2024, 12 01, 04:13:03

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126273 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető T-rabant

• Nem: Férfi
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #975 Dátum: 2013, 04 30, 21:30:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintetek mennyi idő után megy lejjebb az ára?

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Mivel a szolgáltatóknál is kapható már és valószínűleg néptelefont akarnak ebből is csinálni  ;)
Szerintem 1 hónap!
War does not decide who is right.
                                            Only who is left.

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #976 Dátum: 2013, 05 01, 01:48:50 »
I9505 Támogatott hálózatok: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
SGH-i337 támogatott hálózatok: GSM 850/900, GSM 1800/1900, UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1)
Aha, ugyanaz mint a T999-es S3-nál, nincs 900-as UMTS, ami annyit jelent, hogy itthon elvileg csak a 7,2Mbps-es sebességet tudja használni, ami nekem elég is (igazából az iPhone 3GS-ek is ezeket a frekvenciákat használják, és tökéletesen lehet netezni).

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető kovacsabesz

• Cool Miui by kovacsabesz launcher
« Reply #977 Dátum: 2013, 05 01, 10:48:13 »
Sziasztok.
Úgy néz ki hogy beruházok egy 8 magos I9500 as változatra.
Más eltérés van a két készülék között? Csak a profi?

Köszönöm

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013

CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #978 Dátum: 2013, 05 01, 11:08:20 »
 rotfl ::) ;D

es meg egy verzio!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #979 Dátum: 2013, 05 01, 12:45:12 »

Túl nagy üdvrivalgás nem hallható a végén... :D Lehet még ott is gáz... ::) De mindig van az a pénz... :D
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #980 Dátum: 2013, 05 01, 12:57:34 »
Sziasztok.

Köszönöm

olyan nekem is kéne, hol vennéd?

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #981 Dátum: 2013, 05 01, 14:32:19 »
Sziasztok.

Köszönöm

Hol vennéd? Engem is csak ez a verzió érdekelne.

tapatalked from a far galaxy s2

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
« Reply #982 Dátum: 2013, 05 02, 18:37:26 »
Hello!

Szerintetek a T-Mobile-nál érdemes megvenni?
  A jelenlegi előfizetésem megtartásával -->

Teljes ár                     187 540 Ft
Kezdő részlet             2980 Ft
Fennmaradó hátralék     184 560 Ft
Futamidő                     24 hónap
Havi törlésztés             24 X 7690 Ft

Ez Webshop-os ár. (merthogy személyesen drágább...)

Szerintetek?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #983 Dátum: 2013, 05 02, 18:51:56 »
Hello!

Szerintetek?
Azt neked kell tudnod hogy megéri e ekkora kiadás,azt várod hogy más turkáljon a pénztárcádban?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Pimpace

« Reply #984 Dátum: 2013, 05 02, 19:05:37 »
Azt neked kell tudnod hogy megéri e ekkora kiadás,azt várod hogy más turkáljon a pénztárcádban?

Te, figyusz! Nem kell senkit hülyének nézni, köszi a mélyrehatóan tartalmas - tulajdonképpenNemIsÉrtemMinekKüldtedMertÉrtelmetlen - üzidet.

Természetesen az ár/tudás viszonylat érdekel és az összehasonlítási alap hogy máshol esetleg mennyibe kerülhet, amit mások esetleg tudhatnak, mert már megvették, esetleg sokkal többet olvastak nálam és jobban tisztában vannak az árakkal ezzel a telefonnal kapcsolatban.

Esetleg az SIII-hoz képesti ár/tudás összehasonlító vélemények, ha vannak, azok is nagyon jól jönnek.

Szal "Haver" (tanzen), kösssssz a semmit.

Tehát; normális, tapasztalatokon alapuló véleményeket szertnék ha vannak, köszönöm szépen, ha megtisztelnétek vele...

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #985 Dátum: 2013, 05 02, 19:07:44 »
Hello!

Szerintetek?
én is előfizetéssel veszem, 170 ezer az én 1690ftos havidíjammal, nekem megéri, így is úgy is fizetném a havidíjat, tehát na. Ha kártyás olcsóbb lenne, úgy venném.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #986 Dátum: 2013, 05 02, 19:18:57 »
Te, figyusz! Nem kell senkit hülyének nézni, köszi a mélyrehatóan tartalmas - tulajdonképpenNemIsÉrtemMinekKüldtedMertÉrtelmetlen - üzidet.

