2024, 11 28, 23:51:16
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347054 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3275 Dátum: 2013, 11 18, 17:19:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na ez az ígéretes darab nálam zabálja az akkut és melegszik a készülék. Minden ugyanúgy van beállítva, mint másik romon. Adok neki még egy napot, de aztán repül a kukába... Most kikapcsoltam benne pár dolgot... A Bluetooth magasan a legtöbbet zabálja, ami kell a kihangosító miatt.
Érdekes, máshol is ezt olvastam. Akkor nem lehet egyedi eset.

Várunk tovább...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Karif

• PDA: Samsung Galaxy Note II, Note EDGE
  • PDA ROM: Mikor mi..
« Reply #3276 Dátum: 2013, 11 18, 17:36:10 »
Hm.... Érdekes nekem az egyik ha nem a legjobb idáig... Igaz Bluetooth ot még nem használtam ki is próbálom...

Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #3277 Dátum: 2013, 11 18, 17:54:09 »
Hm.... Érdekes nekem az egyik ha nem a legjobb idáig... Igaz Bluetooth ot még nem használtam ki is próbálom...

Küldve az én GT-N7100-ről Tapatalk használatával

Valami más lesz a probléma, mert kikapcsoltam. Szinte fullon megy a proci.

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #3278 Dátum: 2013, 11 18, 20:34:13 »
Feltettem egy témát a TWRP-hez, de sajnos nem erre a kijelző méretre készült, figyelmetlen voltam. Így a reboot menü már nem fér ki, nem látszik a képernyőn. Viszont most hiába indítom újra, állandóan a TWRP menübe megy. Törölni kellene a téma könyvtárát, de mindig csak ide jön vissza. Nem tudok újat sem telepíteni, mert az a gomb sem látszik sajnos. Mit lehet csinálni?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3279 Dátum: 2013, 11 18, 20:44:43 »
Letöltöttem a SystemPanel-t és abban látom, hogy az IndexService maximumon tekeri a procit. Mivel állítólag az S Finderhez indexel dolgokat, ezért kiírtottam a Titanium Backuppal, meg még az összes Samsungos sz.rságot a Samsung fiókkal együtt. Ezeket sem használom. Már nem is megy maximumon a proci. Ezek után kíváncsi vagyok a holnapi napra...

Nem elérhető TpS

« Reply #3280 Dátum: 2013, 11 18, 21:18:04 »
Feltettem egy témát a TWRP-hez, de sajnos nem erre a kijelző méretre készült, figyelmetlen voltam. Így a reboot menü már nem fér ki, nem látszik a képernyőn. Viszont most hiába indítom újra, állandóan a TWRP menübe megy. Törölni kellene a téma könyvtárát, de mindig csak ide jön vissza. Nem tudok újat sem telepíteni, mert az a gomb sem látszik sajnos. Mit lehet csinálni?
Közben megtaláltam a megoldást. A belső sd-ről kell a /TWRP/theme/ui.zip-et törölni ezzel az adb paranccsal:
adb shell rm /sdcard/TWRP/theme/ui.zip

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #3281 Dátum: 2013, 11 18, 23:53:24 »
Érdekes, máshol is ezt olvastam. Akkor nem lehet egyedi eset.

Várunk tovább...

Kár volt kontrázni...

A topik-jában nemigen van rá panasz, kérdezném, de nem érdekel, hol olvastál hát ilyeneket róla...  ;)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #3282 Dátum: 2013, 11 18, 23:57:53 »
Letöltöttem a SystemPanel-t és abban látom, hogy az IndexService maximumon tekeri a procit. Mivel állítólag az S Finderhez indexel dolgokat, ezért kiírtottam a Titanium Backuppal, meg még az összes Samsungos sz.rságot a Samsung fiókkal együtt. Ezeket sem használom. Már nem is megy maximumon a proci. Ezek után kíváncsi vagyok a holnapi napra...

Az indexelés egyszer megy le és a háttértáraid tartalmától függ, meddig teker, tény, hogy sokáig, bőven 10 perc fölött ment nálam is eleinte a rengeteg végignézendő dolog miatt. Utána restart-ig nyugton van, de letilthatod, mert amúgy a My Files-nak dolgozik és az megy nélküle is. Én is fagyasztottam, mert bár van jópofaság a My Files-ban, nemigen használom.

