2024, 11 28, 19:29:01
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132225 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #550 Dátum: 2013, 02 19, 19:02:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...ha jól emlékszem akkor Te is használtál és lehet használsz is
Ha szerinted az Enigmának alapműveltségnek kell lenni-e, akkor elvárható Tőled is, a pontos és megfelelő megfogalmazás
Nem hiszem, hogy volna mire emlékezz. Nem ismerjük egymást.
------------------
Igen, az Enigma szó (eredeti) jelentése szerintem egy érettségin elvárás... De erről már le lehetne (szerintem) akadni.

Ennek azonban semmi köze nincs az utángyártott, filléres kínai vackokhoz.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #551 Dátum: 2013, 02 19, 20:00:08 »
mi lenne, ha maradnátok a témánál?

örülök, hogy mindenki befejezte...

Sent from SGS III GT-I9300
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #552 Dátum: 2013, 02 19, 20:23:40 »
Emberek!

EZ mar hihetetlen!

Minden hsz-ben azt lesitek mibe lehet belekötni!!!  :shock:  :shock: >:( Felelmetes.... :hmm: es elszomorito!!!
Ezt komolyan mondom!
Kezdünk nyugatiasodni rendesen...Semmi emberseg a vege ! Olyanok vagytok mint itt a kaposztas szendvics zabalok! Körbe magyarazzatok nagymellennyel,tudomanyosan, hogy a döglött lo csak alszik !!!
Hozzatok szolok szinte törzstagokhoz!!! - es nem azokhoz akik feltesznek egy kerdest, mert azok masolni jarnak az oldalra. Ertve pl erre a töltös dologra. Azert kerdez, mert var egy valaszt amit ugymond lemasolhat es kesz!
Nem pedig gyüjteni jar ide egy börkötetes kiadvanyhoz, hogy abbol idezhessen majd szaz ev mulva!:
-hogy(nem szemelyeskedes csak pelda) pl. Macika megmondta azt vala...es azt Levente eltaszita azt magatol...vagy forditva...
Egyszerüen nem tudjatok elviselni masok velemenyet,tapasztalatat!
EZ EGY FORUM!!! - ilyenek vagytok a maganeletben is????  :hmm: -bar nincs közöm hozza.  :oops: :hmm:
Ide jartok egymast szekalni, mert a maganeletben nem talaljatok önmagatok, vagy mi a fene zajlik le bennetek???-de nem folytatom, mert nem lenne vege...
Itt nagyon nehez a moderatori munka...  :hmm:
Mielött maris nekiugranatok a klaviaturanak:
-Gondolkozzatok el magatokon es Qvara nem varok erre valaszt SENKITÖL !!!!!!! Nem fogom lereagalni !!!

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #553 Dátum: 2013, 02 19, 20:51:29 »
Emberek!

EZ mar hihetetlen!

Minden hsz-ben azt lesitek mibe lehet belekötni!!!  :shock:  :shock: >:(
...

Én is szóltam már többször, de hiába... :(

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #554 Dátum: 2013, 02 19, 23:45:05 »
Emberek!

EZ mar hihetetlen!

Minden hsz-ben azt lesitek mibe lehet belekötni!!!  :shock:  :shock: >:( Felelmetes.... :hmm: es elszomorito!!!
Ezt komolyan mondom!
Kezdünk nyugatiasodni rendesen...Semmi emberseg a vege ! Olyanok vagytok mint itt a kaposztas szendvics zabalok! Körbe magyarazzatok nagymellennyel,tudomanyosan, hogy a döglött lo csak alszik !!!
Hozzatok szolok szinte törzstagokhoz!!! - es nem azokhoz akik feltesznek egy kerdest, mert azok masolni jarnak az oldalra. Ertve pl erre a töltös dologra. Azert kerdez, mert var egy valaszt amit ugymond lemasolhat es kesz!
Nem pedig gyüjteni jar ide egy börkötetes kiadvanyhoz, hogy abbol idezhessen majd szaz ev mulva!:
-hogy(nem szemelyeskedes csak pelda) pl. Macika megmondta azt vala...es azt Levente eltaszita azt magatol...vagy forditva...
Egyszerüen nem tudjatok elviselni masok velemenyet,tapasztalatat!
EZ EGY FORUM!!! - ilyenek vagytok a maganeletben is????  :hmm: -bar nincs közöm hozza.  :oops: :hmm:
Ide jartok egymast szekalni, mert a maganeletben nem talaljatok önmagatok, vagy mi a fene zajlik le bennetek???-de nem folytatom, mert nem lenne vege...
Itt nagyon nehez a moderatori munka...  :hmm:
Mielött maris nekiugranatok a klaviaturanak:
-Gondolkozzatok el magatokon es Qvara nem varok erre valaszt SENKITÖL !!!!!!! Nem fogom lereagalni !!!

