2024, 12 18, 10:46:59

Szerző Téma: Asus Padfone 2  (Megtekintve 100118 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
Asus Padfone 2
« Dátum: 2012, 11 30, 08:41:30 »
Technológia   GSM/UMTS/LTE
Méret   137,9 x 68,9 x 9 milliméter
Tömeg   135 gramm
Színvariációk   fekete, fehér
SIM-foglalat   microSIM

Kijelző
Kijelző átlója   telefon: 4,7 hüvelyk
tablet: 10,1 hüvelyk
Kijelző felbontása   telefon: 1280 x 720 pixel (312 ppi)
tablet: 1280 x 800 pixel
Kijelző típusa   Kapacitív Super IPS+
Színárnyalatok száma   16 millió

Hardver
SoC típusa   Qualcomm APQ8064
Processzor típusa   Cortex-A15 család, négymagos Krait, magonként maximum 1,5 GHz órajel
Processzor csíkszélessége   28 nm
Processzor utasításkészlete   ARMv7
Grafikus chip   Adreno 320
RAM mérete   2 GB
Memória
Telefonkönyv kapacitása   dinamikus
SMS memória   dinamikus
Szabadon felhasználható belső tárhely   32 / 64 GB
Memória bővíthetősége   nincs

Adatátvitel
Frekvenciasávok   GSM 850/900/1800/1900 MHz
UMTS 850/900/1700/2100 MHz
LTE 800/1800/2600 MHz
UMTS / HSDPA / HSUPA / LTE   van / 42 Mbps / 5,76 Mbps / 100 Mbps
 Bluetooth    4.0 (EDR+A2DP)
WiFi   802.11a/b/g/n, dual-band, tethering, DLNA, WiFi Direct
USB   microUSB
GPS vevő   van
NFC   van
Alapfunkciók
Profilok   néma/rezgés
Vibra funkció   van
Kihangosítás   van
Hangtárcsázás / hangvezérlés   van / van
Hangrögzítés   van
Ébresztés   van
Prediktív szövegbevitel   van

Szoftverek
Platform   Android 4.0.4
Extra szoftverek   App Locker, Webstorage, MyNet, MyLibrary, Documents To Go, Polaris Office, SuperNote, ASUS Studio, AudioWizard, Fájlkezelő, Instant Dictionary, Tiltólista

Multimédia
Fő kamera   13 megapixel, autofókusz, led vaku
Másodlagos kamera   1,2 megapixel
Videófelvétel   1920 x 1080 pixeles felbontás
Zenelejátszó szoftver   van, háttérben is fut
Hangszínszabályzó   van
FM-rádió   van - RDS

Üzemidő
Alap akkumulátor   telefon: 2140 mAh
tablet: 5000 mAh
Készenléti idő   352 óra
Beszélgetési idő   12 óra

Egyebek
3,5 mm-es jack, giroszenzor, fényérzékelő, közelségszenzor, digitális iránytű, gyorsulásérzékelő, táblagép-dokkoló
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető ficus10

• PDA: HTC One
  • PDA ROM: Insertcoin
Re: Asus Padfone 2
« Reply #1 Dátum: 2012, 12 09, 13:31:55 »
Játszom a gondolattal...Talán már biztos is...! Lecserélem a HTC One X-t.Független lesz mert a T. nem biztos hogy forgalmazni fogja.Az Ebay-n külön is kaphatóak,fehér illetve fekete színben.Nekem a komplett változat a szimpatikus (nincs tabletem),mert így látom értelmét.A 64 és 32GB-os között cc. 14e.Ft a különbség .
Jó lenne vásárlás előtt kézbe venni,milyen az összeszerelés minősége stb.De hát.. Azt is jó lenne tudni,milyen lesz a fórum támogatása (XDA elsősorban,de magyar is),nyitás,custom romok... Jelenleg dec.10-15 között láttam a szállítás megkezdésének idejét.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #2 Dátum: 2012, 12 09, 14:36:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Játszom a gondolattal...Talán már biztos is...! Lecserélem a HTC One X-t.Független lesz mert a T. nem biztos hogy forgalmazni fogja.Az Ebay-n külön is kaphatóak,fehér illetve fekete színben.Nekem a komplett változat a szimpatikus (nincs tabletem),mert így látom értelmét.A 64 és 32GB-os között cc. 14e.Ft a különbség .
Jó lenne vásárlás előtt kézbe venni,milyen az összeszerelés minősége stb.De hát.. Azt is jó lenne tudni,milyen lesz a fórum támogatása (XDA elsősorban,de magyar is),nyitás,custom romok... Jelenleg dec.10-15 között láttam a szállítás megkezdésének idejét.
Én is elgondolkoztam, hogy lecserélem a HTC Desire Z-t. Az indok a "must have" :)
Csak is a QWERTY miatt nem fogom egyelőre.
Szerintem az XDA-n a támogatottság jó/lesz. Magyarról már kevésbé vagyok meggyőződve az ára miatt. Persze jó érv, hogy egyszerre kap az ember telefont és tabletet de még is csak 200 000ft felett van az ára ami meg nem éppen a minimálbér sajnos.
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető Schongo

