Sziasztok.
Kellene egy kis segitség,még mielőtt valaki megjegyezné,hogy olvassak vissza meg hasonlók,olvastam...de aki nagyon járatos a dologban ugyis a kis ujából kirázza a választ,tudom anno én is igy voltam :-)
Volt egy több mint egy éves HTC-s korszakom,előtte galaxy s1 roomolás ment naponta (HTC-nél eszembe sem jutott az ugy jó ahogy van)
Most váltottam note 2 -re,garanciából már nincs sok hátra,és ha jobb lesz a gyári romnál akkor neki vágok.
...
Szóval ha nem nagy gond valakinek legyen szives leirni a pontos roomolás menetét a 0-ról kezdve.
Jelenlegi romom:
Remélem csatolta a képet.
A DN3_v2_by E-team stabil,jó rom?
Rootolás a kingo root-tal a legegyszerübb?
Ha valaki belinkelgetné a nekem való dolgokat azt nagyon megköszönném.
DN3 már megvan.
Köszönöm...SOS-be kellene.
Első és legfontosabb: SOS-ben nem ROM-olunk!
Én már megyek aludni, így nem fogok belemenni a menetébe, de javaslom a You are not allowed to view links.
Register or
Login végigolvasását, aztán a Ditto ROM topik-jában az első jó pár hsz. pontos elsajátítását, mert bár nem nagy ördöngösség, de a sima ROM-olásnál kicsit már bonyolultabb a dolog.
Nehogy sértésnek vedd, nem kell hozzá nagy tudás, de odafigyelés igen, meg elég sok információ, mert Samu barátunk kavarása nyomán ezek a ROM-ok már kicsit több lépcsőben települnek, főleg, ha nem akarod sokszor próbálni, mert ha nem jól csinálod, akkor mint sokaknak ott a topik-ban, különféle hibák jönnek elő még a sikeresnek tűnő telepítés után is. A 4.1.2-ről 4.3-ra átállás pár dolgot megváltoztat az eddigi ROM-oláshoz képest. Menni fog, ne aggódj, nem riogatni akarlak, de több dologra kell figyelni, mint eddig.
Komolyan mondom, hogy időt kell áldozni rá, mert azt sem tudni előre, hogy nálad melyik válik be jobban, az MJ5 bootloader telepítése, vagy Dr. Ketan WiFi patch-e. És ez csak egy témakör, van egy rakás egyéb, amiket még fel kell tenned, ha szükséged van rá.
Kérlek, csak ráérősen állj neki, mert remélhetően nem téglásítod a kütyüt, ha elrontod a menetet, ilyenről nem számolt be senki, de a nem kellően akkurátus telepítések nyomán azért páran szívtak. Az IMEI is elszállt némelyeknek, de természetesen visszanyerték.
Az első lépéseid egyike az EFS mappa mentése legyen, ha tudod, több módon is és több helyre, semmiképpen ne csak a telefonra és/vagy az SD kártyádra!
Továbbá javaslom a mostani ROM-od telepítőjének megtartását, nandroid backup-ot (és annak PC-re másolását), majd az SD kártya és a telefon belső kártyája tartalmának mentését szintén PC-re. Ezek sem két perc, de hidd el, jobb, ha megvan és sose kell, mintha kellene, de nincs meg!
Ha ezek megvannak, csak utána kezdj bele, amíg a mentések mennek, olvasgass!
Egyelőre ne menj MJ5-ös alapúnál frissebb ROM-ra, de a Ditto az MJ5 és a V3 is az lesz szerintem (hiába van már MK4 és volt róla szó, hogy a V3 lapja az lesz, véleményem szerint a még újabb bootloader miatt maradnak MJ5-ön), így nincs gond.