És mivel én korrekt vagyok, le is írom, hol és mikor...
You are not allowed to view links.
Register or Login
Aztán ezek a szavak ismerősek-e?
„Korábban leírtam az SAR értéket, mint a kétSIM-es technológia korrekt megoldásának kerékkötőjét, ezáltal ellehetetlenítőjét.”
Remélem igen, mert te írtad…
Sőt, talán erre is emlékszel, hiszen ezt is te írtad:
„Két, párhuzamosan működő végfok részben megoldás lenne erre, ám ez logikusan közel dupla fogyasztást eredményezne, ezt nem kell továbbragozni, gondolom.”
Nos, ha lehetne, érjünk a végére a MOSAKODÁSNAK ÉS FOGLALJUK ÖSSZE, MIK A TÉNYEK:
Rengeteg olyan készülék létezik, melyek aktív két SIM-es megoldást használnak, gyárt ilyet az LG is, már megírtam, melyik.
Valóban, mivel ezeknek nagyobb a SAR értékük, a nagy gyártók nem ezeket, hanem a standby-féléket favorizálják, pl. Samsung, ami azt jelenti, hogy az egyiken való beszélgetés közben a másikra érkező hívás nem is érkezik, hiszen a rendszer felé kikapcsoltnak látszik, így vagy nem elérhető, vagy hangpostára irányítja a hívást.
Fontos tudni, hogy olyan megoldás is van, ahol egyidőben megy a hívás az egyik, net a másik SIM rovására.
Az is logikus, hogy a két GSM modul egyidejű működése az aktív megoldás esetén valamivel nagyobb akku fogyasztást eredményez, de egyáltalán nem végzeteset és ha nem is mindegyikhez, de sokhoz adnak eleve egy tartalék akksit. Nem minden kínai telefonhoz, ez nem igaz.
Valóban, beszélsz te ilyet, meg később olyat, ember legyen a talpán, aki követni tud, no meg akar…,
De a korrektségedet megkérdőjelezem mindaddig, amíg elnézést nem kérsz a nagy tévedéseidért, melyeken oly elegánsan tovasiklasz, vagy egyéb esetben kimagyarázni próbálsz, mint legutóbb a Viber témát, ahol kvázi leseggfejeztél mindenkit, aki nem tudja, mik a beállítások és nem tudja, hogy alapértelmezésben nincs bekapcsolva a kritizált funkció.
Aztán, mint többször már, az derült ki, hogy TE TÉVEDTÉL, de se elismerni, se elnézést kérni nem alkalmas a billentyűzeted…
Cseréld le, kérlek egy olyanra, ami alkalmas a hamu szórására!