2024, 11 28, 21:47:02
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132243 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Zack

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #525 Dátum: 2013, 02 14, 20:18:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A 23"-os ips kijelző fain, de nekem kissé nagy. Maradok a Note2 + HP Elitebook 8460p + egér variációnál.
Persze ezt is lehetne tuningolni kiegészítőkkel (pl, hangszóró, AVERMEDIA AVerTV Hybrid AirExpress, stb.)...

Az IPS a gyengém. :oops: Sajnos nem volt kisebb jó minőségű. 19" akartam, de nem hogy HDMI, DVI port sincs rajtuk. 22" indulnak a minőségi modellek. Ez 23"... 1 colon már nem múlik, de nem tudtam másképp megoldani. Ha működött volna rendesen átalakítóval, akkor most 19" monitorom lenne. De annak nem lett volna értelme hogy veszek egy 19", és homályos alul felül fekete csíkos a kép. :hmm:

Jaaa, így nekem is kell monitor...

Vóóót nékem egy 1,5 éves DELL U2711-es monitorom...Ezt cseréltem erre a kettőre. Annyi mákom volt, hogy nem túl rég jött ki az LG az IPS7 szériával, ami ár/érték arányban jóval olcsóbb lett mint a DELL bármelyik típusa,  és (szerintem) képminőségben jobbak is. Most a DELL 27" 180k körül van, ez a 27" LG meg 85k körül van, és szebb a képe. Így lett nekem anyagi ráfordítás nélkül 2db monitorom. :D :taps:
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető k5.20

« Reply #526 Dátum: 2013, 02 18, 09:53:48 »
Sziasztok,

azoktól érdeklődnék, akiknek van Allshare Cast Dongle eszközük:
- szépen sikerül párosítani, de amikor a TV kijelzőjén megjelenik a "kapcsolódás", akkor egy 5-10 mp múlva megszakad a kapcsolat és jön a hibaüzenet a vason: nem sikerült a kapcsolódás.
- jelzem, hogy mindent úgy igyekszem csinálni, ahogyan az meg is jelenik a TV képernyőn, meg a súgóban is le van írva.
- azt is tapasztaltam, hogy amikor a gyári rom root, meg Simplistic nélkül volt a vason, akkor simán működött úgy, ahogyan kell.

Tapasztaltatok ilyet, vagy csak nálam üti valami?
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #527 Dátum: 2013, 02 18, 17:22:48 »
Valakinek van tapasztalata barmilyen autos toltovel kapcsolatosan? Felek a nem megfelelo aramfelveteltol!

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #528 Dátum: 2013, 02 18, 17:32:57 »
Sziasztok,

azoktól érdeklődnék, akiknek van Allshare Cast Dongle eszközük:
- szépen sikerül párosítani, de amikor a TV kijelzőjén megjelenik a "kapcsolódás", akkor egy 5-10 mp múlva megszakad a kapcsolat és jön a hibaüzenet a vason: nem sikerült a kapcsolódás.
- jelzem, hogy mindent úgy igyekszem csinálni, ahogyan az meg is jelenik a TV képernyőn, meg a súgóban is le van írva.
- azt is tapasztaltam, hogy amikor a gyári rom root, meg Simplistic nélkül volt a vason, akkor simán működött úgy, ahogyan kell.

Tapasztaltatok ilyet, vagy csak nálam üti valami?
Régebben olvastam itt a fórumon, hogy csak "szűz" gyári rommal tudták működésre bírni. Már egy sima root-tól is kifeküdt. (Úgy mint nálad)
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #529 Dátum: 2013, 02 18, 18:03:06 »
Valakinek van tapasztalata barmilyen autos toltovel kapcsolatosan? Felek a nem megfelelo aramfelveteltol!
Csak gyári eredetit vegyél!!!!
Pokoli dolgokat tud művelni a telóra ráeresztett 12V a penelen...

