2024, 11 24, 14:38:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116342 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: offba
« Reply #750 Dátum: 2013, 05 14, 23:09:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Korábban leírtam az SAR értéket, mint a kétSIM-es technológia korrekt megoldásának kerékkötőjét, ezáltal ellehetetlenítőjét. Ha nem olvastad, nem az én bajom.

A két akksit azt általában mindegyik kínai telefonhoz gyárilag adják, nem csak a kétSIM-esekhez, egyáltalán nem újkeletű a dolog, régebben egy kisebb és egy nagyobb teljesítményűt, manapság meg ahogy sikerül, általában egyformákat. A két akksi csak kibírja addig, mint egy komoly gyártó egyetlen akkuja... :)

"A nálunk kaphatóak nagy valószínűséggel valóban nem tudják a DSA funkciót"
"A Samsung kétkártyásai is valóban csak DSS telefonok."

Aha, és akkor miről is beszélünk???

Csak elmondom, hogy egy SOKKAL primitívebb készülékről írtam, mint a Samsung vagy LG kétkártyás telefonja.
(Mellesleg nem az ADS-re gondoltál?)

A lényeg, hogy vagy két végfokos egy kétkártyás telefon (ellenérv a nagy fogyasztás és a magas SAR), vagy pedig egy végfokos, time shift vagy más módszer használatával egyidejűleg csak egy hálózat/SIM aktív.
A másik nem ad foglaltat, sőt, nem is érhető el, amikor a másik aktív.

Egyszerűen nincs más megoldás, a GSM-rendszer nem támogatja az egynél több SIM-es megoldásokat.
Egyetlen törekvés volt rá, amit támogatna, az az ALS, talán az angol Orange (?) hálózatnak volt egy bátortalan próbálkozása, hogy kétvonalas SIM-eket adott ki, egy szolgáltatón belül, a Nokia támogatta is jópár telefonjában, aztán hamvában halt a dolog...

Administrator Comment Személyeskedés és provokáció miatt törölve

Lehet töröltetni, elmentettem ezt is ;o)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Killer

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #751 Dátum: 2013, 05 14, 23:11:13 »
Bőven elég
Köszönöm Én is erre emlékeztem csak nem voltam biztos benne.

Nem elérhető Killer

« Reply #752 Dátum: 2013, 05 14, 23:18:07 »
Üdv mki. Ha vkit érdekel. v1.0 feltöltve changeloggal. You are not allowed to view links. Register or Login további részletek esetleg az FB oldalon.
Gyári T-s romra wipe nélkül felraktam eddig jónak tűnik.  :taps:

rstwingo

• Vendég
« Reply #753 Dátum: 2013, 05 15, 08:08:04 »
Megint egy értelmetlen vita  >:( :'( :-X

Aki 2 SIM-st vesz az azért veszi, hogy ne kelljen 2 telefont hordania, minden más nem érdekli  ENNYI

A CC5700-s telefon pedig így kezeli a 2 SIMet

Idézet
mindkét SIM aktív, de ha egyiken beszélsz és közben a másikra érkezik hívás akkor nem elérhető státuszt jelez és elküldi a másikat hangpostára.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #754 Dátum: 2013, 05 15, 10:52:40 »
Semmi gond nincs, ha nem lennének a tudatlan írogatók beírásai és nem jósolnának teljes, párhuzamos elérhetőséget mindkét SIM-en.

Ha valaki leírná, hogy IGEN, tudja, ezek a kompromisszumok vannak, akkor én Isten bizony, eltölteném mással az időmet, mint hogy neki írogassak és elmagyarázzam, miért tudja rosszul.

Szóval akit TUDJA a kompromisszumokat, az elfogadja azokat és nem állít valótlanságokat a kétSIM-es telefonnal kapcsolatban.

"Szóval akit TUDJA a kompromisszumokat, az elfogadja azokat és nem állít valótlanságokat a kétSIM-es telefonnal kapcsolatban."

Roppant mód érdekelne, miről beszélsz, én ugyan nem állítottam valótlanságot, ellentétben veled, bátya!

" eltölteném mással az időmet, mint hogy neki írogassak és elmagyarázzam, miért tudja rosszul."

