2024, 11 24, 16:39:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169753 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Dettyka

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: S3C6410
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1625 Dátum: 2013, 12 20, 18:40:28 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mindent jo helyre raksz az Odinban? A letöltesek rendben vannak?

Én úgy gondolnám hogy mindent jó helyre, mert magában a file nevekben benne van hogy hova kell rakni.  A 4.3 esetében csak egy file van, ugye azt a pda hoz. A másik 5 file-os romban pedig benne van a file névben h mit hova. Pit, bootloader stb. Úgy gondolnám hogy a letöltés is jó mivel, 2x is letöltöttem és ugyan az a hiba. :(

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #1626 Dátum: 2013, 12 20, 18:53:18 »
Én úgy gondolnám hogy mindent jó helyre, mert magában a file nevekben benne van hogy hova kell rakni.  A 4.3 esetében csak egy file van, ugye azt a pda hoz. A másik 5 file-os romban pedig benne van a file névben h mit hova. Pit, bootloader stb. Úgy gondolnám hogy a letöltés is jó mivel, 2x is letöltöttem és ugyan az a hiba. :(
Kies tudom sok embernek nem jön be, de probald azzal.
Ill mind a kettö verzioval. Mivel mar probaltad a 4.3-at akkor a  Samsung_Kies_3.2.13114_22-val. Az van a 4.3-as romokhoz:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1627 Dátum: 2013, 12 20, 19:13:56 »
Kies tudom sok embernek nem jön be, de probald azzal.
Ill mind a kettö verzioval. Mivel mar probaltad a 4.3-at akkor a  Samsung_Kies_3.2.13114_22-val. Az van a 4.3-as romokhoz:

Megpróbáltam. Az a helyzet hogy kies3-ra azt írja hogy nem támogatott eszköz. Kies 2 vel régebben is volt már gondom, mert arra sem enged csatlakozni. :(

wallachi

• Vendég
« Reply #1628 Dátum: 2013, 12 20, 19:28:27 »
Nem jo az odin verziod. 3.40 el probald meg. Ne a legujabal mert az nalam sem megy

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1629 Dátum: 2013, 12 20, 19:30:35 »
Megpróbáltam. Az a helyzet hogy kies3-ra azt írja hogy nem támogatott eszköz. Kies 2 vel régebben is volt már gondom, mert arra sem enged csatlakozni. :(

:hmm: :hmm: :hmm: Ez egyre izgibb..
Sajna több ötletem nincs...
Odin 3.09 verzioval csinaltad?

Nem jo az odin verziod. 3.40 el probald meg. Ne a legujabal mert az nalam sem megy

vagy a legjobb a 3.07
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1630 Dátum: 2013, 12 20, 19:49:33 »
Köszönöm szépen hogy próbáltok segíteni. Sajnos egyik variáció sem jó. Próbáltam a 3.0.4-gyel is és a 3.0.7-tel is. egyik sem jött be. Már kezdem feladni :(

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1631 Dátum: 2013, 12 20, 20:22:49 »
Úgy néz ki sikerült megoldani a problémát. (kopp kopp kopp) Ha nem baj linkelném hogy melyik megoldással, hátha valakinek hasonló problémája lesz. 

Köszi fiúk mégegyszer!

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1632 Dátum: 2013, 12 20, 20:30:52 »
Megerősítem a dolgokat! 100%-os a telefon. 4.3 droiddal, viszont nincs magyar nyelv beállítási lehetőség. Mostmár nem merek belefogni, szerintetek mit csináljak? Töltsem le az XEH fw-t és odin 3.0.7-tel tegyem föl vagy mit tanácsoltok?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1633 Dátum: 2013, 12 20, 20:49:10 »
Megerősítem a dolgokat! 100%-os a telefon. 4.3 droiddal, viszont nincs magyar nyelv beállítási lehetőség. Mostmár nem merek belefogni, szerintetek mit csináljak? Töltsem le az XEH fw-t és odin 3.0.7-tel tegyem föl vagy mit tanácsoltok?
Amikor kerdeztem ill ajanlottam a Kiest, akkor a "Telefon helyreallitasa" menüre gondoltam.  ;)

-ha az IMEI szam stimmel es minden müködik, akkor proba a XEH 4.3. wallachi megoldasaval. Elötte teljes wipe.

