2024, 11 28, 06:56:28

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126131 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1075 Dátum: 2013, 05 08, 17:11:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt már nálunk is van 9500 210 ruppo magyar nyelvel meg minden tökkel:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1076 Dátum: 2013, 05 08, 17:14:20 »
jah és annyival lezárom most már ezt a gb fájtot hogy ettől még kell nekem egy s4 csak miután olvastam hogy csak 8gb így lehet inkább vadászok 32 gb-set;)

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #1077 Dátum: 2013, 05 08, 17:21:22 »
jah és annyival lezárom most már ezt a gb fájtot hogy ettől még kell nekem egy s4 csak miután olvastam hogy csak 8gb így lehet inkább vadászok 32 gb-set;)
Ha fogsz root olni felesleges ez a program mindent átrak az sd re: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1078 Dátum: 2013, 05 08, 17:25:39 »
Ha fogsz root olni felesleges ez a program mindent átrak az sd re: You are not allowed to view links. Register or Login
nem szeretem az sd-ét annyira... hamarabb hal be mint a telo saját belső memje.... párszor szívtam már meg samsungos sdvel is még anno s2 nél... azon volt minden  sajnos buta voltam mert ugy voltam minek gépen nem volt mentésem egy-két dologról, azt hopp a kártya megadta magát gariban cserélték majd még kétszer eljátszotta ezt. Lehet "egyedi eset" de megrendült a bizalmam az sdkben;)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1079 Dátum: 2013, 05 08, 17:25:45 »
Nekem 9 gigát mutat 8) gyönyörű ez a telefon, egy fillért nem bánok. Imádom <3

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető kovacsabesz

• Cool Miui by kovacsabesz launcher
« Reply #1080 Dátum: 2013, 05 08, 17:39:30 »
Nekem 9 gigát mutat 8) gyönyörű ez a telefon, egy fillért nem bánok. Imádom <3

Nem nem!!!!
Sírnod kell hogy "csak" 9 Gb!!!!  ;)
És nem azon hogy most nem jó a kamera vagy nem szól a hangszoró vagy pixeles a kijelző!!!

(Hmmmm HTC One)  :D

Nem nem,hanem CSAK 9GB ELÉRHETŐ...mert a telefonban HARDVERESEN 16GB van!!!!!!  ;)
Bár minek is annyi??
Felrakom az Igo-t (adott országok Ukrajna valószínű nem kell+épületek stb) 2Gb max
A GameLoft os játékok meg mehetnek a 64Gb-os kártyára a zenékkel együtt!

A fényképező gondolom alapból ajánlja fel az SD karit,a videó és képeknek egyaránt!  ;)
Akkor meg most minek is kérem???  :ok:
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1081 Dátum: 2013, 05 08, 19:06:07 »
Tudod mit? Hagyjuk még a végén agy ér görcsöt kapsz itt nekem xDDDD Írhatsz még akár 20* 40 oldalas sorokat és másolgathatsz be guglibol infókat mi felfogtuk a te állás pontodat te a milyénket megse próbáltad egyszer nem szidtam a samut nem is akarok htc-s lenni... nekem csak a dobozon icipicit megtévesztő a 16 gb felirat ennyi;)

Kiscsikó, hőőőő!!!!

Nem én kapok görcsöt, azok kapnak, akik a főzősuliból tanulják az IT-t...  :ok:

Mit másolok én gugliból? Ne vicceskedj, ez nem az a rovat, ha meg amennyit gugliztam HELYETTETEK, okoskák, az zavaró, akkor maradj sült tök tőlem bátran.

Aki az én álláspontomat felfogta, ilyet nem ír, nem rágódik még mindig azon, amit már legalább ötféleképpen magyaráztak, olyan szó meg, hogy "milyénk" nincs a magyar nyelvben.  :shock:

Nincs álláspont amúgy, sima matek van, sőt ez csak számtan, aki itt elbukott, sajnálom...

