Azért csak sikerült egyeseknek. Ezért, vagy azért. Erről persze tehet a Samsung is, pl. ezzel a proci mizériával.
Tényleg jó lehetne, ha az I9500 is tudná az LTE-t, de átgondolva kevés gyakorlati jelentősége volna számomra.
A jelenlegi és nem is annyira rossz mobilnet előfizetésem 21 Mbit/s maximum és LTE képes, de 8 Mbit/s körülinél többet még nem paszíroztam ki belőle S2-n. Stickel se nagyon többet, bár mostanában nem mértem.
A garantált sebességek meg ugye mostanában úgy 0 körül vannak, ahogy dívik a fogyasztóvédők közreműködése nyomán, vagy hogy.
Az I9500 max. 42 Mbit/s-et tud, az LTE-s I9505 pedig 100 Mbit/s-et. Szóval jó lenne, persze jó lenne az LTE, de erről az oldalról nem érzem hogy korlátozva lennék egyelőre.
Legfeljebb arra tudnám használni, hogy teszteljem, hol van ilyen lefedettség, de valószínűleg gyorsabb nem lenne az LTE-től a használat.
Ez nem te írtad,csak egyben válaszolok!
A proci mizéria az nem szánt szándékkal alakul úgy ahogy,mivel sajnos a Samu nem lett kész időre az Octa 5-el,és ezért jelent meg két típus!
Ha viszont a szerződés ami gondolom X darabra vonatkozik az I9505 esetében lejár,meg fog jelenni az egész világon fokozatosan az összes Octa 5-el,lásd úgy néz ki hogy a Note 3 már csak ezzel fog megjelenni!
LTE:
Nos szerintem igazán nincs nagy jelentősége hogy most 42 vagy 100Mbit/s-al netezel mert mindkettő ku..a gyors.
Ha esetleg torrentezni használnád a mobilod (amit kétlek
) akkor azt mondom ami a csövön kifér.
Otthon soha nem lesz olyan szolgáltató mint itt kint Írben a Tree (3)
You are not allowed to view links.
Register or LoginFeltöltöm 20€ val ismétlem feltöltöm nem előfizetés,és ezért a pénzért:
-3 a 3-at ingyen hívja ingyen sms ingyen mms BÁRMIKOR
-hétvégén bárhova ismétlem bárhova ingyen telefonálsz ingyen sms
-a net ingyen van,igen ingyen és korlátlan ezért a 20€-ért 30 napig
Meséltem ezt Szegeden a T-mobile dolgozónak mikor otthon voltam ,és kérdezte mit csinálok hol dolgozok,majd a szolgáltatóról is kérdezett.
Ezt elmondtam neki mit mondott?
Ilyen Magyarországon soha nem lesz!