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1634 Dátum: 2013, 12 20, 20:59:30 »
Amikor kerdeztem ill ajanlottam a Kiest, akkor a "Telefon helyreallitasa" menüre gondoltam.  ;)

-ha az IMEI szam stimmel es minden müködik, akkor proba a XEH 4.3. wallachi megoldasaval. Elötte teljes wipe.

Jaaaaa!! éértem! :) Akkor azt hittem h meg kell várni h csatlakozzon a kieshez. De akkor köszönöm! :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #1635 Dátum: 2013, 12 20, 21:09:44 »
Jaaaaa!! éértem! :) Akkor azt hittem h meg kell várni h csatlakozzon a kieshez. De akkor köszönöm! :)
Nem gond.(Azt hittem, hogy egyertelmü vagyok maga a Kies ajanlasaval.  :)   Erre jo meg a driverek telepitesere. ) Uazt csinaltad vele..  :ok:

Nem elérhető Lizzard

• PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXEMG4
« Reply #1636 Dátum: 2013, 12 21, 14:59:14 »
Üdv!
Van tapasztalatotok ezzel a rommal kapcsolatban? Érdemes felrakni?
Nekem még gyári 4.1.2 van fenn.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1637 Dátum: 2013, 12 21, 16:40:26 »
Üdv!
Van tapasztalatotok ezzel a rommal kapcsolatban? Érdemes felrakni?
Nekem még gyári 4.1.2 van fenn.

Nálam jól működött, bár néha voltak pillanatnyi gondolkozások. Benne vannak a Note3-as cuccok, amiket sosem használtam, ahogy a Note2-eseket sem nagyon a multiwindow kivételével.

Nem elérhető Lizzard

Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1638 Dátum: 2013, 12 21, 17:17:37 »
Nálam jól működött, bár néha voltak pillanatnyi gondolkozások. Benne vannak a Note3-as cuccok, amiket sosem használtam, ahogy a Note2-eseket sem nagyon a multiwindow kivételével.
Értem Köszi. cf-auto-root után mentem az efs-t.  Mehet is fel vagy kell még utána másik recowery és csak aztán rakom az új romot. Screen mirroring is megy benne vajon?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1639 Dátum: 2013, 12 21, 17:20:50 »
Értem Köszi. cf-auto-root után mentem az efs-t.  Mehet is fel vagy kell még utána másik recowery és csak aztán rakom az új romot. Screen mirroring is megy benne vajon?

Gyári recoveryvel nem tudsz zip romot telepíteni.

Nem elérhető Lizzard

Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1640 Dátum: 2013, 12 21, 18:00:48 »
Gyári recoveryvel nem tudsz zip romot telepíteni.
Ok. Felrakok egy PhilZ touch-ot odinból akkor utána mehet a rom? Nem lesz gond h neken 4.1.2 van?

wallachi

• Vendég
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1641 Dátum: 2013, 12 21, 18:03:53 »
Ok. Felrakok egy PhilZ touch-ot odinból akkor utána mehet a rom? Nem lesz gond h neken 4.1.2 van?

Ha megcsinalod rendesen a full wipe-ot elotte akkor semmi gond nem lesz

Nem elérhető Lizzard

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1642 Dátum: 2013, 12 21, 18:14:30 »
Ha megcsinalod rendesen a full wipe-ot elotte akkor semmi gond nem lesz
Zsír Köszi. Ezt a KNOX dolgot akarom elkerülni. Akkor így felpakolgatok mindent és nyomom is a romot.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1643 Dátum: 2013, 12 22, 16:17:04 »
Tegnap miután végiggondoltam az eddigi - sokszor felesleges - rom telepítéseket, elszántam magam és felraktam a 4.3-at mindenestül. Igen, az új bootloaderrel együtt. Wallachi-nak köszönhetően megvolt már a kellő információ, hogy csak root esetén (Kingo-val) a számlálók valóban érintetlenek maradnak és ez már nekem elég is. Ezzel már használható a Wanam Xposed és ami fontosabb, a You are not allowed to view links. Register or Login. Persze letiltottam a számomra felesleges dolgokat.
Azt kell mondjam szűk egy nap után, hogy tényleg nagyon kedvező a fogyasztás, készenléti módban szinte nem is fogyaszt, pedig minden úgy van rajta, ahogy szokott.
Azért is tettem ezt, hogy ezek után rá legyek kényszerítve, hogy ne telepítsek romot feleslegesen, amikor jól működik a készülék, mert akkor a garancia ugrik. Így más sokkal hasznosabb dologgal tölthetem az időmet, miközben ez a kütyü jól működik. :)

