Na jó most volt elég! Ma reggel felkeltem és még minidg nincs áram! Elegem van... hova kell mennie az embernek ordítozva hogy ne a semmiért fizessen? A hűtő, a fagyók minden leolvadt... arról nem is beszélve hogy nincs civilizáció :S A számlán bezzeg fizetünk összevissza!
Én nem azt mondom hogy ők tehetnek arról hogy ráborult pl egy fa! NEM! Arról tehetnek hogy Nyíregyháza szélén lakok és órákig, lassan napokig nincs áram!!! Ez a felháborító! Generátor sincs a világon? Bezzeg mikor jóváírásról kérdeztük őket akkor közölték hogy pl a kábel kint van, így kábeldíjat kell fizetni... hát... hosszú sípolás következne...
10.000Ft csak a szolgáltatásukra megy el... ebbe még nincs benne a tényleges fogyasztás... és akkor itt tartunk? Erre közölte hogy de hát jóváírást kap hiszen nem fogyaszt áramot és azt nem kell kifizetni! hát még szerencse... igen az iróniát az i betűnél keressétek!
SZERK: Utána néztem hogy mi az ég haragja történt már megint és megtaláltam a választ amitől ugyan nem lett jobb de legalább megmondta valaki az okát: You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Login