2024, 11 28, 21:37:35
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132241 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zack

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #500 Dátum: 2013, 02 12, 21:31:13 »
Megjött a Logitech K400. Nagyon baba, rendesen müxik a dokkolóval. :ok: Pici, vékony, könnyű, halk, és pontos a touch pad is. :taps:
Must have vétel! :ok:

Elég nehéz beszerezni, sehol sincs raktáron... Itt van, én is itt vettem: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem mellesleg, csak 12k. Meg kell rendelni webshopon keresztül, és másnap már lehet is érte menni.
A4Team meg egy gány banda...Személyesen beszéltem velük, azt mondták másnap mehetek, majd jött egy sms aznap amikor mehettem volna érte elvileg, hogy nincs, és bizonytalan ideig nem is lesz.
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #501 Dátum: 2013, 02 12, 21:54:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megjött a Logitech K400. Nagyon baba, rendesen müxik a dokkolóval. :ok: Pici, vékony, könnyű, halk, és pontos a touch pad is. :taps:
Must have vétel! :ok:

Elég nehéz beszerezni, sehol sincs raktáron... Itt van, én is itt vettem: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem mellesleg, csak 12k. Meg kell rendelni webshopon keresztül, és másnap már lehet is érte menni.
A4Team meg egy gány banda...Személyesen beszéltem velük, azt mondták másnap mehetek, majd jött egy sms aznap amikor mehettem volna érte elvileg, hogy nincs, és bizonytalan ideig nem is lesz.

Bizony-bizony, ez egy jó cucc...én is szeretem nagyon, jó vétel!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #502 Dátum: 2013, 02 12, 22:19:35 »
Bizony-bizony, ez egy jó cucc...én is szeretem nagyon, jó vétel!

Hogyan parositjatok a telefonnal? Akarhogy kerestem semmi. Csak erdekesseg keppen

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #503 Dátum: 2013, 02 12, 22:25:25 »
Hogyan parositjatok a telefonnal? Akarhogy kerestem semmi. Csak erdekesseg keppen

USB-n....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető memberjoe

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: N7100XXDMB6
« Reply #504 Dátum: 2013, 02 13, 11:17:20 »
Szóval nyitottam magamnak egy Paypal számlát, utaltam rá pénzt és vásároltam az ebay-en egy dél-koreai bőr tokot 23,9 dollárért (5400 HUF), ingyenes szállítással:

A csomag 13 nap alatt érkezett meg minden gond nélkül. Íme néhány fotó a tokról:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #505 Dátum: 2013, 02 13, 11:35:58 »
Szóval nyitottam magamnak egy Paypal számlát, utaltam rá pénzt és vásároltam az ebay-en egy dél-koreai bőr tokot 23,9 dollárért (5400 HUF), ingyenes szállítással:

A csomag 13 nap alatt érkezett meg minden gond nélkül. Íme néhány fotó a tokról:

Profi munka! :)

A bőrtok is profi kivitelű, itthon legalább a 1,5x-ese lett volna HA lenne ilyen.

Mondjuk nekem nem bejövős ez a fajta balra kihajtós (bőr)tok, mivel a fejemhez emelve telefonálok. De ha drótos vagy drótnélküli headsettel használnám, akkor 100%-os biztonsággal és megelégedettséggel használnám.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető KölyökGSi

Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #506 Dátum: 2013, 02 13, 12:25:37 »

A bőrtok is profi kivitelű, itthon legalább a 1,5x-ese lett volna HA lenne ilyen.

