2024, 11 24, 16:31:10
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116344 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #725 Dátum: 2013, 04 29, 08:40:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezzel megint egyet kell értsek  :D

+1  :ok:
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #726 Dátum: 2013, 05 03, 09:08:49 »

Elözmeny, ha vki meg nem hallott rola: Tizen OS !

es nem kellett sokat varni ! :  GT-I8800 és GT-I8805 - Az elsö Samsung Tizen OS okostelefonok.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #727 Dátum: 2013, 05 05, 09:56:06 »
Elözmeny, ha vki meg nem hallott rola: Tizen OS !

es nem kellett sokat varni ! :  GT-I8800 és GT-I8805 - Az elsö Samsung Tizen OS okostelefonok.

szvsz biztos, hogy sikere lesz

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #728 Dátum: 2013, 05 05, 10:17:39 »
szvsz biztos, hogy sikere lesz
sajnos blokkolva lett a hir a nemet forumon, most mar csak forumtagok nezhetik meg az archivumban(ezert csinaltam egy kepet rola):
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #729 Dátum: 2013, 05 05, 21:27:06 »
sajnos blokkolva lett a hir a nemet forumon, most mar csak forumtagok nezhetik meg az archivumban(ezert csinaltam egy kepet rola):
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Amikor néztem, még nem volt blokkolva.  :hmm:

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #730 Dátum: 2013, 05 09, 14:48:58 »
Akkor a Vibernél rendben van, mert az alapértelmezés az, hogy a popup nem oldja a képernyőzárat... :)

Aki pedig úgy nyomkodja az angol nyelvű program beállításait, hogy halovány fogalma sincsen arról, mit/miért csinál, az mi alapon sipákol?

Alap dolog, hogy ha nem tudom, az a gomb mit csinál, akkor nem nyomkodom (ha NAGYON érdekel, akkor utánaolvasok a neten, pár mp a google).

A rossz megközelítés az, hogy megnyomom, baj lett, sipákolok, majd megpróbálom másra kenni...

Hát ez téves, legalábbis nálam, aki most telepítette a Viber-t, mert bár régen használtam, de nem szerettem a sok problémája miatt.

Teljesen új telepítés, N2-n először, új kód, stb. és csúnyán bent a pipa, ahol nem kéne...  >:(

Erről ennyit.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #731 Dátum: 2013, 05 09, 18:52:45 »

Hát ez téves, legalábbis nálam, aki most telepítette a Viber-t, mert bár régen használtam, de nem szerettem a sok problémája miatt.

Teljesen új telepítés, N2-n először, új kód, stb. és csúnyán bent a pipa, ahol nem kéne...  >:(

Erről ennyit.

Való igaz...új a rom nálam is és bár előtte is használtam, nálam is be volt pipálva az új verzióban a feloldás.
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #732 Dátum: 2013, 05 09, 21:13:00 »
Való igaz...új a rom nálam is és bár előtte is használtam, nálam is be volt pipálva az új verzióban a feloldás.
3.0.0 tegnap óta.
Újra raktam (tegnap) és NINCS pipa ott, ahol a Zárolás feloldása előugró ablakok esetén van...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

« Reply #733 Dátum: 2013, 05 09, 21:22:24 »
3.0.0 tegnap óta.
Újra raktam (tegnap) és NINCS pipa ott, ahol a Zárolás feloldása előugró ablakok esetén van...

Igen? Érdekes...

Próbáld csak megnyomni, a 'Restore Viber defaults'-ot és lám...

N2-n is és S2-n is visszarakja.

Erről tehát mégiscsak ennyit...  >:(

Nem elérhető mviktor

« Reply #734 Dátum: 2013, 05 10, 07:56:37 »
3.0.0 tegnap óta.
Nálam volt pipa de ki is szedtem  :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #735 Dátum: 2013, 05 10, 16:18:32 »
Nálam volt pipa de ki is szedtem  :)
Aztán lehet, hogy megvan a megoldás, nálam nincs képernyőzár, letiltottam, évek óta így használom. Ha megnyomom a HOME gombot vagy a bekapcsot, egyből a főképernyőre lép. Sem elhúzós, sem rajzolás, sem kódos képernyőzár nincs...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #736 Dátum: 2013, 05 11, 10:54:11 »
Üdv mki. Ha vkit érdekel. v1.0 feltöltve changeloggal. You are not allowed to view links. Register or Login további részletek esetleg az FB oldalon.
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #737 Dátum: 2013, 05 11, 12:09:20 »
Üdv mki. Ha vkit érdekel. v1.0 feltöltve changeloggal. You are not allowed to view links. Register or Login további részletek esetleg az FB oldalon.

