2024, 11 25, 06:15:00

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219072 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gedeongeza

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Goggle maps
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: cm-10.1-20131117-UNOFFICIAL-janice
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1700 Dátum: 2013, 10 10, 20:24:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az LQ4-et cseréld esetleg le...bajod nem származik belőle ;) :)
értem
egy kis távsegitséget kérhetnék a menetéröl?
 :olvass:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1701 Dátum: 2013, 10 10, 20:27:27 »
értem
egy kis távsegitséget kérhetnék a menetéröl?
 :olvass:
Odinos romcsere topikban le írtam.  :ok: Full factory, rá az új rom, full factory.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
« Reply #1702 Dátum: 2013, 10 10, 20:30:14 »
Odinos romcsere topikban le írtam.  :ok: Full factory, rá az új rom, full factory.  ;)
:ima: K :ima: Ö :ima: S :ima: Z :ima: Ö :ima: N :ima: Ö :ima: M :ima:

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
« Reply #1703 Dátum: 2013, 10 11, 09:55:22 »
Sziasztok
Van e olyan különálló program ami lehetöséget nyujt a csendes órák beállitására, mivel ez a rom alapbol nem tartalmaz ilyent ( 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag) :) :p

Nem elérhető Zso824

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia I 8GB
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #1704 Dátum: 2013, 10 13, 23:26:59 »
Sziasztok.ma vettem egy ilyen S Advance nevű kis készüléket a vodánál előfizuval.NFC-s tehát P verziós.haza jöttem első dolgom az volt hogy kiessel frissítettem 4.1re a romot.egy kérdésem lenne.barátnőmnek is ilyen van pár hete.az övé független és nem NFC-s szintén 4.1es jb-vel.nála van egy widget amit hiányolok az enyémből.az aktív alkalmazások nevű widget.át lehet azt valahogy rakni az övéről az enyémbe?vagy valahonnan azt a gyári alkamazást/widgetet le tudom tölteni?tudom vannak biztos nem gyári ilyen appok amik talán jobbak is de nekem ez a gyári kis widget nagyon bejött és ezt szeretném valahogy az enyémre rakni.amúgy hogyhogy hiányzik az enyémből?minden vodásból Advanced-ből hiányzik ez?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1705 Dátum: 2013, 10 14, 07:26:46 »
Sziasztok.ma vettem egy ilyen S Advance nevű kis készüléket a vodánál előfizuval.NFC-s tehát P verziós.haza jöttem első dolgom az volt hogy kiessel frissítettem 4.1re a romot.egy kérdésem lenne.barátnőmnek is ilyen van pár hete.az övé független és nem NFC-s szintén 4.1es jb-vel.nála van egy widget amit hiányolok az enyémből.az aktív alkalmazások nevű widget.át lehet azt valahogy rakni az övéről az enyémbe?vagy valahonnan azt a gyári alkamazást/widgetet le tudom tölteni?tudom vannak biztos nem gyári ilyen appok amik talán jobbak is de nekem ez a gyári kis widget nagyon bejött és ezt szeretném valahogy az enyémre rakni.amúgy hogyhogy hiányzik az enyémből?minden vodásból Advanced-ből hiányzik ez?
Szia Zso824!
Üdv az SGSA-nál.  ;) :)
Hát root nélkül sehogyan. A widget ha jól emlékszem és jók a sejtéseim a Feladatkezelő apk része. Ez a mi verziónkban úgy látom, 1.0 Nem tudom a Tiedben milyen verzióval van fent. Beállítások / Alkalmazáskezelő / Mind / Feladatkezelő. Mivel ez rendszerfájl én nem próbálnám meg cserélni NFC különbséggel. Elméletileg ugyanaz a rom, de soha nem lehetsz biztos benne milyen eredményt hoz. KIES után csináltál factory resetet? Ha az sem segít akkor esetleg megpróbálhatod Odinnal rátenni az NFC-s romot, mert az Odin nem hibázik, a KIES szokott. Főleg a letöltésben. Amit letölt rom néha hibás.
Namost hogy a Tied hibás vagy direkt ilyen, azt remélem egy P-s NFC-s társunk megmondja. Addig azt mondom ne csinálj semmit, hátha okosabbak leszünk.  ;) :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Needfor

