picit levezetem a haragom én is
megjött a várva várt Telenoros számla. 2010.07.havában kértem a kártyához egy 500mb-os net csomagot is, ami havi 1990.- de ha túl lépjük, csak lassítják a netet, és nincs túlforgalmazási díj.
a számla 31000.- ebből 25000.- az adat forgalmam :shock:3órás beszélgetés, ami nem volt kellemes, és persze jobbra balra kapcsolgattak jóskához meg pirikéhez, kiderült hogy 5hónapja a 100Mb-os csomagom van. eddig nem volt kiugróan magas a számlám, nem is néztem melyik csomagom van. 2nap mire vissza hallgatták a telefonbeszélgetést hogy mit is rendeltem. nagy bocsánat kérések közepette közölték, hogy 3nap és hívjam őket, mennyi jóváírás lesz 5hónapra visszamenőleg. le is telt. majd még 2napot kértek. ez is letelt. ekkor egy srác mondta, hogy: ja, ez 30nap az átfutási ideje..s a csattanó, hogy közölte a hölgy, hogy csak 4.-én tudok net csomagot változtatni, mert különben mind két csomagnak a havi díját kiszámlázzák. ha jól emlékszem itt elgurult a gyógyszerem, s kikeltem magamból, hogy nem én hibáztam, miért én fizessem ezt is??
szívesen helyet cserélnék 1-2 értelmetlen emberkével a központban, akik olyan beton biztosan beültek a székekbe, hogy onnan mennek nyugdíjba.