2024, 11 28, 11:38:10

Szerző Téma: Samsung Galaxy S4 - vágyószoba  (Megtekintve 126138 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1000 Dátum: 2013, 05 03, 15:41:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Valahogy így. Van már annyiféle kivitel, vagy lesz, hogy kérdés mi lenne tényleg jó, már ha elérhető is volna.
8 magos, 4 magos, dual SIM-es, por és cseppálló.
Igazából én még nem találkoztam korrekt és pontról pontra összehasonlító teszttel a 4 meg a 8 magos között. Jó, volt egy benchmark.
Szinte mindenki azzal van, hogy a 8 magos jobb, de kérdés melyik melegszik jobban, vagy esetleg akkuidőben van-e jelentősebb különbség.
Az meg kicsit érdekes, hogy volt olyan benchmark, amiben a HTC One 1,7 GHz-en picivel megverte az 1,9 gigás S4-et.
Utaltak már néhányan optimalizálási problémára.
ezek az új változatok csak jó fél év múlva lesznek, mint s3 esetén volt.

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 7-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1001 Dátum: 2013, 05 03, 18:48:27 »

Erre igazából már nincs jobb szó mint hogy átb***ás! Ok hogy kell a hely a sok hasznos és kevésbé hasznos ficsörnek,de azt fel kéne tüntetnie a samsungnak hogy ennyi és ennyi a júzer által felhasználható terület!
es meg egy verzio!

Ez már közelebb van a tökéletes választáshoz.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1002 Dátum: 2013, 05 03, 22:58:52 »
Erre igazából már nincs jobb szó mint hogy átb***ás! Ok hogy kell a hely a sok hasznos és kevésbé hasznos ficsörnek,de azt fel kéne tüntetnie a samsungnak hogy ennyi és ennyi a júzer által felhasználható terület!Ez már közelebb van a tökéletes választáshoz.

Senki sehol nem ír, tüntet fel ilyesmit, ezt el szokták sunyítani.

Bár, az igazság az, hogy 16GB az, csak hát valahol kéne lennie a rendszernek is.

Nem azt írják, hogy a felhasználó számára mennyi a szabad terület, tehát nincs átb.a.szás.

Ráadásul, azt nem értem, hogy ezen miért most kezd el bárki is rugózni, holott ez így megy évek óta, csak mára elég nagy lett a rendszer igénye és ezzel lecsökkent a szabad hely. De soha nem volt 16GB szabad.

A telefon választáshoz annyit, hogy szerintem sem érdemes még S3-ról, Note II-ről váltani, főképpen az első szériákra és magas áron.
Akinek nem szűk egy S2, annak sem, de aki szereti, ha gyors, annak már egy S2 kicsi.

Én az S3 kihagyásával vagyok N2-n és most az S4-et tuti kihagyom, pedig megtapogatva sokkal jobban tetszik, mint képeken.
Annyira azért nem, hogy N2 helyett vegyek, de ezen segít az ára is, meg az is, hogy most szűk a büdzsé.

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1003 Dátum: 2013, 05 03, 23:09:56 »
Akkor a mod-oknak és a többieknek bocsi, köszönöm a szemléletkiegészítést, asszimiláltam. :)

(tanzen köszi a veled való beszélgetést befejeztem remélem mások nem ilyenek)

Tehát;

Hello!

Szerintetek a T-Mobile-nál érdemes megvenni?
  előfizuval -->

Galaxy S4
Teljes ár                     187 540 Ft
Kezdő részlet              2980 Ft
Fennmaradó hátralék    184 560 Ft
Futamidő                    24 hónap
Havi törlésztés            24 X 7690 Ft

Ez Webshop-os ár. (így 10% lejön)

Természetesen az ár/tudás viszonylat érdekel és az összehasonlítási alap hogy máshol esetleg mennyibe kerülhet, talán mások tájékozottabbak. Vajon full ár jó, vagy inkább részlet fizetés? (nemtom talán más telcsis üzletben is lehetséges részlet fizu)
Esetleg az SIII-hoz képesti ár/tudás összehasonlító vélemények, ha vannak, azok is nagyon jól jönnek.