• Msc.
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: JB 4.1.1 JR003l.WWE_Padfone - 10.4.12.24-0
« Reply #3 Dátum: 2012, 12 10, 09:46:36 »
Sziasztok.
én is gondolkodom egy ilyen kis apróság beszerzésén.Lehet tudni h mely szolgáltatóknál lesz elérhető?

Nem elérhető Madam79

• Navigáció / Navigation: Igo 8 /
  • PDA: Asus PadPhone2
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #4 Dátum: 2012, 12 11, 10:56:36 »
Sziasztok!
Én már használom két hete. Nekem nagyon bejön. Kicsit féltem a teszt alapján a fényképeitől, de számomra teljesen elfogadható. Mondjuk ahogy bekapcsoltam a kamera program azonnal frissült.
Olvastam a hírekben, hogy elérhető már a frissítés (4.1) hozzá. Én Olaszországból rendeltem, de hiába nyomok rá, nem talál frissítést.
Valaki esetleg valamit?

Nem elérhető Madam79

« Reply #5 Dátum: 2012, 12 19, 12:48:58 »
Megérkezett a 4.1!!   :taps:

Nem elérhető Schongo

• Msc.
« Reply #6 Dátum: 2012, 12 19, 13:58:00 »
És első élmények?

Nem elérhető Madam79

« Reply #7 Dátum: 2012, 12 20, 12:47:07 »
Nekem nagyon bejön az eszköz. Meg vagyok elégedve mindennel. One X-ről váltottam, be kell vallanom nekem hiányzik a Sense. Én szerettem. Hiányzik nekem egy gyorstárcsázós rész ami a Sensében gyárilag volt. A Playből töltöttem le egyet, működik... csak ha kiveszem a Stationból van, hogy egy percig is eltart mire betölti a neveket a gyorstárcsázóba. Addig hívást sem tudok indítani. Ha letörlöm akkor minden ok. Bár a tárcsázó része azért jelentősen lassabb a Sense tárcsázójához képest.
Sokkal tovább bírja az aksi a Station nélkül is mint a One x. Nekem az már du. 2-3 körül lemerült általában. Ez simán bírja estig.
A frissítés (4.1) minimális változásokat hozott. Feloldásnál a kamera felett lett a google. A Stationban lett nagyobb változás. A home gomb mellett lett még egy gomb ahol segédprogramokat lehet azonnal indítani. (számológép, fordító, stb). Ez jópofa, de megvoltam nélküle eddig is.
Összességében én nagyon szeretem ezt az eszközt, nem bántam meg a váltást, pedig idáig csak Htc-t használtam.

Nem elérhető Schongo

• Msc.
« Reply #8 Dátum: 2012, 12 20, 13:21:46 »
Azt szeretném még kérdezni tőled,hogy a gps program(igo) ha a tabletrészből kiveszed a telefont fut tovább vagy újraindul.

Nem elérhető Madam79

« Reply #9 Dátum: 2012, 12 20, 15:26:45 »
Eldobja az IGO-t ha kiveszem.
Azt vettem észre, h csak a gyári illetve a nagyon kicsi programok váltanak át.

Nem elérhető viki071228

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: PadFone 2
  • PDA ROM: android 4.1.1
« Reply #10 Dátum: 2012, 12 24, 10:04:40 »
Sziasztok! Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen szépségnek! :) Pedig csütörtökön kaptam egy mailt az ASUS-tól, hogy csak Januárban fog érkezni belőle. Aztán pénteken délután felhívott telefonon az ASUS egyik munkatársa (Berkes Dániel) és szólt, hogy fél óra múlva visznek át 4db 64GB-os padfone2-őt a XIII. kerületi speedshopba. Így rögtön felhívtam őket, hogy tegyenek egyet félre, taxiba pattantam és már repültem is érte. :) Galaxy SII-ről váltottam erre és nagyon tetszik. A root hiányzik mert már nagyon megszoktam az előnyeit és azt a fajta szabadságot, de gondolom hamarosan lesz erre is. Annyira jó kéz bevenni ezt a telefont. Rögtön érezni a prémium anyagok használatát és a kiváló összeszerelési minőséget.  Az ára nem mondható éppen pénztárca barátnak (269.900.-) de szerintem megérte! ;)  Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)