A 16GB-os modell teljes belső tárhelye: 16GB, ennyi, amit meg nem értesz, azon még rágódhatsz, csak nincs értelme, szidhatsz engem, aki érti, az sem segít.  :p

Libbenjünk már tovább!!!!!!!!!  >:(
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1082 Dátum: 2013, 05 08, 19:31:12 »
Tudod mit? Hagyjuk még a végén agy ér görcsöt kapsz itt nekem xDDDD Írhatsz még akár 20* 40 oldalas sorokat és másolgathatsz be guglibol infókat mi felfogtuk a te állás pontodat te a milyénket megse próbáltad egyszer nem szidtam a samut nem is akarok htc-s lenni... nekem csak a dobozon icipicit megtévesztő a 16 gb felirat ennyi;)

De most komolyan, hányszor kell ennek még pro és kontra nekifutni?  :ima:  ;)  :hmm:
Azt mindeni el tudja fogadni, hogy ez a szabad memória méretcsökkenése téged vagy másokat zavar.
Te meg fogadd már el, hogy azt nem írhatják, és sehol nem azt írják rá a dobozra, hogy a felhasználó mekkora tárolókapacitással ga(rá)zdálkodhat.
Azt írják rá, hogy mekkora az összes tárolókapcitása a memóriának.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #1083 Dátum: 2013, 05 08, 19:35:21 »
Nem nem!!!!
Sírnod kell hogy "csak" 9 Gb!!!!  ;)
És nem azon hogy most nem jó a kamera vagy nem szól a hangszoró vagy pixeles a kijelző!!!

(Hmmmm HTC One)  :D

Nem nem,hanem CSAK 9GB ELÉRHETŐ...mert a telefonban HARDVERESEN 16GB van!!!!!!  ;)
Bár minek is annyi??
Felrakom az Igo-t (adott országok Ukrajna valószínű nem kell+épületek stb) 2Gb max

A fényképező gondolom alapból ajánlja fel az SD karit,a videó és képeknek egyaránt!  ;)
Akkor meg most minek is kérem???  :ok:
na mék is, felvágom az erem, mert csak 9 gb van XD inkább ne vegyetek ilyen telefont, jó nektek a one is:D

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1084 Dátum: 2013, 05 08, 21:01:10 »
na mék is, felvágom az erem, mert csak 9 gb van XD inkább ne vegyetek ilyen telefont, jó nektek a one is:D

:))
Ugyan gyerekek. Most komolyan nem kell mindjárt egymásnak esni.
Kinek a pap, kinek a papné kinek a szomszéd asszony lánya. ;)

Szerintem inkább csak a hely legyen a probléma egy telefonban (amit ma már lehet elég egyszerűen orvosolni)  mint más komolyabb hiba a kijelző kamera stb vel.
Akinek ez nem elég, az vagy rakjanak rá egy Cm rom ot, (ha csak marad ennél a típusnál) vagy vegyen egy 32 GB-os modell (ami ugye még igy is felesleges)  vagy váltson egy másik készülékre mint abból sokszor emlegetett "konkurencia"  telefonként reklámozott HTC One ra.
Csak azért mondom pont ezt a típust, mert mint fentebb írtam ezt minősítik (kicsit túlzás szerintem) konkurenciának.
Ott már azért főhet  az ember feje, mikor megveszel, és valami a mostanában emlegetett 3 hiba közül egy beüt, vagy teszem azt kettő ;)

Na mindegy, lépjünk tovább.
::)

Ui:le_vente ugyan hagyd már. Ennyi van benne és kész. Kívánom minden Galaxy S4 tulajdonosnak I9500 VAGY I9505 hogy soha ennél nagyobb problémája ezzel a telefonnal ne legyen!
Akinek nem tetszik, van még millió más készülék, nem muszáj ehhez LEALACSONYODNIUK!
ENNYI ;)

Sent by Samsung Galaxy Note 10.1 N8013
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #1085 Dátum: 2013, 05 08, 21:10:31 »
Hali a T mobilnál vásárolt esetleg valaki ilyen készüléket? ha igen tartozékok mik voltak hozzá?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1086 Dátum: 2013, 05 08, 21:11:30 »
Hali a T mobilnál vásárolt esetleg valaki ilyen készüléket? ha igen tartozékok mik voltak hozzá?
Szerintem mindhez ugyan az :)

Nem elérhető akos123

• Navigáció / Navigation: Igo 8.4.. Full Map
  • PDA: Samsung galaxy S4 gyári 4.2.2 / Samsung Galaxy Ace 2.2.1 gyári froyo
« Reply #1087 Dátum: 2013, 05 08, 21:27:27 »
Csak azért mert a T mobil honlapon csak hálozati töltöt írnak. Máshol láttam hogy usb kábel meg stereo headset stb.
És azért az elég gáz lenne hogy mondjuk ilyesmik nincsenek hozzá ilyen értéknél meg ilyen kalibernél de lehet csak elírás!

