2024, 11 24, 18:56:28
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik  (Megtekintve 169757 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

wallachi

• Vendég
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Rom Topik
« Reply #1575 Dátum: 2013, 11 25, 14:28:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi a választ! A fejlesztői beállítás teljesen kiment a fejemből, pedig asszony S3-ra már beizzítottam a 4.3-at >:(

A korábbi Omega romokban valóban a hívásbeállításokban voltak a rögzítés opciói. A 18-ban már van egy külön Omega Settings program, ide került át. A 19-ben is bent van a leírás alapján, csak még nem találtam meg  :hmm:

A visszatérés simán nandroid backup-ból, előtte hegyomlásnyi wipe-al és teljesen jól működik a régi rendszer. Azt azért hozzá teszem, hogy közel negyven percig szöszölt a CWM vele. Az első tíz perc után már nem voltam nagyon nyugodt  :D  Rápróbálnék én szívesen, mert tetszett a gördülékenysége, de határidős munkákat "sajnos" előnyben kell részesítenem  :)

Full wipe-ok,es formatok kellenek telepites elott, foleg ha most tersz at 4.3-ra. Az uj 4.3 teljesen mas perticiokat hoz letre,mashova kerulnek a telepites soran a fajlok.
Hivasrogzitest nem talaltam en sem, es a call buttont sem jeleniti meg meg xplosed beallitasra sem.
Regi bootloaderrel nem lesz wifi,ahhoz elobb fel kell tenni az ujat. Utana minden oke

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #1576 Dátum: 2013, 11 25, 14:31:07 »
Full wipe-ok,es formatok kellenek telepites elott, foleg ha most tersz at 4.3-ra. Az uj 4.3 teljesen mas perticiokat hoz letre,mashova kerulnek a telepites soran a fajlok.
Hivasrogzitest nem talaltam en sem, es a call buttont sem jeleniti meg meg xplosed beallitasra sem.
Regi bootloaderrel nem lesz wifi,ahhoz elobb fel kell tenni az ujat. Utana minden oke
Az új bootloaderről viszont nincs visszaút, nem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

wallachi

• Vendég
« Reply #1577 Dátum: 2013, 11 25, 14:55:03 »
Az új bootloaderről viszont nincs visszaút, nem...

Ezt meg nem is tudom honnan vetted? A hivatalos frissitesu bootloaderrol nincs vissza ! A fozott romokhoz kiadott wifi fixes es tarsairol siman lehet mindent csinalni,oda vissza flashelni. Kiprobaltam, tudom...MJ5-rol siman visszament a regi DME6-os is repartossal..

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #1578 Dátum: 2013, 11 25, 15:44:55 »
Ezt meg nem is tudom honnan vetted? A hivatalos frissitesu bootloaderrol nincs vissza ! A fozott romokhoz kiadott wifi fixes es tarsairol siman lehet mindent csinalni,oda vissza flashelni. Kiprobaltam, tudom...MJ5-rol siman visszament a regi DME6-os is repartossal..

Pontosan!
Sőt, MK4 bootloader-ről is vissza lehet jönni, csak azt a Dörmögő Dömötör-ben nem olvasni...  ;)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1579 Dátum: 2013, 11 25, 16:06:51 »

Pontosan!
Sőt, MK4 bootloader-ről is vissza lehet jönni, csak azt a Dörmögő Dömötör-ben nem olvasni...  ;)

Azt meg hogy? Erről lemaradtam...

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1580 Dátum: 2013, 11 25, 16:45:26 »
Probaltam,sajnos nem mukodik. Illetve mukodik,csak elmegy tole a wifi.
Semmi mas baja nem lesz,csak a wifi szunik meg. Meg nem volt idom atnezni ,illetve atirni a temat, de szerintem megoldom hamarosan ha kozben meg nem csinaljak helyettem :) En is hasznaltam a mixed temat,nagyon bejott. Sajnalnam elvesziteni
Ha tudsz angolul, rákérdezhetnél az xda-n az omega topicban. Az enyém erre nem elég.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #1581 Dátum: 2013, 11 25, 20:16:09 »
Azt meg hogy? Erről lemaradtam...

Akár így:

"flash a stock 4.1.2 with BL ( like dmg1) via odin . the first flash will reset your BL . if you got a problem "odin failed" during this flash retry again, it should works."

