Én meg azt nem értem, hogy miért kell időről időre kiakadni mások vitáján... Ez nem olyan, mint a való élet, hogy rá kell szólnod a melletted egymással üvöltözőkre, mert zavar (bár ott is odébb lehet menni)...
Mint említettétek ez egy fórum... átugrod a nem tetsző hozzászólást és nyugodt marad a lelked...
Ha meg elolvasod, akkor még mindig ott a döntés, hogy beleszólsz, vagy kimaradsz belőle...
A moderátor ha becsületsértő, vagy trágár hozzászólást lát, kitörli... ha nem a témába illő, akkor átteszi az "OFF"-ba... nem olyan bonyolult ez...
Persze ez nem személyesen neked szól!.... hanem úgy általában annak a szemléletnek, hogy "jaj de csúnya dolog így vitatkozni!"... van aki így, van aki úgy... a nyilvánvaló határ a becsületsértés, a trágárság, a faji, vagy etnikai alapú hátrányos megkülönböztetés, esetleg a politikai kampányolás lehet...
Azon kívül ez valóban egy nyilvános fórum, ahol MI magunk vagyunk a "nyilvánosság"... És hála Istennek mi ennyire különbözünk mentalitásban, tudásban, kultúráltságban, stb, stb...
Viszont szeretjük ezeket a kütyüket...
1. "Ha meg elolvasod, akkor még mindig ott a döntés, hogy beleszólsz, vagy kimaradsz belőle..."
Most úgy döntöttem, hogy hangot adok a véleményemnek.
2. "A moderátor ha becsületsértő, vagy trágár hozzászólást lát, kitörli... ha nem a témába illő, akkor átteszi az "OFF"-ba... nem olyan bonyolult ez...
"
ebben teljesen igazad van
3. "Persze ez nem személyesen neked szól!..."
reméltem is
4. "jaj de csúnya dolog így vitatkozni!"
nem a vitatkozás a csúnya, csak az ahogy egyesek művelik
5. "Azon kívül ez valóban egy nyilvános fórum, ahol MI magunk vagyunk a "nyilvánosság"... És hála Istennek mi ennyire különbözünk mentalitásban, tudásban, kultúráltságban, stb, stb...
Viszont szeretjük ezeket a kütyüket...
"
...viszont pont azért mert ez egy nyilvános a fórum, tudtam kinyilvánítani az egyetértésemet
gondolom most jön az ékezetek hiányára utaló mondat kivesézése
megnéztem a lakóhelyét a hozzászólónak, és nem kötözködésnek szántam