Töltsd el mással az idődet, mint állandó tévedésekkel és tájékozatlanságról árulkodó jelektől hemzsegő, elmaradt és maradi nézeteidet tükröző hozzászólások írásával, vagy, ha mégsem, akkor tűrd férfiasan, ha kiigazítanak és megkérnek, huppanj le a magas lóról.

**********személyeskedés miatt törölve

Van olyan kétkártyás mobil, amiről azt írtad, lehetetlen, tehát okosodj!

Ebben csak annyi a baj, hogy sajnos az emberek zöme valamiért pont az ilyen ökörségeket jegyzik meg és kántálják máskor, máshol...

Nem magamért próbálkozom ám fényt gyújtani a témában, megvagyok én úgy is, ha az emberek buták, csak zavar, ha megengeded... Ha nem, akkor is ugatni fogok a tévedésekért.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
  • Nem: Dehogynem !
  • Navigáció / Navigation: My Way
  • PDA: i9505
  • PDA ROM: ROM nélkül használom a készülékem.
« Reply #755 Dátum: 2013, 05 15, 13:53:40 »
Termeszetesen nem en lennek ha mar nem lenne teszt alatt az 1.1 es, es  nem mukodne minden maximalisan. Vagyis amig nem mukodik minden 100 san addig dolgozok rajta.  :)
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #756 Dátum: 2013, 05 15, 14:21:55 »
"Szóval akit TUDJA a kompromisszumokat, az elfogadja azokat és nem állít valótlanságokat a kétSIM-es telefonnal kapcsolatban."

Roppant mód érdekelne, miről beszélsz, én ugyan nem állítottam valótlanságot, ellentétben veled, bátya!

" eltölteném mással az időmet, mint hogy neki írogassak és elmagyarázzam, miért tudja rosszul."

Töltsd el mással az idődet, mint állandó tévedésekkel és tájékozatlanságról árulkodó jelektől hemzsegő, elmaradt és maradi nézeteidet tükröző hozzászólások írásával, vagy, ha mégsem, akkor tűrd férfiasan, ha kiigazítanak és megkérnek, huppanj le a magas lóról.

Van olyan kétkártyás mobil, amiről azt írtad, lehetetlen, tehát okosodj!

Ebben csak annyi a baj, hogy sajnos az emberek zöme valamiért pont az ilyen ökörségeket jegyzik meg és kántálják máskor, máshol...

Nem magamért próbálkozom ám fényt gyújtani a témában, megvagyok én úgy is, ha az emberek buták, csak zavar, ha megengeded... Ha nem, akkor is ugatni fogok a tévedésekért.

Sajnos ez a pontatlan maradiság emlékeztet arra, amikor a keret,káva vagy perem nélküli kijelzők megjelenéséről volt szó. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartotta a megjelenésüket, kivitelezésüket. A mindenhez Hozzászólok kényszere már elviselhetetlen.
 Nemrégen a tanácsát követve olyan alkalmazással kapcsolatban, ami forgalmi helyzetek videó rögzítésére szolgál teljesen megváltoztatta az életem. Próbáltam négy fal között teljesíteni azt az elképzelését, amiből hátrányos helyzetbe kerültem.
 A teszt alatt próbáltam felgyorsulni a nappaliból a gyerekszobáig 50 kilométer per óra sebességre, mialatt a szembejövő gyermekem nyakába elhelyezett a rendszámtáblát próbáltam leolvasni félúton az előszobában a kamerával. Nem mondanám sikeresnek a tesztet....
 A megállásal gondjaim adódtak, mert rendszeresen nekivágodtam az erkélyajtónak. Ennek következtében súlyos zúzódásokat szenvedtem.
 A szemben lakó szomszéd másnap reggel a piacon a páromnak azt javasolta hogy inkább nyissa ki az erkélyajtót ha már ennyire ki akarok ugrani, mert a végén még teljesen összezúzom magam az erkély ajtón.
 Mindezek tetejébe még a  gyermekvédelmisek is jelentkeztek, mert az óvodában a gyermekemet nagyon hajszoltnak, kimerültnek találták. A munkahelyemen is megkérdezték mi a sérülések oka.
 Mikor elmondtam nekik, hogy ez csak egy teszt és egy nagyon okos ember javasolta egy fórumon, azóta elég érdekesen néznek rám és még a közös kávézásokból is kimaradok.
 ***************Eltávolítva provokáció miatt!!!!!
Viszont ha mindenki szerint önmaga okos és a másik hülye, akkor most mindenki okos vagy mindenki hülye?  :D