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1088 Dátum: 2013, 05 08, 22:02:09 »
:))
Ugyan gyerekek. Most komolyan nem kell mindjárt egymásnak esni.
Kinek a pap, kinek a papné kinek a szomszéd asszony lánya. ;)

Szerintem inkább csak a hely legyen a probléma egy telefonban (amit ma már lehet elég egyszerűen orvosolni)  mint más komolyabb hiba a kijelző kamera stb vel.
Akinek ez nem elég, az vagy rakjanak rá egy Cm rom ot, (ha csak marad ennél a típusnál) vagy vegyen egy 32 GB-os modell (ami ugye még igy is felesleges)  vagy váltson egy másik készülékre mint abból sokszor emlegetett "konkurencia"  telefonként reklámozott HTC One ra.
Csak azért mondom pont ezt a típust, mert mint fentebb írtam ezt minősítik (kicsit túlzás szerintem) konkurenciának.
Ott már azért főhet  az ember feje, mikor megveszel, és valami a mostanában emlegetett 3 hiba közül egy beüt, vagy teszem azt kettő ;)

Na mindegy, lépjünk tovább.

Ui:le_vente ugyan hagyd már. Ennyi van benne és kész. Kívánom minden Galaxy S4 tulajdonosnak I9500 VAGY I9505 hogy soha ennél nagyobb problémája ezzel a telefonnal ne legyen!
Akinek nem tetszik, van még millió más készülék, nem muszáj ehhez LEALACSONYODNIUK!
ENNYI ;)

így van, nekem elég az a 9 giga is, vegyenek szifont 300.000 rt 64Gb-osat

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1089 Dátum: 2013, 05 08, 22:13:29 »
így van, nekem elég az a 9 giga is, vegyenek szifont 300.000 rt 64Gb-osat

:D:D:D

Nekem is elég. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1090 Dátum: 2013, 05 08, 22:23:20 »
Kiscsikó, hőőőő!!!!

Nem én kapok görcsöt, azok kapnak, akik a főzősuliból tanulják az IT-t...  :ok:

Mit másolok én gugliból? Ne vicceskedj, ez nem az a rovat, ha meg amennyit gugliztam HELYETTETEK, okoskák, az zavaró, akkor maradj sült tök tőlem bátran.

Aki az én álláspontomat felfogta, ilyet nem ír, nem rágódik még mindig azon, amit már legalább ötféleképpen magyaráztak, olyan szó meg, hogy "milyénk" nincs a magyar nyelvben.  :shock:

Nincs álláspont amúgy, sima matek van, sőt ez csak számtan, aki itt elbukott, sajnálom...

A 16GB-os modell teljes belső tárhelye: 16GB, ennyi, amit meg nem értesz, azon még rágódhatsz, csak nincs értelme, szidhatsz engem, aki érti, az sem segít.  :p

Libbenjünk már tovább!!!!!!!!!  >:(
Jaj istenem... tipikus "térjünk ki a magyar helyes írási alapszabályaira is" főleg neten;) ahol már ugye teljesen más szokások alakultak ki nah mind1 ez megin lényegtelen(tudom tudom ez is az én műveltségi szintem:( sajnálom hogy néha elkap a hév és előjön belőlem a csíntalan netes gyerkőc ). Érteni értem hogy 16 gb fel is fogtam (tanították a főzősuliban) EZT MÁR KB 10*végtelen mondtam el... :) Azt hogy ki mennyit tanult iT és hol meg szerintem felesleges személyeskedésnek felhozni mert ide kb köze sincs, ez rész inkább fogyasztóvédelem mint iT. Itt a fő gond még mindig az hogy te nem vagy kíváncsi a másik álláspontjára, és nem rágódok ezen ... nem is így kezdtem ezt az egészet csak annyival hogy kicsit érthető azon ember(ek) állás pontja is aki például elsőnek vesz okostelefont (mért ne tehetné ezt egy s4-el) berakja hogy höhő 16gb nem is nézi előtte, majd elkezd rá másolgatni és 8gb-nél azt mondja hogy állj:O.... Oké oké legyen a dobozra ráírva hogy 16gb de vhol egy apró betűsben az alap kis használati útmutatóban vagy valamiben (nem azt mondom legyen leírva mert isten ments jaj szegény gyártóknak plusz 2 ft /telefon lenne a költsége) de fel lehetne tüntetni;) Én személy szerint ennyit akartam mondani ezzel az egésszel ... Ezek után erre kaptatok rá páran úgy mintha tisztelt szüleitek torkát
Noh de tényleg off térjünk vissza a szeretjük az s4-t témára;) És tényleg mély tisztelet és ezer bocsánat akinek a lelkébe tiportam volna ezzel a kis csöpp megjegyzésemmel hogy legyen annyi az annyi csak vhol kis betűvel mert vannak olyan h..ék a földön még mint én;)
Ui ha visszaolvastok én végig ennyit írtam a htc-t iphont meg hasonlo szutykokat nem én hoztam fel csak rám hárítottátok xD...
Remélem azért ha meglesz az s4 m majd még lehetünk barátok:( :D nah sziasztok jo8 mindenkienk:)

