Jaj istenem... tipikus "térjünk ki a magyar helyes írási alapszabályaira is" főleg neten;) ahol már ugye teljesen más szokások alakultak ki nah mind1 ez megin lényegtelen(tudom tudom ez is az én műveltségi szintem:( sajnálom hogy néha elkap a hév és előjön belőlem a csíntalan netes gyerkőc ). Érteni értem hogy 16 gb fel is fogtam (tanították a főzősuliban) EZT MÁR KB 10*végtelen mondtam el... Azt hogy ki mennyit tanult iT és hol meg szerintem felesleges személyeskedésnek felhozni mert ide kb köze sincs, ez rész inkább fogyasztóvédelem mint iT. Itt a fő gond még mindig az hogy te nem vagy kíváncsi a másik álláspontjára, és nem rágódok ezen ... nem is így kezdtem ezt az egészet csak annyival hogy kicsit érthető azon ember(ek) állás pontja is aki például elsőnek vesz okostelefont (mért ne tehetné ezt egy s4-el) berakja hogy höhő 16gb nem is nézi előtte, majd elkezd rá másolgatni és 8gb-nél azt mondja hogy állj:O.... Oké oké legyen a dobozra ráírva hogy 16gb de vhol egy apró betűsben az alap kis használati útmutatóban vagy valamiben (nem azt mondom legyen leírva mert isten ments jaj szegény gyártóknak plusz 2 ft /telefon lenne a költsége) de fel lehetne tüntetni;) Én személy szerint ennyit akartam mondani ezzel az egésszel ... Ezek után erre kaptatok rá páran úgy mintha tisztelt szüleitek torkát
Noh de tényleg off térjünk vissza a szeretjük az s4-t témára;) És tényleg mély tisztelet és ezer bocsánat akinek a lelkébe tiportam volna ezzel a kis csöpp megjegyzésemmel hogy legyen annyi az annyi csak vhol kis betűvel mert vannak olyan h..ék a földön még mint én;)
Ui ha visszaolvastok én végig ennyit írtam a htc-t iphont meg hasonlo szutykokat nem én hoztam fel csak rám hárítottátok xD...
Remélem azért ha meglesz az s4 m majd még lehetünk barátok:( nah sziasztok jo8 mindenkienk:)
Béke!
Én elmagyaráztam sok dolgot, azt is, hogy ez egy tendenciózus jelenség, évek óta zajlik, leírtam, hogy egyetlen készülék sem kínálja a felhasználónak a teljes területet, csak most valakinél elszakadt a madzag és ennek okán támad, páran meg követik. A Note II esetén is jelentős a 'hiány', ezt most valóban, de várható módon az S4 túlszárnyalta és ezek szerint a 10GB-os szabad terület egy olyan határ, ahol már bizonyos emberek észre is vették a dolgot...
Értem én ezt, hidd el és vele élek sokakkal együtt évek óta.
Igaz, hogy a kb. negyedik játék , ami óriási méretet emészt fel, nem fog elférni rajta, de valahol mindig van egy határ, ezen már csak ennyi hely van, helyette meg kézzel integetve lehet felvenni, meg egyéb funkciók vannak, amik elfoglaltak további helyet.
Az a helytelen, hogy nincs 32-64GB-os változat, de roppant kíváncsi lennék, mennyire fogyna.
Én nem vennék, szerintem. Az árkülönbség nem biztos, hogy megérné. Nézd meg, mennyien mondják, hogy bőven elég a ~9GB. Sőt, a felhasználók jelentős többsége még SD kártyát sem rak bele.
Az már intő jel, hogy egyébként pont felmérésekre hivatkozva került ki a rádió is belőle, nem lenne jó, ha az SD-től is megválnának ezen analógia mentén.