Nnna... végre!  :ok: Az ekezetek hianyatol eltekintve: TETSZETT!  :D ;)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #555 Dátum: 2013, 02 20, 11:24:11 »
Nnna... végre!  :ok: Az ekezetek hianyatol eltekintve: TETSZETT!  :D ;)
Én meg azt nem értem, hogy miért kell időről időre kiakadni mások vitáján... Ez nem olyan, mint a való élet, hogy rá kell szólnod a melletted egymással üvöltözőkre, mert zavar (bár ott is odébb lehet menni)...
Mint említettétek ez egy fórum... átugrod a nem tetsző hozzászólást és nyugodt marad a lelked...
Ha meg elolvasod, akkor még mindig ott a döntés, hogy beleszólsz, vagy kimaradsz belőle...
A moderátor ha becsületsértő, vagy trágár hozzászólást lát, kitörli... ha nem a témába illő, akkor átteszi az "OFF"-ba... nem olyan bonyolult ez... :hmm:

Persze ez nem személyesen neked szól!.... hanem úgy általában annak a szemléletnek, hogy "jaj de csúnya dolog így vitatkozni!"... van aki így, van aki úgy... a nyilvánvaló határ a becsületsértés, a trágárság, a faji, vagy etnikai alapú hátrányos megkülönböztetés, esetleg a politikai kampányolás lehet...
Azon kívül ez valóban egy nyilvános fórum, ahol MI magunk vagyunk a "nyilvánosság"... És hála Istennek mi ennyire különbözünk mentalitásban, tudásban, kultúráltságban, stb, stb...
Viszont szeretjük ezeket a kütyüket... :D :D

Nem elérhető uby40

« Reply #556 Dátum: 2013, 02 20, 12:02:39 »
Én meg azt nem értem, hogy miért kell időről időre kiakadni mások vitáján... Ez nem olyan, mint a való élet, hogy rá kell szólnod a melletted egymással üvöltözőkre, mert zavar (bár ott is odébb lehet menni)...
Mint említettétek ez egy fórum... átugrod a nem tetsző hozzászólást és nyugodt marad a lelked...
Ha meg elolvasod, akkor még mindig ott a döntés, hogy beleszólsz, vagy kimaradsz belőle...
A moderátor ha becsületsértő, vagy trágár hozzászólást lát, kitörli... ha nem a témába illő, akkor átteszi az "OFF"-ba... nem olyan bonyolult ez... :hmm:

Persze ez nem személyesen neked szól!.... hanem úgy általában annak a szemléletnek, hogy "jaj de csúnya dolog így vitatkozni!"... van aki így, van aki úgy... a nyilvánvaló határ a becsületsértés, a trágárság, a faji, vagy etnikai alapú hátrányos megkülönböztetés, esetleg a politikai kampányolás lehet...
Azon kívül ez valóban egy nyilvános fórum, ahol MI magunk vagyunk a "nyilvánosság"... És hála Istennek mi ennyire különbözünk mentalitásban, tudásban, kultúráltságban, stb, stb...

1. "Ha meg elolvasod, akkor még mindig ott a döntés, hogy beleszólsz, vagy kimaradsz belőle..."

