Emailben kaptam:
A nagy T-mobil átverés!
Üzenetet kapok...
1727-ről. Meglepetés! Küldjek egy üres válaszüzenetet és órákon belül nyerhetek egy vw golfot!
300 Ft. az üzenet díja. Hát legyen, "próba-szerencse", veszet már több is Mohácsnál....
Elküldöm....
Jön egy újabb üzenet, kérdésre kell válaszolni valamilyen 10 pontért. Gondoltam, ha már 300 Ft.-ot befizettem, legalább az esélyem legyen meg, újabb 300 Ft.-ért válaszolok.... Jó választ küldtem, hurrá, van 10 pontom!
Újabb üzenetet kapok... melyben már leírják, folyamatosan kérdéseket kapok pontokért, szinteken lehet feljebb jutni, aki a legtöbb pontot kapja az nyeri az autót.
Az elején úgy emlékszem nem erről volt szó.... Mert így esélyem sincs, még sorsoláson sem veszek részt.
Na most már felmegyek a honlapjukra, megnézem mi van.....
-Felhívom ügyfélszolgálatot, ahol megmondom ki ne számlázzák a 600 Ft.-ot mert jól átvertek!
- De ki fogjuk!- jön a válasz..
Ha le akarom tiltani a játékot, hogy ne bombázzanak újabb sms-el megint 300 Ft.
Ez igen! Így verik át a jónépet.....
Sokan úgy gondolják, 600 Ft, vagy 900 Ft, ne csináljunk ügyet belőle.... És ez itt a lényeg ugyebár. Viszont nekik több száz milla bevétel.
De én azt mondom ne hagyjuk, reklamáljunk, én nem fogom kifizetni!
Ne menjen senki bele a játékba mert egy átverésen alapul. Aki kitalálta szégyellje magát!
Vajon a fogyasztóvédelem mit szól hozzá? Emilkét elküldöm T-mobilnak is, kíváncsi leszek válaszukra....
Illetve tudom a választ.... ez van, Maga bekapta a legyet..... Hihi...
Küldjétek tovább, mindenkit érinthet....