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Samsung Advance
« Reply #1706 Dátum: 2013, 10 16, 12:21:02 »
Erre tudna nekem valaki magyarázatot adni vagy segíteni? mert így nagyon snafu az Odin használata :/

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1707 Dátum: 2013, 10 16, 15:23:11 »
Erre tudna nekem valaki magyarázatot adni vagy segíteni? mert így nagyon snafu az Odin használata :/
Szia Needfor!

Ha még aktuális? :
KIES rajt a gépen? Ha igen töröld le, és törölj minden Samsungos driver cuccost és tedd fel You are not allowed to view links. Register or Login. Mikor telepítetted, a telefonban - beállítások / fejlesztői lehetőségekben kapcsold be az USB hibakeresést és az ál helyeket, és úgy dugd rá mind a 3 módban a telefont ahogy lehet indítani.
1. bekapcsolva aktív képernyővel,
2. recovery módban,
3. download módban.
Mikor rádugod külön külön vársz egy kicsit és ha azt írja ki mindhárom módban hogy "telepítve, használatra kész" csak akkor állj neki Odinozni. Ha egy is nem stimmel állj meg!
Ha ezzel a pack-al sem sikerül akkor gugliba beírod (vagy bemásolod) ezt: SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones (x86 & x64) v1.5.16.0 és  SAMSUNG Android ADB Interface Driver v2.9.505.831
Mindkettőre elsőre találsz linket ha nem bírsz vele, a FAQ-ban írtam hogy kell telepíteni.

Nem elérhető szobbal

• Navigáció / Navigation: IGO, Google
  • PDA: P3300 HTC Artemis / Galaxy S Advance
  • PDA ROM: P3300 /Winmob 6.2/ Galaxy S Advance /Jelly Bean stock/ CC 8.0
« Reply #1708 Dátum: 2013, 10 16, 17:03:10 »
Sziasztok!

Skacok a hétvégén próbáltunk másolni pendrive-ról telefonra egy kábel segítségével!
S3-ason működött a srácnak. de nekem sajnos nem. Érdekelne a dolog mert megkönnyítené néha a dolgom.
Van ennek valami módja, driver stb.??

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1709 Dátum: 2013, 10 16, 17:09:43 »
Sziasztok!

Skacok a hétvégén próbáltunk másolni pendrive-ról telefonra egy kábel segítségével!
S3-ason működött a srácnak. de nekem sajnos nem. Érdekelne a dolog mert megkönnyítené néha a dolgom.
Van ennek valami módja, driver stb.??
Nanáhogy van. A pendrive és a telefon közé raksz egy PC-t... :D :D Az SGSA sajnos nem OTG támogatott, ellenben az S3-assal.  ;) Így tudomásom szerint semmilyen OTG kábellel csatolt eszköz kezelésére nem alkalmas. Gondolom azzal dugtad rá közvetlen a pendrive-ot. Hogy egy custom kernel, vagy más segít e rajta nem tudom. Meg kell próbálni, de gyanítom nem.
Vagy olyan pendrive-ot veszel, ami lényegében nem is az, hanem kártyaolvasónak hívják. Abba be lehet tenni egy MicroSD-t. Így egy ki be rakással ugyanazt éred el. Esetleg ha ez segít vmit....
Ja és mégegy. Amelyik telefon OTG támogatott, a kártyaolvasókat az sem ismeri fel, mert "kevés az energia" vagy vmi hasonló hibaüzenettel nem fogja csatolni. Csak és kizárólag a fix tárhelyes pendrive-ot eszi meg.  :)

Nem elérhető tgabby

• PFC Fan
  • PDA: LG L7II (P710)
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #1710 Dátum: 2013, 10 17, 13:03:08 »
Sziasztok
Az lenne a kérdésem ,hogy valaki próbálta már beállítani a buttonled nevű programot s advance-ra?
Mert nekem sikerült, root utána busybox és a button led
a teszt lefut végig ( működik az alsó gombsor villog ) de amikor hívnak nem jelez.
Ha tud valaki valami orvosságot vagy próbálta kérem ossza meg a tapasztalatokat :-)
android 4.1.2 van rajta XXLQE
köszönöm tgabby!!! 

