2024, 11 25, 04:49:15

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219070 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1750 Dátum: 2013, 10 26, 15:27:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A hivatalos offisöl infókat You are not allowed to view links. Register or Login kell keresni. Ami itt nincs rajt, az csak pletyka. Természetesen nem a cikkre gondolok, hanem úgy unblock. Egyébként meg a legnagyobb hibát követi el, aki azonnal rá nyom a frissítésre, tudni illik a gombóc fagyival elég vastag tölcsért is adnak... valószínű hogy záródik a bootloader és települ a KNOX biztonságtechnikai rendszer. Ezzel mindennemű készülék módosítást el lehet felejteni, ami a garanciát illeti. Remélem ezt a határvonalat meghúzták az S3-nál...
Bocsi S3asok... :ima: :oops: :D

Majd kiderül, benne lesz-e vagy sem. Én nem hiszem, mert a hármas meg a note2 eléggé mostohagyerek már a hatszáz féle S4 meg a többi mellett. De úgyis meg fog jelenni a sammobile-on, hogy mi van benne.
Titokban teszem hozzá, pont jól megvagyok a 4.1.2-vel is, annyira nem lét s 4.3 frissítés. A tableten jól jönne, de ott is csak a többfelhasználós mód miatt. A következő telefonom meg már úgysem samu lesz, ha csak rajtam múlik.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1751 Dátum: 2013, 10 26, 15:40:03 »
Majd kiderül, benne lesz-e vagy sem. Én nem hiszem, mert a hármas meg a note2 eléggé mostohagyerek már a hatszáz féle S4 meg a többi mellett. De úgyis meg fog jelenni a sammobile-on, hogy mi van benne.
Titokban teszem hozzá, pont jól megvagyok a 4.1.2-vel is, annyira nem lét s 4.3 frissítés. A tableten jól jönne, de ott is csak a többfelhasználós mód miatt. A következő telefonom meg már úgysem samu lesz, ha csak rajtam múlik.
:ok:
Nem vagy ezzel egyedül nyugi... Elég gusztustalan azért ez a KNOX-os g..ó. Elmehetnek a p...ba oda...
Nem vagyok azért én abban biztos, hogy minden 100%-osan le lesz írva a Sammobile-on...
Szerintem is jó a 4.1.2-tök, pont a minap izzasztottam egyet. Lehet nektek is érdemes megvárni míg a Devek műhelyéből kibújik egy stock deodexelt, pre-rootolt, tört 4.3-as rom.  :ok:
Stock deodex rom kapcsán:
Pont az előbb írtam a LightJB topikba, szerintem a legnépszerűbb gyárihoz közeli. Ahogy a kollegát idézzem:
Idézet
Nem rossz:) Stabil, viszonylag gyors. Akksiidő átlagos, vagy valamivel jobb. Teszi a dolgát, semmi parádé  :D
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #1752 Dátum: 2013, 10 26, 16:12:57 »
:ok:
Nem vagy ezzel egyedül nyugi... Elég gusztustalan azért ez a KNOX-os g..ó. Elmehetnek a p...ba oda...
Nem vagyok azért én abban biztos, hogy minden 100%-osan le lesz írva a Sammobile-on...
Szerintem is jó a 4.1.2-tök, pont a minap izzasztottam egyet. Lehet nektek is érdemes megvárni míg a Devek műhelyéből kibújik egy stock deodexelt, pre-rootolt, tört 4.3-as rom.  :ok:
Stock deodex rom kapcsán:
Pont az előbb írtam a LightJB topikba, szerintem a legnépszerűbb gyárihoz közeli. Ahogy a kollegát idézzem:

