0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hmm, ez azért jelentősen árnyalja a dolgot. Le kellene ellenőrizni a router beállításait, és a csatlakozott eszközöket, amikor elvileg rajta lóg az Omnia.
Annyira nem értek hozzá, de ilyet találtam:Host Name IP Address MAC Address Expired TimeZsolesz_Omnia 192.168.0.116 00-0B-6C-8B-02-2A Wed Jul 1510:50:25 2009Már ha ebből látszik valami
A biztonsági beállításoknál kellene megnézni a titkosítást (ha van, ill. milyen typusú) és a MAC addres szűrést.
Titkosítás van (WEP), de azzal nincs gond szerintem. Ezt a MAC szűrést nem tudom mi. Ha a titkosítással lenne gáz, akkor nem csatlakozna a hálózatra sem, nem?
Pingre semmi reakció...Az omniával tudom pingelni a routert? Hova kell beírni az IP-t?
Sziasztok !! Segitséget szeretnék kérni tölletek.Vettem egy omniai900-ast. Szerettnék wifin netezni otthon vele de egyszerüen nem sikerül fel kapcsolodnom a hálózatra.UPC netem van"NETGEAR wifi vel .Végig olvastam mindent a témával kapcsolatban de nem sikerül beállitanom .....eggyiket sem.A pda látja a hozzáférési pontot folyamatosan akar rá kapcsolodni de nem sikerül neki.A WLAN beállitásoknál :/ a hálózat neve:NETGEAR csatlakozás :Az internet... A rejtett hállozat nincs ki pipálva/ Hitelesités.nyitott.. titkositás.nincs . Hálózatikulcs :nics pipa// Az IEEE 802.1x.. nincs pipa./ Hálózati kártyák..A Hálózati kártya csatlakozik: Az internet..,,"SyChip jaguar WLAN...:szerver által kiosztott IP cim " van kipipálva..// BÖNGÉSZÖ kapcsolata ..pipa és hálózatválasztás: internet. tápellátásnál :a wifi takarékos mod nincs pipa. A PDA-n nincs több lehetöség .A NETGEAR-ren nemtudom a beállitást .Probálkoztak a szerelök is de eggyiknek sem sikerült. .Szerviz lehetöség a környékünkön nincs A t-mobil hoz meg nem viszem egyenlöre mert nem tudom hogy a PDÁ-val van-e baj vagy én vagyok bal...sz. Ha valaki tudna segiteni azt nagyon szépen meg köszönném. SKYPE: csanadu. MSN: You are not allowed to view links. Register or Login
Első nekifutásra keresnék egy ingyenes wifis helyet és megnézném azzal megy-e. Aztán nyomnék egy Hard resetet, mert volt akinek attól javult meg.
Az normális dolog, hogy ha kikapcsolt screennel lekapcsolódik a wifiről? (A router mellett csücsülök)
Igen normális mert energia takarékosra van állítva. Nézd meg az energia beállításokná a WiFi nél van e pipa.
Kezdek kiábrándulni. Omnia drága csak minimális térerővel látja a munkahelyi wifit már egy tizenötös téglafalon túlról is. Az E51 -em még 4-5 falon túlról is hibátlanul kapcsolódik és használható a net. Ugyanez az otthoni nettel is...Másnak is ilyen gyenge a vétel egy kis akadálytól? szerviz? (Pannonos, nem függetlenítettem, minden beállítás stimmel, próbáltam 6.5, 6.1.4, 6.1 Romovics rommal is. helyzet ugyanaz)
sziasztok!!!segítséget kérnék!!nem megy a wifi a [NEM [NEM TELCSI!]!]mban!ugyan ilyen [NEM [NEM TELCSI!]!]ja van apámnak és neki megy itthon!!a WLAN beállításoknál a csatlakozásnál ÜRES a sor nem tok semmit beállítani.EAP típushoz mit állítsak be??az lehet baj h a kártyám t-mobil dominos??előre is kössz a válaszokat!!
A profilodból az látszik (nekem), hogy nem sokat tudsz az Omniádról.Kicsit olvasgass:You are not allowed to view links. Register or LoginA kérdésedre valószínűleg ez lesz a megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, egy kis segítség kellene:Nekem olyan gondom lenne, hogy minden rendben a wi-fi-vel, csatlakozik is, csak éppen sem az explolerrel, sem az operával nem megy a net, viszont az msn működik az omnián. Mi lehet a gond??