddig.A vélemény azért jó mert lehet különböző.Téged nem zavar ez a különbség, engem igen, nem kell megértened, csak el kell fogadnod.Ez így elég érthető?A hdd-k terén meg tévedsz, de ezt inkább hagyjuk is, mert akkor is próbálod a saját igazadat szajkózni, ha nem igaz amit mondasz!

Nem szeretnélek úgy igazán rendbe tenni, így csak annyit kérek, gondolkozz, olvass és tájékozódj, mielőtt tovább erőlködsz a buta véleményeddel!

Véleménye természetesen lehet mindenkinek, csak ez nem vélemény-, hanem ténykérdés...
Zavarni meg azért nem zavar, mert értem a lényegét a dolognak...
Elsőre pár éve én is megakadtam rajta, de a dolog elég egyszerű és logikus ahhoz, hogy hamar felfogja bárki...
Ahogyan a HDD-k terén is az, csak azon olyan 10+ éve kellett átlendülnöm... akkortájt már volt számottevő különbség a kétféle kapacitás meghatározás szerint.

Utolsó felvonás:

Ez a különbség régen fennáll és régóta jelentős, így bár természetesen jogod van puffogni, csak egyrészt hiába, másrészt csak te leszel nevetséges, mert nem egy átlag felhasználóként mondasz olyat, ami nem új keletű, hanem magadat nagyképűen okosnak megpróbálva beállítani közben. Ne tedd, csak rontasz a helyzeten!

Nem azt mondtam egyébként, hogy ez téged ne zavarjon, nem érdekel a nyűgöd, én csak a tévedésedet javítom és próbálom megértetni veled azokat az egyszerű dolgokat, melyeket nem kellene figyelmen kívül hagynod.
Természetesen teheted, de csak magadnak ártasz vele.
Leírtam, amit most megnéztem, a régebbi telefonok esetén nem tudom pontosan, hogy mennyi volt a nem elérhető szabad terület.
S1 és S2 esetén elkülönít a rendszer 2GB-ot a programok számára, nagyon helyesen ez már nem így megy és az egész szabad területet kihasználhatod a programok számára. A rendszer további helyet igényel, ez mindig is lejött a 16GB-ból.

Nem szeretem az ismételgetést, még az ennyire kirívóan rászorulók számára sem, így megkérlek, olvasd el, amit írtam és amire nagy arccal ismét butákat válaszolsz, utána pedig kukkantsd meg, mennyi a szabad terület más modellek esetén.

Megértem én, hogy pár bulvár cikkíróhoz hasonlóan nem szakmai szemmel megy a világ nézegetése, de az vicces, hogy csak akkor veszitek ezt észre, mikor 10GB alá esik ez a szabad hely...
Eddig nem zavart?
Vagy csak az S4 esetén zavar, mert abba a mai kialakult ostoba trend mentén bele kell kötni?  >:(
N2-nél is ott van a közelében, de az még nem éri el az ingerküszöbötöket? Nem baj, csak mihez tartás végett kérdezem...

A HDD-k terén SEM tévedek, javaslom, ennek is nézz utána, csakis magadért, mert égni szerintem nem kellemes, márpedig eléggé a küszöbén tornázol...

Egy kis segítség:

Tehát:
1 GiB az annyi, mint 2 a 30-adikon byte vagyis 1,073,741,824 byte.
1 GB = 1000000000 bytes (= 10003 B = 109 B)

Messze nem ide tartozik már, de remélem tudod, hogy van még viccesebb része is a dolognak, ahol meg az 1 byte mérete 8 bit...  ;)

Ha akarsz, még itt is olvasgathatsz, nem káros a tudás:

Mondanám, hogy további segítség igénye esetén állok rendelkezésedre, de mint tudjuk, tőlem olyan sz.a.rul esik az igazság némelyeknek, hogy nem kétséges az elutasításod...  :D

De akkor legalább guglizz, mert az jó barát...  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1032 Dátum: 2013, 05 06, 14:19:25 »
...
Ezt már el se olvasom ha nem okozok vele neked gondot! Azt az időt amit erre szántál,tölthetted volna valami hasznossal.Nevetséges egy alak vagy.

Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1033 Dátum: 2013, 05 06, 15:16:33 »
Igazat adok kicsit vasarlok megtevesztese mert pendrivot is ugy veszel hogy neked 16 giga KELL  minimum es kiakadnal ha csak 8 ernel el.... foleg ugy ha 16 giga van rairva... (es nincs feltuntve hogy csak 8 elerheto) eu egy olyan dolog ha ralenne irva a tvdre hogy full hd 106 cm de valojaban csak 82 cm es hd ready mert kell a hely  az infra portnak meg a tv keretnek meg a csatlakozoknak szinten kiakadnank;) a dobozon papiron 16 giga szerepel akkor en ugx vagyok vele annyit hasznalhatok... ha rairjak hogy ebbol csak 8 giga az enyem akkor no problem elfogadom vagy veszek nagyobbat....:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető Lifeforce

• Örökös tag
    • 220volt
  • Navigáció / Navigation: Osmand+ & Sygic Navigation Europe
  • PDA: SM-N9005 (32GB)
  • PDA ROM: My own custom ROM
« Reply #1034 Dátum: 2013, 05 06, 15:51:49 »
Igazat adok kicsit vasarlok megtevesztese...
Ez egy vicc!
Aki ilyet ír, ne vegyen ilyen készüléket!
Miért?
Mert senki nem fogja oda írni, hogy ha xyz rom van rajta akkor 8,9, ha a qwe akkor 14, de ha a pancser romot rakod fel, akkor 14,9....
Jah, ha a T-mobilenál akkor 6,9, de ha Telenornál, akkor 8.3....
Anyám...
Ez borzalmas!
Nem is értem, hogy az ilyen ember miért nem viszi vissza a kutyáját a tenyésztőhöz évek múlva, hogy bakker én nem ősz kutyát kértem...
Pffff
Szeretek okítani, de minek ha van You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1035 Dátum: 2013, 05 06, 16:02:33 »
Ez egy vicc!
Miért?
Mert senki nem fogja oda írni, hogy ha xyz rom van rajta akkor 8,9, ha a qwe akkor 14, de ha a pancser romot rakod fel, akkor 14,9....
Anyám...
Ez borzalmas!
Nem is értem, hogy az ilyen ember miért nem viszi vissza a kutyáját a tenyésztőhöz évek múlva, hogy bakker én nem ősz kutyát kértem...
Pffff

szerintem az a vicc,hogy már a gs3 mat sem kellet volna kiadni 16 gb verzába,nem az s4 et,de ezek még az s5 öt is kiadják majd,maradék 4 gb  al,na ez a vicc,én tuti nem veszek 4 est mint irtad ne vegyen ilyen készüléket,eszembe se jut,ráncfelvart gs3 lte 2szer annyiért ,na ez az igazán vicc.

Nem elérhető Locuste

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: WAYTEQ
  • PDA: SGS 4 9505 16G BLACK, SAMSUNG P7510 16G
  • PDA ROM: ICS 4.0.4
« Reply #1036 Dátum: 2013, 05 06, 17:40:05 »
OFF

gyerekek...gyerekek...

:D

"mit keresel itt, kussojjá"

lassan ez lesz a fórumban...

ON

Iphone 4 után gondolkodtam S3-ban, most I5-tel gondolkodok S4-ben.
Na, majd meglátjuk...  :)

Nem elérhető le_vente

« Reply #1037 Dátum: 2013, 05 06, 19:17:18 »
Ezt már el se olvasom ha nem okozok vele neked gondot! Azt az időt amit erre szántál,tölthetted volna valami hasznossal.Nevetséges egy alak vagy.

Igazad van, én sem éreztem hasznosnak, hogy tanítalak.  :D

De más hátha felfogja...  :ok:

De ismersz, én már ilyen vagyok, amíg lehet, próbálok világítani, általában én unom meg utolsónak.  ;)

Hosszú életem során sok hiábavalóságon vagyok már túl.  ;)

Üdv a népes klubban!  :p

U.I.: ha nem terhellek nagyon, csak a poén kedvéért elárulnád-e akkor rendre, hogy melyik modell hány GB-os szerinted? S1, S2, S3, N1, N2, S4

Köszönettel várom az okosságot!   O->-

Nem elérhető le_vente

« Reply #1038 Dátum: 2013, 05 06, 19:22:32 »
szerintem az a vicc,hogy már a gs3 mat sem kellet volna kiadni 16 gb verzába,nem az s4 et,de ezek még az s5 öt is kiadják majd,maradék 4 gb  al,na ez a vicc,én tuti nem veszek 4 est mint irtad ne vegyen ilyen készüléket,eszembe se jut,ráncfelvart gs3 lte 2szer annyiért ,na ez az igazán vicc.

Ha szabad kérdeznem, ez a véleményed kézbe vett és próbálgatott S4-es tapasztalatok nyomán született?

Mert már sokszor leírtad és nem hinném, hogy így lenne.

Bevallom, nekem attól nagyon sokat változott a véleményem.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #1039 Dátum: 2013, 05 06, 19:25:02 »
Nem kell itt besza-rni, úgy is megy fel a costum rom, az fele akkora méretű és máris van hely bőven

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1040 Dátum: 2013, 05 06, 19:28:26 »
Igazad van, én sem éreztem hasznosnak, hogy tanítalak.  :D

De más hátha felfogja...  :ok:

De ismersz, én már ilyen vagyok, amíg lehet, próbálok világítani, általában én unom meg utolsónak.  ;)

Hosszú életem során sok hiábavalóságon vagyok már túl.  ;)

Üdv a népes klubban!  :p
Nem vagy te tanár hogy taníts!Kevesebb vagy nekem a semminél.Tudod mit?Ezeket a semmitmondó gondolataidat írd le mind egy kockás füzetbe és kezdd el mutogatni annak akit érdekel,mert engem nem.
Egy dologra kértelek csak,hogy fogadd el azt hogy engem zavar az hogy 16GB van ráírva eközben kb csak a fele használható,ha téged nem zavar ám legyen az a te problémád.Engedd meg hogy eldöntsem hogy mit is gondolok erről.Igen,az s3-nál is volt ez ügyben némi csalódás de ott még lenyeltem a békát,de ez a különbség már akkor is birizgálja azt az ingerküszöböt amit említesz.Egy ilyen "nagyon okos" embernek mint aminek beállítod magad, olyan nagy gondot okozna ezt felfogni?Tanár úr,üljél vissza a helyedre!

Nem elérhető le_vente

« Reply #1041 Dátum: 2013, 05 06, 19:37:46 »
Nem vagy te tanár hogy taníts!Kevesebb vagy nekem a semminél.Tudod mit?Ezeket a semmitmondó gondolataidat írd le mind egy kockás füzetbe és kezdd el mutogatni annak akit érdekel,mert engem nem.
Egy dologra kértelek csak,hogy fogadd el azt hogy engem zavar az hogy 16GB van ráírva eközben kb csak a fele használható,ha téged nem zavar ám legyen az a te problémád.Engedd meg hogy eldöntsem hogy mit is gondolok erről.Igen,az s3-nál is volt ez ügyben némi csalódás de ott még lenyeltem a békát,de ez a különbség már akkor is birizgálja azt az ingerküszöböt amit említesz.Egy ilyen "nagyon okos" embernek mint aminek beállítod magad, olyan nagy gondot okozna ezt felfogni?Tanár úr,üljél vissza a helyedre!

U.I.: ha nem terhellek nagyon, csak a poén kedvéért elárulnád-e akkor rendre, hogy melyik modell hány GB-os szerinted? S1, S2, S3, N1, N2, S4

Köszönettel várom az okosságot!   

Súgok neked valamit: a leghülyébbnek hittől is lehet tanulni, én így vélem és e szerint élek, ehhez nem kell tanárnak lenni.  :ok:

Sőt, én sokat tanultam okosoktól és hülyéktől is, bizony, nem szégyellem. Tőled is szeretnék, de nem segítesz.

Légy okos és válaszolj a kérdésre, ne szájkarate legyen az erősséged, bár még abban sem vagyunk egy súlycsoport!

Eddig sem volt az írva, hogy mennyi használható, hiába vakkantod ugyanazt folyton.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1042 Dátum: 2013, 05 06, 19:44:06 »
Ez egy vicc!
Miért?
Anyám...
Ez borzalmas!
Pffff
ez nem viccc ne írja oda hogy 16gb mert én hülye vér pisti hazaviszem és elvárom hogy 16 gb-t tudjak rápakolni:) vagy írja oda hogy igen 16gb az alap hely de szolgáltatól függően ez változhat vaaaaaagy szimplán a samsung van már akkora cég aki csinál annyi profitot egy-egy szolgáltatónak a készülékeiből hogy igen szabhassa meg sőőőőt szabja meg egyes csúcskészülékeinél (vagy akár az összesnél) hogy mennyi sza.....al rakhatja tele mert a dobozra azt írom rá hogy 9gb és ezt a felhasználó használhassa ki;).
De oké aki szolgáltatónál veszi meg ne hisztizzen a TELJESEN FELESLEGES appokért mert olcsóbban veszi meg nekik csak legyen 8gb... de ezt tüntessék fel;) tt ez a kulcsszó LEGYEN ENNYI de akkor írják rá .... és itt ne egy évekkel későbbi kutyát hozz fel példának egy 2 hete árult telefonért...:D és ne érts félre itt senki nem az s4 szidja vagy a samut ha nem azt hogy vásárló meg tévesztés mert igenis a dobozra a 16gb-van írva nem pedig 8:) anno amikor megvettél egy omnia 1-t 8gb az 8gb volt legalábbis nekem;)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #1043 Dátum: 2013, 05 06, 19:54:43 »
ez nem viccc ne írja oda hogy 16gb mert én hülye vér pisti hazaviszem és elvárom hogy 16 gb-t tudjak rápakolni:) vagy írja oda hogy igen 16gb az alap hely de szolgáltatól függően ez változhat vaaaaaagy szimplán a samsung van már akkora cég aki csinál annyi profitot egy-egy szolgáltatónak a készülékeiből hogy igen szabhassa meg sőőőőt szabja meg egyes csúcskészülékeinél (vagy akár az összesnél) hogy mennyi sza.....al rakhatja tele mert a dobozra azt írom rá hogy 9gb és ezt a felhasználó használhassa ki;).
De oké aki szolgáltatónál veszi meg ne hisztizzen a TELJESEN FELESLEGES appokért mert olcsóbban veszi meg nekik csak legyen 8gb... de ezt tüntessék fel;) tt ez a kulcsszó LEGYEN ENNYI de akkor írják rá .... és itt ne egy évekkel későbbi kutyát hozz fel példának egy 2 hete árult telefonért...:D és ne érts félre itt senki nem az s4 szidja vagy a samut ha nem azt hogy vásárló meg tévesztés mert igenis a dobozra a 16gb-van írva nem pedig 8:) anno amikor megvettél egy omnia 1-t 8gb az 8gb volt legalábbis nekem;)

Nem értem a felháborodást.Gondolom nem féltéglád volt a mostani telefonod helyett.Soha SEMMINÉL nincs akkora tárhely mint amit a specifikációkban leírnak.Gondolom az elöző telefonodnál is bele ütköztél ilyenbe nem igaz hogy abból vagy BÁRMILYEN más témályú eszközből nem tanultál...pl pendrive vagy vinyó.Az én telóm is 16 Gigàs...PAPÍRON a szomorú valósàg az az hogy csak 11.De nem adtam neki hangot mert tudom hogy miért van ráadásul a hisztivel nem érek el semmit.Raktam bele egy 8 Gigás SD-t ami csak 7,38 Gb azt csókolom :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #1044 Dátum: 2013, 05 06, 19:56:06 »
Lassan alulmúlja ez a topik a ph-s S4 topik-ot, ez nagy eredmény ám...   :(

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1045 Dátum: 2013, 05 06, 19:59:22 »

Köszönettel várom az okosságot!   

Súgok neked valamit: a leghülyébbnek hittől is lehet tanulni, én így vélem és e szerint élek, ehhez nem kell tanárnak lenni.  :ok:

Sőt, én sokat tanultam okosoktól és hülyéktől is, bizony, nem szégyellem. Tőled is szeretnék, de nem segítesz.

Légy okos és válaszolj a kérdésre, ne szájkarate legyen az erősséged, bár még abban sem vagyunk egy súlycsoport!

Eddig sem volt az írva, hogy mennyi használható, hiába vakkantod ugyanazt folyton.
Nem hát,eddig sem az volt odaírva,de ha ez lesz a tendencia akkor a következő modellnél már csak 5GB lesz a szabadon felhasználható,az úgy ok?Az megfelel neked?A memóriakártya sem 100% megoldás mert mindent nem lehet áthelyezni.Tudod jól hogy az alkalmazások egyre csak nőnek,ma már egy 1-2 GB-os játék nem ritkaság.Ha lenne olyan ficsör akármelyik ismert márkában mint a szar kínai telefonomban hogy egy gombnyomásra a memóriakártyát látja belső memóriának és így annak méretéig akármennyi alkalmazást telepíthetek rá akkor meg se szólalnék,de nincs!
utóirat kérdésedre engedd meg hogy csak a poén kedvéért,a te stílusodban válaszoljak.a google oldalán ha ügyesen keresel,a kérdéseidre megkapod a választ.
Szóval még egyszer utoljára megkérdezlek,meg tudod érteni és fel is tudod fogni azt hogy én ezt és ezt gondolom és lezárod egy egyszerű ok,rendben válasszal vagy még szeretnél mondani valamit ami majd engem megint nem fog érdekelni?

Nem elérhető Syndiecathor

• SDC
  • PDA: Samsung Galaxy S3 (GT-I9300)
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #1046 Dátum: 2013, 05 06, 20:11:41 »
Iphone 4 után gondolkodtam S3-ban, most I5-tel gondolkodok S4-ben.
Na, majd meglátjuk...  :)
Ha iPhone 4 után S3 helyett iPhone 5-t vettél akkor nem lesz mit meglátni:-) legfeljebb az iPhone 6-odat...

Everyone has his limits... Sine qua non, as they say... "Without which not." Those things we deem essential, without which we cannot bear living, without which life in general loses its specific value, becomes abstract.

Nem elérhető le_vente

« Reply #1047 Dátum: 2013, 05 06, 20:12:26 »
Nem hát,eddig sem az volt odaírva,de ha ez lesz a tendencia akkor a következő modellnél már csak 5GB lesz a szabadon felhasználható,az úgy ok?Az megfelel neked?A memóriakártya sem 100% megoldás mert mindent nem lehet áthelyezni.Tudod jól hogy az alkalmazások egyre csak nőnek,ma már egy 1-2 GB-os játék nem ritkaság.Ha lenne olyan ficsör akármelyik ismert márkában mint a szar kínai telefonomban hogy egy gombnyomásra a memóriakártyát látja belső memóriának és így annak méretéig akármennyi alkalmazást telepíthetek rá akkor meg se szólalnék,de nincs!
utóirat kérdésedre engedd meg hogy csak a poén kedvéért,a te stílusodban válaszoljak.a google oldalán ha ügyesen keresel,a kérdéseidre megkapod a választ.
Szóval még egyszer utoljára megkérdezlek,meg tudod érteni és fel is tudod fogni azt hogy én ezt és ezt gondolom és lezárod egy egyszerű ok,rendben válasszal vagy még szeretnél mondani valamit ami majd engem megint nem fog érdekelni?

"Ha lenne olyan ficsör akármelyik ismert márkában mint a szar kínai telefonomban hogy egy gombnyomásra a memóriakártyát látja belső memóriának és így annak méretéig akármennyi alkalmazást telepíthetek rá akkor meg se szólalnék,de nincs!"

De van!  :ok: Bizony... Sőt, több is.

"utóirat kérdésedre engedd meg hogy csak a poén kedvéért,a te stílusodban válaszoljak.a google oldalán ha ügyesen keresel,a kérdéseidre megkapod a választ."

Válaszra neked van szükséged, de ezt már elmagyaráztam.

Én stílusomban? Én adtam pár adatot, a te válaszodat csakis oktató célzattal kértem, amire te szorulsz rá.

Elmondtam azt is, hogy értem a problémádat, de én látom is és belátom az okát és az időbeli alakulását.

Azt hajtogatod, hogy az S4 nem 16GB-os, én meg azt kérdezem, hogy akkor szerinted hány GB-os és kérdezem ugyanezt a többiről, hátha leesik neked, mekkora pitiáner okoskodás, amit a bulvárhír nyomán magadévá tettél.

Látom, nem akarsz még az általam leghülyébbnek tartott értelmi szintje fölé sem emelkedni. Kár...

Maradjunk annyiban, akkor poénkodj, ha van miért, mire... Ez persze csak javaslat, tőlem nyugodtan kinevettetheted magad továbbra is.  :p

Most ne azt írd megint, hogy én már a semmi négyzeténél is kevesebb vagyok, más poént várunk, köszi!  :whistle:

Nem elérhető le_vente

« Reply #1048 Dátum: 2013, 05 06, 20:13:17 »
Ha iPhone 4 után S3 helyett iPhone 5-t vettél akkor nem lesz mit meglátni:-) legfeljebb az iPhone 6-odat...

:)

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1049 Dátum: 2013, 05 06, 20:17:21 »

...
Akkor ezt nem válasznak veszem,további szép napot(estét).
ui:azt azért megtanulhattad volna már hogy kérdésre nem kérdéssel válaszolunk. ;) De erre már nem kell válaszolnod.