Ne tudd meg, hányan hoztak már hozzám szétégett belsővel mobilt, hogy csináljam meg...
Ránéztem, egy kérdésem volt : "Utángyártott autóstöltő?"
Minden esetben bólintás volt a válasz...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Kamug

« Reply #530 Dátum: 2013, 02 18, 19:22:53 »
Gyári Samsung töltőt használok. Navigáció közben is tölt. A tabletemet is tölti, ami elég "válogatós", általában csak a 2 Ampereseket "komálja".
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #531 Dátum: 2013, 02 18, 19:43:09 »
csak ezt:
Samsung ECA-P10CBE 2000mA-es.  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #532 Dátum: 2013, 02 18, 21:03:41 »
Hát, érdekes, nekem meg jó tapasztalatom van utángyártott töltővel.

Igaz, az első megkrepált, de soha nem csinált bajt, a második is töltötte pár telefonom és 2A-os.  ;)

Szóval a kategorikus ellenzés nem pontos.

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Kamug

« Reply #533 Dátum: 2013, 02 18, 21:22:03 »
csak ezt:
Samsung ECA-P10CBE 2000mA-es.  :ok:
Az enyémen hasonló a gyári jelölés: ECA-P10CBECSTD ez tablethez való, mert egy tabletkábelt is tartalmaz.
Ilyen:

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #534 Dátum: 2013, 02 18, 21:36:10 »
USB-n....
Mármint OTG a telefonban és abba a k400 usb ado-vevője?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #535 Dátum: 2013, 02 18, 21:39:13 »
Mármint OTG a telefonban és abba a k400 usb ado-vevője?

Úgy is lehet, de nekem van dokkolóm, így én abba dugtam be(van rajta 3 usb csati)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #536 Dátum: 2013, 02 18, 22:20:17 »
Hát, érdekes, nekem meg jó tapasztalatom van utángyártott töltővel.

Igaz, az első megkrepált, de soha nem csinált bajt, a második is töltötte pár telefonom és 2A-os.  ;)

Szóval a kategorikus ellenzés nem pontos.
Hamarabb, sokkal hamarabb vártam az első ellentmondást, de fogadni mertem volna, hogy te leszel az... :)

Nézd, engem nem izgat, én csak gyárit használok, más meg használ azt, amit akar.

Én tudom, hogy egy 22 filléres alkatrész tönkremenetele okozhatja azt nem kellőképpen biztosított (mert a biztosító a drága) panelnél, hogy ráengedi 5 V helyett a 12 V-ot a microUSB-re.

Az, hogy eddig szerencséd volt az olcsó (itt a hangsúly az olcsóságon van!) utángyártottakkal, az nem azt jelenti, hogy ezután is az lesz.

Én csak olyan tanácsokat tudok adni, ami után tudok tükörbe nézni és legkevésbé sem a csakazértis ellentmondás, a piszkálódás vezérel...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #537 Dátum: 2013, 02 18, 23:00:00 »
Hamarabb, sokkal hamarabb vártam az első ellentmondást, de fogadni mertem volna, hogy te leszel az... :)

Nézd, engem nem izgat, én csak gyárit használok, más meg használ azt, amit akar.

Én tudom, hogy egy 22 filléres alkatrész tönkremenetele okozhatja azt nem kellőképpen biztosított (mert a biztosító a drága) panelnél, hogy ráengedi 5 V helyett a 12 V-ot a microUSB-re.

Az, hogy eddig szerencséd volt az olcsó (itt a hangsúly az olcsóságon van!) utángyártottakkal, az nem azt jelenti, hogy ezután is az lesz.

Én csak olyan tanácsokat tudok adni, ami után tudok tükörbe nézni és legkevésbé sem a csakazértis ellentmondás, a piszkálódás vezérel...
Teljesen igaz..  :)
Bajban is voltam mit is rendeljek az iPhone 5-höz, de hala az AT&T-nek kiadtak hozza egy töltöt, igy azt rendeltem meg, mert nem mertem gagyi nevenincs olcso sz@okat vasarolni.
Ugy voltam vele ha egy szolgaltato a nevet adja hozza, akkor azzal nem lehet gond.

es meg egy nagyon jo dolog van rajta, egy USB kimenet mas eszközökhöz, igy tudom tölteni a Note-ot is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #538 Dátum: 2013, 02 18, 23:02:28 »

Nekem ment már tönkre eredeti gyári samus töltő ( Úgy füstölt , hogy azt hittem az autó gyúlt ki, pdig normális bizti volt benne !!!!!!!!!)) bár szerencsére az nem tette tönkre a készüléket
Most én is egy utángyártottat használok kb 1 éve és eddig nincs vele baj ,de most gondolkodóba ejtettél a 22 filléres alkatrész meghibásodása miatt ..
de lehet hogy a gyáriba is az a 22 f alkatrész van """"""" ..
Nem érdemes esetleg venni az autoba egy invertelt és abba tenni a gyári hálózati töltőt ?? ugy nem biztosabb esetleg???