Moderator Comment Legyen vége ennek az adok-kapoknak! Ez vonatkozik a fórumozók minden szintjére, legyen az normál felhasználó, topikgazda vagy support-ER.Rendezzétek privátban, vagy az Off topikban. Köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #757 Dátum: 2013, 05 15, 14:29:14 »
Sajnos ez a pontatlan maradiság emlékeztet arra, amikor a keret,káva vagy perem nélküli kijelzők megjelenéséről volt szó. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartotta a megjelenésüket, kivitelezésüket. A mindenhez Hozzászólok kényszere már elviselhetetlen.
 Nemrégen a tanácsát követve olyan alkalmazással kapcsolatban, ami forgalmi helyzetek videó rögzítésére szolgál teljesen megváltoztatta az életem. Próbáltam négy fal között teljesíteni azt az elképzelését, amiből hátrányos helyzetbe kerültem.
 A teszt alatt próbáltam felgyorsulni a nappaliból a gyerekszobáig 50 kilométer per óra sebességre, mialatt a szembejövő gyermekem nyakába elhelyezett a rendszámtáblát próbáltam leolvasni félúton az előszobában a kamerával. Nem mondanám sikeresnek a tesztet....
 A megállásal gondjaim adódtak, mert rendszeresen nekivágodtam az erkélyajtónak. Ennek következtében súlyos zúzódásokat szenvedtem.
 A szemben lakó szomszéd másnap reggel a piacon a páromnak azt javasolta hogy inkább nyissa ki az erkélyajtót ha már ennyire ki akarok ugrani, mert a végén még teljesen összezúzom magam az erkély ajtón.
 Mindezek tetejébe még a  gyermekvédelmisek is jelentkeztek, mert az óvodában a gyermekemet nagyon hajszoltnak, kimerültnek találták. A munkahelyemen is megkérdezték mi a sérülések oka.
 Mikor elmondtam nekik, hogy ez csak egy teszt és egy nagyon okos ember javasolta egy fórumon, azóta elég érdekesen néznek rám és még a közös kávézásokból is kimaradok.
 Szóval tudomásul kell venni ez a macika fórum, csak az az igaz amit ő állít .
Viszont ha mindenki szerint önmaga okos és a másik hülye, akkor most mindenki okos vagy mindenki hülye?  :D

rotfl

movie

• Vendég
« Reply #758 Dátum: 2013, 05 15, 15:53:22 »
Megint egy értelmetlen vita  >:( :'( :-X

Aki 2 SIM-st vesz az azért veszi, hogy ne kelljen 2 telefont hordania, minden más nem érdekli  ENNYI

A CC5700-s telefon pedig így kezeli a 2 SIMet

''mindkét SIM aktív, de ha egyiken beszélsz és közben a másikra érkezik hívás akkor nem elérhető státuszt jelez és elküldi a másikat hangpostára.''

Errol beszeltunk eddig is,de macika szerint ez totalis hulyeseg,mert nem kivitelezheto. Ugyanis szerinte a gsm halozat erre nem kepes. De meg a telefon szoftvere sem.

Na mindegy,szerintem ertelmetlen vita ez a z egesz,es megint csak egymas torkanak ugranak az emberek,egy artalmatlan muszaki vita miatt. Itt tenyleg nem erdemes semmit sem kerdezni,vagy felvetni bizonyos problemat,esetleg megoldast, mert vannak paran akik nem tudjak elviselni ha nem nekik van igazuk. Kulonben is mindenki hulye,es csak en tudok mindent ,es helyesen! ( :) )
Nem is szenvedek napoleon szindromaban ...

Lenyeg a lenyeg, akinek kell ket kartyas keszulek megveszi,akinek meg nem kell az nem veszi meg. Technikailag meg hogy megoldhato e, ....?  .. hat ugy tunik van belole par fajta .....

Nem elérhető zolee155

• Navigáció / Navigation: iGO primo 2.0 / Navigon EU
  • PDA: Note II GT-N7100 & SII GT-I9100 & Note 10.1LTE GT-N8020
  • PDA ROM: N2->MIUI v5 / S2->4.1 Stock JB / N10.1->4.1.2 Stock
« Reply #759 Dátum: 2013, 05 15, 16:03:04 »

Moderator Comment Legyen vége ennek az adok-kapoknak! Ez vonatkozik a fórumozók minden szintjére, legyen az normál felhasználó, topikgazda vagy support-ER.Rendezzétek privátban, vagy az Off topikban. Köszönöm.