Mondjuk nekem nem bejövős ez a fajta balra kihajtós (bőr)tok, mivel a fejemhez emelve telefonálok. De ha drótos vagy drótnélküli headsettel használnám, akkor 100%-os biztonsággal és megelégedettséggel használnám.
En se szeretem a flip tokokat! Egyik ismerősömnek van s3 ja fliptokkal es o úgy használja hogy felveszi becsukja esbutana emeli a fulehez

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető memberjoe

« Reply #507 Dátum: 2013, 02 13, 12:44:09 »

Tényleg kiváló minőségű mind anyagát, mind használhatóságát tekintve. Nekem az volt a legfontosabb, hogy nyakpántot is tudjak rá csatlakoztatni, ha szükség van rá. Semmiképpen nem akartam műbőr vacakot venni és ennyi pénzért nagyon-nagyon megérte!  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #508 Dátum: 2013, 02 13, 13:02:00 »
Tényleg kiváló minőségű mind anyagát, mind használhatóságát tekintve. Nekem az volt a legfontosabb, hogy nyakpántot is tudjak rá csatlakoztatni, ha szükség van rá. Semmiképpen nem akartam műbőr vacakot venni és ennyi pénzért nagyon-nagyon megérte!  :D
Mondjuk a nyakamba nem akasztanám soha ezt a csempeméretű készüléket, de a minőségben és az ár-értékarányban 100%-osan egyetértünk...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #509 Dátum: 2013, 02 13, 14:17:20 »

Nem akarok ünneprontó lenni, de a termékleírásban ez van:
 Material:  Synthetic Leather( Made in Italy) + Gel
Ez nekem azt sugallja, hogy nem igazi bőr  :hmm: Bár ez véleményem szerint nem von le semmit a használhatóságából, és a minőségéből sem.
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Zack

« Reply #510 Dátum: 2013, 02 13, 14:30:31 »
LG IPS224V-BN-t becserélem az asztali LG IPS277L-BN kis tesójára 23" méretben. Szebb a képe az új szériának (LG IPS237L-BN).

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető memberjoe

« Reply #511 Dátum: 2013, 02 13, 14:46:31 »
Nem akarok ünneprontó lenni, de a termékleírásban ez van:
 Material:  Synthetic Leather( Made in Italy) + Gel
Ez nekem azt sugallja, hogy nem igazi bőr  :hmm: Bár ez véleményem szerint nem von le semmit a használhatóságából, és a minőségéből sem.

Én sem állítottam vagy nem akartam azt sugalmazni, hogy valódi bőr lenne, de műbőr és műbőr között is van óriási különbség :) Ez szerencsére egy jó minőségű anyag.

Nem elérhető memberjoe

« Reply #512 Dátum: 2013, 02 13, 14:50:01 »
Mondjuk a nyakamba nem akasztanám soha ezt a csempeméretű készüléket, de a minőségben és az ár-értékarányban 100%-osan egyetértünk...

Mivel rokkant vagyok, időnként szükségem van arra, hogy a telefont a nyakamba akasszam, ha már a tolókocsiban nem tudok minden vackot az ölemben tartani, amivel amúgy is nehéz közlekedni.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #513 Dátum: 2013, 02 13, 15:46:42 »
Mivel rokkant vagyok, időnként szükségem van arra, hogy a telefont a nyakamba akasszam, ha már a tolókocsiban nem tudok minden vackot az ölemben tartani, amivel amúgy is nehéz közlekedni.
Ne haragudj, nem tudhattam.
Természetesen Neked így más a felállás.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #514 Dátum: 2013, 02 13, 17:12:00 »
Én sem állítottam vagy nem akartam azt sugalmazni, hogy valódi bőr lenne, de műbőr és műbőr között is van óriási különbség :) Ez szerencsére egy jó minőségű anyag.