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #539 Dátum: 2013, 02 18, 23:22:00 »
Nekem ment már tönkre eredeti gyári samus töltő ( Úgy füstölt , hogy azt hittem az autó gyúlt ki, pdig normális bizti volt benne !!!!!!!!!)) bár szerencsére az nem tette tönkre a készüléket
Most én is egy utángyártottat használok kb 1 éve és eddig nincs vele baj ,de most gondolkodóba ejtettél a 22 filléres alkatrész meghibásodása miatt ..
Nem érdemes esetleg venni az autoba egy invertelt és abba tenni a gyári hálózati töltőt ?? ugy nem biztosabb esetleg???
van egy ilyenem horgaszashoz, de menet közben nem tudom elviselni,mindig utban volt..  :hmm: igy nem hasznalom.Ill. azert ezeknek van egyalap zugasuk ami hosszutavon nem kellemes.
hirtelen itt talaltam rola:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #540 Dátum: 2013, 02 18, 23:38:53 »
Invertert venni jó dolog, mert sok minden elmegy róla, főleg, ha esetleg vonzódsz a szabadtéri dolgokhoz.
Azért a töltőhöz venni egy invertert az kicsit olyan, mint gombhoz kabátot. :)

A gyárinak - ha elfüstölt - abban merült ki a védelme, hogy nem engedte tovább a feszültséget. Tehát a "saját élete árán" védte meg a rá bízott készüléket. Szerintem 90%, hogy egy utángyártott vitte volna magával a készüléket is.
Ez az, amiről beszéltem, a többrétegű védelem.

Biztosan sokan találkoztak már olyan utángyártott microUSB töltővel, ami töltött ugyan, de amikor bedugtátok a készülékbe, akkor az érintőképernyő használhatatlanná vált. Na, ez azért van, mert egy 15 dollárcentes alkatrészt kispóroltak belőle "mertazúgyolcsóbb" (utólag bele is lehet rakni, ha szét lehet szedni a töltőt (általában nem, vagy csak töréssel).

Szóval az utángyártott cuccokból ilyen lelketlenül hagyják ki a kínaiak az alkatrészeket, amik nélkül is működnek a készülékek, csak épp nem mindegy, hogy hogyan és meddig.

Valószínű, hogy a gyáriban is az a 22 centes alkatrész van, csak esetleg tesztelt, kisebb tűrési százalékos, mint az occó kínaiban, és PLUSZBAN ott van mellette az a védőáramkör, ami csak "fölöslegesen" drágítja az eszközt.

De mondom, mindenkinek szíve joga a döntés...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #541 Dátum: 2013, 02 18, 23:55:08 »
Invertert venni jó dolog, mert sok minden elmegy róla, főleg, ha esetleg vonzódsz a szabadtéri dolgokhoz.
Azért a töltőhöz venni egy invertert az kicsit olyan, mint gombhoz kabátot. :)

A gyárinak - ha elfüstölt - abban merült ki a védelme, hogy nem engedte tovább a feszültséget. Tehát a "saját élete árán" védte meg a rá bízott készüléket. Szerintem 90%, hogy egy utángyártott vitte volna magával a készüléket is.
Ez az, amiről beszéltem, a többrétegű védelem.

Biztosan sokan találkoztak már olyan utángyártott microUSB töltővel, ami töltött ugyan, de amikor bedugtátok a készülékbe, akkor az érintőképernyő használhatatlanná vált. Na, ez azért van, mert egy 15 dollárcentes alkatrészt kispóroltak belőle "mertazúgyolcsóbb" (utólag bele is lehet rakni, ha szét lehet szedni a töltőt (általában nem, vagy csak töréssel).

Szóval az utángyártott cuccokból ilyen lelketlenül hagyják ki a kínaiak az alkatrészeket, amik nélkül is működnek a készülékek, csak épp nem mindegy, hogy hogyan és meddig.