Láttam pár benchmark tesztet: A legújabb AnTuTu (talán 3.1-es(?))  több mint 20ezret mér a S4-el, míg az S3-al 15K körül. Ehhez képest majd' 100ezer magyar forinttal kerül többe. Vajon tényleg így van ez és akkor ár/tudásban MA egy S3 vagy egy S4 éri meg jobban?

Szerintetek?

Sztm ez annyira egyszerű (mint én :p ) !!
Ha májer vagy és pénz ékszer nem számít persze, hogy vedd meg. Az új csúcsmodell birtoklása mindig kellemes élményt ad. (tudom : o1,o2,s1,s2-nél átéltem én is,s3-nál már az értelem győzött azt tavaly novemberben már 95-ért vettem fél évesen 10 rongy értékű tokokkal,ez is jó érzés volt  :-X)
Ha viszont igenis számít a pénz (modjuk nagyon is :oops: ),vagy egyszerűen rablásnak veszed amit most már csinál a samsung az apple jól kitaposott útját követve, akkor miért lennél rabja egy részletnek, mikor S3-ast most lehet venni szépet 80 körül még min 1 év garival. Ahogy látom S1-ről lépnél...hát ez a váltás is elég kafa lesz hidd el. ;) Bár ahogy az S1-et is tuningolják (most néztem ezt a 4.2-es Slim romot,nagyon vajas) az is még bőven kiszolgálná az alap igényeket még most is.
(Őszintén nekem valahogy a szívem csücske a mai napig a 2-es , nem nagy tepsi,gyors,jó fényképezője van már,gyári 4.1.2 is kijött rá és vicc amennyiért hozzá lehet jutni 1-1,5 évesen, családban 2 is van belőle)
Persze a sok teszt eredmény...biztos nagyon fontos, de a hétköznapi használatban..izé,pont mint a lovat a hátúszás fog érdekelni.

Szóval válassz: Érzelem vagy értelem ! :ok: :D

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #1004 Dátum: 2013, 05 03, 23:17:41 »
Sztm ez annyira egyszerű (mint én :p ) !!
Ha májer vagy és pénz ékszer nem számít persze, hogy vedd meg. Az új csúcsmodell birtoklása mindig kellemes élményt ad. (tudom : o1,o2,s1,s2-nél átéltem én is,s3-nál már az értelem győzött azt tavayl novemberben már 95-ért vettem fél évesen 10 rongy értékű tokokkal,ez is jó érzés volt  :-X)
Ha viszont igenis számít a pénz (modjuk nagyon is :oops: ),vagy egyszerűen rablásnak veszed amit most már csinál a samsung az apple jól kitaposott útját követve, akkor miért lennél rabja egy részletnek, mikor S3-ast most lehet venni szépet 80 körül még min 1 év garival. Ahogy látom S1-ről lépnél...hát ez a váltás is elég kafa lesz hidd el. ;) Bár ahogy az S1-et is tuningolják (most néztem ezt a 4.2-es Slim romot,nagyon vajas) az is még bőven kiszolgálná az alap igényeket még most is.
Perzse a sok teszt eredmény...biztos nagyon fontos, de a hétköznapi használatban..izé,pont mint a lovat a hátúszás fog érdekelni.

Szóval válassz: Érzelem vagy értelem ! :ok: :D

Ez azért sarkos...

Most drága, naná, ez igaz.

De azért egy S3-mal nem tudod kiváltani, így én nagyon örülök, hogy N2-m van és ráérek N3-ig.

S3-nál szebb, jobb, erősebb és igen: drágább.

Kár egy lassan kifutónak számító modell új árát egy ma világverő új modelléhoz hasonlítgatni.

Fog esni az ára és lesz kiforrottabb, én addig várnék, vagy N2-t vennék, de S3 eszembe nem jutna.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1005 Dátum: 2013, 05 03, 23:36:49 »

Ez azért sarkos...

Most drága, naná, ez igaz.

De azért egy S3-mal nem tudod kiváltani, így én nagyon örülök, hogy N2-m van és ráérek N3-ig.

S3-nál szebb, jobb, erősebb és igen: drágább.

Kár egy lassan kifutónak számító modell új árát egy ma világverő új modelléhoz hasonlítgatni.

Fog esni az ára és lesz kiforrottabb, én addig várnék, vagy N2-t vennék, de S3 eszembe nem jutna.