Most úgy döntöttem, hogy hangot adok a véleményemnek.  ;)

2. "A moderátor ha becsületsértő, vagy trágár hozzászólást lát, kitörli... ha nem a témába illő, akkor átteszi az "OFF"-ba... nem olyan bonyolult ez... :hmm:"

ebben teljesen igazad van :ok:

3. "Persze ez nem személyesen neked szól!..."

reméltem is  :)

4. "jaj de csúnya dolog így vitatkozni!"

nem a vitatkozás a csúnya, csak az ahogy egyesek művelik  :hmm:

5. "Azon kívül ez valóban egy nyilvános fórum, ahol MI magunk vagyunk a "nyilvánosság"... És hála Istennek mi ennyire különbözünk mentalitásban, tudásban, kultúráltságban, stb, stb...
Viszont szeretjük ezeket a kütyüket... :D :D"

...viszont pont azért mert ez egy nyilvános a fórum, tudtam kinyilvánítani az egyetértésemet  :oops:
gondolom most jön az ékezetek hiányára utaló mondat kivesézése  :)  megnéztem a lakóhelyét a hozzászólónak, és nem kötözködésnek szántam  :-X

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #557 Dátum: 2013, 02 20, 13:45:12 »
Lehet is, szükséges is a vita, korrekció...stb.! Szvsz csak az a szánalmas, mikor egyik fél a másik hozzászólását CSAK azzal a szándékkal turkálja, véleményezi..., hogy mindenáron beleköthessen. Utána meg kezdődik az adok-kapok "arctalanul". (Az avatar ugyanis nem az, részben ez is a célja.)

Nem elérhető uby40

« Reply #558 Dátum: 2013, 02 20, 14:14:16 »
Lehet is, szükséges is a vita, korrekció...stb.! Szvsz csak az a szánalmas, mikor egyik fél a másik hozzászólását CSAK azzal a szándékkal turkálja, véleményezi..., hogy mindenáron beleköthessen. Utána meg kezdődik az adok-kapok "arctalanul". (Az avatar ugyanis nem az, részben ez is a célja.)

Wolfpapa is ezt írta le kb., csak talán egy kicsit indulatosabban  :)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #559 Dátum: 2013, 02 20, 15:13:28 »
   Wolfpapa is ezt írta le kb., csak talán egy kicsit indulatosabban  :)

Minden fórumon megy ez is. Legalább trollkodás nem nagyon van.  :) (Egyébként a csörtékből is sok info szipkázható.)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #560 Dátum: 2013, 02 20, 15:15:23 »

Valóban... azonban a vita akkor szép, ha élvezhető és van benne hasznos anyag is. Azonban ha a témához egyáltalán nincs köze és undorító a hozzászólások tartalma, ráadásul több oldalon keresztül folyik ez az arc nélküli harc, akkor az nagyon nem ide való. Még az off-ba sem. Na meg elvileg felnőtt emberek vannak mindegyik név mögött... vagy olykor mégsem?

Vissza a tartozékokra. Még mindig nem tudom melyik kemény vagy gumis tok lenne a jó. You are not allowed to view links. Register or Login jónak látszik, de azok a mélyítések vajon mennyire gyengítik az adott részt? Főleg a jobb alsó sarkán...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #561 Dátum: 2013, 02 20, 16:48:39 »
Valóban... azonban a vita akkor szép, ha élvezhető és van benne hasznos anyag is. Azonban ha a témához egyáltalán nincs köze és undorító a hozzászólások tartalma, ráadásul több oldalon keresztül folyik ez az arc nélküli harc, akkor az nagyon nem ide való. Még az off-ba sem. Na meg elvileg felnőtt emberek vannak mindegyik név mögött... vagy olykor mégsem?