Valószínű, hogy a gyáriban is az a 22 centes alkatrész van, csak esetleg tesztelt, kisebb tűrési százalékos, mint az occó kínaiban, és PLUSZBAN ott van mellette az a védőáramkör, ami csak "fölöslegesen" drágítja az eszközt.

De mondom, mindenkinek szíve joga a döntés...

Az a te dolgod, ha személyes megtámadtatásnak veszed, amit mondok, sőt, szinte várod.  :D

Itt ezt a részt le is zárhatjuk.  :ok:

Azonban, csak a vicc kedvéért, elmagyarázod-e, mennyiben tartod megengedhetőnek a gyári töltő lefüstölését, mert értelmes érvek híján az messze nem normális és nehéz a redundáns védelem egyik vonalának elfogadni...

;)

Addig is, ha megbocsájtod, tartom magam ahhoz, amit írtam:

"Szóval a kategorikus ellenzés nem pontos."

Ezzel egyébként kár vitatkoznod, de teheted persze...

Nyugodj meg, nem használok olyat, aminek a működésében zavar van, találkoztam már olyannal is, remélem, elhiszed.

Amúgy, egy gyors kérdéssel tisztázhattuk volna, vajon olcsó töltőt vettem-e? Persze, minek kérdeznéd, te tudsz mindent...  :)

Bevallom, érdekelne, wolfpapa választása szerinted akkor melyik kategória?
Vagy vele kapcsolatban nem alakult ki ellenség képzeted?

:p
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #542 Dátum: 2013, 02 19, 06:06:27 »
Úgy is lehet, de nekem van dokkolóm, így én abba dugtam be(van rajta 3 usb csati)
Köszi!

rstwingo

• Vendég
« Reply #543 Dátum: 2013, 02 19, 09:23:21 »
Idézet
Idézetet írta: KölyökGSi - 2013, 02 18, 17:22:48

Csak gyári eredetit vegyél!!!!
Pokoli dolgokat tud művelni a telóra ráeresztett 12V a penelen...

Ne tudd meg, hányan hoztak már hozzám szétégett belsővel mobilt, hogy csináljam meg...
Ránéztem, egy kérdésem volt : "Utángyártott autóstöltő?"
Minden esetben bólintás volt a válasz...

Én ehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy van egy kis fogalom zavar is ebben a dologban
Macikának abban igaza lehet, hogy többségében vagy teljes egészében az utángyártott töltő tehet az esetleges bajról, DE én úgy fogalmaztam volna inkább, hogy a töltő tehet róla
Szerény tudásom szerint az utángyártott dolgok az eredeti dolgok másolatai
Nekem NEM utángyártott autós töltőm van, de NEM is EREDETI gyári és 2 éve használom nagy megelégedésemre (2x2A töltő)
tehát abban Le_ventének is igaza van, hogy nem minden NEM GYÁRI töltő rossz

Nem elérhető k5.20

« Reply #544 Dátum: 2013, 02 19, 10:31:38 »
Régebben olvastam itt a fórumon, hogy csak "szűz" gyári rommal tudták működésre bírni. Már egy sima root-tól is kifeküdt. (Úgy mint nálad)

Nos akkor, hogy az Allshare Cast Dongle kérdésre választ adva megnyugodhassunk:
- a gond, ami kiüti: a számláló ugrása.
Megoldás:
- lehet akármilyen rom a vason, de nullázni kell a számlálót. Triangle Away a megfelelő megoldás. Utána szépen működik. Igaz meríti rendesen a vasat, de ha levesszük a fényerőt és kérjük az érintés mutatását, akkor a TV képernyőt nézve is lehet vezérelni a dolgokat.

Jó kis eszköz ez, csak hirtelen megijesztett a fent említett probléma...DE megoldva.  ;)
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #545 Dátum: 2013, 02 19, 11:59:01 »
Nos akkor, hogy az Allshare Cast Dongle kérdésre választ adva megnyugodhassunk:
- a gond, ami kiüti: a számláló ugrása.
Megoldás:
- lehet akármilyen rom a vason, de nullázni kell a számlálót. Triangle Away a megfelelő megoldás. Utána szépen működik. Igaz meríti rendesen a vasat, de ha levesszük a fényerőt és kérjük az érintés mutatását, akkor a TV képernyőt nézve is lehet vezérelni a dolgokat.

