Nos, ha lőttél egy képet és rámész, akkor a menüben van szerkesztés.
Bár én inkább PC-n szerkeszteném, de most ki fogom próbálni már a cerkával.
Egyik lehetőség a Samsung Apps-ból letölteni rá progit, másik a Photoshop Android-os változata: Adobe Photoshop Touch:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Nekem nem kompatibilist ír...
Köszi! Quickpicet raktam fel, abban nem volt ilyen lehetőség
De most, hogy a fényképszerkesztő progit felraktam samsung appsból, most már quickpicben a szerkesztésnél ezt is felkínálja, és ezzel lehet rajzolni is
Szuper. Nyilván nem photoshopolni fogok, hanem pl ha vmit tovább kell küldenem, de 1-2 dolgot ki akarok satírozni, arra ez egy gyors megoldás. köszi
Van még pár dolog:
1) A not. bart lehúzva az automatikus fényerő bepipálása mellett miért lehet húzgálni a csúszkát és az mit csinál az pontosan? Kicsit magasabb/alacsonyabb automata fényerőt használ, ennyi, finomhangolás?
2) A másik, hogy ki van kapcsolva a képstabilizátor, mégis ha fényképezőről videóra váltok, azért érezhetően csökken minden irányban a látószög, mintha zoomolna a készülék. Nálatok is? Ez miért van? Elég zavaró
Pláne, hogy a videót legtöbbször a hang miatt közelebbről veszi az ember.
3) Ha fényképezőben átállítom felül az ikonokat, minden ok, viszont ha kilövöm az alkalmazásokat, megint az alapértelmezett ikonok állnak vissza, tehát nem mentődnek el a dolgok
Néha ki kell lőnöm az alkalmazásokat, mert sajnos tapasztaltam lassulást. Sőt, többször sikerült váratlan újraindulást csinálnom.
4) Megoldható, hogy a fényképezőben a bal alsó sarokban található fotóra kattintáskor ne a gyári galéria jöjjön be, hanem pl a quickpic? Esetleg root után megy ez?
5) Ha telszámot hívok, az első csöngés előtt/alatt mindig és egy pillanatig tartó, 3-4 emelkedő hangot "zongoráz" le. Ez eléggé idegesít. Mi miatt van ez? Az is zavaró, hogy ha hívás van és lerakom, utána még 4 mp-ig mutatja a képernyőt és csak utána ugrik vissza a névjegyekhez. Sokszor utána mást kell hívnom, így dekkolhatok vagy nyomogathatom a vissza gombot. Erre van beállítási lehetőség, vagy itt is rakjak fel egy progit erre? Oncallend -et például?
Bámulatos az akkumulátorideje, végre egy teló, aminél délután nem kell töltőhöz rohanni!