Csak a szemem szúrta ki hogy van ilyen téma. Node sebaj!
Most ide írom panaszaimat!
Sokat olvastam a topicban, de persze nem teljesen így ha már felmerült az a téma, nyugodtan lehet letolni.
Egy ideje problémám, hogy példaként egy parkban lecsücsülök, várok valakire, vagy csak egyedül ücsörgök, közben intézném a dolgaimat, vagy volt már olyan, hogy a beszélgetés folyamán szükség volt pár adatra. Be is jön sokszor ezerötszáz wifi jel, és persz eami nem kódolt az épphogy csak eldöcög a telefonomig kb. 20%-os jelerősséggel, de hiába szándékosan nem mozgatom a telefont nem is rakom arrébb, néha-néha elhagyja a jelet.. Míg egy hájfónos haverom simán veszi full (!!!) jelerősséggel. Persze azért, mert mint tudjuk hájfónban a hátlap fém és rá is van vezetve a wifi antennája. Egy hasonlót én is szívesen kiviteleznék, vagy beszerzett fém hátlaphoz vagy egy a műanyag hátlapon belül szétszórt dróthoz kapcsolva.
Se
se
nem segített.
Tipp?
ui: Próbálkoztam azzal, hogy parabolába dugtam a füles végét, de sajnos arra nincs kivezetve a wifi antenna. Ha a talafont rakom parabolába vagy fémtálba, akkor viszont erősödik, szóval.
De mint azt másik topicban is írtam, nem fogok egy fémtálcával ücsörögni a parkban.
szerk: hmm visszaolvasva nem is írtam egyértelműen mit akarok.. Szóval azt, hogy akár ha valahova ki van vezetve, csak nem veszem észre, akár szétszedve és valahova bekötve/beforrasztva egy drótot, kapnék egy kimenetet amit antennára(/drótra) köthetek... Na ezt keresem