Erre igazából már nincs jobb szó mint hogy átb***ás! Ok hogy kell a hely a sok hasznos és kevésbé hasznos ficsörnek,de azt fel kéne tüntetnie a samsungnak hogy ennyi és ennyi a júzer által felhasználható terület!Ez már közelebb van a tökéletes választáshoz.
Senki sehol nem ír, tüntet fel ilyesmit, ezt el szokták sunyítani.
Bár, az igazság az, hogy 16GB az, csak hát valahol kéne lennie a rendszernek is.
Nem azt írják, hogy a felhasználó számára mennyi a szabad terület, tehát nincs átb.a.szás.
Ráadásul, azt nem értem, hogy ezen miért most kezd el bárki is rugózni, holott ez így megy évek óta, csak mára elég nagy lett a rendszer igénye és ezzel lecsökkent a szabad hely. De soha nem volt 16GB szabad.
A telefon választáshoz annyit, hogy szerintem sem érdemes még S3-ról, Note II-ről váltani, főképpen az első szériákra és magas áron.
Akinek nem szűk egy S2, annak sem, de aki szereti, ha gyors, annak már egy S2 kicsi.
Én az S3 kihagyásával vagyok N2-n és most az S4-et tuti kihagyom, pedig megtapogatva sokkal jobban tetszik, mint képeken.
Annyira azért nem, hogy N2 helyett vegyek, de ezen segít az ára is, meg az is, hogy most szűk a büdzsé.