Engem az se izgat igazán, ha a 4.1.2-vel megy nyugdíjba a telefon. :)
Amilyen cirkuszt művel a samsung a frissítések körül egyébként, az már a szánalmas kategória. Ha rajtam múlik, a jövőben csak Nexus. Mindent megkap, időben megkap, nem teleokádottat kap, hogy nem győzi az ember pucolni, stb.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1753 Dátum: 2013, 10 26, 16:23:44 »
Engem az se izgat igazán, ha a 4.1.2-vel megy nyugdíjba a telefon. :)
Amilyen cirkuszt művel a samsung a frissítések körül egyébként, az már a szánalmas kategória. Ha rajtam múlik, a jövőben csak Nexus. Mindent megkap, időben megkap, nem teleokádottat kap, hogy nem győzi az ember pucolni, stb.
Én is pont azt sasolom...  ;) ;D
Ja, egyszer vmikor mintha ilyesmit kerestél volna talán: You are not allowed to view links. Register or Login Nem felejtettelek el.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #1754 Dátum: 2013, 10 26, 16:25:12 »
Én is pont azt sasolom...  ;) ;D
Ja, egyszer vmikor mintha ilyesmit kerestél volna talán: You are not allowed to view links. Register or Login Nem felejtettelek el.  :)

Köszi, de én a calendar widgetet kerestem. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1755 Dátum: 2013, 10 26, 16:27:36 »
Köszi, de én a calendar widgetet kerestem. :)
Az az, ja bakker, én írtam rosszat...sorry, javítom. Egyébként a HarshJelly romban bent van. Abból is ki tudod faragni, ha kell.  ;)

Szerk.: Javítva, köszi hogy szóltál. Nem közvetlen download link, nézz rá. Talán ezt keresed!?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #1756 Dátum: 2013, 10 26, 17:00:54 »
Az az, ja bakker, én írtam rosszat...sorry, javítom. Egyébként a HarshJelly romban bent van. Abból is ki tudod faragni, ha kell.  ;)

Szerk.: Javítva, köszi hogy szóltál. Nem közvetlen download link, nézz rá. Talán ezt keresed!?

Akkor ezt. Köszi!  :taps:

Nem elérhető Sounder

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance I9070
  • PDA ROM: I9070XXLQE
« Reply #1757 Dátum: 2013, 10 28, 11:15:48 »
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok a teljes telefonmentéshez? Gondolok arra, hogy a programoktól kezdve mindent lement és a rom frissítés után visszarakva ezt a mentést, visszaállnak a beállítások...stb.:)

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #1758 Dátum: 2013, 10 28, 13:13:13 »
Ma találtam:AOSP base  [ROM] PAC 4.3 [28/10/13], már ilyen is van. Friss, ropogós. És a másik  Cm10.2 is.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1759 Dátum: 2013, 10 28, 14:17:05 »
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok a teljes telefonmentéshez? Gondolok arra, hogy a programoktól kezdve mindent lement és a rom frissítés után visszarakva ezt a mentést, visszaállnak a beállítások...stb.:)

Titanium backup vagy Cwm-ben backup
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1760 Dátum: 2013, 10 28, 15:42:08 »
Ma találtam:AOSP base  [ROM] PAC 4.3 [28/10/13], már ilyen is van. Friss, ropogós. És a másik  Cm10.2 is.
Nézd csak Swenk, kattintsd You are not allowed to view links. Register or Login . Ha nem lenne egyértelmű, az ilyent You are not allowed to view links. Register or Login kérdezzük.  ;) :D :D

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
« Reply #1761 Dátum: 2013, 10 28, 19:09:43 »
Egyre jobban motoszkál bennem, hogy vissza kellene "butítanom" a telefont GB-re. Tud nekem ebben valaki segíteni? Sajna nem túl sok mindent találtam ezzel kapcsolatban. A legjobban valami CM7 romnak örülnék, de a gyári is tökéletesen megtenné.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1762 Dátum: 2013, 10 28, 19:11:46 »
Egyre jobban motoszkál bennem, hogy vissza kellene "butítanom" a telefont GB-re. Tud nekem ebben valaki segíteni? Sajna nem túl sok mindent találtam ezzel kapcsolatban. A legjobban valami CM7 romnak örülnék, de a gyári is tökéletesen megtenné.
Na nemá.. miért akarod butitani?  :shock:

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
« Reply #1763 Dátum: 2013, 10 28, 19:18:02 »
Na nemá.. miért akarod butitani?  :shock:
Leginkább kíváncsiságból. Ugyanis nem fér a fejembe, hogy miért ennyire nyögvenyelősen működik ez a nyamvadt telefon. Egyszerűen nincs olyan rom, ami csak nyomokban megközelítené azt a 3 éves dézit, amit lecseréltem. Nem bírom elviselni hogy mindenre várni kell, hogy nem tud semmit azonnal megnyitni, vagy ha mégis, nem győzöm tölteni. Szóval most vagy megy normálisan GB-vel, vagy megy a piacra, mert ez így elég silány... Még asszony minije is gyorsabban nyitja a telefonkönyvet mint ez!! :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1764 Dátum: 2013, 10 28, 19:27:18 »
Leginkább kíváncsiságból. Ugyanis nem fér a fejembe, hogy miért ennyire nyögvenyelősen működik ez a nyamvadt telefon. Egyszerűen nincs olyan rom, ami csak nyomokban megközelítené azt a 3 éves dézit, amit lecseréltem. Nem bírom elviselni hogy mindenre várni kell, hogy nem tud semmit azonnal megnyitni, vagy ha mégis, nem győzöm tölteni. Szóval most vagy megy normálisan GB-vel, vagy megy a piacra, mert ez így elég silány... Még asszony minije is gyorsabban nyitja a telefonkönyvet mint ez!! :D
Azt kell mondanom akkor vmi nem kerek Nálad... a tel.könyv nyitástól elkezdve elég sok mindent lehet orvosolni.  Nekünk is van egy sőt 2 Minink a szekrényben,  de ott is marad... Ha vkié az enyém hidd el le van terhelve, elég erős prés alatt van...az android határain belül. Nekem nincs bajom vele, igaz én magamra finnyás ízlésére faragtam rendesen. Lehet érdemes lenne egy jó alapos pucolás a telefonodra és úgy szüzen rá tenni pl a LightJB-t egy Cocore 8.0-val. Ne add fel könnyen.  ;) :ok:

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
« Reply #1765 Dátum: 2013, 10 28, 19:34:48 »
Azt kell mondanom akkor vmi nem kerek Nálad... a tel.könyv nyitástól elkezdve elég sok mindent lehet orvosolni.  Nekünk is van egy sőt 2 Minink a szekrényben,  de ott is marad... Ha vkié az enyém hidd el le van terhelve, elég erős prés alatt van...az android határain belül. Nekem nincs bajom vele, igaz én magamra finnyás ízlésére faragtam rendesen. Lehet érdemes lenne egy jó alapos pucolás a telefonodra és úgy szüzen rá tenni pl a LightJB-t egy Cocore 8.0-val. Ne add fel könnyen.  ;) :ok:
Mint a legtöbben a gyári romot, majd a 6.2 kernelt is tesztelgettem. Aztán wolf barátunk romját(na egyedül az jött volna be, ha normális a hangereje), aztán a light verziót, most meg a harshjelly-t nyaggatom. A könnyen feladás nem szokásom, inkább többször is nekifutok. Szóval maradna az eredeti kérdés. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1766 Dátum: 2013, 10 28, 19:43:58 »
Mint a legtöbben a gyári romot, majd a 6.2 kernelt is tesztelgettem. Aztán wolf barátunk romját(na egyedül az jött volna be, ha normális a hangereje), aztán a light verziót, most meg a harshjelly-t nyaggatom. A könnyen feladás nem szokásom, inkább többször is nekifutok. Szóval maradna az eredeti kérdés. :)
CM és CM alapú romról mint wolfé is nem mindig egyenes az út vissza felé. A legjobb olyankor az odin. Csak az végez 100% os tiszta melót. Ha már volt fent egy CMes romod, onnan csak így jó vissza állni. Holnap bele is fogom.írni mindegyik cm-es rom topikjába.
Szerintem egy 3 fájlos romcsere ami pucol mindent ( belső sd-is! ) sokat javít a helyzeten, főleg ha előtte több custom is volt rajta. Előbb mindenképpen tégy egy próbát.  ;)

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #1767 Dátum: 2013, 10 28, 21:02:03 »
Nézd csak Swenk, kattintsd You are not allowed to view links. Register or Login . Ha nem lenne egyértelmű, az ilyent You are not allowed to view links. Register or Login kérdezzük.  ;) :D :D