Vissza a tartozékokra. Még mindig nem tudom melyik kemény vagy gumis tok lenne a jó. You are not allowed to view links. Register or Login jónak látszik, de azok a mélyítések vajon mennyire gyengítik az adott részt? Főleg a jobb alsó sarkán...
Ebből rendeltem meg 2 db-ot (az egyik bontatlan még), nagyon jó, egyáltalán nem instabil.
A másik You are not allowed to view links. Register or Login, ami ma jött meg (ma kifolyt a postaládámból a sokk cucc, végre kiünnepelték magukat a kínaiak, ma érkezett meg az addig visszatartott sok cucc) de nem annyira bejövős. Brutálisan biztonságos, de nagyon megnagyítja a készüléket.

Ha gondolod, bármelyiket megveheted E-bay-áron tőlem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #562 Dátum: 2013, 02 20, 17:05:17 »
Ebből rendeltem meg 2 db-ot (az egyik bontatlan még), nagyon jó, egyáltalán nem instabil.
A másik You are not allowed to view links. Register or Login, ami ma jött meg (ma kifolyt a postaládámból a sokk cucc, végre kiünnepelték magukat a kínaiak, ma érkezett meg az addig visszatartott sok cucc) de nem annyira bejövős. Brutálisan biztonságos, de nagyon megnagyítja a készüléket.

Ha gondolod, bármelyiket megveheted E-bay-áron tőlem.

Rendben, akkor azt a bontatlant megveszem. Már csak egy Note2-re való övtok kellene, hogy ezzel a kerettel beleférjen. Most még a Note övtokját használom, ebbe még így belefér, mert gumis a két széle.

Nem elérhető k5.20

« Reply #563 Dátum: 2013, 02 20, 17:40:32 »
Rendben, akkor azt a bontatlant megveszem. Már csak egy Note2-re való övtok kellene, hogy ezzel a kerettel beleférjen. Most még a Note övtokját használom, ebbe még így belefér, mert gumis a két széle.

Én ezt vettem, szerintem nagyon megérte, minőségi (már szinte bárhol beszerezhető mo-n):

Övtokból meg aPDair forgalmaz olyat, ami kifejezetten akkora, hogy tokkal elférjen benne a vas:

Egyetlen baj, hogy sokára ért ide...bár rendeltem még mellé mást is, így messze felette voltam a vámkötelességnek, DE a küldő simán egy borítékban küldte el, mint egy levelet, így nem volt vám.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #564 Dátum: 2013, 02 20, 17:41:17 »
Most hogy már lecsengett a vita ismét megkérdezném hogy valaki nem találkozott esetleg egy jó autós tartóval amibe könnyü belehelyezni és még tölti is esetleg egy uttal ??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető k5.20

« Reply #565 Dátum: 2013, 02 20, 17:45:40 »
Most hogy már lecsengett a vita ismét megkérdezném hogy valaki nem találkozott esetleg egy jó autós tartóval amibe könnyü belehelyezni és még tölti is esetleg egy uttal ??

Több készülékemhez megvettem a gyári autóstartókat komoly pénzekért...
Aztán megfogadtam Sharp tanácsát és lett egy univerzális tartó, minőségi szivargyújtós töltővel.
Primán teszi a dolgát mindkettő évek óta, és fele annyiba sem került a kombó, mint egy gyári tartó...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #566 Dátum: 2013, 02 20, 17:50:49 »
Én ezt vettem, szerintem nagyon megérte, minőségi (már szinte bárhol beszerezhető mo-n):

Övtokból meg aPDair forgalmaz olyat, ami kifejezetten akkora, hogy tokkal elférjen benne a vas:

Egyetlen baj, hogy sokára ért ide...bár rendeltem még mellé mást is, így messze felette voltam a vámkötelességnek, DE a küldő simán egy borítékban küldte el, mint egy levelet, így nem volt vám.
Az első az nagyon baba, gondolom, nem 2 Ft, de a gyári minőség megéri a pénzt!