Amúgy meg ez messze nem a Ditto ROM sajátossága, már MI6-ban benne volt.  :)
Amit ők összeraktak, az igencsak elismerésre méltó és a topik-ja inkább azzal van tele.

Remélem, azóta kedveled a ROM-ot!  ;)

Amúgy, a SystemPanel, az OS Monitor és a CoolTool szerintem alap dolog geek-eknek, nálam kötelező darabok további jó pár rendszer alkalmazással együtt. Ha fent vannak, ilyen malőr csak rövid időre tud megviccelni.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3283 Dátum: 2013, 11 19, 06:29:24 »

Az indexelés egyszer megy le és a háttértáraid tartalmától függ, meddig teker, tény, hogy sokáig, bőven 10 perc fölött ment nálam is eleinte a rengeteg végignézendő dolog miatt. Utána restart-ig nyugton van, de letilthatod, mert amúgy a My Files-nak dolgozik és az megy nélküle is. Én is fagyasztottam, mert bár van jópofaság a My Files-ban, nemigen használom.

Amúgy meg ez messze nem a Ditto ROM sajátossága, már MI6-ban benne volt.  :)
Amit ők összeraktak, az igencsak elismerésre méltó és a topik-ja inkább azzal van tele.

Remélem, azóta kedveled a ROM-ot!  ;)

Amúgy, a SystemPanel, az OS Monitor és a CoolTool szerintem alap dolog geek-eknek, nálam kötelező darabok további jó pár rendszer alkalmazással együtt. Ha fent vannak, ilyen malőr csak rövid időre tud megviccelni.

Nálam több órán keresztül megy elég aktívan az IndexService. Ezért is töröltem a titaniummal. Nincs rá szükségem. Arra meg végképp nincs szükségem, hogy délután 2-re lezabálta az akkut. Az előző romokban nem volt ennyire durva ennek jelenléte, de ott is jó sokáig működött. Egyébként jó a rom, ma kiderül hogy működik.

Nem elérhető le_vente

« Reply #3284 Dátum: 2013, 11 19, 08:46:12 »
Nálam több órán keresztül megy elég aktívan az IndexService. Ezért is töröltem a titaniummal. Nincs rá szükségem. Arra meg végképp nincs szükségem, hogy délután 2-re lezabálta az akkut. Az előző romokban nem volt ennyire durva ennek jelenléte, de ott is jó sokáig működött. Egyébként jó a rom, ma kiderül hogy működik.

:shock:

Órákon ááááááát?

Az durva. De ezért kellenek a kis progik, amiket írtam.

Melyik ROM-okban volt az már neked? Mert ez egy új feature, mint írtam, szerintem MI6 óta van csak, előtte mediaserver és system server volt, meg az mmcqd (abból kettő is lehet, mert a két háttértárhoz - belső és külső SD - külön process fut), amik hasonló feladatokat végeznek, de nem azonosak vele és ma is megvannak, mert azok nem Samsung feature-ök, ha jól tévedek, hanem az Android részei. Ezek is komoly munkát végeznek néha.

Sőt, a My Files, ami ezekben a kiszivárgott 4.3 alapúakban van, talán a Note 3 ROM-mal kerülnek egyáltalán képbe, mert az a Note 3-é. Ebben nem vagyok teljesen biztos, de így tudom.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3285 Dátum: 2013, 11 19, 09:23:29 »

:shock:

Órákon ááááááát?

Az durva. De ezért kellenek a kis progik, amiket írtam.

Melyik ROM-okban volt az már neked? Mert ez egy új feature, mint írtam, szerintem MI6 óta van csak, előtte mediaserver és system server volt, meg az mmcqd (abból kettő is lehet, mert a két háttértárhoz - belső és külső SD - külön process fut), amik hasonló feladatokat végeznek, de nem azonosak vele és ma is megvannak, mert azok nem Samsung feature-ök, ha jól tévedek, hanem az Android részei. Ezek is komoly munkát végeznek néha.

