Köszi a válaszokat. Én is abban bízom, hogy nincs hardveres probléma. Először elkövettem azt a hibát, hogy formáztam és automatikusan visszaállított minden progit, persze mondanom sem kell, hogy ugyanúgy lefagyott.
Ezután formázás és manuálisan telepítettem az alkalmazásokat, de mivel ugyanazon napon mindet, ezért esélyem sincs, hogy megtudjam melyik az oka. Most majd akkor megint legyalulom és egyesével telepítek minden progit.
Pedig szinte nem is használok ingyenes alkalmazásokat, javarészt teljes verziókat szerzek be valamelyik torrent webshopból:)
Android 4.3-ról van infótok? Jön-nem jön?
Nos, a warez-zel kérkedést inkább mellőzd, kérlek!
Azt meg fogod kapni persze, hogy aki warez-ol, az meg is érdemli a hibákat, meg hogy amiatt van hibád, de ezt hagyd figyelmen kívül, mert nagy valószínűséggel nem amiatt van ez, a legális progik simán bekavarhatnak, a warez-olt progik miatti fenyegetőzés nem túl megalapozott.
Ahogyan a te meglátásod az ingyenesekkel kapcsolatban sem. Egy jó program nem okoz gondot, ha ingyenes, ha tört, ha legális. Rosszul megírt viszont minden formában csinál
hat galibát.
Két eset jöhet szóba valóban, vagy SDS-es a telefonod, ez kijön hamar még az érintetlen gyári ROM-mal is.
Pár újraindítás nyomán elő kell hogy jöjjön. Sőt, néha már telepítésnél.
Nos, te ezen valószínűleg túl vagy, így remény szerint tényleg egy program nehezíti az életed, azt meg valóban néha nehéz megtalálni, melyik okozza. Mindenképpen pipáld be a fejlesztői beállításokban az összes ANR megjelenítését, hátha kiírásra kerül valamelyik FC-ző progi. Sajna, ha restart-ot okoz, akkor ez nem fog segíteni.
Még egy lehetőség a CoolTool használata, amivel kijelezheted a leginkább rendszerigényes folyamatot, de ez sem tuti megoldás, de hátha.
Szintén a fejlesztői beállításokban van lehetőség a futó process-ek kijelzésére a 'Show CPU usage' bepipálásával, de ez sem lesz nagy segítség valószínűleg, hiszen ott sok info-t kellene egyszerre nyomon követni.
Sokat nem hiszem, hogy segítettem, ez nehéz menet is lehet és talán tényleg egyenkénti telepítés nyomán leled meg a bűnöst csak. Kitartás!
Hivatalos 4.3 a küszöbön, sok főzött van a kiszivárgott ROM-ok alapján az egész használhatóig akár.
You are not allowed to view links.
Register or
Login, benne a Note 3 funkciókkal. Kis hozzáértést igényel, meg odafigyelős telepítést, de az eredmény miatt megéri!