Kíváncsi vagyok milyen lett. Várom mások tapasztalatait is. :)

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #738 Dátum: 2013, 05 11, 14:44:01 »
A vegere valahogy belekerult az s3 music, mert ikonoztam. Potolva a driveon. ( lehet nem is rakja fel senki ugyhohy varhatsz ! :-D )
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető mviktor

« Reply #739 Dátum: 2013, 05 11, 15:53:20 »
A vegere valahogy belekerult az s3 music, mert ikonoztam. Potolva a driveon. ( lehet nem is rakja fel senki ugyhohy varhatsz ! :-D )

Az a baj,hogy sokáig  censored öltél :p Vártam a romot aztán közbe megint kimentél azt hittem már nem lesz és feltettem az ARHD-t most meg nincs kedvem romolni :D De ha fényt kapok mindenképpen ezt rakom :ok:

rstwingo

• Vendég
« Reply #740 Dátum: 2013, 05 13, 08:15:07 »

Tegnap feltettem a romot, eddig semmi baja, igaz olyan mint a többi, semmi extra
Olyan érzésem volt/van a rommal kapcsolatban, hogy ez egy gyorsan összedobott rom
pici állítgatás;kicsi optikai tuning és kész, egy két helyen tetszik az ikonozás, de pl a toggle ikonok, satus baros ikonok nekem nem jönnek be
feltevés előtt belenézve láttam, hogy a root kicsit elavult(0.99), így azt cserélni kellet a legfrissebbre,A vodb mappából és a sipdb mappábóll hiányoztak a Hu részek, A telefon részben nem lehet beállítani(bekapcsolni a felvételt), a gps.conf nem magyaron volt

Tömören : E pár módosítás után számomra tökéletes lett a rom

R2D20208 NEM megbántani vagy kritizálni akartalak, csak picit többre számítottam, leszűrve abból, ahogy a többiek üdvözöltek itt és örültek, hogy neked is Note2-d lett

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #741 Dátum: 2013, 05 14, 08:54:41 »
Tegnap feltettem a romot, eddig semmi baja, igaz olyan mint a többi, semmi extra
Olyan érzésem volt/van a rommal kapcsolatban, hogy ez egy gyorsan összedobott rom
pici állítgatás;kicsi optikai tuning és kész, egy két helyen tetszik az ikonozás, de pl a toggle ikonok, satus baros ikonok nekem nem jönnek be
feltevés előtt belenézve láttam, hogy a root kicsit elavult(0.99), így azt cserélni kellet a legfrissebbre,A vodb mappából és a sipdb mappábóll hiányoztak a Hu részek, A telefon részben nem lehet beállítani(bekapcsolni a felvételt), a gps.conf nem magyaron volt

Tömören : E pár módosítás után számomra tökéletes lett a rom

R2D20208 NEM megbántani vagy kritizálni akartalak, csak picit többre számítottam, leszűrve abból, ahogy a többiek üdvözöltek itt és örültek, hogy neked is Note2-d lett
Nagy tisztelettel köszönöm véleményed. Mivel első Rom volt Note2 re, az ilyen véleményekből "tanultam" volna. Hogy mi maradt ki esetlegesen , es mi felesleges. Min kell javítani , mi hiányzik. Lehet a többiek azért üdvözöltek , mert másik készülékeken eme " hibákat " orvosoltam. Es páran rendszeresen használták ( használják ) a munkaimat. ( S3 ) Üdv

rstwingo

• Vendég
« Reply #742 Dátum: 2013, 05 14, 09:24:37 »
Nagy tisztelettel köszönöm véleményed. Mivel első Rom volt Note2 re, az ilyen véleményekből "tanultam" volna. Hogy mi maradt ki esetlegesen , es mi felesleges. Min kell javítani , mi hiányzik. Lehet a többiek azért üdvözöltek , mert másik készülékeken eme " hibákat " orvosoltam. Es páran rendszeresen használták ( használják ) a munkaimat. ( S3 ) Üdv

Ezért is írtam, hogy nem bántásból vagy kritizálásból írtam, amit írtam, ha úgy értelmezted, akkor elnézésed kérem  :ima:

Az hogy mi marad ki vagy mi felesleges, az egy meghatározhatatlan tág fogalom, nem lehet úgy se mindenki kedvére tenni
Én egyetlen egy romot se teszek fel, anélkül hogy szétnézzek benne és a nekem hiányzó dolgokat bele tegyem, kicseréljem (saját CSC mappa,saját build.prop fájl) és a nem kellőket pedig töröljem
A általad készített romot is mire felrakható állapotra hoztam (saját magamnak), nem egészem 500 mb-s nagyságú lett csak a 800 mb helyett, és még nem is töröltem mindent, amit nem használok

