Wifimonster nélkül is próbáltad? Én mindenféle segédprogi nélkül tudtam mindig csatlakozni nyílt hálókra.
Igen próbáltam nélküle. Monstert minig cska akkor tolok, ha sejtem, hogy kéne lennie de mégsem fog magától.
Habár elég necces az egész készüllék, mert pl. fogadni sem tudok bluetooth-on keressztül. Erre valami ötlet? Párosítás-küldés az megy. Ki van pipálva a láthatóság is.
Ilyet szeretnél?
Akár. Ma melóba menet találkoztam egy régi ismerőssel, azi rávágta, hogy 95%-hogy egy IC-be van tolva a wifi és akkor b...hatom.
Még nemigazán volt időm szétszedni... a héten bigleltár van és mint az lenni szokott semmiből nincs annyi, amennyinek kéne lennie. Wahhh. És eez egy tesco áruházban nem kis tétel. De ma vittem 2milla értékű selejt és szemre kb fél milla hiányos vonalkodú-(géppel)azonosíthatatlan terméket a zúzdába. Szakad a szívem, annyi kieg volt ott... És lett volna tok is a telómhoz vagy 8, de persze selejt és nem lehet lenyúlni.... Grrrrrrr...
Ja számolom az eladótérben a tdk cd-r80- asokat... mondanom sem kell 1307 darab volt összesen.
De kb 200anként jött valami némber, hogy holvan ez, meg az, meg mikor lesz olcsó kenyér... (b....meg olcsó kenyeret keres a műszaki osztályon?) Waah. A napi 13-15 óra meló +2 utazás kicsit kitészít. Nem akarja valaki szétkapni az omniáját, hogy hol van wifi benne? Van-e? Mert akkor hétvégén beforrasztom, de most nulla erőm lesz még egy hétig és haláli, hogy a fél órás szünetben meg dögre unom magam, pedig ott a 20wifijel... Plusz meló közben is vannak olyan termékek, amiket életemben nem láttam és simán jó lenne, ha gugliban kereshetnék rőla képet.
Szóóóval? Jelentkező?