wallachi

• Vendég
« Reply #1644 Dátum: 2013, 12 22, 17:48:22 »
Tegnap miután végiggondoltam az eddigi - sokszor felesleges - rom telepítéseket, elszántam magam és felraktam a 4.3-at mindenestül. Igen, az új bootloaderrel együtt. Wallachi-nak köszönhetően megvolt már a kellő információ, hogy csak root esetén (Kingo-val) a számlálók valóban érintetlenek maradnak és ez már nekem elég is. Ezzel már használható a Wanam Xposed és ami fontosabb, a You are not allowed to view links. Register or Login. Persze letiltottam a számomra felesleges dolgokat.
Azt kell mondjam szűk egy nap után, hogy tényleg nagyon kedvező a fogyasztás, készenléti módban szinte nem is fogyaszt, pedig minden úgy van rajta, ahogy szokott.
Azért is tettem ezt, hogy ezek után rá legyek kényszerítve, hogy ne telepítsek romot feleslegesen, amikor jól működik a készülék, mert akkor a garancia ugrik. Így más sokkal hasznosabb dologgal tölthetem az időmet, miközben ez a kütyü jól működik. :)

:D :ok: :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1645 Dátum: 2013, 12 22, 17:53:42 »
:D :ok: :taps:

Szerintem neked sem a DME6 van már a készülékeden, ideje javítani a profilodat. ;)

wallachi

• Vendég
« Reply #1646 Dátum: 2013, 12 22, 18:25:49 »
Szerintem neked sem a DME6 van már a készülékeden, ideje javítani a profilodat. ;)

Mostanaban annyit cserelgettem, hogy nem lattam ertelmet atirni a profilt :)

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1647 Dátum: 2013, 12 22, 19:04:24 »
Sziasztok!
Még mindig nagy problémával küszködök. A napokban már írtam, hogy odinnal próbáltam a 4.3-at felrakni, de failt írt az odin, és csak kiessel tudtam helyreállítani a szoftvert. Minden jó is lett, kivéve hogy amit letölt nekem a kies az igaz hogy 4.3-as, de egy kínai szoftver, magyar nyelv nélkül. Gondoltam semmi gond, hát megvan az XEH is. De az odin folyamatosan failt ír, akár hogy próbáltam. Már kaptam tippet is hogy mit hogy csináljah wallachi-tól, de semmi. ugyan az a probléma, fail fail fail....:( :(  :'( ...Esetleg van más alternatíva a kiesen és odinon kívül rom telepítésre? Ha igen segítenétek nekem? Köszönöm szépen!

wallachi

• Vendég
« Reply #1648 Dátum: 2013, 12 22, 19:17:17 »
Sziasztok!
Még mindig nagy problémával küszködök. A napokban már írtam, hogy odinnal próbáltam a 4.3-at felrakni, de failt írt az odin, és csak kiessel tudtam helyreállítani a szoftvert. Minden jó is lett, kivéve hogy amit letölt nekem a kies az igaz hogy 4.3-as, de egy kínai szoftver, magyar nyelv nélkül. Gondoltam semmi gond, hát megvan az XEH is. De az odin folyamatosan failt ír, akár hogy próbáltam. Már kaptam tippet is hogy mit hogy csináljah wallachi-tól, de semmi. ugyan az a probléma, fail fail fail....:( :(  :'( ...Esetleg van más alternatíva a kiesen és odinon kívül rom telepítésre? Ha igen segítenétek nekem? Köszönöm szépen!

A KIES-en kivul ezt is feltetted? :SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe

Esetleg probald meg atdugni a kabelt egy masik usb csatlakozoba

Nem elérhető Dettyka

• PFC Fan
« Reply #1649 Dátum: 2013, 12 22, 19:42:04 »
persze az is felvan telepítve és már próbáltam az uSB-t máshova is dugni. Sajna semmi :(