2024, 11 28, 16:21:09

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118986 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
Re: Wifi problémák
« Reply #175 Dátum: 2009, 10 01, 23:08:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Wifimonster nélkül is próbáltad? Én mindenféle segédprogi nélkül tudtam mindig csatlakozni nyílt hálókra.

Igen próbáltam nélküle. Monstert minig cska akkor tolok, ha sejtem, hogy kéne lennie de mégsem fog magától. :) Habár elég necces az egész készüllék, mert pl. fogadni sem tudok bluetooth-on keressztül. Erre valami ötlet? Párosítás-küldés az megy. Ki van pipálva a láthatóság is. :)

Ilyet szeretnél?  ::) ;D

Akár. Ma melóba menet találkoztam egy régi ismerőssel, azi rávágta, hogy 95%-hogy egy IC-be van tolva a wifi és akkor b...hatom. :) Még nemigazán volt időm szétszedni... a héten bigleltár van és mint az lenni szokott semmiből nincs annyi, amennyinek kéne lennie. Wahhh. És eez egy tesco áruházban nem kis tétel. De ma vittem 2milla értékű selejt és szemre kb fél milla hiányos vonalkodú-(géppel)azonosíthatatlan terméket a zúzdába. Szakad a szívem, annyi kieg volt ott... És lett volna tok is a telómhoz vagy 8, de persze selejt és nem lehet lenyúlni.... Grrrrrrr... :) Ja számolom az eladótérben a tdk cd-r80- asokat... mondanom sem kell 1307 darab volt összesen. :) De kb 200anként jött valami némber, hogy holvan ez, meg az, meg mikor lesz olcsó kenyér... (b....meg olcsó kenyeret keres a műszaki osztályon?) Waah. A napi 13-15 óra meló +2 utazás kicsit kitészít. Nem akarja valaki szétkapni az omniáját, hogy hol van wifi benne? Van-e? Mert akkor hétvégén beforrasztom, de most nulla erőm lesz még egy hétig és haláli, hogy a fél órás szünetben meg dögre unom magam, pedig ott a 20wifijel... Plusz meló közben is vannak olyan termékek, amiket életemben nem láttam és simán jó lenne, ha gugliban kereshetnék rőla képet. :) Szóóóval? Jelentkező? :D
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #176 Dátum: 2009, 10 01, 23:19:57 »
Igen próbáltam nélküle. Monstert minig cska akkor tolok, ha sejtem, hogy kéne lennie de mégsem fog magától. :) Habár elég necces az egész készüllék, mert pl. fogadni sem tudok bluetooth-on keressztül. Erre valami ötlet? Párosítás-küldés az megy. Ki van pipálva a láthatóság is. :)

A wifire nincsen még mindig ötletem de a BT fogadásra igen :) frissítsd a romodat mert javítva lett benne a Bluetooth.  :D

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #177 Dátum: 2009, 10 07, 22:58:46 »
A wifire nincsen még mindig ötletem de a BT fogadásra igen :) frissítsd a romodat mert javítva lett benne a Bluetooth.  :D

Ahha. Ugyan-az a link maga? Szal ez?
DXID1_23017 vagy 23037_CLEAN?
Nekem a Clean változat kell. Kissé fáradtkás vagyok, párom ágybeteg így orvoshoz-gyógyszertárba én járok, emellett suli-meló. Wahha. És persze párommal nem együtt élek (még) így picit bizonytalan vagoyk. Elnézést, ha tuskóságot kérdezek. :) Szóval a bluetooth-os megoldásra egy clean rom kell. A többi mindegy. Előre is BIG THX!! És Sry, hogy én is lámáskodom.

Amúgy ma kaptam egy telefonhívást és nagyonazonnal netre kellett jutnom sűrgősségi dolgok miatt, ami miatt gyakorlatilag ezt a telefont választottam. :) Így reménykedve nyomtam az utcán egy HR-t és tádámm.. már fogja is a wifit. Valami program foghatta le akkor. Mindegy most úgyis rá akarom tolni a SPB3.5-öt, bár igaz ahogy sejtem i900-on az ilyen 3D-s dolgom mint pl a levélváltás ill a multidesknél a "hátradöntés" esélytelen ugye? :) Csak úg ymint M3D is.
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető OccsE

• Navigáció / Navigation: iGO 8.3
  • PDA: Galaxy S2 HD és i900 Omnia
  • PDA ROM: még nem tudom és i900DXID1/23064M
« Reply #178 Dátum: 2009, 10 14, 13:32:08 »
Nalatok nincs olyan gond a wifi kapcsolattal, hogy neha-neha megszakad a kapcsolat. Van amikor megy 10-15 percet es utana, de van hogy 1-2 perc utan. Majd ujra csatlakozik....
Ezt a routerem-tol fel meterre is csinalja.