Jó kis eszköz ez, csak hirtelen megijesztett a fent említett probléma...DE megoldva.  ;)

Köszönjük a tájékoztatást  :ok: Már kezdtem elbizonytalanodni a vásárlást illetően, ezért számomra nagyon hasznos volt.  :)
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető le_vente

« Reply #546 Dátum: 2013, 02 19, 12:27:04 »
Én ehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy van egy kis fogalom zavar is ebben a dologban
Macikának abban igaza lehet, hogy többségében vagy teljes egészében az utángyártott töltő tehet az esetleges bajról, DE én úgy fogalmaztam volna inkább, hogy a töltő tehet róla
Nekem NEM utángyártott autós töltőm van, de NEM is EREDETI gyári és 2 éve használom nagy megelégedésemre (2x2A töltő)

Köszönöm, pontosan ezt állítom.

Irdatlan mennyiségből sok lesz hibás, ez tény. De messze nem mind és mindegyik fajta.
Természetesen léteznek ultragagyik is, de nem mind az.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #547 Dátum: 2013, 02 19, 15:38:56 »
Utángyártott alatt a gagyi MERT OLCSÓ kínai vackokat érti szerintem mindenki.
Ezeknél a vackoknál MINDENT kihagynak a cuccból, ami a közvetlen működéshez nem szükséges. Ideértve a különböző biztonsági cuccokat is.
Mert irgalmatlan mennyiségben adják el a vackaikat és csak 10 eurocent is euroezreket jelenthet megtakarításban. Márpedig egy biztonsági áramkör, ami megakadályozza, hogy egy esetleges zárlat esetén átjusson a 12 V a telefonra, az ennél jóval többe kerül, lehet akár 1 € is. :)

Namost a magyar kereskedő mit rendel be?
NEM!
Ne ma közepesen gagyi olcsóbb árfekvésű utángyártott cuccot, amiknél még van nyoma lelkiismeretnek!
Hanem a lehető legolcsóbbat, azt is mennyiségi kedvezménnyel.

Én befejeztem a témát, aki akarta, megértette, aki nem, az meg használjon nyugodtan filléres utángyártott cuccot, mert az olcsó és 6 db kijön a gyári árából. Ha tönkremegy, majd vesz másikat.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #548 Dátum: 2013, 02 19, 16:41:06 »
Ezeknél a vackoknál MINDENT kihagynak a cuccból, ami a közvetlen működéshez nem szükséges. Ideértve a különböző biztonsági cuccokat is.
Mert irgalmatlan mennyiségben adják el a vackaikat és csak 10 eurocent is euroezreket jelenthet megtakarításban. Márpedig egy biztonsági áramkör, ami megakadályozza, hogy egy esetleges zárlat esetén átjusson a 12 V a telefonra, az ennél jóval többe kerül, lehet akár 1 € is. :)

NEM!
Ne ma közepesen gagyi olcsóbb árfekvésű utángyártott cuccot, amiknél még van nyoma lelkiismeretnek!

Én befejeztem a témát, aki akarta, megértette, aki nem, az meg használjon nyugodtan filléres utángyártott cuccot, mert az olcsó és 6 db kijön a gyári árából. Ha tönkremegy, majd vesz másikat.

Én pl. a HTC-imhez, SG Tab-hoz is vettem anno utángyártottat. (Kínait) Igaz 5x annyi ideig töltött, de ezek szerint megúsztam a nagyobb kárt. Számomra hasznos információkat csócsálgattatok, így most már eszembe sem jutna utángyártott cuccot venni, különösen autós töltőt! thx

rstwingo

• Vendég
« Reply #549 Dátum: 2013, 02 19, 18:33:52 »

NEM!

Teljesen mindegy, hogy próbálod magyarázni és az se gondolnám hogy utángyártottan mindenki a gagyit érti, mert akkor igen sokan használtak és használnak gagyi cuccot a telefonjukhoz/on, ha jól emlékszem akkor Te is használtál és lehet használsz is
Ha szerinted az Enigmának alapműveltségnek kell lenni-e, akkor elvárható Tőled is, a pontos és megfelelő megfogalmazás

Én is befejeztem a témát