Persze biztos igazad van. Ha bele gondolsz majd harmad áron van az S3 a 4-hez képest (tudom lejjebb fog menni...mondjuk 2 hónap mulva 160- 170 re ;) ) , biztos annyival jobb is...
Mindegy, nálam kiverte a biztosítékot.(magánvélemény)
Note 2...hát igen. Sosem értettem hogy lehet használni egy ekkora telefont,de biztos lehet csak én szűklátókörű vagyok. Jön a nyár..hogy teszem bele a rövid gatyám zsebébe,hogy telefonálok vele, hogy ne röhögjenek rajtam az ismerősök, üzleti partnereim,hogy próbálok egy kézzel kezelni, vagy símán hogy ülök le ha zsebembe van...szóval nekem marad a viszonylag nem nagy telefon (4,3-4,7 max) és egy iPad vagy egy Tab (most vettem egy Note 10.1-et ,de a kijelző miatt bukni fog...nem egy retina)
szóval nekem nem jön be a note (magánvélemény,ne vitázzunk rajta nem ezért írtam)

Befejeztem az off-ot.

hajrá S4 !!!!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1006 Dátum: 2013, 05 04, 05:22:46 »

Senki sehol nem ír, tüntet fel ilyesmit, ezt el szokták sunyítani.

Bár, az igazság az, hogy 16GB az, csak hát valahol kéne lennie a rendszernek is.

Nem azt írják, hogy a felhasználó számára mennyi a szabad terület, tehát nincs átb.a.szás.

Ráadásul, azt nem értem, hogy ezen miért most kezd el bárki is rugózni, holott ez így megy évek óta, csak mára elég nagy lett a rendszer igénye és ezzel lecsökkent a szabad hely. De soha nem volt 16GB szabad.

A telefon választáshoz annyit, hogy szerintem sem érdemes még S3-ról, Note II-ről váltani, főképpen az első szériákra és magas áron.
Akinek nem szűk egy S2, annak sem, de aki szereti, ha gyors, annak már egy S2 kicsi.

Én az S3 kihagyásával vagyok N2-n és most az S4-et tuti kihagyom, pedig megtapogatva sokkal jobban tetszik, mint képeken.
Annyira azért nem, hogy N2 helyett vegyek, de ezen segít az ára is, meg az is, hogy most szűk a büdzsé.
Én ezt nem így látom,de nem ez az első hogy nem egy véleményen vagyunk ügye.Szerintem azért kezd el ezen bárki rugózni mert ez 45%-os eltérés.Ha tetszik ha nem,az elnevezés akkor is rossz,nem 16GB-os verzióról beszélünk.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető le_vente

« Reply #1007 Dátum: 2013, 05 04, 06:58:27 »
Én ezt nem így látom,de nem ez az első hogy nem egy véleményen vagyunk ügye.Szerintem azért kezd el ezen bárki rugózni mert ez 45%-os eltérés.Ha tetszik ha nem,az elnevezés akkor is rossz,nem 16GB-os verzióról beszélünk.

Hanem?  :D

Sose volt egyik sem annyi, ha így nézed, hiába csavarod.
Aki meg nem fogja fel, hogy a ROM helyigénye ennyire megnőtt, sajnálom.
Lehetne 10+6GB-nak írni a kötözködők kedvéért, de talán nem kellene.
Érdekesnek találom, hogy pont geek-ek nyavalyognak emiatt...
Akiknek azt is kellene tudni, hogy akár a következő kiadott ROM esetén még ez is változik...

Az SSD, HDD, amit megveszel, az akkora, mint amennyit ráírnak? Na, ugye...
Igaz, azon is rugóztak páran anno, mikor még ők is észrevették a különbséget, mert a nagy kapacitásnál elérte az ingerküszöbüket...

De tőlem lehet békétlenkedni, csak minek is? Meg persze nekem direkt ellentmondani is lehet, hajrá, ha jól esik, csak dőreség...  :ok:

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1008 Dátum: 2013, 05 04, 08:21:25 »

Hanem?  :D

Sose volt egyik sem annyi, ha így nézed, hiába csavarod.
Aki meg nem fogja fel, hogy a ROM helyigénye ennyire megnőtt, sajnálom.
Lehetne 10+6GB-nak írni a kötözködők kedvéért, de talán nem kellene.
Érdekesnek találom, hogy pont geek-ek nyavalyognak emiatt...
Akiknek azt is kellene tudni, hogy akár a következő kiadott ROM esetén még ez is változik...