Ryrzy 6.5 Build 23064 ROMjat hasznalom... de az alap ROMájanal is volt ilyen "gond"

Nem elérhető lzsoo

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: DXHH3
« Reply #179 Dátum: 2009, 10 14, 15:55:53 »
Sziasztok! Tegnap vettem egy ki@@szott samsung omniát és nem tudok vele a kolimban jelszavas wifire csatlakozni. Jelszót, mindent beállítok és a EAP típus beállításánál nem nyitja meg a tulajdonságokat. Ezt írja ki:
A hozzáférés megtagadva. A hálózat személyes hitelességi tanúsítványt vár a felhasználó azonosítására. Lépjen kapcsolatba a hálózati rendszergazdával.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!!!!!!!!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #180 Dátum: 2009, 10 14, 16:16:11 »
Sziasztok! Tegnap vettem egy ki@@szott samsung omniát és nem tudok vele a kolimban jelszavas wifire csatlakozni. Jelszót, mindent beállítok és a EAP típus beállításánál nem nyitja meg a tulajdonságokat. Ezt írja ki:
A hozzáférés megtagadva. A hálózat személyes hitelességi tanúsítványt vár a felhasználó azonosítására. Lépjen kapcsolatba a hálózati rendszergazdával.
Azért mert te nem tudtál csatlakozni attól még miért szidod az omniát?
És ha megtennéd, hogy beírod a rom verziódat a profilodba akkor talán jobban tudnánk segíteni.

Nem elérhető lzsoo

• PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: DXHH3
« Reply #181 Dátum: 2009, 10 14, 17:26:30 »
Azért mert te nem tudtál csatlakozni attól még miért szidod az omniát?
És ha megtennéd, hogy beírod a rom verziódat a profilodba akkor talán jobban tudnánk segíteni.

beírtam!!!

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #182 Dátum: 2009, 10 14, 18:06:02 »
beírtam!!!

Jól tetted.  ;) :ok:
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #183 Dátum: 2009, 10 14, 19:31:29 »

Nem értem miért szídod a samut, hiszen még azt is megmondta hogyan tudod elhárítani a problémát. :hmm:
"Lépjen kapcsolatba a hálózati rendszergazdával."
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #184 Dátum: 2009, 10 14, 19:37:39 »
Nem értem miért szídod a samut, hiszen még azt is megmondta hogyan tudod elhárítani a problémát. :hmm:
"Lépjen kapcsolatba a hálózati rendszergazdával."

;D ;D ;D

Nem elérhető xlinux

• PDA: Samsung GT-I8000
« Reply #185 Dátum: 2009, 10 18, 20:49:54 »
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem, szokás szerint. A wifi kapcsolatom eddig automatikus DHCP-re volt állítva és működöt is, de most ki kellet osztanom kézi ip cimeket azt hogy miért az most lényegtelen.
Csak az a gondom, hogy omnián sehol nem találom hol lehet  kiosztani a megfelelő IP címet. Egyáltalán van ilyen lehetőség a wm 6.5 alatt?  :hmm:

Nem elérhető blex

• PDA: Samsung Omnia 7
  • PDA ROM: KB3 7392
« Reply #186 Dátum: 2009, 10 26, 00:18:25 »
Olyan létezik, hogy egy program öli a wifit?
A szobámban, ami jó messze van a routertől viszonylag sokszor elszáll a net, és viszonylag sokszor a felső taskbar nem is jelzi, hogy nincs. Ilyenkor reconnect -  viszonylag sokszor kielégítő; de volt, hogy egy reset után is nehezen találták meg egymást.
Itt, a routertől másfél centire, ez alatt a röpke negyed óra alatt ezt csak a Google YouTube nevű alkalmazás használatával sikerült reprodukálnom. De szerintem csinálná nélküle is, ha hagynám. Ki tudja..
Még egy érdekesség:

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #187 Dátum: 2009, 10 26, 00:22:05 »
Olyan létezik, hogy egy program öli a wifit?
A szobámban, ami jó messze van a routertől viszonylag sokszor elszáll a net, és viszonylag sokszor a felső taskbar nem is jelzi, hogy nincs. Ilyenkor reconnect -  viszonylag sokszor kielégítő; de volt, hogy egy reset után is nehezen találták meg egymást.
Itt, a routertől másfél centire, ez alatt a röpke negyed óra alatt ezt csak a Google YouTube nevű alkalmazás használatával sikerült reprodukálnom. De szerintem csinálná nélküle is, ha hagynám. Ki tudja..
Még egy érdekesség:

Soha nem használtam ezt a progit. szedd le és próbáld meg nélküle.
Mellesleg, lusta vok már olvasni--ez a program mit is tud??

Nem elérhető blex

« Reply #188 Dátum: 2009, 10 26, 00:30:22 »
Soha nem használtam ezt a progit. szedd le és próbáld meg nélküle.
Mellesleg, lusta vagyok már olvasni--ez a program mit is tud??
Igazából semmit, nem is nagyon használom. Már ha a képre gondolsz. :) (az első mondatban a youtube-ra céloztam). Egy nagyon gyönyörű felületen tudok válogatni a hálózatok között :D, de mint ahogy a képen látszik, nem mindig van összhangban a rendszerrel. És nem biztos, hogy a program a teljesen szar..

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #189 Dátum: 2009, 10 26, 00:32:02 »
Egy nagyon gyönyörű felületen tudok válogatni a hálózatok között :D,

Nem minden a szépség pláne nem ha használhatatlan.  :hmm: :hmm:

Nem elérhető blex

« Reply #190 Dátum: 2009, 10 26, 00:34:29 »

Nem minden a szépség pláne nem ha használhatatlan.  :hmm: :hmm:
Csak azért mutattam, mert a hülyesége összhangban van a rendszerrel. :) Van, hogy ez írja hogy kapcsolódva van, Windows szerint meg nincs; és van, hogy Windows szerint van net, én meg anyázok (ergo nincs :D)

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #191 Dátum: 2009, 10 26, 00:36:14 »
Csak azért mutattam, mert a hülyesége összhangban van a rendszerrel. :) Van, hogy ez írja hogy kapcsolódva van, Windows szerint meg nincs; és van, hogy Windows szerint van net, én meg anyázok (ergo nincs :D)

Le vele a pda-ról.  :ok: :ok:

A grafikája szép  :p :p :p :p :p :p

Nem elérhető Zsolesz75

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: i900XDHK1
« Reply #192 Dátum: 2009, 10 31, 11:13:22 »
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy szolgáltatót váltottam, a függőséget kilőttem de a ROM ugye maradt az eredeti. Beállítottam az új kártyához a gprs, mms dolgokat, és nem tudom összefügg e ezzel, de azóta nem megy a wifi. Illetve a wifi még menne, csatlakozik a hálózatokhoz, de adatforgalmat nem tud bonyolítani, sem a böngésző, se msn, skype.

Ezt próbáltam már mert volt hasonló gondja másnak is.
Settings, Connections, Browser connection-nál van pipa az Automatically detect settings előtt?
A Wifi beállításoknál a Network adaptersnél is és a saját hálódnál is The internet van kiválasztva?
Operában Automatikus kiválasztásnál van a pipa?

Annyi a bibim, hogy ezt a The internet-et nem tudom kiválasztani, mert nincs ilyen lehetőség. Lenyitom a "fület" és nem jelenik meg semmi.
Van valakinek bármi ötlete mit csináljak?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #193 Dátum: 2009, 10 31, 12:14:58 »
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy szolgáltatót váltottam, a függőséget kilőttem de a ROM ugye maradt az eredeti. Beállítottam az új kártyához a gprs, mms dolgokat, és nem tudom összefügg e ezzel, de azóta nem megy a wifi. Illetve a wifi még menne, csatlakozik a hálózatokhoz, de adatforgalmat nem tud bonyolítani, sem a böngésző, se msn, skype.

Ezt próbáltam már mert volt hasonló gondja másnak is.
Settings, Connections, Browser connection-nál van pipa az Automatically detect settings előtt?
A Wifi beállításoknál a Network adaptersnél is és a saját hálódnál is The internet van kiválasztva?
Operában Automatikus kiválasztásnál van a pipa?

