Böngészéshez kegyetlen jó a touchpad-os, nagyítani ugyanúgy lehet mint a kijelzővel a két ujjal, a bill.része meg nagyon jó, jó a nyomáspontja, sok funkciógom is működik jól. Nem bántam a vételt.....
Szvsz azért egérrel jobb lehet. Én a telefonon is és a notin is kényszermegoldásként értékelem a tapicskolást.
Notin nem is használom, pedig multitouch Vaio, de bár simán viszi a Logitech Anywhere MX egerentyűt a Note II is, avval kevésbé használom, de ha TV-re kötve PC gyanánt alkalmaznám, a tapi kizárt lenne nekem. Az amúgy van a PDA-n is, nem?
Például egy jó kis scrollozás az egéren vs. tacsin?
Vagy például másik gép kezelése mondjuk PhoneMyPc segítségével, ott is inkább egérrel szeretném.
Itt most sokat úgy írtam az External Keyboard Helper segítségével.
Vannak még hiányok persze, de már nagyon sok megy, ami régen nem.
De a kisebbik gépemen levő Logitech MK320 bill-egér kombót is viszi, így én ilyesmit javasolnék, az sem nagy.
Van még egy LX700-as kombóm is, azt nem próbáltam, de szerintem azzal is menne.
Más:
A külső HDD-ről a Note II simán fogadja a Paragon NTFS&HFS+ segítségével a húszon gigás filmeket is hangsávok és feliratok váltásának lehetőségével együtt!
Nekem egy eSata és USB képes külső házban lakik egy 2TB-s HDD, simán játszik róla és az eSata segítségével gyors a másolás is, én ilyen házba tennék HDD-t.