Ami viszont tetszett, az a nem aroma telepítés (hál'isten>> utálom), a boothang, és pár helyen az ikon cserék
A második rom, biztos jobb lesz  ;) :D

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #743 Dátum: 2013, 05 14, 12:18:44 »
Ezért is írtam, hogy nem bántásból vagy kritizálásból írtam, amit írtam, ha úgy értelmezted, akkor elnézésed kérem  :ima:

Az hogy mi marad ki vagy mi felesleges, az egy meghatározhatatlan tág fogalom, nem lehet úgy se mindenki kedvére tenni
Én egyetlen egy romot se teszek fel, anélkül hogy szétnézzek benne és a nekem hiányzó dolgokat bele tegyem, kicseréljem (saját CSC mappa,saját build.prop fájl) és a nem kellőket pedig töröljem
A általad készített romot is mire felrakható állapotra hoztam (saját magamnak), nem egészem 500 mb-s nagyságú lett csak a 800 mb helyett, és még nem is töröltem mindent, amit nem használok

Ami viszont tetszett, az a nem aroma telepítés (hál'isten>> utálom), a boothang, és pár helyen az ikon cserék
A második rom, biztos jobb lesz  ;) :D
Az a helyzet hogy magamnak a Rom gépről telefonra 400 MB körül kerül . Tehát értem ami írsz. Kritikát nem veszem kritika nak , hanem esetleges javítani valónak. Én 2 napja áttértem a Carbon  Romra és örülök egyelőre hogy nem stockot ot használok. Ha véletlen még készítek vmit note2 re, tuti mindent javitok. És köszönöm észrevételeidet. :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #744 Dátum: 2013, 05 14, 17:32:49 »
Az a helyzet hogy magamnak a Rom gépről telefonra 400 MB körül kerül . Tehát értem ami írsz. Kritikát nem veszem kritika nak , hanem esetleges javítani valónak. Én 2 napja áttértem a Carbon  Romra és örülök egyelőre hogy nem stockot ot használok. Ha véletlen még készítek vmit note2 re, tuti mindent javitok. És köszönöm észrevételeidet. :ok:
Egy KORREKT ember, aki nem kezd el sértegetni, ha ÉPÍTŐ jellegű kritikát kap!
Örülök, hogy ilyen vagy!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Killer

• Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
« Reply #745 Dátum: 2013, 05 14, 18:49:17 »
:ok: Na este lesz dolgom.
Viszont kéretik nem röhögni a kérdésemen, mivel a Not2 toolkit 4.0-ban sincsen benne a T-mobos Not2 lévő rom így nem mertem neki küldeni csak egy sima rootot raktam rá Odin-ból.
Kérdésem csak annyi lenne hogy elég ha Odin-ból dobok rá egy Recoveryt? 

Nem elérhető le_vente

offba
« Reply #746 Dátum: 2013, 05 14, 21:01:02 »
Egy végfok egyidőben, egy pillanatban egy hálózattal képes kommunikálni.
Két, párhuzamosan működő végfok részben megoldás lenne erre, ám ez logikusan közel dupla fogyasztást eredményezne, ezt nem kell továbbragozni, gondolom.
Ráadásul a GSM-rendszer nincs arra felkészítve, hogy mondjuk egy Vodafone hálózaton álló SIM ne tudjon kicsörögni, mert ugyanaz a készülék, amiben egy T-mobilos kártya épp forgalmaz (GPRS adatot vagy beszélgetést, ugyanaz) lefoglalja a készülékben a hangszórót, a mikrofont, és az egész digitális jelfeldolgozást.

Foglalt jelzést SOHA nem a végberendezés ad, hanem azt mindig a központ generálja, már az analóg körtárcsás készülékeknél is így volt 30-35 éve is, amióta crossbar van!!!

Hívásszűrést? Úgy gondolod, hogy amikor az egyik telefonközponttal épp kommunikál a telefon, akkor közvetlenül ELŐTTE elküld egy karaktersort a másik telefonközpontnak, hogy ha abban az elkövetkező 3,5 mp-ben érkezne hívás, akkor nem kapcsolhatót jelentsen? :)
Majd 3,5 mp múlva elküldje a feloldást?
És ha mondjuk egy autópályán 130-cal haladó autóban van a készülék, akkor mintegy 3-4 mp-enként küldözgeti  a vagyok-nemvagyok-vagyok-nemvagyok csomagokat a szolgáltatóknak, felváltva???

