Sziasztok!
A T-mobile jóvoltából elég kedvező áron jutnék ilyen cucchoz, de előtte néhány kérdést szeretnék feltenni nektek (tulajoknak) erről a csinos kis kütyüről.
Ami érdekelne. Tábla funkcióban mennyit bír az akku (mondjuk filmnézéshez). Első sorban az érdekelne, hogy lehet-e úgy állítani, hogy csak a tábla akkuját használja, tehát a mobil ne merüljön.
Mennyire karcolódik az eszköz (mindkét fele), gondolom érdemes tokot venni mindkettőhöz külön külön.
Ha eszembe jut még kérdés (biztos, hogy fog), akkor még írok. Sajna csak hónap végén tudom megvenni (lejár a hűség), addig csak olvasgatok és kérdezgetek, már, ha titeket nem zavar.
Előre is köszönöm.
Szia.
3féle mód van 1Inteligens mindig azt az aksit használja amiben több energia van
2 telefon preferált mód. Itt csak a tablet aksiját használja és ha telefont nem 100% osan rakod bele akkor elkezdi tölteni.
3. töltő mód itt nem tudod használni a tabletot csak simán tölti a telefont és a tablet kikapcsolva marad.
Karcról......ahány ember annyi vélemény nekem sajnos karcolódott a tablet és a védőfólián is van 2. Több nincs tehát szerintem vmi porszem kerülhetett bele és az karcolta.
Filmnézés, nem néztem annyi h teljes értékű választ adjak de 8 óra felett. Amit viszont tudok h maximum fényerő mellet blu,wifi,mobilnet,gps mind bekapcsolva a keresztlányom egyhúzomba játszott(szószerint,le se tette) 9,5 órát bírt ki a 2 aksi pontosabban 18% on a pad 17% on a telefon(inteligens mód). Akkor jött oda h sípol a telefon.
Kérdezz bátran szivesen válaszolok ha tudok.
Az infynitire(lehet rosszul írtam) váró kolléga szerintem kicsit sokat fog várni mert 1 drágább lesz 2 még az sincs meg h mikor lesz.