Sziasztok !
Régóta miuit használok, és ezzel kapcsolaban lenne 2 kérdésem.
1: ha telefonálok, akkor nem hallom ha valaki keres, vagy üzenetem érkezik, (iphonnál közben voltak üzenethangok, míg telefonáltam). Ezt androidnál / miuinál be lehet állítani valahol ? Mert jó lenne hallani, akár egy kis pittyegéssel is, hogy valaki épp keres. Tehát miközben telefonálok, legyen halk üzenethang arról, hogy miközben valaki épp keres és én foglalt vagyok, a szolgáltatói sms megérkezését halljam.
2: Miuiban már egy fokkal jobb az értesítési panel testreszabhatósága mint sima androidon, azaz miuinál programonként meghatározható, hogy mi jelenjen meg az értesítő sávban és mi jelenjen meg az üzenet sávban. Illetve itt kicsit érthetetlen, hogy miért nem lehet csak a kis értesítő sávban megjelentetni ha valamely program üzenetet ír oda, miért csak az üzenetsávval együtt lehet azt beállítani. Pl, szeretném ha egy program jelezne, hogy jött üzenet, de a szöveget már ne tegye ki az értesítési panelra, hogy mindenki elolvashassa azt. Iphonon ez jól meg volt oldva, ott voltak jelvények. Miuiban is van, de csak a pár rendszer alkalmazáshoz van hozzárendelve jelvény, ami jelzi, ha egy programhoz tartozik üzenet.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tud e valaki olyan progit, amivel jelvényeket lehet tenni appokhoz (mint iphonon). Amit én néztem eddig, ilyen kis jelény progikat, az mind csak úgy működött, ha beállítások/állapotsor/alkalmazások értesítései -nél be volt kapcsolva az értesítés, tehát a dizskréció kilőve....
Galaxy note 2-m van, gyári független, 16 GB.
A legújabb miui rendszer van fent, de ha a fenti problémák orvosolhatók a gyári oprendszer feltételével, akkor visszeteszem azt is szívesen (max felteszem a MIHOME launchert).
Aki tud a fenti kérdésekben segíteni, kérem segítsen ! nagy szükségem lenne rá !!!
A válaszokat előre is köszi,
Üdv: Sasparipa