Szisztok ! Én ezt a szilikon tokot vettem:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Megtetszett a kinézete a képek alapján és nem csalódtam benne, nagyon jól néz ki élőben is
Külön pozitívum benne, hogy a két oldalán, pont ahol fogja az ember recés a felülete, véletlenül se tud kicsúszni az ember kezéből a telefon, nem úgy mint tok nélkül. Minden luk ott van rajta ahol kell, és a gombok is könnyen nyomogathatóak. Drágább mint amit Macika ajánlott, de kaptam hozzá egy kijelzővédő fóliát is. 5 nap alatt itt volt. Én "hasitasiban" hordom a telefont, pénztárca stb. mellett úgyhogy ez így tökéletes megoldás nekem.
Félre ne érts, nem a versenyzés miatt írom, de a puhább, mozgásra képes, szilikon alapú tokoknak egy nagy bajuk van, de az számomra kizáró.
Mégpedig, hogy mattítanak.
Tehát ha bejutnak (márpedig bejutnak!) a készülék és a szilikontok közé apró porszemek, azok úgy viselkednek a finom mozgások hatására, mint a csiszolópapír. Pár hónapos használat után bizonyos területeken teljesen matt lesz a felület.
Én ezért használok kizárólag csak kemény, moccanni nem képes tokot és ezért is ajánlom az ilyeneket mindenkinek.