2024, 11 29, 02:41:20
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 347069 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető uby40

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3250 Dátum: 2013, 11 16, 14:47:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Az Note 3 hír, tudtad?

Csak mielőtt keveredés lenne belőle...  ;)

Note II-n még mindig nem kell a Knox-tól félni, ráadásul a hibatenger S3 4.3 frissítés miatt a Note II-re sem jön még a 4.3.

S3-ra tettem 4.3-at, nem teljesen oké az biztos, de nem hibatenger.
 Most viszont feltettem a 4.4 CM romot rá, ez nagyon :ok:
Ilyen portról tud valaki NoteII-re? ...az sem gond, ha nem kezeli az Spent  :oops:
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #3251 Dátum: 2013, 11 16, 15:40:09 »

Az Note 3 hír, tudtad?

Csak mielőtt keveredés lenne belőle...  ;)

Note II-n még mindig nem kell a Knox-tól félni, ráadásul a hibatenger S3 4.3 frissítés miatt a Note II-re sem jön még a 4.3.
Igen tudom. De ha lesz konox így lehet gond nélkül romolni.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #3252 Dátum: 2013, 11 16, 18:30:28 »
Igen tudom. De ha lesz konox így lehet gond nélkül romolni.
Azért nem teljesen gond nélkül, de meglátjuk, mit találnak ki az okosok. Szerencsére/sajnos van még időnk, mire kijön a végleges 4.3-as XEH ROM N2-re.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető lasse001

Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3253 Dátum: 2013, 11 16, 19:15:14 »
Azért nem teljesen gond nélkül, de meglátjuk, mit találnak ki az okosok. Szerencsére/sajnos van még időnk, mire kijön a végleges 4.3-as XEH ROM N2-re.
Még 1 hónapot várhatok a 4.3-ra azután úgyis megyek tovább. Mindig decemberben cserélek.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #3254 Dátum: 2013, 11 16, 19:28:53 »
Még 1 hónapot várhatok a 4.3-ra azután úgyis megyek tovább. Mindig decemberben cserélek.

Eddig nem találtam méltó utódot. Főleg azért, mert kevés készülék tudja a kétablakos módot. Aztán meg igazából mivel is kapnék én többet? Nagyjából semmivel...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3255 Dátum: 2013, 11 16, 19:32:39 »
Eddig nem találtam méltó utódot. Főleg azért, mert kevés készülék tudja a kétablakos módot. Aztán meg igazából mivel is kapnék én többet? Nagyjából semmivel...
Na, PONTOSAN ez az én dilemmám is, mint Neked...

Lehet, hogy szégyenszemre nem fogok januárban készüléket cserélni, mint vagy 5 éve mindig? ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3256 Dátum: 2013, 11 16, 19:48:36 »
Na, PONTOSAN ez az én dilemmám is, mint Neked...

Lehet, hogy szégyenszemre nem fogok januárban készüléket cserélni, mint vagy 5 éve mindig? ;)

Szerintem a szégyen pont az volt, hogy eddig cserélgettük a készüléket, pedig igazi valós indok nem biztos hogy volt... De legalább a gyártó jól járt.

Nem elérhető lasse001

Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3257 Dátum: 2013, 11 16, 19:50:50 »
Szerintem a szégyen pont az volt, hogy eddig cserélgettük a készüléket, pedig igazi valós indok nem biztos hogy volt... De legalább a gyártó jól járt.
Lehet hogy igaz. De ez is marad. A mamáé lesz.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #3258 Dátum: 2013, 11 16, 21:52:52 »

Hát, én cserélnék erősebbre, de a Note 3 már gázos így, hogy a Knox flag visszatér frissítésnél.

Ami van most ROM, abban benne a Note 3 ROM és hát, nekem lassú néha a vas és kevés a RAM.