Természetesen az ár/tudás viszonylat érdekel és az összehasonlítási alap hogy máshol esetleg mennyibe kerülhet, amit mások esetleg tudhatnak, mert már megvették, esetleg sokkal többet olvastak nálam és jobban tisztában vannak az árakkal ezzel a telefonnal kapcsolatban.

Esetleg az SIII-hoz képesti ár/tudás összehasonlító vélemények, ha vannak, azok is nagyon jól jönnek.

Szal "Haver" (tanzen), kösssssz a semmit.

Tehát; normális, tapasztalatokon alapuló véleményeket szertnék ha vannak, köszönöm szépen, ha megtisztelnétek vele...
Akkor mért nem úgy kérdezed?Tudod,ahogy a mondás is tartja,hülye kérdésre hülye válasz!
Ügye hogy letudod te részletesebben írni a kívánalmakat ha akarod?Tudod mit,vedd meg,ennyi az ára,legalábbis azzal a csomaggal.Gondolom mozaik xs,vagy like300.
Ja és nincs mit!
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #987 Dátum: 2013, 05 02, 19:21:41 »
:D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető Pimpace

« Reply #988 Dátum: 2013, 05 02, 20:01:54 »
l
Akkor mért nem úgy kérdezed?Tudod,ahogy a mondás is tartja,hülye kérdésre hülye válasz!
Ügye hogy letudod te részletesebben írni a kívánalmakat ha akarod?Tudod mit,vedd meg,ennyi az ára,legalábbis azzal a csomaggal.Gondolom mozaik xs,vagy like300.
Ja és nincs mit!

Figyu, menjél ki kicsit! Tudod, levegőre. Menjél futni, bicaj, esetleg séta sörrel a kézben, **gj a csajoddal, akármi. Mert már csak kötekedni tudsz, hiszen forumokon töltöd az időd nagy részét. Változtass Öreg, mert droid leszel.

Nem volt hülye a kérdés, Te akartad úgy érteni. Érdekes, más tudott rá válaszolni egyből. Te is válaszolhattál volna rá hogy; "Háááát... szerintem nem éri meg mert láttam olcsóbban az xxxyyy-nál, ha egy árban veszed meg", vagy "ár/tudás-t tekintve nem tud akkorát, mint amennyivel többe kerül az S3-hoz képest..."
Ilyenek.... De most csak találgatok, mert nincs tapasztalatom és arra várok, hogy emberek ide írják a véleményüket és nem kötözködnek mint Te.
Gratulálok, király vagy! Számít is a véleményed, tökre elgondolkodtam. Az meg külön érdem hogy a semmi/értelmetlen-postod jó érzéssel tölt el. Csak így tovább.

De most komolyan;

Szerintem legközelebb ego nélkül probálj válaszolni valaki kérdésére és akkor talán tényleg lesz okod a jó érzésre, amit a köszönet vált ki egy jól adott válaszra. (akár még akkor is ha SZERINTED hülye a kérdés)

Global Moderator Comment  szerintem sem volt nyilvánvaló a kérdés, és azt sem értem, min kaptad fel a vizet, de mindegy is, itt és most fejezd be! Köszönöm, marcedli

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #989 Dátum: 2013, 05 02, 20:37:09 »
l
Figyu, menjél ki kicsit! Tudod, levegőre. Menjél futni, bicaj, esetleg séta sörrel a kézben, **gj a csajoddal, akármi. Mert már csak kötekedni tudsz, hiszen forumokon töltöd az időd nagy részét. Változtass Öreg, mert droid leszel.

Nem volt hülye a kérdés, Te akartad úgy érteni. Érdekes, más tudott rá válaszolni egyből. Te is válaszolhattál volna rá hogy; "Háááát... szerintem nem éri meg mert láttam olcsóbban az xxxyyy-nál, ha egy árban veszed meg", vagy "ár/tudás-t tekintve nem tud akkorát, mint amennyivel többe kerül az S3-hoz képest..."
Ilyenek.... De most csak találgatok, mert nincs tapasztalatom és arra várok, hogy emberek ide írják a véleményüket és nem kötözködnek mint Te.
Gratulálok, király vagy! Számít is a véleményed, tökre elgondolkodtam. Az meg külön érdem hogy a semmi/értelmetlen-postod jó érzéssel tölt el. Csak így tovább.