You are not allowed to view links. Register or Login írta zohawkish, a Hawkish ROM készítője, lejjebb valaki meg is erősíti.

De a nemrég említett repart-os ROM is tuti megoldja.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1582 Dátum: 2013, 11 25, 20:42:19 »

Akár így:

"flash a stock 4.1.2 with BL ( like dmg1) via odin . the first flash will reset your BL . if you got a problem "odin failed" during this flash retry again, it should works."

You are not allowed to view links. Register or Login írta zohawkish, a Hawkish ROM készítője, lejjebb valaki meg is erősíti.

De a nemrég említett repart-os ROM is tuti megoldja.

Végül is az utóbbi logikus. Működnie kell, mivel újra partícionálja a tárat.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #1583 Dátum: 2013, 11 30, 23:34:25 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Most szeretném felrakni a You are not allowed to view links. Register or Login romot.

Azt írja, hogy rakjam fel az MJ5 bootloadert de a belinkelt fájlt az odin nem tudta flashelni (FAIL hibaüzenettel leállt).

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a sorrend? Előbb a bootloader utána a rom? Vagy fordítva? Esetleg valaki be tudna linkelni egy MJ5-öt? A mellékelt modemet muszáj telepíteni vagy opcionális?

Előre is köszönöm!

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
« Reply #1584 Dátum: 2013, 12 03, 09:02:21 »
Szerintetek az új 4.3 sammobile-os ROM-ok közül melyik tartalmaz magyar nyelvet?
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ

Nem elérhető le_vente

« Reply #1585 Dátum: 2013, 12 03, 12:50:20 »
Szerintetek az új 4.3 sammobile-os ROM-ok közül melyik tartalmaz magyar nyelvet?

Röviden?

Mindegyik.

Hosszabban: az európaiak tutira, de ami nem, arra a You are not allowed to view links. Register or Login-t eresztheted rá.

Nem elérhető le_vente

« Reply #1586 Dátum: 2013, 12 03, 12:59:27 »
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Most szeretném felrakni a You are not allowed to view links. Register or Login romot.

Azt írja, hogy rakjam fel az MJ5 bootloadert de a belinkelt fájlt az odin nem tudta flashelni (FAIL hibaüzenettel leállt).

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a sorrend? Előbb a bootloader utána a rom? Vagy fordítva? Esetleg valaki be tudna linkelni egy MJ5-öt? A mellékelt modemet muszáj telepíteni vagy opcionális?

Előre is köszönöm!

Nos, a bootloader-t a ROM után telepítsd! De ha nem megy, vagy nem akarod, akkor a You are not allowed to view links. Register or Login is jó lehet.

Tehát a WiFi patch is elegendő, de ott van link a BL-hez is. Ez a megoldás mindegyik MK4 alapú ROM-hoz jó tudtommal.

A modem opcionális. Vigyázni kell vele, régi modemmel elszáll az IMEI. Ha 4.1.2-ről lépsz 4.3-ra, előtte mindent ments! EFS mappa, külső/belső SD, nand backupot is csinálj és mentsd. Csak a biztonság kedvéért.

Nem elérhető axelbox

• PDA: HTC TOUCH PRO 2
  • PDA ROM: 2.07.401.1
« Reply #1587 Dátum: 2013, 12 03, 20:43:21 »
Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni.N7100-on Android 4.1.2 omega romot lecserélten 4.3 omega romra és a wifit nem lehet aktiválni. :( Tudtok rá megoldást? Előre is köszönöm.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1588 Dátum: 2013, 12 03, 20:49:07 »
Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni.N7100-on Android 4.1.2 omega romot lecserélten 4.3 omega romra és a wifit nem lehet aktiválni. :( Tudtok rá megoldást? Előre is köszönöm.
Az omega oldalán az xda-n ott van a megoldás:
3. If you are having the old bootloader WiFi will not work, flash this You are not allowed to view links. Register or Login file with odin. Credits to dr.ketan for the You are not allowed to view links. Register or Login
If you are using the new bootloader you do not need to flash this fix, WiFi will work.

Nem elérhető axelbox

« Reply #1589 Dátum: 2013, 12 03, 20:55:57 »
le tudnád írni hogyan tudom használni?