A Multiwindow és a Pen Window viszont nekem is kell, így kénytelen vagyok maradni. No, meg pénz sincs most...  :(

Róka fogta csuka ez most... Pedig a Note 3 ereje jól jönne... Na, majd a 4, ha sikerül törniük, vagy pá Samsung...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3259 Dátum: 2013, 11 17, 00:38:46 »
Nem tartom lehetetlennek, hogy ESETLEG egy Galaxy S5-től elgyengülök február-márciusban...
De nem biztos. Főleg, ha a Samsung továbbra is tartja a folyamatosan felfelé csavarodó árazását...

Az S-Pent bár használom néha és szeretem is, de nem annyira perdöntő a jelenléte...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3260 Dátum: 2013, 11 17, 07:59:15 »
Nem tartom lehetetlennek, hogy ESETLEG egy Galaxy S5-től elgyengülök február-márciusban...
De nem biztos. Főleg, ha a Samsung továbbra is tartja a folyamatosan felfelé csavarodó árazását...

Az S-Pent bár használom néha és szeretem is, de nem annyira perdöntő a jelenléte...

A ceruza nekem sem fontos, de azért néha jó hogy van. Az biztos, hogy új készüléket nem veszek annak megjelenésekor, jó az fél év múlva is jelentősen kisebb áron.

Nem elérhető lasse001

« Reply #3261 Dátum: 2013, 11 17, 15:33:51 »
Új Leaked.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3262 Dátum: 2013, 11 17, 15:39:05 »
Új Leaked.
Most akartam berakni, de késtem majdnem 4 percet :D
Sir Winston Churchill

Nem elérhető ZV

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #3263 Dátum: 2013, 11 17, 17:15:48 »
Sziasztok.

Fel eves, gyari (android 4.1.2) Note 2-m mostanaban megzakkant, rendszeresen lefagy.
Visszaallitottam gyari allapotba, minden progit ujra telepitettem, de folytatodott a dolog.
Ezutan szamitogeprol, kabelen keresztul is ujraraktam, de most par napig probaltam ugy hasznalni,
hogy nem telepitettem fel programokat. Igy rendben mukodott, de amint vissza telepitettem par alkalmazast
a problema ismetelten fennall.
A lefagyas foleg internetezes kozben jon elo, probaltam tobbfele bongeszot is, de mindnel produkalja a fagyast,
de van mikor a kepernyo feloldasanal mar befagy, vagy eppen nem is reagal gombnyomasra, mintha ki lenne kapcsolva.
Valakinel jelentkezett mar hasonlo hiba? Tudtok javasolni vmilyen megoldast? Mivel a telo meg garis, felig ceges-felig sajat,
ezert a rootolast meg szeretnem elkerulni.
A 4.3-as frissitesrol tudtok mar valamit, mikorra varhato? Esetleg a test verziot kiprobalta mar vki? Ehhez ugye nem kell rootolni a keszuleket?

Koszonom a valaszokat elore is.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3264 Dátum: 2013, 11 17, 17:20:37 »
Sziasztok.

Fel eves, gyari (android 4.1.2) Note 2-m mostanaban megzakkant, rendszeresen lefagy.
Visszaallitottam gyari allapotba, minden progit ujra telepitettem, de folytatodott a dolog.
Ezutan szamitogeprol, kabelen keresztul is ujraraktam, de most par napig probaltam ugy hasznalni,
hogy nem telepitettem fel programokat. Igy rendben mukodott, de amint vissza telepitettem par alkalmazast

A lefagyas foleg internetezes kozben jon elo, probaltam tobbfele bongeszot is, de mindnel produkalja a fagyast,
de van mikor a kepernyo feloldasanal mar befagy, vagy eppen nem is reagal gombnyomasra, mintha ki lenne kapcsolva.
Valakinel jelentkezett mar hasonlo hiba? Tudtok javasolni vmilyen megoldast? Mivel a telo meg garis, felig ceges-felig sajat,
A 4.3-as frissitesrol tudtok mar valamit, mikorra varhato? Esetleg a test verziot kiprobalta mar vki? Ehhez ugye nem kell rootolni a keszuleket?

A kiemelt rész azt jelzi, hogy (szerencsére) nem hardveres a gond.
És innentől jön az utálatos meló, egyenként visszapakolni a szoftvereket és mindegyik után ellenőrizni, hogy jó-e még. Amelyik felrakása után megakad, az a bűnös.