Sőt, a My Files, ami ezekben a kiszivárgott 4.3 alapúakban van, talán a Note 3 ROM-mal kerülnek egyáltalán képbe, mert az a Note 3-é. Ebben nem vagyok teljesen biztos, de így tudom.

Igen, órákon át. Mivel szervizkönyvek sok pdf-vel vannak az sd kártyán, meg rengeteg kép és videó, amiket a készülékkel alkottam, meg még pár dolog. Gondolom azokat is mire átnézi...
Ez volt a DrKetan-ban is és a Hurricane romokban is, de azokban 1 nap után már lenyugodott az IndexService. Lehet, hogy itt is leállt volna később, de inkább töröltem, mert hasznát nem láttam eddig. Így most normálisan működik.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #3286 Dátum: 2013, 11 22, 08:31:38 »
Megjelent...  (ugyan még az enyém nem látja...)

Akkor most már lehet félni a knox-tól  ;) , vagy együtt élni vele, illetve várni a főzelékeket...  :p

Nem elérhető le_vente

« Reply #3287 Dátum: 2013, 11 22, 08:39:17 »

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3288 Dátum: 2013, 11 22, 09:17:51 »
na ez izgalmas.... :hmm: Nem vagyok iOS parti...valahol a kettö között lebegek, de ezek utan csak merje mondani vki, hogy zart rendszer az iOS.... 7.0-ota be sem foltoztak a JB lehetöseget. Most tart 7.0.4-nel. Bar jöhet ott is meg palfordulat...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #3289 Dátum: 2013, 11 22, 11:39:39 »
na ez izgalmas.... :hmm: Nem vagyok iOS parti...valahol a kettö között lebegek, de ezek utan csak merje mondani vki, hogy zart rendszer az iOS.... 7.0-ota be sem foltoztak a JB lehetöseget. Most tart 7.0.4-nel. Bar jöhet ott is meg palfordulat...

Jaja, ez kezd sok lenni már.

Kérdés, hogy az Oppo, vagy a Xiaomi (már nem emlékszem, melyikük), akik lehetőséget adnak eleve a root-olásra, sőt több féle ROM közüli szabad választásra, mit fog csinálni, meghekkeli a Google Android 4.4-et, vagy a már megismert módszerével Google tovább halad az Android kutyára lezárása irányába, a gyártókat kötelezve annak betartására?

Már mindentől hányingere lesz az embernek lassan...

Volt már az a cikk, ami erről szól?
Én az angolt olvastam, de volt magyarul is linkelve valahol.

Vigyázat, elkeserítő és bicskanyitogató tartalom!  >:(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3290 Dátum: 2013, 11 22, 12:31:36 »
Nekem nem kellene a root, ha:
1, A készülékről teljes körű mentés készülne a felhőbe. Tehát ha például készüléket váltok, akkor MINDEN programot a legutóbbi állapotában találom.
2, Ha már vannak ilyen jó dolgok, mint a kétablakos mód, akkor azt bármelyik programmal használhassam. Nem értem, hogy minek csinálják meg ezt a funkciót, ha csak bizonyos programokkal működik alapesetben. Ez így számomra csak egy félkész valami. A LG G Pad 8.3-ban is ugyanez a hiányosság. Miért???
3, Egyéb dolgok testre szabása, mint például az akku ikon, átlátszóságok, stb.

Ezek mind megoldhatók gyárilag. Én a rootolást az első kettő miatt csinálom leginkább, mivel mára - legalábbis a Note 2-n - már nem igazán jobb teljesítményben és akku fogyasztásban egy főzött rom a gyárihoz képest.

Nem elérhető atikanj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG V10 H960A
« Reply #3291 Dátum: 2013, 11 22, 15:37:32 »
Sziasztok.
A toll  kivételekor és visszarakásakor be lehet állítani gyárilag három hangot.Melyik mappában találom ezeket meg ?

