alig gyozom kapkodni a fejem a jobbnal jobb tokok lattan! Miert akar mindenki bumper "keret" tokot a telora? Sose ejtettem el, de ezekbol arra kovetkeztetek h mindig sarokra erkezik?! Jol neznek ki nagyon!
mas: Sose volt bluetoothos fulesem, most viszont, hogy ekkora telefonom lett ( pedig nem is nagy ) lehet neha konnyebbe tenne a telefonalast. Pl farmerbol kivadaszni a hungaria koruton autoba komoly kaland
Aki hasznal segitsen valasztani! Ebayrol is johet! Elso sorban telefonalasra hasznalnam, de ha van olyan ami zene hallgatasra is jo ( az valoszinuleg akkor 2 fules lesz tehat kocsiba erdekes ) azt is szivesen veszem! Koszi!
Nekem ilyen van... nagyon jó zenére, sokat bír az akku, ha nem kell a füles, akkor a végén van egy mágneses tok és abba lehet tenni, így nem lifeg össze-vissza... én ha nem hallgatok zenét, akkor csak az egyik fülembe teszem (nem is nyomom bele nagyon) és mivel a telefon úgy van beállítva, hogy amikor fülesen vagyok vegye föl automatikusan a hívást, azzal sem kell foglalkoznom...
Már két éve nagyon jól szolgál... motoron meg egyenesen nélkülözhetetlen...
You are not allowed to view links.
Register or
LoginItt egy másik link... itt látszik, hogyan hordják...
You are not allowed to view links.
Register or
Login