Egyszer volt hasonló bajom még az S1-nél, elvoltam jó 2 hetet vele. De meglett a mocsok! :)

Nem irigyellek...

----------------------

Nem lehet, hogy Titanium Backupos mentést pakolsz vissza adatokkal együtt? Mert akkor ne is várd, hogy más lesz a helyzet!
Újra kell telepíteni, szűz felületre, adatok nélkül.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3265 Dátum: 2013, 11 17, 20:28:18 »
Sziasztok.

Bár a leírásodból úgy néz ki, hogy talán a készülékkel nincs probléma, azért még kérhetsz a fagyással kapcsolatban egy háznál javítást (persze a készülék legyen gyári állapotban, a flash számláló 0 legyen és ne legyen rootolt), pár napja nekem is kicserélték a főpanelt (is) ilyen bejelentésre, bár nekem más hiba is volt. Ha még azután is van ilyen probléma, akkor tényleg valamelyik program lesz a bűnös.
Egyébként mely programok visszatelepítése után jelentkezett a hiba? Na és azok honnan lettek telepítve?

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #3266 Dátum: 2013, 11 17, 23:00:50 »
Volt itt valahol linkelve egy plugin a totálcommanderhez ..
Tudja esetleg valaki hogy merre keressem ?
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #3267 Dátum: 2013, 11 17, 23:10:33 »
Persze. Én linkeltem.

Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #3268 Dátum: 2013, 11 17, 23:12:05 »

Gondolom a Windows Media Audio 2 plugin-t keresed. A találatok közt az oldalon ctr+f és tádáá.  :ok:

- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #3269 Dátum: 2013, 11 18, 07:41:00 »

Gondolom a Windows Media Audio 2 plugin-t keresed. A találatok közt az oldalon ctr+f és tádáá.  :ok:

Közben szabadságra ment a netem ezért utólag köszönöm!!!!!!!!!!!!!!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető le_vente

« Reply #3270 Dátum: 2013, 11 18, 08:27:33 »
Közben szabadságra ment a netem ezért utólag köszönöm!!!!!!!!!!!!!!

:ok:

Nem elérhető ZV

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #3271 Dátum: 2013, 11 18, 09:28:24 »
A kiemelt rész azt jelzi, hogy (szerencsére) nem hardveres a gond.
És innentől jön az utálatos meló, egyenként visszapakolni a szoftvereket és mindegyik után ellenőrizni, hogy jó-e még. Amelyik felrakása után megakad, az a bűnös.

Egyszer volt hasonló bajom még az S1-nél, elvoltam jó 2 hetet vele. De meglett a mocsok! :)

Nem irigyellek...

----------------------

Nem lehet, hogy Titanium Backupos mentést pakolsz vissza adatokkal együtt? Mert akkor ne is várd, hogy más lesz a helyzet!
Újra kell telepíteni, szűz felületre, adatok nélkül.

Köszi a válaszokat. Én is abban bízom, hogy nincs hardveres probléma. Először elkövettem azt a hibát, hogy formáztam és automatikusan visszaállított minden progit, persze mondanom sem kell, hogy ugyanúgy lefagyott.
Ezután formázás és manuálisan telepítettem az alkalmazásokat, de mivel ugyanazon napon mindet, ezért esélyem sincs, hogy megtudjam melyik az oka. Most majd akkor megint legyalulom és egyesével telepítek minden progit.
Pedig szinte nem is használok ingyenes alkalmazásokat, javarészt teljes verziókat szerzek be valamelyik torrent webshopból:)

Android 4.3-ról van infótok? Jön-nem jön?