:'( :ima: :ima:

Nem elérhető tgabby

• PFC Fan
« Reply #1711 Dátum: 2013, 10 17, 14:45:57 »
.....az lehet ,hogy a gyári kernel nem támogatja a buttonled-et? (bln-t)
 :shock: :shock: :shock:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1712 Dátum: 2013, 10 17, 15:31:35 »
.....az lehet ,hogy a gyári kernel nem támogatja a buttonled-et? (bln-t)
 :shock: :shock: :shock:
Szia tggaby!
Üdv nálunk! :)
"Elméletileg" ugye azt írják nem kell hozzá olyan kernel ami támogatja, csak akkor azt nem értem mi vezérli...ez az egyik. A másik, root után nálunk az SGSA-nál nem kell busybox, a root.zip és a feltelepült SuperSu tartalmazza amit kell. Így lehet Nálad az is hiba volt. Én nem próbáltam, de remélem vki segít aki próbálta már.  ;) :)

Nem elérhető tgabby

• PFC Fan
« Reply #1713 Dátum: 2013, 10 17, 16:01:21 »
Idézet
Szia tggaby!
Üdv nálunk! :)
"Elméletileg" ugye azt írják nem kell hozzá olyan kernel ami támogatja, csak akkor azt nem értem mi vezérli...ez az egyik. A másik, root után nálunk az SGSA-nál nem kell busybox, a root.zip és a feltelepült SuperSu tartalmazza amit kell. Így lehet Nálad az is hiba volt. Én nem próbáltam, de remélem vki segít aki próbálta már.  ;) :)

köszi remélem valaki probálta már de én sem adom fel!!!!  ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1714 Dátum: 2013, 10 17, 17:32:51 »
Üdv mindenkinek!

Új 4.1.2-es zselés cukorka a láthatáron az SGSA-ra.  ;) :taps:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1715 Dátum: 2013, 10 17, 18:07:07 »
Üdv mindenkinek!

Új 4.1.2-es zselés cukorka a láthatáron az SGSA-ra.  ;) :taps:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Na! :)

Sent from my Blade III using Tapatalk

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1716 Dátum: 2013, 10 17, 18:13:44 »
Na! :)

Sent from my Blade III using Tapatalk
Azt beszélik okosabb rommerek, hogy tavasz környékén kapunk egy 4.2.2-t. oszt ott lesz a plafon support ügyben. Valahol hihetőnek is találom. Sőt továbbmegyek, gyanítom azt fogjuk kapni ami most pl egy ACE 3-on van gyárilag. Minap voltam a Trében, nyomkodtam is, szerintem az lesz a befutó nálunk is... ;) :)

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1717 Dátum: 2013, 10 17, 18:20:53 »
Azt beszélik okosabb rommerek, hogy tavasz környékén kapunk egy 4.2.2-t. oszt ott lesz a plafon support ügyben. Valahol hihetőnek is találom. Sőt továbbmegyek, gyanítom azt fogjuk kapni ami most pl egy ACE 3-on van gyárilag. Minap voltam a Trében, nyomkodtam is, szerintem az lesz a befutó nálunk is... ;) :)