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #1590 Dátum: 2013, 12 03, 20:59:46 »
le tudnád írni hogyan tudom használni?
Telepíted pc odinnal, es örülsz.  ;)

Nem elérhető axelbox

« Reply #1591 Dátum: 2013, 12 03, 21:00:51 »
nem tudom hogyan kell,segítenél?.Win8.1 oprendszerem van.

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #1592 Dátum: 2013, 12 03, 23:00:12 »

Nos, a bootloader-t a ROM után telepítsd! De ha nem megy, vagy nem akarod, akkor a You are not allowed to view links. Register or Login is jó lehet.

Tehát a WiFi patch is elegendő, de ott van link a BL-hez is. Ez a megoldás mindegyik MK4 alapú ROM-hoz jó tudtommal.

A modem opcionális. Vigyázni kell vele, régi modemmel elszáll az IMEI. Ha 4.1.2-ről lépsz 4.3-ra, előtte mindent ments! EFS mappa, külső/belső SD, nand backupot is csinálj és mentsd. Csak a biztonság kedvéért.

Köszönöm, végülis felment a bootloader (előbb a BL utána a ROM) Tökéletesen működik. Valami miatt nem akarta elsőre flashelni.

Nem elérhető nababika

• PDA: Note 2
  • PDA ROM: DN3 Ditto Note 3.1
« Reply #1593 Dátum: 2013, 12 03, 23:04:17 »
nem tudom hogyan kell,segítenél?.Win8.1 oprendszerem van.

Ha meg nincs samu driver a gépen, letöltöd a kies-t a Samsung oldaláról és telepíted driverestol. Utána torold a kiest de csak azt, a driverek maradjanak a gépen. Letöltöd a pc odint és elindítod, a telőt download módba teszed (hangero gomb+home+bekapcs gomb egyidejű nyomva tartásával ered el, utána hangerő fel. Az odinba betallózod a tar kiterjesztésű fileot és nyomsz egy startot.  Nekem is ugyan ez volt a baj és én is win 8.1 et használok. Tehát működik a dolog.

Nem elérhető ivan

• Navigáció / Navigation: igo,sygic
  • PDA: Samsung note 2
  • PDA ROM: 4.3 custom
« Reply #1594 Dátum: 2013, 12 04, 07:19:55 »
Szisztok.Az lenne a kérdésem,hogy főzött romokban jól müködik a tárcsázó,a gyári nagyon lassu,és bármilyen dialert tettem fel csak a gyárin keresztül akar telefonálni.

Nem elérhető Dajcsföldi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Tomtom,iGO,Navigon,Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2,ONE+2
  • PDA ROM: DITTO 4.4 Oxygen 3
« Reply #1595 Dátum: 2013, 12 05, 22:01:18 »
Sziasztok!
Szintén egy kérdés:

Ma olvastam , hogy az omnirom egy erös konkurrencia a custom romok közt. Megjelent a 4.4  a Note 2-re. (Lehet, hogy a Samsungtól ilyen update már sohasem lesz?)
Van valakinek ilyen rom a telefonján, és elégedett vele?
És gondolom, hogy Knoxmentes is...

Nem elérhető BenTam

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: PhoeniX ROM V16.7
« Reply #1596 Dátum: 2013, 12 07, 14:33:34 »
Sziasztok!
Belinkelné nekem valaki a Ditto V3 ROM topikját? Egyszerűen nem találom sehol! :(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1597 Dátum: 2013, 12 07, 15:51:34 »
Sziasztok!
Belinkelné nekem valaki a Ditto V3 ROM topikját? Egyszerűen nem találom sehol! :(

Szia!

Pedig most is a 4. helyen van az oldalon. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető BenTam

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: PhoeniX ROM V16.7
« Reply #1598 Dátum: 2013, 12 08, 20:33:13 »
Szia!

Pedig most is a 4. helyen van az oldalon. You are not allowed to view links. Register or Login
Ja hogy ez az xda-n van! :) Én meg ebben a fórumban kerestem! :D
Köszönöm! :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1599 Dátum: 2013, 12 08, 20:34:31 »
Ja hogy ez az xda-n van! :) Én meg ebben a fórumban kerestem! :D