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1091 Dátum: 2013, 05 08, 22:51:08 »
Jaj istenem... tipikus "térjünk ki a magyar helyes írási alapszabályaira is" főleg neten;) ahol már ugye teljesen más szokások alakultak ki nah mind1 ez megin lényegtelen(tudom tudom ez is az én műveltségi szintem:( sajnálom hogy néha elkap a hév és előjön belőlem a csíntalan netes gyerkőc ). Érteni értem hogy 16 gb fel is fogtam (tanították a főzősuliban) EZT MÁR KB 10*végtelen mondtam el... :) Azt hogy ki mennyit tanult iT és hol meg szerintem felesleges személyeskedésnek felhozni mert ide kb köze sincs, ez rész inkább fogyasztóvédelem mint iT. Itt a fő gond még mindig az hogy te nem vagy kíváncsi a másik álláspontjára, és nem rágódok ezen ... nem is így kezdtem ezt az egészet csak annyival hogy kicsit érthető azon ember(ek) állás pontja is aki például elsőnek vesz okostelefont (mért ne tehetné ezt egy s4-el) berakja hogy höhő 16gb nem is nézi előtte, majd elkezd rá másolgatni és 8gb-nél azt mondja hogy állj:O.... Oké oké legyen a dobozra ráírva hogy 16gb de vhol egy apró betűsben az alap kis használati útmutatóban vagy valamiben (nem azt mondom legyen leírva mert isten ments jaj szegény gyártóknak plusz 2 ft /telefon lenne a költsége) de fel lehetne tüntetni;) Én személy szerint ennyit akartam mondani ezzel az egésszel ... Ezek után erre kaptatok rá páran úgy mintha tisztelt szüleitek torkát
Noh de tényleg off térjünk vissza a szeretjük az s4-t témára;) És tényleg mély tisztelet és ezer bocsánat akinek a lelkébe tiportam volna ezzel a kis csöpp megjegyzésemmel hogy legyen annyi az annyi csak vhol kis betűvel mert vannak olyan h..ék a földön még mint én;)
Ui ha visszaolvastok én végig ennyit írtam a htc-t iphont meg hasonlo szutykokat nem én hoztam fel csak rám hárítottátok xD...
Remélem azért ha meglesz az s4 m majd még lehetünk barátok:( :D nah sziasztok jo8 mindenkienk:)

Tehát azért annyival akkor zárjuk is le ezt a témát, hogy ennek ellenére te is csak egy s4 et veszel. ;)
Ezért ez a 8-9 gb os probléma úgy látom még sem akkora probléma.
Viszont amit fentebb írtam az mostani igaz a Laptop al kapcsolatos példámban.
Ott sincs leírva hogy 500gb hdd De ebből csak 460gb elérhető mert.... - 4gb Winfoss programok stb.
Na mindegy. ;)

Én személy szerint alig tudom kivárni hogy holnap reggel csatlakozzam a másik két I9500 al rendelkező sráchoz. :D

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1092 Dátum: 2013, 05 08, 22:55:32 »
Tehát azért annyival akkor zárjuk is le ezt a témát, hogy ennek ellenére te is csak egy s4 et veszel. ;)
Ezért ez a 8-9 gb os probléma úgy látom még sem akkora probléma.
Na mindegy. ;)

Én személy szerint alig tudom kivárni hogy holnap reggel csatlakozzam a másik két I9500 al rendelkező sráchoz. :D

:) Nekem ez a giga dolog fel sem tűnt... tele raktam mindennel amit használok, és azzal is amit nem, de alig fogyott valami a tárhelyből..  :) :taps:

Nem elérhető kovacsabesz

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1093 Dátum: 2013, 05 08, 22:58:21 »
  :) Nekem ez a giga dolog fel sem tűnt... tele raktam mindennel amit használok, és azzal is amit nem, de alig fogyott valami a tárhelyből..  :) :taps:

Ezt mondjuk itt már sokan. Ismét egy elégedett tulajdonos. ;)
Köszi.

De vannak itt akiknek ez a világ legnagyobb problémája. Az hogy mennyi új dolgot tud stb, minden eleme és rendszer minden része tökéletes az kit érdekel.