Nem elérhető le_vente

« Reply #3272 Dátum: 2013, 11 18, 11:54:32 »
Köszi a válaszokat. Én is abban bízom, hogy nincs hardveres probléma. Először elkövettem azt a hibát, hogy formáztam és automatikusan visszaállított minden progit, persze mondanom sem kell, hogy ugyanúgy lefagyott.
Ezután formázás és manuálisan telepítettem az alkalmazásokat, de mivel ugyanazon napon mindet, ezért esélyem sincs, hogy megtudjam melyik az oka. Most majd akkor megint legyalulom és egyesével telepítek minden progit.
Pedig szinte nem is használok ingyenes alkalmazásokat, javarészt teljes verziókat szerzek be valamelyik torrent webshopból:)

Android 4.3-ról van infótok? Jön-nem jön?

Nos, a warez-zel kérkedést inkább mellőzd, kérlek!

Azt meg fogod kapni persze, hogy aki warez-ol, az meg is érdemli a hibákat, meg hogy amiatt van hibád, de ezt hagyd figyelmen kívül, mert nagy valószínűséggel nem amiatt van ez, a legális progik simán bekavarhatnak, a warez-olt progik miatti fenyegetőzés nem túl megalapozott.  ;)
Ahogyan a te meglátásod az ingyenesekkel kapcsolatban sem. Egy jó program nem okoz gondot, ha ingyenes, ha tört, ha legális. Rosszul megírt viszont minden formában csinálhat galibát.

Két eset jöhet szóba valóban, vagy SDS-es a telefonod, ez kijön hamar még az érintetlen gyári ROM-mal is.
Pár újraindítás nyomán elő kell hogy jöjjön. Sőt, néha már telepítésnél.

Nos, te ezen valószínűleg túl vagy, így remény szerint tényleg egy program nehezíti az életed, azt meg valóban néha nehéz megtalálni, melyik okozza. Mindenképpen pipáld be a fejlesztői beállításokban az összes ANR megjelenítését, hátha kiírásra kerül valamelyik FC-ző progi. Sajna, ha restart-ot okoz, akkor ez nem fog segíteni.

Még egy lehetőség a CoolTool használata, amivel kijelezheted a leginkább rendszerigényes folyamatot, de ez sem tuti megoldás, de hátha.
Szintén a fejlesztői beállításokban van lehetőség a futó process-ek kijelzésére a 'Show CPU usage' bepipálásával, de ez sem lesz nagy segítség valószínűleg, hiszen ott sok info-t kellene egyszerre nyomon követni.

Sokat nem hiszem, hogy segítettem, ez nehéz menet is lehet és talán tényleg egyenkénti telepítés nyomán leled meg a bűnöst csak. Kitartás!  :)

Hivatalos 4.3 a küszöbön, sok főzött van a kiszivárgott ROM-ok alapján az egész használhatóig akár.  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login, benne a Note 3 funkciókkal. Kis hozzáértést igényel, meg odafigyelős telepítést, de az eredmény miatt megéri!

Nem elérhető vic007

• PDA: Note II / SGS II / Nexus 7
  • PDA ROM: XXDMB2 - 4.1.2 / XXMS1 - 4.1.2 / JDQ39
« Reply #3273 Dátum: 2013, 11 18, 14:47:30 »
Új Leaked.

Felraktam (mobile odinnal), nem rossz, de nincsen benne sok note3 progi... knox van, de ki lehet gyomlálni...

A bootloadert ne tegyétek fel!!!!! - Innen már nincs visszaút... :shock: You are not allowed to view links. Register or Login

Az MJ5 bootloaderével is megy a wifi (amiről lehet downgreadelni) vagy wifi patch - You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3274 Dátum: 2013, 11 18, 16:50:04 »
Hivatalos 4.3 a küszöbön, sok főzött van a kiszivárgott ROM-ok alapján az egész használhatóig akár.  :ok:

You are not allowed to view links. Register or Login, benne a Note 3 funkciókkal. Kis hozzáértést igényel, meg odafigyelős telepítést, de az eredmény miatt megéri!

Na ez az ígéretes darab nálam zabálja az akkut és melegszik a készülék. Minden ugyanúgy van beállítva, mint másik romon. Adok neki még egy napot, de aztán repül a kukába... Most kikapcsoltam benne pár dolgot... A Bluetooth magasan a legtöbbet zabálja, ami kell a kihangosító miatt.