Az SSD, HDD, amit megveszel, az akkora, mint amennyit ráírnak? Na, ugye...
Igaz, azon is rugóztak páran anno, mikor még ők is észrevették a különbséget, mert a nagy kapacitásnál elérte az ingerküszöbüket...

De tőlem lehet békétlenkedni, csak minek is? Meg persze nekem direkt ellentmondani is lehet, hajrá, ha jól esik, csak dőreség...  :ok:
Nincs hanem, egyszerűen csak annyi hogy kb a fele használható fel abból amivel reklámozzák, ennyi.Tehetsz bele kártyát de attól még akkor is úgy van.A hdd-nél kicsit más a helyzet, ott egy téves számolás miatt van akkora eltérés mivel a gyártók úgy tudják hogy 1GB az 1000MB.

tapatalk2-vel S3-ról szóltam én

Nem elérhető kovacsabesz

• Cool Miui by kovacsabesz launcher
« Reply #1009 Dátum: 2013, 05 04, 13:23:59 »
Nos,végre nekem már úton az I9500 Octa5-el felvértezett S4!  :taps:
FedEx-el érkezik,remélem minél hamarabb! :)

Hong-Kong-ból!
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1010 Dátum: 2013, 05 04, 13:26:27 »
Nos,végre nekem már úton az I9500 Octa5-el felvértezett S4!  :taps:
FedEx-el érkezik,remélem minél hamarabb! :)

Hong-Kong-ból!
És mennyi a pk ha kínából fedexel hozatod?

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1011 Dátum: 2013, 05 04, 13:36:18 »
És mennyi a pk ha kínából fedexel hozatod?

Hogy mondod?
CoolMiui 1.13 by kovacsabesz launcher javított: You are not allowed to view links. Register or Login MAGYARÍTVA
CoolMiuiMusic by kovacsabesz (összes Rom-ra!): You are not allowed to view links. Register or Login ;) MAGYARÍTVA

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1012 Dátum: 2013, 05 04, 13:37:51 »
Az adóra gondolsz? Ez nem Magyarország,hanem Írország a Note 10.1 N8013 ra fizettem ami amcsiból jott olyan 8 ezret! :)
Ez is lesz olyan 8-9 tehát az egész megvan 191 ezerből!  :taps:
Gyárilag Független  :taps:

És OCTA5!  :D

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1013 Dátum: 2013, 05 04, 13:39:57 »
Hogy mondod?
Nem mondtam,írtam,de magyarul. ;) Gondolom láttál már ebay-en olyat hogy nincs postaköltség (pk) de te azt írod hogy fedex-es posztázást választottál.Csak arra lettem volna kíváncsi hogy onnan mennyiért hozzák el?
Telefon ára + ?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1014 Dátum: 2013, 05 04, 13:41:25 »

És OCTA5!  :D
Ezt már mindenki tudja miután az összes létező topikba beleírtad. ;)

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1015 Dátum: 2013, 05 04, 13:42:03 »
Nem mondtam,írtam,de magyarul. ;) Gondolom láttál már ebay-en olyat hogy nincs postaköltség (pk) de te azt írod hogy fedex-es posztázást választottál.Csak arra lettem volna kíváncsi hogy onnan mennyiért hozzák el?
Telefon ára + ?

184 ezer mindennel együtt ha már ilyen jó a hangulatod!
De az Octa5-ös topokban le van írva!Sőt a link is!
És igen már 200 dolgott vettem az Ebay-n kis rutinom most hogy mondod már van!  :ok:

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1016 Dátum: 2013, 05 04, 13:42:50 »
Ezt már mindenki tudja miután az összes létező topikba beleírtad. ;)

Hogyne írtam volna már bele!
Alig tudom kivárni ember!  :ima:

Ki ne lenne izgatott a helyemben?  ;)
Vagy bárki helyében aki a telefonra vár?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #1017 Dátum: 2013, 05 04, 13:47:46 »
184 ezer mindennel együtt ha már ilyen jó a hangulatod!
De az Octa5-ös topokban le van írva!Sőt a link is!
És igen már 200 dolgott vettem az Ebay-n kis rutinom most hogy mondod már van!  :ok:
Az úgy már jó.Csak azért érdekelt hogy érdemes e x összeggel többet adni hogy hamarabb ideérjen?Legalább is gondolom kevesebb időt vállal egy ilyen neves csomagküldő cég.Nekem onnan 2-4 hét alatt szoktak megjönni a rendelt áruk normál postával.