Természetesen elfogadom a szabályokat. Talán annyi mentségem lehet, hogy nem kérdést tettem fel a romokkal kapcsolatban, hanem örömmel szerettem volna felhívni erre a fejlesztésre azok figyelmét, akik még nem tudnak róla, nekem újdonság volt. Hiszen tök jónak gondolom, hogy a mi eszközünkre is készül már 4.3-as főzött rom. Most már tudom, hogy nem általános kérdések kategória, és ígérem körültekintőbb leszek. Köszönöm az útbaigazítást.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1768 Dátum: 2013, 10 28, 21:04:02 »
Természetesen elfogadom a szabályokat. Talán annyi mentségem lehet, hogy nem kérdést tettem fel a romokkal kapcsolatban, hanem örömmel szerettem volna felhívni erre a fejlesztésre azok figyelmét, akik még nem tudnak róla, nekem újdonság volt. Hiszen tök jónak gondolom, hogy a mi eszközünkre is készül már 4.3-as főzött rom. Most már tudom, hogy nem általános kérdések kategória, és ígérem körültekintőbb leszek. Köszönöm az útbaigazítást.
Nagyon köszönöm!  :taps: :ok:

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1769 Dátum: 2013, 10 29, 11:38:34 »
Hi,

Van arra lehetoseg, hogy 24 helyett 16bites szinmelyseget hasznaljunk ? Kevesebb memoriaba kerul es gyorsabb is lehetne a gfx !?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1770 Dátum: 2013, 10 29, 14:01:50 »
Hi,

Van arra lehetoseg, hogy 24 helyett 16bites szinmelyseget hasznaljunk ? Kevesebb memoriaba kerul es gyorsabb is lehetne a gfx !?
60.oldal #1491 hsz. Talán ilyesmire gondolsz ???  :)

Nem elérhető Eternallife

• PFC Fan
  • PDA: Lg optimus 2x (P990)
  • PDA ROM: v30a
« Reply #1771 Dátum: 2013, 10 29, 16:58:40 »
Nemnagyon tudom melyik topic-ba írhatnám ezért ide írom :D
Szóval szerintetek HarshJelly avagy Light JB - Nolag? HarshJelly-t használom jelenleg, szerintetek, megnézzem Light-ot :D
Csak az android :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1772 Dátum: 2013, 10 29, 17:17:33 »
Nemnagyon tudom melyik topic-ba írhatnám ezért ide írom :D
Szóval szerintetek HarshJelly avagy Light JB - Nolag? HarshJelly-t használom jelenleg, szerintetek, megnézzem Light-ot :D
Látom tegnap nem volt teljesen világos, nem baj leírom még egyszer.  :)
Idézet a tegnap linkelt hsz-ből:
Idézet
Custom FAQ, CWM - minden ami a custom romokról általános kérdés (erre a legjobb példa frenkiee #15 hsz-e!), CWM használata, backup, visszaállítás + ha nincs egy custom romnak még topikja mehet ide nyugodtan.
Itt van példaként frenkiee hsz-e: You are not allowed to view links. Register or Login - a custom FAQ többek közt ezért és a mentés miatt lett ki találva + hogy aki esetleg gyári OS felhasználó az ne legyen összezavarva egy főzött rom + kernel beszélgetéssel, mielőtt megkérdezi pl.: hogy  "miért frissül magától a PlayStore?"
Legközelebb az ilyen kérdést ott tedd fel légyszíves. Köszönöm előre is.  :ok:

Nem elérhető gedeongeza

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Goggle maps
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: cm-10.1-20131117-UNOFFICIAL-janice
« Reply #1773 Dátum: 2013, 10 29, 17:41:58 »
sziasztok
Erröl valaki tud valami biztatot ? [4.2.2] TIGER_JELLY v8 UNOFFICIAL Build-1
xda forrás : You are not allowed to view links. Register or Login

Moderator Comment Olvasd el az egyel feljebb lévő hozzászólást, légyszíves...

Nem elérhető zacci

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1774 Dátum: 2013, 10 29, 20:43:59 »
60.oldal #1491 hsz. Talán ilyesmire gondolsz ???  :)

Köszi, de nem erre gondoltam. Én olyan megoldást keresek, ami a 24 bites szin mélységet leveszi 16 bitre. Ez azért lenne jó, mert ilyen kicsi kép méretnél az isten se tudja megkülönböztetni, hogy a kép 16 millió vagy 65k színből áll. Viszont a 16bit miatt kevesebb memóriát igényel a kép megjelenítésre és a grafikus teljesítményre is jó hatással van. :)