Nem elérhető jermann86

• PFC Fan
  • PDA: Samsung note 2 i7100
  • PDA ROM: N7100XXDMC3
« Reply #3292 Dátum: 2013, 11 22, 16:25:55 »
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nem rég vásároltam egy ilyen Note 2-es készüléket és mikor megszerettem volna nézni, hogy van-e frissítés hozzá akkor jöttem rá, hogy rootolva van. Gondolom ebből is látszik, hogy mennyire értek hozzá. :) egyelőre még annyira nem zavar de elöbb vagy utobb nem ártana rá frissítés. Esetleg a jövöben tudom én valahogy frissíteni, vagy hogyan tudom visszaállítani eredetibe a készüléket? Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető le_vente

« Reply #3293 Dátum: 2013, 11 22, 17:20:12 »
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nem rég vásároltam egy ilyen Note 2-es készüléket és mikor megszerettem volna nézni, hogy van-e frissítés hozzá akkor jöttem rá, hogy rootolva van. Gondolom ebből is látszik, hogy mennyire értek hozzá. :) egyelőre még annyira nem zavar de elöbb vagy utobb nem ártana rá frissítés. Esetleg a jövöben tudom én valahogy frissíteni, vagy hogyan tudom visszaállítani eredetibe a készüléket? Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető jermann86

• PFC Fan
  • PDA: Samsung note 2 i7100
  • PDA ROM: N7100XXDMC3
« Reply #3294 Dátum: 2013, 11 22, 18:59:31 »

Köszönöm, megpróbálkozom vele!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3295 Dátum: 2013, 11 22, 20:05:49 »

Jaja, ez kezd sok lenni már.

Kérdés, hogy az Oppo, vagy a Xiaomi (már nem emlékszem, melyikük), akik lehetőséget adnak eleve a root-olásra, sőt több féle ROM közüli szabad választásra, mit fog csinálni, meghekkeli a Google Android 4.4-et, vagy a már megismert módszerével Google tovább halad az Android kutyára lezárása irányába, a gyártókat kötelezve annak betartására?

Már mindentől hányingere lesz az embernek lassan...

Volt már az a cikk, ami erről szól?
Én az angolt olvastam, de volt magyarul is linkelve valahol.

Vigyázat, elkeserítő és bicskanyitogató tartalom!  >:(
Igen ez jo kerdes ezeket a gyartokat erintve..  :hmm:
Az Oppo N1 most mar a Cyan csapat hivatalos keszülekenek szamit. Viszont akkor miert engedi fel a Google a Play-re ???:
A Xiaomi ami alapbol rootolva van...Ez jo kerdes, hogyan tovabb, ha nagyon bekemenyit a Google..
Bar vmi sajat rendszer fejlesztesen dolgoznak..Tizen alapon..Mast nem tudok elkepzelni..  :hmm: Nagyon nincs hir rola.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TpS

« Reply #3296 Dátum: 2013, 11 22, 22:51:01 »
A fórumon ki is röhögték a hírt, szerintük majd decemberre. Milyen optimisták egyesek!  :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #3297 Dátum: 2013, 11 22, 23:16:21 »
A fórumon ki is röhögték a hírt, szerintük majd decemberre. Milyen optimisták egyesek!  :D
Inkább rutinosak...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ivan

• Navigáció / Navigation: igo,sygic
  • PDA: Samsung note 2
  • PDA ROM: 4.3 custom
« Reply #3298 Dátum: 2013, 11 27, 10:13:09 »
Sziasztok.
Megjött a gyári 4.3 a telefonomra(honkongi) ,le is töltötte,majd a telepitesre nyomtam,ujraindult de meghalt azzal,hogy a telepités sikertelen.Most meg ujra le akarja tölteni a 800 Mb.Attól,hogy itt használom kellene updatelje magát,nem?Csináljak előtte egy gyári vissza állitást?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3299 Dátum: 2013, 11 27, 10:45:40 »
Sziasztok.
Megjött a gyári 4.3 a telefonomra(honkongi) ,le is töltötte,majd a telepitesre nyomtam,ujraindult de meghalt azzal,hogy a telepités sikertelen.Most meg ujra le akarja tölteni a 800 Mb.Attól,hogy itt használom kellene updatelje magát,nem?Csináljak előtte egy gyári vissza állitást?

Szia!

Ha eszed ágában sincs rootolni a készüléket, akkor nyugodtan engedd rá a frissítést, de lehet, hogy egy gyári alaphelyzetbe állítás után lesz sikeres a művelet.