A második az nekem kizárt a fém mágnespatent miatt. Mivel az egy kemény csomó benne és esetleg ha mondjuk tömegközlekedési eszközön hirtelen fékezésnél nekiesel a kapaszkodónak (hirtelen ez jutott eszembe, de mindenkinek van fantáziája :) ), akkor roppanhat a készülék. A kínai, 6-8 dolláros övtokoknál (én is ilyet használok most, kiváló) ügyesen el van dolgozva, hajszálvékony a mágnes is (és 2 db két szélen, nem 1 db középen) és a fémlap is, amihez vonzódik.
Na meg számomra a közel 10e Ft-os ár is eléggé visszatartó erő ennél a cuccnál.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #567 Dátum: 2013, 02 20, 19:28:36 »
Az első az nagyon baba, gondolom, nem 2 Ft, de a gyári minőség megéri a pénzt!

Mar nem draga:

Fekete van nekem is es nagyon szeretem. +nem kell kivenni amikor berakom ebbe:

es akkor ezzel töltöm:

amikor olyan helyre keszülök(targyalas,stb) akkor felöltöztetem ebbe..megiscsak elegansabb:

:) ;) :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #568 Dátum: 2013, 02 20, 20:21:22 »

Nekem is ilyen övtok van jelenleg, csak a Note-hoz való. No majd meglátom, Macikával elboltolom azt tokot. :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #569 Dátum: 2013, 02 20, 20:39:46 »
Mar nem draga:

Fekete van nekem is es nagyon szeretem. +nem kell kivenni amikor berakom ebbe:

es akkor ezzel töltöm:

amikor olyan helyre keszülök(targyalas,stb) akkor felöltöztetem ebbe..megiscsak elegansabb:

:) ;) :ok:
Na, Neked aztán nem kell ecseteljem a gyári cuccok értékét, minőségét, igazán igényesen válogattad össze a tartozékaidat. :)

Nekem csak ez a kihajtós nem jön be, SGS2-nél próbáltam, zavart a lifegő kijelzővédő telefonáláskor (mégiscsak egykezes LENNE a telefonálás). De a készülékkijelző védelmének hatásossága vitathatatlan.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #570 Dátum: 2013, 02 20, 20:57:55 »

Nekem csak ez a kihajtós nem jön be, SGS2-nél próbáltam, zavart a lifegő kijelzővédő telefonáláskor (mégiscsak egykezes LENNE a telefonálás). De a készülékkijelző védelmének hatásossága vitathatatlan.
Igen, sajnos ezzel az egykezüseget el kell felejteni, de nem lifeg mert hatra hajtom telefonalsnal.
Viszont a fenykepezes, na az nem egy egyszerü dolog amikor ezt rakom fel!  :D Eleg hülyen nez ki vele az ember..Egy megfoghatatlan lifegö könyvvel fokuszalni...faraszto...  :D

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #571 Dátum: 2013, 02 20, 22:06:15 »
A kihajtóshoz volt valami program ami érzékelte, hogy mikor van kihajtva a fedlap,ha nyilt akkor automatikusan  kapcsolta a kijelzőt. Mi a neve a programnak?
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

rstwingo

• Vendég
« Reply #572 Dátum: 2013, 02 21, 07:39:51 »

Tessék itt egy olyan   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #573 Dátum: 2013, 02 21, 08:57:00 »
A kihajtóshoz volt valami program ami érzékelte, hogy mikor van kihajtva a fedlap,ha nyilt akkor automatikusan  kapcsolta a kijelzőt. Mi a neve a programnak?

Na, ez engem is érdekelne...
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #574 Dátum: 2013, 02 21, 10:06:07 »
Simple Cover Lock, Smart Cover, Flip Case Control

Kipróbáltam egy párat, de mivel szürke a tok belseje, nem volt megbízható a működés. Az egyiknél írta is a fejlesztő, hogy ilyen esetben ragasztani kell a tokra valami fehéret (de ez meg hogy néz már ki?), hogy az érzékelő jobban működjön.
Arra figyelni kell, hogy általában ezek a programok szervizen keresztül működnek, amit nem lehet sima program törléssel leállítani, hanem a Beállítások/Biztonság/Eszközadminisztrátorok pontban kell előtte leállítani.