Bocs hogy belevauzok, de azt hittem ennek a topiknak a Note2-ről kellene szólnia. De amint látom innen néhány emberke agy menésén és veszekedésén kívül mást sem látok. Azt a drága mobilnetet meg nem arra akarnám használni, hogy több oldalnyi acsarkodást olvassak/lapozzak el. Az S2 topikról néhányan példát vehetnének. Pl: itt még érdemleges infót nem találtam sem kernel se rom se recovery témában. Szerintem lassan olvasni se jövök ide, nem hogy kérdezni. Tudom ha kell info ott a gugli, meg az XDA; de akkor ez a topik meg minek van?
Moderátortól elnézést az OFF témájú kissé hosszú hsz.-ért, de ezt már én sem tudtam szó nélkül hagyni.

Tapatalk 2 + Note 2 bárhol bármikor

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #760 Dátum: 2013, 05 15, 16:04:17 »
''mindkét SIM aktív, de ha egyiken beszélsz és közben a másikra érkezik hívás akkor nem elérhető státuszt jelez és elküldi a másikat hangpostára.''

Errol beszeltunk eddig is,de macika szerint ez totalis hulyeseg,mert nem kivitelezheto. Ugyanis szerinte a gsm halozat erre nem kepes. De meg a telefon szoftvere sem.

Na mindegy,szerintem ertelmetlen vita ez a z egesz,es megint csak egymas torkanak ugranak az emberek,egy artalmatlan muszaki vita miatt. Itt tenyleg nem erdemes semmit sem kerdezni,vagy felvetni bizonyos problemat,esetleg megoldast, mert vannak paran akik nem tudjak elviselni ha nem nekik van igazuk. Kulonben is mindenki hulye,es csak en tudok mindent ,es helyesen! ( :) )
Nem is szenvedek napoleon szindromaban ...

Lenyeg a lenyeg, akinek kell ket kartyas keszulek megveszi,akinek meg nem kell az nem veszi meg. Technikailag meg hogy megoldhato e, ....?  .. hat ugy tunik van belole par fajta .....
:ok: :) ;)
ideznem önmagam, de sajna: " ***************Eltávolítva provokáció miatt!!!!! "
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #761 Dátum: 2013, 05 15, 16:04:34 »
Kár, hogy nem azt olvasod, amit írtam...
Foglalt jelzésről írtam. Le nem írtam a hangposta szót. Eddig.
Nyilvánvaló, hogy ha engedélyezve van a hangposta, akkor amennyiben kikapcsoltnak, hálózatról lejelentkezettnek érzékeli az adott SIM-et a központ (mert a telefon a másik SIM-et használja épp, a 2-es SIM-et lekapcsolta a hálózatról), akkor HP-re fog menni a hívás. A központ által. És nem a készülék által!

De térjünk vissza az eredeti állításra:

Itt van egy bekezdés, mely így kezdődik:
"Első nekifutásra már jól indul a dolog...."

Nos, az ebben foglaltakra reagáltam, ha még emlékszik rá valaki. Azóta már oda-vissza többször elverték rajtam,  a kijelentéseimen a port, csak épp - úgy tűnik - azt a fáradságot nem vette senki, hogy elolvassa az eredeti cikket, amire írtam, amit...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #762 Dátum: 2013, 05 15, 16:08:05 »
Bocs hogy belevauzok, de azt hittem ennek a topiknak a Note2-ről kellene szólnia. De amint látom innen néhány emberke agy menésén és veszekedésén kívül mást sem látok. Azt a drága mobilnetet meg nem arra akarnám használni, hogy több oldalnyi acsarkodást olvassak/lapozzak el. Az S2 topikról néhányan példát vehetnének. Pl: itt még érdemleges infót nem találtam sem kernel se rom se recovery témában. Szerintem lassan olvasni se jövök ide, nem hogy kérdezni. Tudom ha kell info ott a gugli, meg az XDA; de akkor ez a topik meg minek van?
Moderátortól elnézést az OFF témájú kissé hosszú hsz.-ért, de ezt már én sem tudtam szó nélkül hagyni.
Igazad van, elnézést, valaki berakta ide az helyett a ConCorde (kínai) két SIM-es témát, és én arra reagáltam. Át kellett volna rakni az OFF-ba azt a hsz-t és akkor ott lennének a reakciók rá...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #763 Dátum: 2013, 05 15, 16:26:04 »
Korábban leírtam az SAR értéket, mint a kétSIM-es technológia korrekt megoldásának kerékkötőjét, ezáltal ellehetetlenítőjét.
És mivel én korrekt vagyok, le is írom, hol és mikor...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

