0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Valahol láttam egy kifestő(színező) progit Note II-re. Meg tudja nekem mondani valaki ennek a nevét. Asszony kikaparja a szemem ha nem szerzem meg.
You are not allowed to view links. Register or Login
Lehet valahol állítani, hogy ne 4X4-es legyen a TW rács a kezdőképernyőn, hanem 5X5, mint a Note1-nél? Ahhoz vagyok szokva.
Ezt már beraktam a Root, CWM és egyéb hasznos dolgok témába... Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Úgy van, de "ifjú" barátunk itt kérdezett, s legyen neki jó estéje...
Tessék elolvasni az összes témát! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Lustaság fél egészség Olvasgatom én, de sokat kell átolvasni. Egyelőre belaktam a Note2-t. Root-oltam és feltettem azt a rengeteg progit, ami az 1-en is volt. Előjött az, ami sok embernél az S3-nál. Megtelt a telefon memóriája, nem engedett programot telepíteni.
Megtelta a memória?
Jóvanna...igazad van, de nem torkolhattyuk itten azonnal lefele, miközben végre megszerezte a vasat oszt örömködik... de majd csak figyejjé hónap ha ilyeneket kérdez... vége lesz ám a türelmi időnek
Igen. Sajnos van ilyen. Ha túl sok progit telepítesz, akkor fordul elő.S3-nál is sok embernek előfordult. Mocónál is, úgy emlékszem.
Mégis mennyi az a túl sok? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Nekem mosz kb. 120-130 progi van fent.
Nálam a Titánium Backup 93 felhasználói alkalmazást ír. Na persze nincsenek nagy helyet foglaló játékok... Bár azok adatai a belső tárra szoktak kerülni. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Nelem 135-őz, de elég sokat leszedtem.
Amelyek nagy részét gondolom te sem használod, de jó ha van. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Megrendeltem a Note2 őt a B-Tel től Szerdàn hozzãk kérdés a B-Tel megbízható és a 3 betüs navi megy e rajta?