2024, 12 18, 10:40:56

Szerző Téma: Asus Padfone 2  (Megtekintve 100110 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető peeksanyi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: asus padfone 2
  • PDA ROM: 4.1.1
Re: Asus Padfone 2
« Reply #175 Dátum: 2014, 12 16, 14:39:31 »
Sziasztok! Nemrég rootoltam a telefonomat, az itteni leírás alapján (köszönet érte ) viszont elkezdett vibrálni a kijelző, vissza kellene állítani, hogy be tudjam küldeni garanciális javításra. Van erre valami megoldás ?  Előre is köszönöm.

Nem elérhető KisCucu02

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Asus Padfone 2
  • PDA ROM: Android 4.1.1
« Reply #176 Dátum: 2015, 01 12, 16:39:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Ha valakinek tönkre ment a telefon usb csatlakozója akkor a fenti linken elérhető az alkatrész.
Nekem kitört a csatlakozóból egy darab,  így csak a padbe csúsztatva tudom tölteni a telót.

Root eltávolítást egy egyszerű szoftver újra telepítéssel eltávolíthatod, de lehet, h a kijelző problémát is megoldja.

Nem elérhető kisgyerek7

• PFC Fan
  • PDA: HTC One 32GB
  • PDA ROM: 4.4.2 HTC sense 6.0
« Reply #177 Dátum: 2015, 01 14, 19:34:26 »
Sziasztok. Asusnal van olyan opcio hogy teljesen gyari szoftver van a telefonon. Es le tudom zarolni valami hasonlo modon mint a Blackberry-t lehet? Padfone 2 rol van szo.

Tapatalk 2-vel küldve az én C2105-ről

Nem elérhető HUNited

• Informatikus kockafej
    • DuraSoft
  • PDA: LG V10 H960A
  • PDA ROM: Gyári V20c-EUR-XX
« Reply #178 Dátum: 2015, 02 19, 14:01:37 »
Sziasztok, PadFone S fórumot tud valaki ajánlani?
>> LG V10 H960A <<
ROM: Gyári V20c-EUR-XX

Nem elérhető triko

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Cygic
  • PDA: Asus padfon2
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #179 Dátum: 2015, 02 28, 22:35:15 »
Sziasztok!

Vettem egy használt Asus Padfone 2-t. Ha USB-vel csatlakozom, kb 2 óra alatt tölti be, a telefon memóriát (tök üres, csak az alapprogramok vannak) a pc-be.Csináltam egy gyári adat visszaállítást, de nem jobb!
Wi-fi-n (Airdroid) keresztül tudok csak rápakolni. Fel akartam rakni a Sygic GPS progit, de nem enged a gyökérbe írni. (A gyökér!! :) ) 4.4.2 van rajta.
Lehet rajta valamit bütykölni?
Köszi előre is már ha van még itt valaki!

Nem elérhető szbri

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: asus padfone 2
  • PDA ROM: a68
« Reply #180 Dátum: 2015, 06 16, 17:27:27 »
Sziasztok.

A letöltött és kicsomagolt filét (asus) átmásolom a telefon gyökerébe de nem ajánlja fel a frissítést hiába indítom újra. Az update mappán belül a zip filét nem kell kicsomagolni ugye? Hol szúrom el?

Sziasztok!

nekem már a gyökérmappába sem enged belemásolni. csak az sd-re. viszont így semmit nem lát, frissítésnek semmi nyoma. Mi ekkor a teendő? Valaki tud segíteni?

Nem elérhető jawa89

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: #1234#
« Reply #181 Dátum: 2015, 06 26, 00:00:54 »
Letöltöd, lehetőség szerint biztonsági másolatot csinálsz az alkalmazásaidról, adataidról, mert frissítés után teljesen szűz rendszered lesz. Letöltés után, a zip állományt kicsomagolod, és az így kapott "ASUS" könyvtárt bemásolod a telefonod tárhelyére.
Miután ott van, kis idő múlva (1-2 perc) értesítést kapsz, hogy frissítés érkezett. Rákattintasz, és elindul. Ha nem így van, akkor indítsd újra a telót.

Legyen teljesen feltöltve, mert a frissítés kb: 10 perc, ez alatt többször újraindul magától.

Miauut

Sziasztok!
A helyzet az, hogy a párom telefonja sehogy sem akarja az igazat... próbáltuk már többféle módon a kitömörítést, de sose ajánlja fel újraindítás/ kikapcsolás után sem a firmware frissítést... Egyszerűen totál tanácstalanok vagyunk, hogy mit szúrunk el. Próbáltuk a kitömörítés után az ASUS mappa másolást, de semmi, bemásol és utána nem történik semmi...
Valaki help, mert lassan kiakad párom a jelly beantől...  :shock:

Nem elérhető gango1970

• PFC Fan
  • PDA: Asus padfone 2
  • PDA ROM: 4.1.1.
« Reply #182 Dátum: 2016, 01 16, 15:31:58 »
Sziasztok!

A legutóbbi frissítés óta gyakran látom,  hogy a dmclient alkalmazás sajnos leállt. Most vettem észre,  hogy ez a progi keresi az új frissítéseket. Dokkolva sem fut. A rendszer gyári T - mobilos,  nem piszkáltam.  Tud valaki segíteni? Így hiába várok frissítéseket.