« Reply #764 Dátum: 2013, 05 15, 18:54:40 »
És mivel én korrekt vagyok, le is írom, hol és mikor...

Aztán ezek a szavak ismerősek-e?

„Korábban leírtam az SAR értéket, mint a kétSIM-es technológia korrekt megoldásának kerékkötőjét, ezáltal ellehetetlenítőjét.”

Remélem igen, mert te írtad…

Sőt, talán erre is emlékszel, hiszen ezt is te írtad:

„Két, párhuzamosan működő végfok részben megoldás lenne erre, ám ez logikusan közel dupla fogyasztást eredményezne, ezt nem kell továbbragozni, gondolom.”

Nos, ha lehetne, érjünk a végére a MOSAKODÁSNAK ÉS FOGLALJUK ÖSSZE, MIK A TÉNYEK:

Rengeteg olyan készülék létezik, melyek aktív két SIM-es megoldást használnak, gyárt ilyet az LG is, már megírtam, melyik.
Valóban, mivel ezeknek nagyobb a SAR értékük, a nagy gyártók nem ezeket, hanem a standby-féléket favorizálják, pl. Samsung, ami azt jelenti, hogy az egyiken való beszélgetés közben a másikra érkező hívás nem is érkezik, hiszen a rendszer felé kikapcsoltnak látszik, így vagy nem elérhető, vagy hangpostára irányítja a hívást.
Fontos tudni, hogy olyan megoldás is van, ahol egyidőben megy a hívás az egyik, net a másik SIM rovására.

Az is logikus, hogy a két GSM modul egyidejű működése az aktív megoldás esetén valamivel nagyobb akku fogyasztást eredményez, de egyáltalán nem végzeteset és ha nem is mindegyikhez, de sokhoz adnak eleve egy tartalék akksit. Nem minden kínai telefonhoz, ez nem igaz.

Valóban, beszélsz te ilyet, meg később olyat, ember legyen a talpán, aki követni tud, no meg akar…,
De a korrektségedet megkérdőjelezem mindaddig, amíg elnézést nem kérsz a nagy tévedéseidért, melyeken oly elegánsan tovasiklasz, vagy egyéb esetben kimagyarázni próbálsz, mint legutóbb a Viber témát, ahol kvázi leseggfejeztél mindenkit, aki nem tudja, mik a beállítások és nem tudja, hogy alapértelmezésben nincs bekapcsolva a kritizált funkció.
Aztán, mint többször már, az derült ki, hogy TE TÉVEDTÉL, de se elismerni, se elnézést kérni nem alkalmas a billentyűzeted…

Cseréld le, kérlek egy olyanra, ami alkalmas a hamu szórására!

Nem elérhető Killer

« Reply #765 Dátum: 2013, 05 15, 21:22:45 »
Termeszetesen nem en lennek ha mar nem lenne teszt alatt az 1.1 es, es  nem mukodne minden maximalisan. Vagyis amig nem mukodik minden 100 san addig dolgozok rajta.  :)
Nem sürgetés képen de van rá esély hogy a hétvégére meglesz? 

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #766 Dátum: 2013, 05 15, 21:48:26 »
Nem sürgetés képen de van rá esély hogy a hétvégére meglesz?
Péntekre. Már most is meg van. Egy két dolog még..Nem találom XDA - n. Vmi hiányzik a hívásfelvételhez... Idegesít picit.  >:(
Kérlek, ha privátra nem mindig válaszolok, értsd meg. Nem illetlenségből teszem.

rstwingo

• Vendég
« Reply #767 Dátum: 2013, 05 15, 22:20:58 »
Péntekre. Már most is meg van. Egy két dolog még..Nem találom XDA - n. Vmi hiányzik a hívásfelvételhez... Idegesít picit.  >:(