De most komolyan;

Szerintem legközelebb ego nélkül probálj válaszolni valaki kérdésére és akkor talán tényleg lesz okod a jó érzésre, amit a köszönet vált ki egy jól adott válaszra. (akár még akkor is ha SZERINTED hülye a kérdés)

szerintem sem volt nyilvánvaló a kérdés, és azt sem értem, min kaptad fel a vizet, de mindegy is, itt és most fejezd be! Köszönöm, marcedli
Tudod mit látok ebből?Blablabla.....blablabla.Az ilyen hübelebalázs módjára gondolkodó alakok írásai nem jelentenek számomra semmit mert semmi tartalom nincs a mondandójukban csak hiszti hiszti hátán.
Igen,van olcsóbbért is s4-es meg van drágábbért is,te úgy kezdted hogy a jelenlegi díjcsomagod megtartásával,arra meg ott van az ára,neked megfelel,megveszed.
A magánéletemhez meg az ég világon semmi közöd nincs,elvégre nem vagyunk mi haverok.!Téma lezárva!További szép napot!

Nem elérhető Pimpace

« Reply #990 Dátum: 2013, 05 02, 20:53:23 »
Akkor a mod-oknak és a többieknek bocsi, köszönöm a szemléletkiegészítést, asszimiláltam. :)

(tanzen köszi a veled való beszélgetést befejeztem remélem mások nem ilyenek)

Tehát;

Hello!

előfizuval -->

Galaxy S4
Teljes ár                     187 540 Ft
Kezdő részlet              2980 Ft
Fennmaradó hátralék    184 560 Ft
Futamidő                    24 hónap
Havi törlésztés            24 X 7690 Ft

Ez Webshop-os ár. (így 10% lejön)

Természetesen az ár/tudás viszonylat érdekel és az összehasonlítási alap hogy máshol esetleg mennyibe kerülhet, talán mások tájékozottabbak. Vajon full ár jó, vagy inkább részlet fizetés? (nemtom talán más telcsis üzletben is lehetséges részlet fizu)

Láttam pár benchmark tesztet: A legújabb AnTuTu (talán 3.1-es(?))  több mint 20ezret mér a S4-el, míg az S3-al 15K körül. Ehhez képest majd' 100ezer magyar forinttal kerül többe. Vajon tényleg így van ez és akkor ár/tudásban MA egy S3 vagy egy S4 éri meg jobban?

Szerintetek?

Nem elérhető gold

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
« Reply #991 Dátum: 2013, 05 02, 20:53:43 »
Nem akarok beleszólni (annyira).
Én is azért nem válaszoltam mert nem vágtam le a kérdés lényegét.
Mivel ott a google kb 1h alatt át lehet nézni minden xy oldalt és minden előfizetést is.
Az meg ,hogy neked mi éri meg, azt tényleg nem tudja senki megmondani.

Van aki megveszi előfizetésre mert nem enged neki a pénztárca egybe ennyit kicsengetni.
Van aki meg lista áron veszi meg, mert összetette a pénzt és nem akar előfizetést kötni.
S még van pár lehetőség. Ebbe aztán tényleg nem tud senki tanácsot adni ,hogy kinek mi a drága vagy nem drága.

De remélem most nem ez fog itt menni azért.
Lehet már ez is hülyeség ,hogy beleszólok mert csak belobbantom a tüzet, de már nem bírtam pedig kint voltam sétálni is :D
Részemről ennyi is volt.

szerk:
Azért válaszolok is.
Én pl Tré mobilos vagyok nekem megérte.
Listaáron vettem meg és S3-am volt előtte.

Az is megvan, ajándékba adom családon belül.
Ha most kéne választanom akkor is S4-et vennék.
Szerintem jobb, gyorsabb, szebb a kijelző. S külsőre is jobban néz ki és fogásra is.