Én úgy tudom még ebben az évben , de ha nem tavaszig még kibírom :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1718 Dátum: 2013, 10 17, 18:27:55 »
Én úgy tudom még ebben az évben , de ha nem tavaszig még kibírom :D
Na az jóóóó!!! :taps: :taps: :ok:
Neked legyen igazad! :ima: :D
Korrekt OS-nek tűnik, osztott beállítások menü, semmi döcögés, kamera kiváló. So, amennyit 5 perc alatt meg lehetett nézni rajta, első benyomásnak igen szimpatikusnak tűnik. Remélem hasonlót kapunk mi is, és nem egy kernel buherával kell kezdeni, hogy lehessen daily-ként használni végre.... Nem mondom, hogy heavy userként nem tudtam megfektetni, de az másik tészta.  :geek:  ;D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #1719 Dátum: 2013, 10 17, 18:31:47 »
Na az jóóóó!!! :taps: :taps: :ok:
Neked legyen igazad! :ima: :D
Korrekt OS-nek tűnik, osztott beállítások menü, semmi döcögés, kamera kiváló. So, amennyit 5 perc alatt meg lehetett nézni rajta, első benyomásnak igen szimpatikusnak tűnik. Remélem hasonlót kapunk mi is, és nem egy kernel buherával kell kezdeni, hogy lehessen daily-ként használni végre.... Nem mondom, hogy heavy userként nem tudtam megfektetni, de az másik tészta.  :geek:  ;D

Én is néztem a 4.2.2-öt mondjuk én egy s4 minin, lehet azért sem volt döccenés mert hát nem egy kategóri a 2 teló de tetszett a rendszer meg a kedvencem a notif. bár :P
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1720 Dátum: 2013, 10 17, 18:38:05 »
Én is néztem a 4.2.2-öt mondjuk én egy s4 minin, lehet azért sem volt döccenés mert hát nem egy kategóri a 2 teló de tetszett a rendszer meg a kedvencem a notif. bár :P
Igen az S4 mini a bivaly kategóriába tartozik, nekem is nagyon tetszik, csak egy gondom volt vele. Nem éppen ár-érték arányos... Egymás mellé tettem az én SGSA-mat és azt, semmivel nem nagyobb szinte (nem szembetűnő) , és ez mókolt álappotban majdnem alázza pl. egy böngészésben azt. So ezt közel dupla annyi maniért? Hát (nekem) nem úgy tűnik mint a mi megéri...Jó telefon az SGSA. ;) Természetesen az is nagyon jó, perfekt kütyü + szép is.  :ok:
Kijön nekünk a 4.2.2, kapnak a devek egy jó alapot, a többit nem kell mondanom szerintem.  ;) :D

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #1721 Dátum: 2013, 10 17, 18:44:06 »
Igen az S4 mini a bivaly kategóriába tartozik, nekem is nagyon tetszik, csak egy gondom volt vele. Nem éppen ár-érték arányos... Egymás mellé tettem az én SGSA-mat és azt, semmivel nem nagyobb szinte (nem szembetűnő) , és ez mókolt álappotban majdnem alázza pl. egy böngészésben azt. So ezt közel dupla annyi maniért? Hát (nekem) nem úgy tűnik mint a mi megéri...Jó telefon az SGSA. ;) Természetesen az is nagyon jó, perfekt kütyü + szép is.  :ok:
Kijön nekünk a 4.2.2, kapnak a devek egy jó alapot, a többit nem kell mondanom szerintem.  ;) :D

A ciánosok már remegnek szerintem a hivatalos 4.2.2-ért  :-X  :D
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1722 Dátum: 2013, 10 17, 18:45:17 »
A ciánosok már remegnek szerintem a hivatalos 4.2.2-ért  :-X  :D
;) :ok:

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
« Reply #1723 Dátum: 2013, 10 17, 18:47:01 »
 I9070XXLQI és I9070XXLQE közt amúgy mi különbség? érdemes vele foglalkozni?
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1724 Dátum: 2013, 10 17, 18:52:09 »
Urak!

Még az S3 se kapta meg, se a 4.2-t, se mást. Szóval nagyon ne reménykedjetek benne, hogy akár idén, akár jövőre lesz ebből bármi is.
A Mini2 is szerepelt minden hivatalos JB frissítési listán, amit a Samsung kiadott, és abból sem lett semmi.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"