Mert egy átverés vazze hát nem értitek most már komolyan! :-X
Mert ha nem lenne hozzá bővítési lehetőség, vagy a kamera ne ajánlaná fel az SD kártyára való közvetlen mentés lehetőséget.... komolyan mondom akkor lehetne itt sírni, de veszel bele egy 64 GB os kártyát vazze oszt szebb jövő ember! Ne már. :-

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1094 Dátum: 2013, 05 08, 23:13:17 »

másolsz fel valamit és 8gb nál megáll? Ugyan mi az ami ennyi adattal jár? Amit nem tudsz SD re pakolni? Mert otthon is már fillérekért veszel egyet.
Azt ne mond mikor megveszel egy ilyen telefont nem tudsz hozzá már venni egy SD kártyát? ::) Vagy nincs már egy kéznél. ;)
Mert itt kint szerintem 3 -  4 óra béredből már veszel egy 64 GB ot simán.
Ugyan ne görcsöljetek már ezen annyit.
Anno a Note 2 n senki nem akadt ki, mert azon meg csak 10.3 gb szabad hely van... ;)Ja... Mert ezen már 1gb al kevesebb a hely, értem.
Akkor most ez hogy is van? :P
És ne szidjátok már és osszátok egymást már ilyen csúnyán. Ugyan.
Azt hittem felnőtt emberek vagyunk. Ne már.

Nem elérhető KovA

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther Azure Slim 500 - S6EDGE - Nexus 7
  • PDA: SM-G925F (Galaxy S6 Edge) - Nexus 7 (2012)
  • PDA ROM: S6Edge: Gyári T-s ----- Nexus7 (2012): Stock 5.1.1+root
« Reply #1095 Dátum: 2013, 05 09, 00:52:31 »
Csak azért mert a T mobil honlapon csak hálozati töltöt írnak. Máshol láttam hogy usb kábel meg stereo headset stb.
És azért az elég gáz lenne hogy mondjuk ilyesmik nincsenek hozzá ilyen értéknél meg ilyen kalibernél de lehet csak elírás!
T-Mobilos tartozékok:
Fehér Stereo Headset plusz fülbedugókkal, usb kábel plusz töltő, használati utasítás ..
valamint ha nem microsim-ed volt előtte ingyen cserélik.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1096 Dátum: 2013, 05 09, 02:07:28 »
T-Mobilos tartozékok:
Fehér Stereo Headset plusz fülbedugókkal, usb kábel plusz töltő, használati utasítás ..
Szerintem ez van mindben, ezt nem a  szolgáltató válogatja.
Úgy hogy ez nem T mobile os tartozékok, hanem telefon tartozékok. ;)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #1097 Dátum: 2013, 05 09, 04:46:35 »
T-Mobilos tartozékok:

ezek nem szolgátatótól függenek.Gyári tartozékok nem T-Mobile :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1098 Dátum: 2013, 05 09, 08:13:37 »

Béke!

Én elmagyaráztam sok dolgot, azt is, hogy ez egy tendenciózus jelenség, évek óta zajlik, leírtam, hogy egyetlen készülék sem kínálja a felhasználónak a teljes területet, csak most valakinél elszakadt a madzag és ennek okán támad, páran meg követik. A Note II esetén is jelentős a 'hiány', ezt most valóban, de várható módon az S4 túlszárnyalta és ezek szerint a 10GB-os szabad terület egy olyan határ, ahol már bizonyos emberek észre is vették a dolgot...

Értem én ezt, hidd el és vele élek sokakkal együtt évek óta.
Igaz, hogy a kb. negyedik játék , ami óriási méretet emészt fel, nem fog elférni rajta, de valahol mindig van egy határ, ezen már csak ennyi hely van, helyette meg kézzel integetve lehet felvenni, meg egyéb funkciók vannak, amik elfoglaltak további helyet.

Az a helytelen, hogy nincs 32-64GB-os változat, de roppant kíváncsi lennék, mennyire fogyna.
Én nem vennék, szerintem. Az árkülönbség nem biztos, hogy megérné. Nézd meg, mennyien mondják, hogy bőven elég a ~9GB. Sőt, a felhasználók jelentős többsége még SD kártyát sem rak bele.

Az már intő jel, hogy egyébként pont felmérésekre hivatkozva került ki a rádió is belőle, nem lenne jó, ha az SD-től is megválnának ezen analógia mentén.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #1099 Dátum: 2013, 05 09, 08:20:09 »

2 gondolat:
1, iGo mint tudjuk nincs.... de ha lenne akkor az is simán futna SD-ről.
2, Az jobban érdekelne, hogy miként lehet a játékok data állományát (Real Racing 3, NFS) átmozgatni az SD-re. Mert 9 giga ide 16 giga oda..... azért elfogy a hely .... :(