Nem elérhető penell

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3
  • PDA: HTC one
« Reply #11 Dátum: 2012, 12 26, 11:06:50 »
Csak irigykedek akinek már meg van. De nekem csak a Padfone 2 kéne a tabletre nincs szükségem és nagyon remélem hogy külön is meglehet lesz venni. Állítólag az Asus már tárgyal egyes szolgáltatokkal és úgy tudom hogy ebben a T-mobil is benne van. Reménykedek hogy külön is lesz.
Moderator Comment  Maradjunk az oldal keretein belül, ha kérhetlek! üdv:djmorphy

Nem elérhető viki071228

• PFC Fan
« Reply #12 Dátum: 2012, 12 30, 20:03:57 »
Sziasztok. Ha valaki tudja miként lehet lassított felvételeket készíteni azt kérem, hogy árulja el nekem is! :-)  A kamerát elindítva látom a "60 és 90 fps" opciót kisebb felbontásra állítva, de fogalmam sincs miként lehet ezeket lassítva visszanézni. Köszi...

Nem elérhető viki071228

• PFC Fan
« Reply #13 Dátum: 2013, 01 04, 12:56:23 »
Üdv. Mindenkinek és B.Ú.É.K.  :taps: :ok:   Ma gyos egymás utánban két firmware frissítés is érkezett a padfone-hoz. Nagy változást egyik sem hozott, ezek inkább csak kisebb rendszer optimalizációt tartalmaztak. Igaz az elsőnél frissült a kamera szoftvere is, de ott sincs látványos változás. Bár...szerintem nincs is rá szükség mert eszméletlen szép képeket és remek videókat készít. Már tényleg csak azt lenne jó tudni miként lehet lassított felvételeket készíteni és azokat lassítva visszanézni. Erre még mindignem jöttem rá, tehát ha valaki tudja kérem ossza azt meg velem is. :)

Nem elérhető red6

• PDA: HTC Trinity
  • PDA ROM: 6 Prof
« Reply #14 Dátum: 2013, 01 06, 15:06:36 »
Eldobja az IGO-t ha kiveszem.
Azt vettem észre, h csak a gyári illetve a nagyon kicsi programok váltanak át.

Minlyen IGO-t futatsz?

Én nem tudtam rátenni.
Azt mondja rá mikor feltelepítem hogy tegyek be egy kártyát ami tartalmazza a térképeket.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #15 Dátum: 2013, 01 06, 16:37:46 »
Minlyen IGO-t futatsz?

Én nem tudtam rátenni.
Azt mondja rá mikor feltelepítem hogy tegyek be egy kártyát ami tartalmazza a térképeket.

Létezik már ilyen szoftver hivatalosan? Sokszor volt már erről szó, hogy amíg nem addig ez  :warez:

Nem elérhető viki071228

• PFC Fan
« Reply #16 Dátum: 2013, 01 07, 07:49:28 »
Létezik már ilyen szoftver hivatalosan? Sokszor volt már erről szó, hogy amíg nem addig ez  :warez:
IGO PRIMO-ból egy működő "teljes képernyőst" tudok adni ha kell?! ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Asus Padfone 2
« Reply #17 Dátum: 2013, 01 07, 11:03:16 »
IGO PRIMO-ból egy működő "teljes képernyőst" tudok adni ha kell?! ;)

Még egyszer megkérdezem: létezik ilyen hivatalosan megvásárolható szoftver? Tudtommal nem és akkor ez itt :warez:, ami tilos. Javíts ki, ha rosszul tudom.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető viki071228

• PFC Fan
« Reply #18 Dátum: 2013, 01 07, 11:29:41 »
Még egyszer megkérdezem: létezik ilyen hivatalosan megvásárolható szoftver? Tudtommal nem és akkor ez itt :warez:, ami tilos. Javíts ki, ha rosszul tudom.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Nem tudom a választ...

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #19 Dátum: 2013, 01 11, 09:20:12 »

Szia. Én tegnap a média marktban megnéztem... Lenyűgöző........ ;-) nehezen hagytam ott, de csak 32gb volt, és mivel nem lehet bővíteni én inkább a 64re pályázom :-) de még egyszer eszméletlen! A telefon könnyű, ami furcsa hogy nem érzed 4,7 nagynak, sőt! És nagyon vékony, a tablet valamennyire ismerős mert az asszonynak van egy TF300T tabletje, de az is gyönyörű kivitelezés és extrém könnyű.. Szóval nagyon nehezen bírom ki hogy várjak még... (itt különben 243.000 a 32gb -össze ami nem is vészes ahoz képest, hogy MM)

Itt Magyarországon hol lehet kapni és mennyiért? mert én alig találkozom vele..
Vagy külföldön pl. ebay, hol lehet találni? (külföldivel csak olyan érdekel ami nemzetközi garis)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető Madam79

« Reply #20 Dátum: 2013, 01 11, 14:13:20 »
Nekem is Primo van rajta.