Nem elérhető kovacsabesz

« Reply #1018 Dátum: 2013, 05 04, 13:50:49 »
Az úgy már jó.Csak azért érdekelt hogy érdemes e x összeggel többet adni hogy hamarabb ideérjen?Legalább is gondolom kevesebb időt vállal egy ilyen neves csomagküldő cég.Nekem onnan 2-4 hét alatt szoktak megjönni a rendelt áruk normál postával.

Kínából???

áááá ne is mond!Anno megrendeltem egy fém tokot az S3-hoz,már vagy 3 hete.Még az nem jött meg,de a telefont már eladtam az Ebay-n!  :(

Ide már nem linkelem be honnan vettem az S4 I9500-at,de nézd meg a másik topikban.
Írta is a csávó hogy FedeX-el olyan 3 nap!Csak most meg itt a hétvége ugye!  :'(

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #1019 Dátum: 2013, 05 04, 16:41:51 »
Kínából???

áááá ne is mond!Anno megrendeltem egy fém tokot az S3-hoz,már vagy 3 hete.Még az nem jött meg,de a telefont már eladtam az Ebay-n!  :(

Ide már nem linkelem be honnan vettem az S4 I9500-at,de nézd meg a másik topikban.
Írta is a csávó hogy FedeX-el olyan 3 nap!Csak most meg itt a hétvége ugye!  :'(
nekem is kellene, ez, de még soha nem vettem semmit ebayen, félek is, mennyi lenne ez, ha Szegedre hozatom?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1020 Dátum: 2013, 05 04, 16:44:57 »
nekem is kellene, ez, de még soha nem vettem semmit ebayen, félek is, mennyi lenne ez, ha Szegedre hozatom?

Mindig feltüntetik a hirdetésnél hogy ingyen van e a posta vagy hogy van e és hogy az mennyi.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1021 Dátum: 2013, 05 04, 17:26:56 »
Mindig feltüntetik a hirdetésnél hogy ingyen van e a posta vagy hogy van e és hogy az mennyi.

azt látom, de én a tax ra vok kíváncsi, mennyi pluszban, stb

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1022 Dátum: 2013, 05 04, 18:21:33 »
azt látom, de én a tax ra vok kíváncsi, mennyi pluszban, stb

Ez attól függ.Ha felbontják a navosok és úgy látják hogy az érték 22 eurót meghaladja(Ha jól emlékszem 22 az a szám,majd javítson ki valaki aki pontosan tudja) akkor kapod a levelet hogy a 27%-os áfa befizetése után átveheted,ha mákod van és nem bontják ki akkor értelemszerűen semmi és a nagy kő leesik a szívedről.Nekem az n9776-osnál talán szerencsém volt,de az is lehet hogy azért nem bontották fel mert jófej volt az eladó és azt írta a dobozra hogy szervizből visszaküldve. ;)

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S IV - vágyószoba
« Reply #1023 Dátum: 2013, 05 04, 19:34:25 »
Ez attól függ.Ha felbontják a navosok és úgy látják hogy az érték 22 eurót meghaladja(Ha jól emlékszem 22 az a szám,majd javítson ki valaki aki pontosan tudja) akkor kapod a levelet hogy a 27%-os áfa befizetése után átveheted,ha mákod van és nem bontják ki akkor értelemszerűen semmi és a nagy kő leesik a szívedről.Nekem az n9776-osnál talán szerencsém volt,de az is lehet hogy azért nem bontották fel mert jófej volt az eladó és azt írta a dobozra hogy szervizből visszaküldve. ;)
értem, tehát ha nincs mákom, akkor már nem éri meg annyira, viszont lenne egy oktám ::)

Nem elérhető aspy78

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMEA
« Reply #1024 Dátum: 2013, 05 05, 08:52:30 »
Mielőtt bármelyiket is megvennéd nézd meg ezt: