2024, 11 24, 16:02:38

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118893 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Wifi problémák
« Reply #500 Dátum: 2012, 06 30, 08:02:26 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megtalálja el is kezd csatlakozni,csak nem csatlakozik.
HR-t azt nem szeretnék.
próbálj a routeren fix csatornát beállítani, az ip megőrzését pedig állítsd mondjuk egy hétre, néha a kütyük nem szeretik a forevert
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
Re: Re: Wifi problémák
« Reply #501 Dátum: 2012, 07 08, 15:46:33 »
próbálj a routeren fix csatornát beállítani, az ip megőrzését pedig állítsd mondjuk egy hétre, néha a kütyük nem szeretik a forevert
Már megy.Töröltem a kapcsolatot,majd újból hozzáadtam.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető tomirad

• PFC Fan
  • PDA: Omnia II I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
Re: Wifi problémák
« Reply #502 Dátum: 2012, 10 15, 15:06:49 »
Sziasztok OMNIA 2-vel nekem olyan problémán lenne, hogy új Internet van a lakásban. Invitel 50 Mbit-es net, és hozzá egy Alcatel Wifis modem/router amit az Invitelesek adtak hozzá és ezt a routert nem látja a telefonom. Az előző T-Homes netemet látja.

Az Invitel PPPoE alapú ez lehet a baj? Vagy valami megoldást tudok rá adni mert már másfél napja szenvedek vele és kezd felmérgelni.. :S

Nem elérhető dani_g

• PFC Fan
  • PDA: i9100
  • PDA ROM: i9100xwlp7
« Reply #503 Dátum: 2013, 05 03, 15:53:59 »
Hali mindenkinek!
Remélem tudtok segíteni, az a problémám, hogy van egy galaxy s2-öm és olyat csinál, hogy mikor wifin keresztül szeretnék netezni és rányomok a kis ikonra akkor kb 2-3 percen keresztül semmi nem történik illetve ha lezárom a telefont utána csak úgy tudom vissza hozni, hogy a bekapcsoló gombot nyomva tartom és akkor újra indul a telefon, de volt már szervizbe is frissítették a szoftvert és még ennek ellenére is fent áll ez a probléma amúgy 4.0.3 verzió van fent, vagy esetleg tudtok ajánlani valami romot ami ezt a problémát kiküszöböli? Amúgy még nagyon láma vagyok szóval előre is bocs ha kicsit értetlen vagyok.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #504 Dátum: 2013, 05 03, 16:07:35 »
Hali mindenkinek!
Remélem tudtok segíteni, az a problémám, hogy van egy galaxy s2-öm és olyat csinál, hogy mikor wifin keresztül szeretnék netezni és rányomok a kis ikonra akkor kb 2-3 percen keresztül semmi nem történik illetve ha lezárom a telefont utána csak úgy tudom vissza hozni, hogy a bekapcsoló gombot nyomva tartom és akkor újra indul a telefon, de volt már szervizbe is frissítették a szoftvert és még ennek ellenére is fent áll ez a probléma amúgy 4.0.3 verzió van fent, vagy esetleg tudtok ajánlani valami romot ami ezt a problémát kiküszöböli? Amúgy még nagyon láma vagyok szóval előre is bocs ha kicsit értetlen vagyok.

Ha az S2 topikjában érdeklődsz, nagyobb sikered lesz, ez itt Omnia és WinMo. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető sazarre

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJI1
« Reply #505 Dátum: 2013, 10 19, 01:52:23 »
Olle  :) ! Sziasztok.

Nemreg kenyszerultem lecserelni az Omnia 2-n a teljes nand-ot, jelenpill 6.5.3 gyari van fent. A wifivel minden oke, ahogy eddig is, de folyton szetkapcsol, es nem a routeremmel van a gond, mert masik telefonok (Sony Xperia Z, es egy Samsung Galaxy SII)  tokeletesen kapcsolodtak es soha nem kapcsoltak szet. Itt a winnel lehet valami ganyolodas, pedig a billentyuzar alatti szetkapcsolast is kivettem, es az energiatakarekos modot is kilottem, hogy veletlenul se kapcsolja le a wifit, erre a legjobbkor: mindig bongeszes kozben vag le. Folyton megnezem a routerlogot, es: "Connection status:-The distant apparatus disconnected this contact."

Szoval az o2-nek van valami gebasza, az elozo (wm6.0) disztroval nem volt ilyen gond, kapcsolodott, es ment vegig.Valakinek esetleg a routerhibaztatason kivul egyeb otlete? Nagyon megkoszonnem  ;) !! Kellemes estet Nektek  :) !

Nem elérhető Reiner70

• Mester
  • Navigáció / Navigation: iGO8 / Vazze
  • PDA: Xiaomi Redmi 8
  • PDA ROM: 9PKQ1.190319.001/MIUI Global 11.0.6Stabil 11.0.6.0(PCNEUXM)
« Reply #506 Dátum: 2013, 10 19, 19:08:00 »
Olle  :) ! Sziasztok.

Nemreg kenyszerultem lecserelni az Omnia 2-n a teljes nand-ot, jelenpill 6.5.3 gyari van fent. A wifivel minden oke, ahogy eddig is, de folyton szetkapcsol, es nem a routeremmel van a gond, mert masik telefonok (Sony Xperia Z, es egy Samsung Galaxy SII)  tokeletesen kapcsolodtak es soha nem kapcsoltak szet. Itt a winnel lehet valami ganyolodas, pedig a billentyuzar alatti szetkapcsolast is kivettem, es az energiatakarekos modot is kilottem, hogy veletlenul se kapcsolja le a wifit, erre a legjobbkor: mindig bongeszes kozben vag le. Folyton megnezem a routerlogot, es: "Connection status:-The distant apparatus disconnected this contact."

Szoval az o2-nek van valami gebasza, az elozo (wm6.0) disztroval nem volt ilyen gond, kapcsolodott, es ment vegig.Valakinek esetleg a routerhibaztatason kivul egyeb otlete? Nagyon megkoszonnem  ;) !! Kellemes estet Nektek  :) !

Javasolnám az omnia2-es topicot!

Nem elérhető kgbxlc

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ---
  • PDA: ---
  • PDA ROM: ---
« Reply #507 Dátum: 2013, 10 31, 05:15:58 »
1000mW és 2000mW kimeneti teljesítményű WiFi erősítők

Nem elérhető night125

• PFC Fan
  • PDA: I8000NXXIL3
  • PDA ROM: I8000TMHIL3
« Reply #508 Dátum: 2014, 02 03, 13:57:31 »
sziasztok!
Nekem egy olyan nagy problémám volna,hogy az i8000-es telómba egyszerűen nem kapcsolódik a wifi,és a beállítások-haladó szintű beállítások-rendszer-verzió-eszköz alatt ezek vannak írva:PDA: i8000NXXIL3
                                                                                                                                     CSC:I8000TMHIL3
                                                                                                                                     Telefon:I8000BOIL1

Bluetoth (2.0 + EDR)
                                                                                                                                     szoftver:2.0.3
                                                                                                                                     hardver:2.0.1
                                                                                                                                     MAC:34 C3 AC 04 71 C2

WI-FI (IEEE 802.11 b/g)
                                                                                                                                     szoftver:
                                                                                                                                     hardver:
                                                                                                                                     mac:

és ezt nem tudom,hogy mit kéne csináljak,hogy a verzió számok vissza jöjjenek...
előre is köszi a segítséget! :)               

Nem elérhető kgbxlz

• PFC Fan
  • PDA: --
  • PDA ROM: ---
« Reply #509 Dátum: 2014, 03 14, 07:47:35 »