Annyi a bibim, hogy ezt a The internet-et nem tudom kiválasztani, mert nincs ilyen lehetőség. Lenyitom a "fület" és nem jelenik meg semmi.
Van valakinek bármi ötlete mit csináljak?
Ezt próbáld meg: You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Zsolesz75

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: i900XDHK1
« Reply #194 Dátum: 2009, 10 31, 13:35:25 »
Ezt próbáld meg: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi, meg is oldódott a problémám!

Nem elérhető Neferty

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 4.1.2 - SVA ROM JB v5.1
« Reply #195 Dátum: 2009, 11 12, 21:04:53 »
Sziasztok Guruk :D

Pár napja végre megint a PDA-sok közé tartozom. Az elöző kütyümben nem volt wifi szóval szűz területen járok.
Magnéztem az You are not allowed to view links. Register or Login -n (ott kezdtem) a wifi beállítást. Odáig eljutottam hogy megtalálja a wifit és felkínálja a választást (a pöttyintsdbe rész). De itt megáll. Odáig már el sem jutok hogy adjam meg a kódot.
Ha bemászok a start/beállítások/Kapcsolatok/WLAN menübeés ott manuálisan csatlakoztatom, akkor megtalálja és csatlakozik is. Felraktam a Wif Monstert az is jó. A jelet pedig (szerintem) stabilan tartja.
Ennek ellenére se az Opera se az IE nem hajlandó semmire (Error).

Végig rágtam magam itt is, volt 1-2 kérdés ami rám is vonatkozik…de arra nem válaszoltatok.
Aztán mérgemben felraktam a Fenec-et. Frissen telepítés után bejött rajta a google. De azóta az is hibára fut. Felraktam az Opera 9.7-et is, de semmi.
Mi lehet a gond?
Köszi előre is a segítséget.
...azért mert nő vagyok, még nem biztos hogy nem értek hozzá...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #196 Dátum: 2009, 11 12, 21:11:47 »
Sziasztok Guruk :D

Pár napja végre megint a PDA-sok közé tartozom. Az elöző kütyümben nem volt wifi szóval szűz területen járok.
Magnéztem az You are not allowed to view links. Register or Login -n (ott kezdtem) a wifi beállítást. Odáig eljutottam hogy megtalálja a wifit és felkínálja a választást (a pöttyintsdbe rész). De itt megáll. Odáig már el sem jutok hogy adjam meg a kódot.
Ha bemászok a start/beállítások/Kapcsolatok/WLAN menübeés ott manuálisan csatlakoztatom, akkor megtalálja és csatlakozik is. Felraktam a Wif Monstert az is jó. A jelet pedig (szerintem) stabilan tartja.
Ennek ellenére se az Opera se az IE nem hajlandó semmire (Error).

Végig rágtam magam itt is, volt 1-2 kérdés ami rám is vonatkozik…de arra nem válaszoltatok.
Aztán mérgemben felraktam a Fenec-et. Frissen telepítés után bejött rajta a google. De azóta az is hibára fut. Felraktam az Opera 9.7-et is, de semmi.
Mi lehet a gond?
Köszi előre is a segítséget.
Tehát nem jön fel a köv. ablak, hogy internet vagy work? Jól értem?
Ezt olvastad? You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Neferty

« Reply #197 Dátum: 2009, 11 12, 21:20:07 »
Tehát nem jön fel a köv. ablak, hogy internet vagy work? Jól értem?
Ezt olvastad? You are not allowed to view links. Register or Login

Igen ezt olvastam…
Pannonos vagyok és fél éve cseréltettem ki a kártyám újra.
A beállításokat engedtem lekérni.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #198 Dátum: 2009, 11 12, 21:27:35 »
Igen ezt olvastam…
Pannonos vagyok és fél éve cseréltettem ki a kártyám újra.
A beállításokat engedtem lekérni.
A manuális beálltásnál a Connects to lenyílónál megjelenik a 2 választási lehetőség?

Nem elérhető Neferty

« Reply #199 Dátum: 2009, 11 12, 21:30:09 »
A manuális beálltásnál a Connects to lenyílónál megjelenik a 2 választási lehetőség?

Nem.
Teljesen üres.