Aligha hiszem.

Tényleg ismerni kellene ehhez a GSM-rendszer működését...

Szerintem is, ezért javaslom, olvass utána, You are not allowed to view links. Register or Login vannak a nap alatt...

Pont nem az akku kímélése a gond, hanem a SAR, annak lesz túl magas értéke, emiatt nem csinálnak a nagy gyártók ilyeneket. Erről aztán lehet vitázni, e197-től se pusztult el senki, mondja az egyik oldal...  ;) ... és bizony ez nehezen vitatható, ráadásul egy füles minden ilyen aggályt közömbösít...  :ok:

Az akkuidő e cikk szerint harmadával csökken a valóban 2 kártyát üzemeltető telefonoknál, ez csekély ár a nyereség mellett, de valóban írják, hogy némelyiket plusz akkuval árulják.

Tehát létezik olyasmi, amiről ezek szerint még nem értesültél. Azért gondolom ezt, mert így fogalmaztál:

"Két, párhuzamosan működő végfok részben megoldás lenne erre, ám ..."

Szóval, nem lenne, hanem van megoldás bőven.

Abba nem megyek bele, melyik készülék az, amelyik egyes fajtához tartozik, ******* szerkesztve
A nálunk kaphatóak nagy valószínűséggel valóban nem tudják a DSA funkciót, de talán nem a magyar piac mérvadó eme technológia felméréséhez, ennek okán számos ilyen készülék kapható máshol.

A Samsung kétkártyásai is valóban csak DSS telefonok. De az LG GX500 mindent tud!

Mondjuk, LG-t egyelőre nem vennék, de a kétkártyás se vonz igazán, szerintem a két telefon jobb megoldás néhány szempontból.

rstwingo

• Vendég
« Reply #747 Dátum: 2013, 05 14, 21:43:30 »
:ok: Na este lesz dolgom.
Viszont kéretik nem röhögni a kérdésemen, mivel a Not2 toolkit 4.0-ban sincsen benne a T-mobos Not2 lévő rom így nem mertem neki küldeni csak egy sima rootot raktam rá Odin-ból.
Kérdésem csak annyi lenne hogy elég ha Odin-ból dobok rá egy Recoveryt?

Bőven elég

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: offba
« Reply #748 Dátum: 2013, 05 14, 22:02:23 »
......
Sajnos ************** szerkesztve

Korábban leírtam az SAR értéket, mint a kétSIM-es technológia korrekt megoldásának kerékkötőjét, ezáltal ellehetetlenítőjét. ********szerkesztve

A két akksit azt általában mindegyik kínai telefonhoz gyárilag adják, nem csak a kétSIM-esekhez, egyáltalán nem újkeletű a dolog, régebben egy kisebb és egy nagyobb teljesítményűt, manapság meg ahogy sikerül, általában egyformákat. A két akksi csak kibírja addig, mint egy komoly gyártó egyetlen akkuja... :)

"A nálunk kaphatóak nagy valószínűséggel valóban nem tudják a DSA funkciót"
"A Samsung kétkártyásai is valóban csak DSS telefonok."

Aha, és akkor miről is beszélünk???

Csak elmondom, hogy egy SOKKAL primitívebb készülékről írtam, mint a Samsung vagy LG kétkártyás telefonja.
(Mellesleg nem az ADS-re gondoltál?)

*************** szerkesztve

A lényeg, hogy vagy két végfokos egy kétkártyás telefon (ellenérv a nagy fogyasztás és a magas SAR), vagy pedig egy végfokos, time shift vagy más módszer használatával egyidejűleg csak egy hálózat/SIM aktív.
A másik nem ad foglaltat, sőt, nem is érhető el, amikor a másik aktív.

Egyszerűen nincs más megoldás, a GSM-rendszer nem támogatja az egynél több SIM-es megoldásokat.
Egyetlen törekvés volt rá, amit támogatna, az az ALS, talán az angol Orange (?) hálózatnak volt egy bátortalan próbálkozása, hogy kétvonalas SIM-eket adott ki, egy szolgáltatón belül, a Nokia támogatta is jópár telefonjában, aztán hamvában halt a dolog...

**************szerkesztve
Sir Winston Churchill

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #749 Dátum: 2013, 05 14, 22:29:16 »
Egy KORREKT ember, aki nem kezd el sértegetni, ha ÉPÍTŐ jellegű kritikát kap!
Örülök, hogy ilyen vagy!
Úgy néz ki, ezt a Romot ha nem másért, eme szavakért már megérte elkészítenem. Köszönöm !  :ok: :)