hmmmm....
ha megint romolásra adod a fejed, és bármelyik romnál bármelyik hiba előjön, akkor feltétlen jelezd az adott helyen! ez nem járja
vmit kitalálunk rá
U.i.:
ICS laggolás....hát viszonylag sokat használtam, de a kezdeti idők után ilyet nem tapasztaltam. főleg egy jó launcher még sokat segít. De ez is rom függő.
JB: erre még inkább kíváncsi lennék. mit és hogy próbáltál, stb...
Direkt nem fárasztottalak felesleges kérdésekkel!
Tudom, erre megint rosszallás lesz a válasz, mert itt nincsenek felesleges kérdések:)
Amit a topic szerint lehet, mindent kipróbáltam!! ICS-nél akármit csináltam, szaggatott, nem tudom jobban kifejezni a hibát. Szó szerint bármit csináltam a készüléken. Olyan volt, mintha egy C64-esre vagy 286-os IBM-re erőszakoltam volna fel egy Win7-est (tudom még elméletnek is rossz), vagy egy integrált videókari-val GTA IV-et játszani. Szabályos, a leírásnak megfelelő többszöri tiszta telepítés után is, majd a szokásos wipe-olgatások után is!
JB: Amikor hozzáadtam volna a gmail-es címem, akkor nem ment tovább a művelet. Sem az első induláskor, sem később a beállításoknál! Nem lehetett tovább lépni, mintha lefagyott volna a teló ennél a projektnél.
Szintén a leírásnak megfelelő többszöri tiszta telepítés után sem, és a wipe-olások után sem! Mivel nem először csináltam és szerintem elrontani sem lehet, így jómagam annyiban hagytam.
Mint írtam, semmi gáz! Előbb vagy utóbb csak egy programnyelvet fog valamelyikkel beszélni a Samu+
Ha olyan baj lett volna, ami nélkül nem lehet élni akkor úgyis sikítottam volna!
A szomszédban úgyis meghallanád
A fentiek nem azt jelentik a félreértések elkerülése végett, hogy tennék a tanácsaidra és megyek a saját fejem után, ellenkezőleg!!!!
Sokan köszönhetjük neked és a többi hozzáértőnek, hogy nem egy hajóékkel vagyunk gazdagabbak!!
Előbb vagy utóbb úgyis megtalállak vmi kérdéssel
Bár átgondolva annyit hibáztam szerintem, hogy nem jártunk a végére, így nem tudjuk meg soha és nem okulunk belőle, hogy miért nem lehetett e-mailt hozzáadni a ROM-hoz!
Ezért egy gyenge áramú villamos széket bevállalok, ez a minimum