De nagyon nagy különbség nincs S3 S4 között. Vagyis kinek mi a nagy különbség.
Ezt se tudom megmondani mert nem tudom mik az elvárásaid.
Nekem megérte és nagyon elégedett vagyok vele.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #992 Dátum: 2013, 05 02, 21:32:37 »
Privát vélemény: az S2-mre ha kb. 50-60 ezret kéne ráfizetni, megvenném. Nekem többet nem ér.  :)

Nem elérhető saca

• Navigáció / Navigation: Google - Sygic
  • PDA: OnePlus 9Pro
« Reply #993 Dátum: 2013, 05 02, 23:23:26 »
Akkor a mod-oknak és a többieknek bocsi, köszönöm a szemléletkiegészítést, asszimiláltam. :)

Tehát;

Hello!

előfizuval -->

Galaxy S4

Természetesen az ár/tudás viszonylat érdekel és az összehasonlítási alap hogy máshol esetleg mennyibe kerülhet, talán mások tájékozottabbak. Vajon full ár jó, vagy inkább részlet fizetés? (nemtom talán más telcsis üzletben is lehetséges részlet fizu)

Láttam pár benchmark tesztet: A legújabb AnTuTu (talán 3.1-es(?))  több mint 20ezret mér a S4-el, míg az S3-al 15K körül. Ehhez képest majd' 100ezer magyar forinttal kerül többe. Vajon tényleg így van ez és akkor ár/tudásban MA egy S3 vagy egy S4 éri meg jobban?

Szerintetek?

Én várok,míg 120ezer nem lesz...így csináltam az S3-nál is...ennyi ráfizetést nem ér meg... ;-)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #994 Dátum: 2013, 05 03, 06:14:02 »

Tehát;

Hello!

előfizuval -->

Galaxy S4

Szerintetek?
az s3-hoz kepesti ertek arany nincs meg nagyon nincs meg...foleg a sima 4 magosnal... a picivel nagyobb kamera , vmivel erosebb proci.... full hd kijelzo nem eri meg pluszba lassan egy 102es fhd led tv arat amit majdnem rafizetnel kulombozetet:) ... kicsit varni kell ez az ar sztem nagyon elkapkodott:)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #995 Dátum: 2013, 05 03, 08:29:49 »
Privát vélemény: az S2-mre ha kb. 50-60 ezret kéne ráfizetni, megvenném. Nekem többet nem ér.  :)

Én is így vagyok vele és kivárok. Esetleg egy 8-magosért hajlandó lennék többet ráfizetni vagy egy dupla-simesért.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #996 Dátum: 2013, 05 03, 09:04:43 »
Vmiböl kell a penz a fejlesztesekre!:
Elözmeny, ha vki meg nem hallott rola: Tizen OS !

es nem kellett sokat varni ! :  GT-I8800 és GT-I8805 - Az elsö Samsung Tizen OS okostelefonok.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #997 Dátum: 2013, 05 03, 10:26:55 »

es meg egy verzio!

OMG :D ááááááááááááááááááááá :ok:

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #998 Dátum: 2013, 05 03, 12:17:35 »
Jövőhét kedden szól a telenor,addigra jön meg feketében  :shock: olyan izgatott vagyok  :taps:

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #999 Dátum: 2013, 05 03, 13:20:35 »
Én is így vagyok vele és kivárok. Esetleg egy 8-magosért hajlandó lennék többet ráfizetni vagy egy dupla-simesért.

Valahogy így. Van már annyiféle kivitel, vagy lesz, hogy kérdés mi lenne tényleg jó, már ha elérhető is volna.
8 magos, 4 magos, dual SIM-es, por és cseppálló.
Igazából én még nem találkoztam korrekt és pontról pontra összehasonlító teszttel a 4 meg a 8 magos között. Jó, volt egy benchmark.
Szinte mindenki azzal van, hogy a 8 magos jobb, de kérdés melyik melegszik jobban, vagy esetleg akkuidőben van-e jelentősebb különbség.
Az meg kicsit érdekes, hogy volt olyan benchmark, amiben a HTC One 1,7 GHz-en picivel megverte az 1,9 gigás S4-et.
Utaltak már néhányan optimalizálási problémára.