De van ám különbség! Nem véletlenül van hangsúlyozva a "( Made in Italy)"  ;) Ezt a véleményem egyébként ha visszaolvasol már az előző hsz.-em második felében is leírtam, csak más szavakkal... Én a polikarbonát kontra fém hátlap vitában is a Samsung által használtat favorizálom a súly, és egyéb hasznos tulajdonságai miatt.  :oops:
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #515 Dátum: 2013, 02 13, 17:54:18 »
De van ám különbség! Nem véletlenül van hangsúlyozva a "( Made in Italy)"  ;) Ezt a véleményem egyébként ha visszaolvasol már az előző hsz.-em második felében is leírtam, csak más szavakkal... Én a polikarbonát kontra fém hátlap vitában is a Samsung által használtat favorizálom a súly, és egyéb hasznos tulajdonságai miatt.  :oops:

Problemas a fem lap?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #516 Dátum: 2013, 02 13, 18:08:06 »
Problemas a fem lap?
Mivel ugye a fém sokkal kisebb mennyiségben engedi át a rádióhullámokat, mint a műanyag... :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Zack

« Reply #517 Dátum: 2013, 02 14, 16:39:22 »
Összeállt a mobil cipelgetős rendszerem, amit laptop helyett fogok használni. Megpróbálom leírni, hátha másoknak segíteni fognak a tapasztalataim, merre induljanak, és milyen költségekre számítsanak a hardverrel kapcsolatban.

A tartozékaim (ki lehet hozni olcsóbban is más hardverrel):

-SAMSUNG EDD-S20EWEG dokkoló  14.700ft  You are not allowed to view links. Register or Login

LG IPS237L-BN monitor  47.900ft

-Logitech K400 (egér+bill)  11.990ft

-Logitech z130  6.260ft

-Delock PREMIUM HDMI-HDMI kábel  3800ft

Az első legfontosabb, és egyben a legkényesebb kérdés, a monitor. A lényegi szempont a HDMI bemenet. DVI-HDMI átalakítóval használva a dokkolót ugyanis nem lesz jó a képminőség (homályos), nem lesz full screen, alul felül fekete csík lesz a képernyőn. Tehát aki külön monitort akar venni a mobil rendszeréhez, ezzel jó ha tisztában van. Arra is rájöttem, hogy nem mindegy, hogy a HDMI melyik végét dugjuk a dokkolóba, pedig elvileg teljesen egyforma mindkét csatlakozó. Mégis valamiért az egyik összekötéssel nem ad képet, a kábelt megfordítva viszont igen. Arra is figyeljünk hogy MHL képes HDMI bemeneten nem biztos hogy menni fog, ugyanis én belefutottam ebbe az LG-vel. Ilyenkor is ad képet a dokkoló, de a képernyő közepén egy nagyobb téglalapban a "HDMI2 out of range" felirat látható, ami sajnos nem tüntethető el. A megoldása a HDMI 1-es portba való átdugás. Tehát ha hasonló figyelmeztetést küld a monitor, és nincs másik HDMI port, ott sajnos nem lesz használható a dokkoló. Jelenleg 22"-23" mérettől lehet válogatni, a kisebb méreteknél sajnos nincs HDMI port. 22" col méretben viszont 22-23e forinttól már elérhetőek a HDMI bemenetes TN paneles monitorok, ennél olcsóbban nem lehet kihozni sajnos. Én mindenképpen IPS panellel rendelkező monitort ajánlok, tehát ha van rá keret érdemes +14-16e többet rááldozni. You are not allowed to view links. Register or Login

A billentyűzet+touch pad kombó nagyon minőségi, kényelmes darab, bár a touch padot szokni kell. Mindenképpen Logitech-nél érdemes nézelődni, mivel a vezeték nélküli (unifying vevőegység) megoldás egységesen működik a dokkolóval. Lehet Genius is működne, de zsákbamacska, így inkább azt írom ami biztos működik.