Nem tudom hogy használod vagy akarod használni, de a mostani hívás felvételhez kell egy segéd fájl
aminek a neve acrs.apk ez a system\app mappába kell tenni

rstwingo

• Vendég
« Reply #768 Dátum: 2013, 05 15, 22:36:05 »
Nem tudom hogy használod vagy akarod használni, de a mostani hívás felvételhez kell egy segéd fájl

Én így használom és tökéletes You are not allowed to view links. Register or Login
Benne van a már említett apk is, nézd meg, hátha tudod használni

Nem elérhető R2D20208

• Support-ER
« Reply #769 Dátum: 2013, 05 15, 22:37:50 »
Köszönöm !  :ok:

rstwingo

• Vendég
« Reply #770 Dátum: 2013, 05 15, 22:41:18 »
Igazad van, elnézést, valaki berakta ide az helyett a ConCorde (kínai) két SIM-es témát, és én arra reagáltam. Át kellett volna rakni az OFF-ba azt a hsz-t és akkor ott lennének a reakciók rá...
Csak csendben jegyezném meg, hogy a Concorde Magyar cég, csak kinában rakatja össze a cuccait, de a romot Budapesten csinálják rá

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #771 Dátum: 2013, 05 15, 23:46:07 »
Csak csendben jegyezném meg, hogy a Concorde Magyar cég, csak kinában rakatja össze a cuccait, de a romot Budapesten csinálják rá
Igen, de ettől még kínai a mobiltelefon, az ott bevett alkatrészekből, az ottani gyártási minőségben, kivitelezésben készülnek, ezzel tudnak olcsók lenni, aláverni a nagyoknak.
Amiben viszont egyedülállók a kínai termékek között, hogy KONTROLL ALATT van a kinti gyár, és VAN itthoni szerviz, nem gazdátlan, innen-onnan összekapart készülékek, hanem valós honi szervizhálózat van mögötte.
(Lassan 10 éve évente ~4 hetet töltök Kínában, rettenet, micsoda szutykokat lehet kint látni, mobiltelefonnak nevezve... :D )

Ám amiért olcsók tudnak lenni, az az, hogy nem kell költeni igazi komoly fejlesztésre, nem költenek reklámra és nem költenek innovációra, a mások által kifejlesztett dolgokat veszik át, abból is az olcsóbbakat.
(Láthatjuk, hogy ha költenek mindezekre (lásd: HTC), amire a nagyok, akkor semmivel nem tudnak olcsóbbak lenni azonos minőség mellett, sőt!)
Ettől függetlenül meglepően jók a termékeik ár-teljesítmény hányadosa, teszteltem is a 10 collos tabjukat, tetszett is, persze az ár-teljesítmény arány figyelembe vételével...

Ha valaki dacból nem akarja, vagy valós anyagi helyzettől vezéreltetve nem tudja megvenni a csúcskészülékeket és megelégszik a bevallottan másodvonalbeli képességekkel (kevés ROM, kevés RAM, olcsó (általábban MTK) processzor, olcsó kijelző, olcsó érintőképernyő), hajlandó a kompromisszumra, akkor meg lesz elégedve, főleg, mert a pénztárnál is jelentkezik ez az olcsóság, nem csak a komponensekben.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #772 Dátum: 2013, 05 16, 15:36:18 »
Kedves Fórumtársak!
Valakinek volt már valamilyen tapasztalata a Note 8.0-ról? (N5100)
Akkora a csend körülötte, mintha nem is létezne.
Mondjuk ahogy kinéz, inkább egy XXXXL-es telefon.  >:(
Én egy pont ilyet szeretnék TABLET-ben! :)
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #773 Dátum: 2013, 05 16, 15:41:34 »
Kedves Fórumtársak!
Valakinek volt már valamilyen tapasztalata a Note 8.0-ról? (N5100)
Akkora a csend körülötte, mintha nem is létezne.
Mondjuk ahogy kinéz, inkább egy XXXXL-es telefon.  >:(
Én egy pont ilyet szeretnék TABLET-ben! :)
Hallottam róla, hogy meg FOG jelenni, de bevallom, hogy megjelent már, arról nem is tudtam...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #774 Dátum: 2013, 05 16, 16:36:21 »
Hallottam róla, hogy meg FOG jelenni, de bevallom, hogy megjelent már, arról nem is tudtam...
Mint telefon, nagyon állat!  :D