A Speedshop árulja. Talán 269e-ért a 64est.
Én Rómából rendeltem (maiortek.it) mert akkor itthon még nem volt és nemzetközi garit adtak rá!

Nem elérhető Shumacher26

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S II. 16GB + 32GB MicroSDHC
  • PDA ROM: VK 5.2.3 + siyah 4.1.2
« Reply #21 Dátum: 2013, 01 11, 14:26:33 »
Nekem is Primo van rajta.

A Speedshop árulja. Talán 269e-ért a 64est.
Én Rómából rendeltem (maiortek.it) mert akkor itthon még nem volt és nemzetközi garit adtak rá!

Köszi! ez kb egy 10essel kedvezőbb mint a gyorsboltban és 16.5ezerrel több mint a 32gb-os az MM, szóval nem rossz :ok:
Vám van rá, volt rá neked?
Samsung Galaxy S II Next Generation

Nem elérhető Madam79

« Reply #22 Dátum: 2013, 01 12, 21:08:24 »
Köszi! ez kb egy 10essel kedvezőbb mint a gyorsboltban és 16.5ezerrel több mint a 32gb-os az MM, szóval nem rossz :ok:
Vám van rá, volt rá neked?

Nem volt. Kint él a testvérem, gls-sel küldte.
Aztán leejtettem a Stationt, azt Tajvanból rendeltem arra volt. Mondjuk csak 7e Ft.

Nem elérhető bakmancs

• Navigáció / Navigation: Ndrive 10
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Gyári Android 4.0.4 sens 4.1 szoftver 2.17.401.2 CL89015 kernel:2.6.39.4-g090b42e
« Reply #23 Dátum: 2013, 02 06, 09:26:07 »
Sziasztok!

Van tapasztalat virtuális billentyűzettel kapcsolatban? Arra gondolok, hogy külön van TAB és telefon változata pl a swiftkey-nek. Dokkolva és önállóan képes külön-külön alapértelmezettet kezelni?
És a játékok? Play-ben szintén számít, hogy TAB vagy telefon. Egy telepítéssel lehet használni mindkét módban?

Gondolkodom én is, mert kéne tab és telefon is, de félek nem teljesen kerek ez a történet.

Előre is köszönöm, ha van tapasztalat.

Nem elérhető viki071228

• PFC Fan
« Reply #24 Dátum: 2013, 02 07, 09:52:45 »
Sziasztok!

Van tapasztalat virtuális billentyűzettel kapcsolatban? Arra gondolok, hogy külön van TAB és telefon változata pl a swiftkey-nek. Dokkolva és önállóan képes külön-külön alapértelmezettet kezelni?
És a játékok? Play-ben szintén számít, hogy TAB vagy telefon. Egy telepítéssel lehet használni mindkét módban?

Gondolkodom én is, mert kéne tab és telefon is, de félek nem teljesen kerek ez a történet.

Előre is köszönöm, ha van tapasztalat.
Szia! Én az AnySoftKeyboard-ot használom (ill. használnám, mert épp meghalt a padfone-om így holnap szerviz) már elég régen minden telómon. Ezen is be lehet állítani a "tablet" módot de teljesen felesleges, mert tökéletes a normál billentyűzet akkor is ha dokkolva van. Launcherből használok két külön progit a telefonon és a tableten, de ehhez kell egy alkalmazás ami autómatikusan átvált egyikről a másikra amint dokkolom a telót. A korábbi romoknál ha dokkolva mentem fel play-re akkor ezt érzékelte a rendszer és feladta a tablet-hez készült alkalmazásokat, de a legutóbbi romfrissítés óta akkor is csak telefonnak érzékeli ha dokkolva van. Ha egy alkalmazásból van külön telefonra és tabletre írt változat, akkor érdemes mindkettőt feltenni. Gondolok itt pl. a "műsorújság" alkalmaztásra, mert tableten jobb tévézni az arra íródott verziójával a programnak. Egyébként ha egy játék vagy alkalmazás csak telefonra van megírva akkor sincs igazából semmi gond, mert tablet módban lehetőség van átméretezni a nagyobb kijelzőre. Ez persze az esetek többségében nem lesz ugyan olyan jó mint a nagyobb kijelzőre írt játékok és alkalmazások, de szerintem vállalható és élvezhető így is.
Ha van még kérdésed szólj és megpróbálok válaszolni. ;)