Hangszórónál a legfontosabb, lehetőleg ne USB-ről kapja az áramot, hanem külső tápról, mert nálam ez az USB tápos megoldás nem adott jó minőséget. Ajánlom a minimum 5-10W teljesítményű kis méretű hangszórókat, mert a mobilis 2W környékiek nagyon harmatosan szólnak. Azért esett a Logi z130-ra a választásom (egy USB táposat gariztattam) mert remek hangzása van (teszteket is olvasva), nem túl drága, és kompakt.
Itt talán a legfontosabb megjegyeznem, hogy simán a dokkolóhoz csatlakoztatva nem lesz hang külső hangszórón. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a telefont kivenni a dokkolóból, majd
Beállítások -> Kiegészítők -> Audiokimeneti mód -> pipa be (Külső hangszórók használata az eszköz dokkolásakor) 
Dokkolóhoz csatlakoztatva a telefont a beállítás nem érhető el.

Ha a konfiguráció ára riasztó, a monitoron (-25e), a wireless billentyűzet+egér kombón (-7e), a hangszórón (-4k), és a kábel sem feltétlen muszáj (-2k). Tehát ki lehet hozni az egészet -36k-val olcsóbban is akár. Az én konfigom 87.700ft volt, de kihozható 52.000ft-ból is, illetve ha a mobilitás nem szempont, akkor még a monitort is meg lehet spórolni, tv-re kötve, és így egy alap rendszert 30k-ból ki lehet ügyeskedni.

Sajnos a PS3 dualshock3 joy-t még nem vettem meg hozzá, arról majd külön írok. Legolcsóbban 9.000ft-ért beszerezhető újonnan, de ezt pótolva úgy gondolom egy olyan maga nemében páratlan Androidos rendszer állt össze, ami bárhol használható, és bár kicsit nagyobb helyet igényel a monitor miatt, az ára csak a töredéke egy laptop-hoz képest. :ok:

ui: Az LG új IPS7 szériájához adott MHL kábel nem működik Note 2-vel.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #518 Dátum: 2013, 02 14, 17:34:42 »
Összeállt a mobil cipelgetős rendszerem, amit laptop helyett fogok használni. Megpróbálom leírni, hátha másoknak segíteni fognak a tapasztalataim, merre induljanak, és milyen költségekre számítsanak a hardverrel kapcsolatban.

Beraktam a GY.I.K-be. :)

Nem elérhető Zack

« Reply #519 Dátum: 2013, 02 14, 17:37:53 »
Beraktam a GY.I.K-be. :)

Köszi! :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #520 Dátum: 2013, 02 14, 18:07:26 »
Összeállt a mobil cipelgetős rendszerem, amit laptop helyett fogok használni.
Bocsánat a kerékkötésért, de ezt mennyivel egyszerűbb "cipelni", mint egy - mondjuk - Lenovo T500-as laptopot?
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Zack

« Reply #521 Dátum: 2013, 02 14, 18:54:27 »
Bocsánat a kerékkötésért, de ezt mennyivel egyszerűbb "cipelni", mint egy - mondjuk - Lenovo T500-as laptopot?

Semennyivel. Mi több egyenesen problémásabb is. De ez nem 15" hanem 23"...Nem Win hanem Android. Tudsz rajta jókat játszani amihez a T500 kevés. Azért ez csak egy optimalizáltabb rendszer a hardverhez.

Ami nekem jó lenne e helyett az 250k... Lenovo Y580. Ez kiváltaná, de ennyiért sok.

Nem elérhető Zack

« Reply #522 Dátum: 2013, 02 14, 19:10:05 »

Ráadásul nekem a 27" és a 23" LG IPS nem került pénzembe, tehát 40k-ba volt cakumpakk. ;)

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #523 Dátum: 2013, 02 14, 19:52:40 »
A 23"-os ips kijelző fain, de nekem kissé nagy. Maradok a Note2 + HP Elitebook 8460p + egér variációnál.
Persze ezt is lehetne tuningolni kiegészítőkkel (pl, hangszóró, AVERMEDIA AVerTV Hybrid AirExpress, stb.)...
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #524 Dátum: 2013, 02 14, 20:10:55 »
Ráadásul nekem a 27" és a 23" LG IPS nem került pénzembe, tehát 40k-ba volt cakumpakk. ;)

Jaaa, így nekem is kell monitor...